UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 21.10.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Nallen aamu
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 21.10.
Onnea Ursula.
06:52
Pikku prinsessa
Minä tahdon pitää yökestit. Valtakunnan ykkösperillinen saa sekä vanhempansa että apujoukot mukaansa mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Kynä käteen!
8/10. Pingviini. Pikku Kakkosen Kynä käteen! -ohjelmassa opetellaan piirtämään uudenlaisella tavalla. Jokaisessa jaksossa neuvotaan osaset yhteen tavaraan, asiaan tai eliöön ja lopuksi piirros herää henkiin! HD
07:07
Jussin matkat
Pannari-pikajuna. Jussi leikkii leikkijunallaan Venkulin kanssa. He tulevat ajatelleeksi, että oikea juna olisi hieno juttu. Oili vie vaahterasiirappia pannarifestareille, junalla. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Ihan satua
Tapahtuipa nakkitehtaalla. Sadussa makkaratehtaan työntekijät Esa ja Anssi oppivat miten sattuma ja yhteistyö voivat johtaa hyvään lopputulokseen. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Lulu kilpikonna
Opettajan lempikivet. Mauri heittää pallon luokkaan ja karkaa pelätessään rangaistusta. Opettaja rankaisee Elmeriä Maurin sijasta, ja Lulu kavereineen yrittää korjata epäoikeudenmukaisuuden. Sallittu kaiken ikäisille.
07:38
Neppajymykerho
Vilja opettaa askartelemaan pikkuisia jääkarhuja sekä pesän niille. Ohjeet hän sai Liljalta ja Reetalta, joiden jääkarhut ovatkin hurjan näköisiä otuksia. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen. HD
07:43
Ritari Mikke
Ritari Mikke ja puuhakas päivä. Mikke haluaa olla auttavainen, mutta yrittäessään tehdä kaiken yksin, hän ei tule auttaneeksi ketään. Mikke oppii, että ei ole tärkeää, kuka auttaa, vaan että kaikki tulevat autetuiksi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:58
Harri ja dinot
44/52. Sairaustapaus! ja Dinopari! Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Muumilaakson tarinoita
Osa 51/101: Vedenneito. Nipsu häviää joka aamu omille teilleen. Salamyhkäisyys saa muumilaaksolaiset ymmälleen, ja he päättävät ottaa asiasta selvää. Pian laaksossa huhutaan, että lammessa asustaa ihme. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:42
Klassikkotarina
Turhamainen kuningas. Tarina turhamaisesta kuninkaasta ja hänen aasinkorvistaan. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pan Am
Näkemyseroja. Maggie ottaa riskin ujuttaessaan poliittisesti aktiivisen ystävänsä mukaan Lontoon lennolle. Kate yrittää irtautua kuriirin tehtävistään. Dean vie Coletten tapaamaan vanhempiaan. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
09:45
New Yorkin herkut
6/8. Anne Hjernöe ottaa selvää, millaista noutoruokaa on tarjolla pikaruoka-autoissa ja herkkukaupoissa. Central Parkiin Anne ottaa mukaansa herkkuja pursuavan piknikkorin. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:15
Muuttoapua uusperheelle
Sarja alkaa, 1/8. Miten arki sujuu kahden perheen muuttaessa yhteen? Boheemi Linda muuttaa pikkutarkan Denniksen luo. Kummallakin on kaksi lasta, ja talo alkaa heti tuntua pieneltä. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:20
Uusi päivä
Osa 416: Pitkäkyntiset. Roni pelastaa Annin pulasta. Elinan, Niklaksen ja Kristan messumatka kuumentaa tunteita. Tuija tahtoo Ruisrockiin ilman esiliinaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:50
Onnenetsijät
4/8. Miten musiikki vaikuttaa onnellisuuteen? Hanna Hellquist tapaa laulaja Caroline af Ugglasin, jonka mielestä kuorolaulu ja musiikki karkottavat masennuksen. Hanna pääsee uimaan delfiinien kanssa. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Muuttohaukantie
Ei liian harmonista! Vähän kultaa! Toivoo äiti ja Rasmus. Olohuoneeseen pitää kuitenkin loihtia uusi ilme - pikku rahalla. Sisustaja Ilse Juola pistää ammattitaitonsa peliin eikä värejä säästellä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Muuttohaukantie
Kaksi valmista kotia yhteen. Tilaa on, mutta niin on tavaroitakin. Ilse Juola toimii erotuomarina ja sisustaa. Remonttimiehet häärivät asunnossa, kun Sari ja Marko keräävät voimia lomalla... (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Teiniäidit
7/8. Emilia on huolissaan tulevasta synnytyksestä. Jussin armeijasuunnitelmat muuttuvat. Elina keskittyy työntekoon. Nea kokee elämänsä yllätyksen. 3. tuotantokausi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:50
Kasvotusten
Heidi ja Louise joutuivat kauppoja kierrellessään ryöstetyisi ja nyt he tapaavat sovittelussa heidät ryöstäneen Christianin. Kuinka uhrien ja rikoksentekijän tapaaminen sujuu? (U) Äänitekstitys: suomi.
14:40
Isot ja pienet
26/27. Talossa on tungosta, sillä Angela-tädin ja Mistyn lisäksi pitäisi vielä majoittaa vaihto-oppilaskin. (U) Kauden viimeinen, joulujakso, nähdään 23.12. klo 15.40. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:10
Putoojat (12)
Kevätlukukausi on pian ohi. Loppukokeilla pelottelu ei pure poikiin. He puntaroivat ennemmin onnistumisiaan ja niiden puutetta. Molemmissa näet löytyy. Entä pääseekö Simon askeleen eteenpäin matkalla Carlin sydämeen? (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:35
Doctor Who
Loppuräjähdys. Tohtori on nujerrettu, ja jopa tähdet ovat kadonneet taivaalta. Itse aika romahtaa, ja jo syntyneet lakkaavat olemasta, jollei joku pysty ihmeisiin. Ilman Tohtoria tämä on kai mahdotonta. Vai onko? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:30
Galaxi: Kokit
Galaxin Kokit, Mario ja Bruno, keittävät omaperäisen ohjelmasopan: Pok ja Mok, Råtta Booris ja Martine. Koululaisten oma ohjelma yle.fi/galaxi. HD
16:31
Pok ja Mok
Osa 57: Lahja. Katjalla on syntymäpäivä, ja Mok haluaa antaa hänelle parhaan mahdollisen lahjan. HD K7
16:38
Råtta Booris parantaa tapansa
Sallittu kaiken ikäisille.
16:43
Martine (7)
Rakkaudentunnustus. Martinen horoskooppi povaa jännittävän tapahtuman. Julia uskoo järkähtämättömästi, että ennustus on otettava todesta. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Helmin ja Onnin kanssa ohjelmat Hupsu pikku pupunen, Sirkuslauluja, Herää pahvi, Q Putti 5, Ihmejuttu, Saara ja Sorsa, Musatoosa sekä Franklin ja ystävät. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret (7)
Tarkkailun kohteena. Ingridin aviomies Paul on tutkimassa alueella tehtyjä karjavarkauksia ja uskoo vielä voivansa saada heidän liittonsa toimimaan. Mutta kitkaa on myös Philin ja Moiran välillä. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
18:45
#lovemilla3 : Sähköä ilmassa
Tervetuloa Sakun grilliin! Ilmassa on paitsi rasvan löyhkä myös sähköä. Kaikilla on oma versionsa siitä, miten ihmeessä Aimo voi olla kohtalokkaan mopoautokolarin jäljiltä hengissä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:50
#lovemilla3 : Synnytys
Viittä vaille teiniäiti Siiri on löytänyt täydellisen synnytysmekon. Mutta kuuluuko merenneitosynnytykseen todellakin lihapiirakkatyyny? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Teiniäidit
8/8. Emilian elämä menee jälleen uusiksi. Lauran synnytys muuttuu dramaattiseksi. Nean ja Nissen kesäretki ei suju ihan suunnitelmien mukaan. Elinan haave muuttuu todeksi. 3. tuotantokausi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä
Osa 417: Käännekohtia. Elina kuulee Niklakselta uutisen, joka saa hänet toimimaan. Sakusta paljastuu puoli, joka järkyttää Iristä. Lauri iloitsee liian aikaisin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Isot ja pienet (7)
Uusi, 5. kausi alkaa 1/7. Brockmanin tenavalauma on kasvanut, kaikki lapset ovat nyt murkkuiän kynnyksellä tai päässeet juuri sen yli. Mutta onko se tuonut vieläkään helpotusta vanhempien pomputukseen? Uskallan epäillä. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Ajankohtainen kakkonen
Ruotsin sukellusvenejahti. Onko KHL-jääkiekkoliiga Venäjän propaganda-ase? Bhutan - onnellisten maa? HD
21:35
Jalkapallon mestarien liiga
3. kierroksen ottelu. AS Roma - FC Bayern München. Selostus Niki Juusela. Refereras på svenska av Kristian Karlsson. HD
23:50
Teiniäidit
8/8. Emilian elämä menee jälleen uusiksi. Lauran synnytys muuttuu dramaattiseksi. Nean ja Nissen kesäretki ei suju ihan suunnitelmien mukaan. Elinan haave muuttuu todeksi. 3. tuotantokausi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
Jalkapallon mestarien liiga
Kooste kolmannen kierroksen otteluista. HD
00:50
Muistin vanki
7/22. Carrie on tulisilla hiilillä äitinsä uusista muistinmurusista. Onko niistä apua? Erään yksinhuoltajaisän murha aiheuttaa huolta tämän lapsen kohtalosta, mutta tyttö on kadonnut. Onko hän joutunut murhaajan käsiin? Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:35
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna