UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 31.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 31.5.
Onnea, Helka ja Helga!
06:52
Matikkahirviöt
Hirviöhattuhässäkkä. Neiti Hattuhirviö tekee upeita hattuja, mutta ei saa koristeita pysymään paikoillaan. Matikkahirviöt auttavat häntä ja saavat kaiken valmiiksi, ennen kuin asiakas saapuu hakemaan hattujaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Kotikisat
Pyykkipoikapeli. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:08
Olivia
Olivia ja kalkkuna. Neiti Sorkkamäki osaa kaakattaa kuin kalkkuna. Oliviakin tahtoo oppia saman jalon taidon. Voiko lahjakas oppilas oppia kaakattamaan liiankin hyvin? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Saku & Vaakku
Ponnahduskisat. Saku ja Vaakku lähtevät kultamitalijahtiin suuriin urheilukisoihin. Kilpailu on kuitenkin kovaa, ja ystävysten on turvauduttava oveluuteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Neppajymykerho
Vilja askartelee keinulaudan Veeran ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:40
Pikku hirviötyttö
Puhelimessa. Hirviötyttö Mollin kotiin asennetaan puhelin. Isä opettaa Mollille, miten puhelimeen vastataan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:45
Kimmo Kuu
Riimikivi. Mullin mallin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:07
Vekarat!
Onni potkii. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:33
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:34
Ötökät
Seinälukki. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Jack (7)
Kiiltomadot. Nikon ja Annan kotona on espanjalainen ilta, jonne myös rouva Viitamo on kutsuttu. Jack on avaruusolennoiksi luulemiensa kiiltomatojen vankina, ja kotelovaiheessa oleva Roki joutuu pahaan paikkaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Ennen vanhaan ihmiset koettivat keinotella jäälautoilla Svelvikin salmen yli, mutta nyt on käytössä autolautta. Matka ei ole pitkä, ja autolauttayhteys onkin Norjan lyhin, vain 180 metriä. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala (12)
Mitä vain toivot. Greg odottaa Sahiran paluuta, mutta hänen mukanaan tulee myös joku toinen. Osaako Dan ottaa omista neuvoistaan vaarin ja jatkaa eteenpäin? Joutuuko Michael syrjäytetyksi? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Kun haikara pettää
Osa 2/2. Mitä kuuluu perheille, jotka viisi vuotta sitten adoptoivat lapsia Etelä-Afrikasta, Koreasta ja Intiasta? Entä kuinka lapset ovat sopeutuneet elämään Tanskassa? Äänitekstitys: suomi.
10:30
Kioski: Rakelin kuplassa
Rakelin kuplassa pohditaan lihavuuskiusaamista. Millaisia kommentteja ihmiset ovat saaneet ylipainostaan? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Dubai satsaa luksukseen
Öljyllä rikastunut Dubai houkuttelee matkailijoita kullan kimalluksella ja pistää kaikki entiset hotellien tähtiluokitukset uusiksi. Nyt helteiseen Dubaihin on rakennettu jo laskettelukeskuskin. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Maailman suurin matkustajalentokone
Airbus 380 on todellinen jättiläinen, sinne mahtuu kerralla 800 matkustajaa. Kuinka kone rakennettiin ja millaisin mukavuuksin matkustajia hemmotellaan lennon aikana? (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Sarja alkaa, 1/8. Tällä kaudella Sofia vierailee Kaakkois-Aasiassa ja tänään tapaamme orankeja Borneossa. Koiran verenluovutus on helppoa. Seuraamme tällä kaudella myös eläinlääkäriopiskelijoiden työtä. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Elämää Riossa
2/5. Rio on kuuluisa bikinikaunottaristaan, ja kaupoista löytyykin bikinejä joka lähtöön. Jaksossa tavataan brasilialaisen bikiniteollisuuden kuningatar Lenny ja Ipanemalla bikinejä turisteille kauppaava Raimundo. HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Luontomatkalla Costa Ricassa
2/3. Martin Emtenäs etsii Costa Rican Atlantin rannikolta manaattien sukuun kuuluvia lamantiineja. Matkansa päätteeksi hän poikkeaa vielä orvoiksi jääneiden laiskiaisten hoitokotiin. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Kummeli
Kausi 7. 3/6. Huumoria elävästä elämästä, tuttuja hahmoja naapurista. Kuinka voit ostaa oman autosi toiseen kertaan, huomaamatta? Ruususien tilanne kiristyy! Riitettä on vain nimeksi ja pilkkikunkut säntäävät jäälle! (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
15:00
Uusi päivä (S)
(7). Osa 292: "Mitä jäljelle jää." Suru valtaa Haaviston. Jimi ei enää pakene. Marika nostaa oudon kortin. Elinalle paljastuu asioita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:27
Uusi päivä
Osa 293: "Poissa on ystävä kallehin." Ensio saa kevyet mullat. Asko kostaa Niklakselle. Otso joutuu vaikeuksiin. Tero tahtoo Kristan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Kauneuskupla
1/3. Kauneudesta on tullut myyntituote, ja uusia kauneusklinikoita perustetaan ennennäkemätöntä tahtia. Tekeekö botox onnelliseksi? Kuinka kauneuden kanssa ammatikseen työskentelevät luonnehtivat tilannetta? HD Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Lassin kanssa Taavi-tiikerin naapurissa, Runoja ja roskia, Sasu, Nelli ja Noora, Ihmejuttu sekä Tie tähtiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala (12)
Mitä vain toivot. Greg odottaa Sahiran paluuta, mutta hänen mukanaan tulee myös joku toinen. Osaako Dan ottaa omista neuvoistaan vaarin ja jatkaa eteenpäin? Joutuuko Michael syrjäytetyksi? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Kummeli
Kausi 7. 4/6. Huumoria elävästä elämästä, tuttuja hahmoja naapurista. Speedy ja Saku: lainaa omalla vastuulla! TV-kotilääkäri Mengele suorittaa Krankelle tuseerauksen! Rattopojilla on äärimmäiset keinot käytössä! (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Elämää Riossa
3/5. Urheilutapahtumien alta siistityt Rion favelat houkuttelevat nyt monenlaisia yrittäjiä, vaikka seudun rauhallisuudessa on vielä toivomisen varaa. Axel järjestää turisteille kiertomatkoja favela-alueelle. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä
Osa 294: "Osaansa ei muutella voi." Jimin raivo elpyy. Krista tekee vaikutuksen. Karri tarttuu hetkeen. Petra saa Elinan laulamaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:28
Uusi päivä (S)
(7). Osa 295: "Rikas mies jos oisin." Jimi uhraa itsensä. Mirja pakenee ojasta allikkoon. Asko maistaa rikkautta. Otson ja Teron välit kuumenevat. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Villi kortti
Villi kortti on vakava ja hauska penkkiurheilushow. Jäniksinä Essi Hellén ja Tommy Lindgren. Pääryhmässä Juuso Mäkilähde, Paula Noronen, Kalle Palander ja Riku Riihilahti. Ulkoradalla Tornion Terrieri Teemu Tainio. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Sekasin (12): Pitkä versio 1/4 Tervetuloa suljetulle!
Jakso 1/4: Tervetuloa suljetulle. Sekasin on uusi kotimainen mielisairaalaan sijoittuva draamasarja. Papillonin, Satakielen ja Hyden elämä on kulkenut pisteeseen, josta ei enää pääse muualle kuin suljetulle osastolle. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:28
Sekasin : Pitkä versio 2/4 Hattumies, ketjusilmukka ja levottomat jalat
Jakso 2/4: Hattumies, ketjusilmukka ja levottomat jalat. Papillonin isä osaa juhlia, ainakin omasta mielestään. Satakieli jättää lääkkeet väliin ja pyytää äänet kylään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
22:55
Sekasin (12): Pitkä versio 3/4 Hullunkuriset perheet
Jakso 3/4: Hullunkuriset perheet. Lumikki muuttaa osastolle ja saa uusi ystäviä kuten herra Jakomielitautinen, Sekakäyttäjän poika ja neiti Masentunut. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:24
Sekasin (12): Pitkä versio 4/4 V*tun hullut
Jakso 4/4: V*tun hullut. Neljä hullua joutui suljetulle, kolme pääsi pois. Sarja päättyy. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
23:55
Nuuskija (16)
2/8. Tappaja iskee useita kertoja samana päivänä. Kuka on seuraava uhri? Erikoistutkintavirasto kaipaa kipeästi apua, ja Viktor kääntyy Nuuskijan puoleen. Ainoa vihje on murhapaikoilla leijuva halvan tupakan haju. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna