UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Sunnuntai 26.3.

10:00
Elävä arkisto: J. Karjalainen ja Iltatähti
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:02
J. Karjalainen ja Mustat Lasit
(1982/1983) J. Karjalainen ja Mustat Lasit esittää kolme kappaletta: Oot niin hyvä mulle, Löysin ystävän ja Tatsum tisal. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:13
Arkistovieraana: J. Karjalainen
(2017) Muusikko J. Karjalainen kertoo haastattelussa urastaan ja laulujen tekemisestä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:33
Iltatähti
(3.11.1981) J. Karjalainen & Mustat lasit vierailee studiossa. Muut esiintyjät: Paul Oxley's Unit, The Moody Blues, Bow Wow Wow ja Stevie Wonder. Juontajana Mikko Alatalo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:15
L'Artiste
Nuori "etelämaalainen" katutaiteilija Marc (Marc Gassot) saapuu laivalla toiveikkaana Pohjolaan. Hän huomaa nopeasti lokakuisen sään ja pohjoisen katuelämän varsin kylmäksi. KK&O: Esa Illi. (U) Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.5
Lue lisää: IMDb
11:30
Iiron musiikkiluokka
Improvisoitia à la Iiron musiikkiluokka HD
11:35
Seymour: pianistin oppitunteja elämästä
Seymour Bernstein (s. 1927) on amerikkalainen pianovirtuoosi, säveltäjä ja pedagogi, joka luopui konserttiurastaan 50-vuotiaana ryhtyäkseen jakamaan taitojaan ja elämänviisautta oppilaille. Ohjaus: Ethan Hawke. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:55
Tiededokumentti: Mikä meitä odottaa?
3/4. Perimä ja ympäristötekijät. Mitkä tekijät selittävät taipumusta väkivaltaan, masennukseen ja kannabiksen aiheuttamaan skitsofreniaan? Onko syy kokonaan perimässämme, vai onko se lopulta vain sivujuonne? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
13:40
People in white - Valkopukuiset
Dokumenttielokuva tutkii mielenterveyspotilaan ja lääkärin suhdetta. Mielenterveyspotilaat kertovat toisilleen tarinoita heitä hoitaneista ammattilaisista. O: Tellervo Kalleinen ja Oliver Kochta-Kalleinen, 2010. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:50
Valitut sanat: Sota ja seksi
"Saitko naida?" kysyttiin sotilaalta, joka palasi rintamalle lomalta. Naisista haaveiltiin korsuissa sodan kestäessä. Sota-ajan seksipuheita on tutkinut tietokirjailija Sari Näre, haastattelijana Anna Kortelainen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:20
Bodo - kabareekuningas (12)
10/13. Viehättävä Hollywood-tähti pysähtyy Varsovaan Euroopan-kiertueellaan. Bodo huomaa ihastuneensa häneen, mutta Tahitankan sopimus on laadittu niin tiukaksi, että haave yksityiselämästä jää lapsipuolen asemaan. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
16:12
Bodo - kabareekuningas (12)
11/13. Tahitankan todellinen luonne paljastuu hiljalleen. Onko Bodo tehnyt seuralaisensa suhteen täysin väärän valinnan? Kun Bodon nuoruudenrakkaus Ada saapuu kaupunkiin, mies on perin kiusallisessa välikädessä. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:04
Bodo - kabareekuningas (12)
12/13. Bodo on uransa huipulla: hän on valkokankaan tähti ja hurmaa myös lavayleisön esiintyessään yhdessä Adolf Dymszan kanssa. Mutta saako hän rinnalleen sen mitä eniten kaipaa, suuren rakkautensa? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 18:00

18:00
Pirulliset
(Les diaboliques, Ranska 1955) Klassinen trilleri tyrannimaisesta rehtorista ja hänen kahdesta naisestaan, jotka alkavat yhdessä suunnitella miehen murhaamista. O: Henri-Georges Clouzot. N: Simone Signoret, Vera Clouzot. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 8.2 ∙ Rotten Tomatoes 97 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
19:55
Milk
On hiljainen ilta pikkukaupungissa. Elämän tyhjyyden voi täyttää vain maito. KK&O: Vuokko Kunttu ja Virva Kunttu, 2013. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:15
Kirjojen Suomi: Pilkun jälkeen
6/10. Kirjailija Katja Kettu, koomikko Teemu Vesterinen ja kirkkoherra Kari Kanala sekä Niina Repo puhuvat jumalallisuudesta itsessämme, kirkoissa ja kirjoissa. yle.fi/kirjojensuomi (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Soundbreaking
Osa 6/8: Lainatusta omaan. Sämpläämisen pioneerit löytyvät hip hopista, jossa ensimmäisenä alettiin lainata pätkiä muista kappaleista. Mukana mm. Run-DMC ja "Walk this Way", Afrika Bambaataa, Public Enemy ja Beastie Boys. HD Äänitekstitys: suomi.
21:50
Yle Live: Big Weekend 2016, osa 2/2
BBC Radio Onen suuri kesäjuhla Exeterissä. Mukana mm. Coldplay, Onerepublic, Alessia Cara, Catfish and the Bottlemen, Years & Years, Jack Garratt, Iggy Azalea, The 1975, Ellie Goulding ja Biffy Clyro. T: BBC. HD
22:50
Syötävän hyvä Espanja
Kausi 1, 10/12. Pyhimysten jalanjäljissä. Juan ja Imanol etsivät henkisyyttä ja mystiikan salaisuuksia Ávilassa, sillä ihminen ei elä pelkästään leivästä. Seutu on otollinen, sillä täällä asuivat ammoin monet pyhimykset. HD Äänitekstitys: suomi.
23:35
Tiededokumentti: Koirat lähikuvassa
1/3. Koira on ihmisen paras ystävä, sanotaan. Kate Humble ja Steve Leonard tutkivat yhdessä erään englantilaisen kylän koiria. Miksi on erilaisia koirarotuja? Miksi jotkut rodut ovat suositumpia kuin toiset? (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Teematieto
04:00
Teematieto