UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 25.10.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 25.10.
Onnea, Sointu!
06:52
Hei Taavi
Pelastusmerkki. Eevi-kissa näkee hiiren kerhotalolla eikä voi vastustaa sen jahtaamista. Se jahtaa hiiren ylös puuhun asti, mutta jääkin sinne jumiin! Eevin onneksi Taavi tuntuu tietävän, mitä tehdä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
06:59
Karhunpaini
Läpimurto. Pikku Kakkosen Rami suuntaa Ilmajoelle, painin syntysijoille ottaakseen selvää mikä saa pikkupojat ja pikkutytöt painikilpasille. Molskilla nähdään myös Marko Yli-Hannuksela ja Jarkko Ala-Huikku. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:06
Ludovic
Kuraa, kuraa. Isä on juuri saanut keittiön siivottua, kun Ludovic ja Vaakku tulevat hakemaan välipalaa ihan kuraisina. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Hilla ja avaruuden Eetu
Tanssia ja taikaa. Hilla ja Eetu haluavat oppia tanssimaan, mutta kukaan ei ehdi opettaa. Ystävykset lähtevät metsään musisoimaan, ja pian tanssin rytmit tempaavat mukaan monen muunkin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Askarrellaan
Vilja askartelee Ainon ja Saaran suunnitteleman paperiaskartelun. HD
07:37
Timppa
Reilu kilpailu. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
07:47
Sasu
Kuningas Sasu. Sasu ryhtyy kuninkaaksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:58
Me Peltiset
Outoja istutuksia. Kukkien istuttaminen on hauskaa puuhaa. Vaan kuinka pitkään joutuu odottamaan, jotta siemenestä kasvaa kukka? Peltisinä Johanna Ala-Siurua ja Mari Pöllänen. Sallittu kaiken ikäisille.
08:05
Vekarat!
Kilpavene. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:31
Viidakkojytä
Jääkarhu. Hullunhauska zimbabwelainen animaatio, jossa yllättäviin tilanteisiin heitetyt eläimet koettavat sopeutua hankaliin olosuhteisiin. Nurkan takana luuraa kuitenkin jo uusi katastrofi. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:36
Karvinen (7)
Lampaiden laskemista. Karvinen ei saa unta, vaikka yrittää laskea lampaita. Lampaat epäonnistuvat työssään ja saavat potkut Nukkumatilta. He päättävät nukuttaa koko kaupungin uneen näyttääkseen ammattitaitonsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Merikylpylä. Trondheimin sataman vanha merikylpylä perustettiin jo vuonna 1858. Terveellisistä merikylvyistä nautiskeli aluksi lähinnä hienosto, mutta nykyään kylpylässä viihtyvät kaikki, jopa hangen keskellä. HD
09:00
Holby Cityn sairaala
Vaikea valinta. Jac saa uuden tilaisuuden todistaa Hanssenille osaamistaan. Malick kertoo Jakelle totuuden Annan sairaudesta. Gemma joutuu ottamaan poikansa mukaan töihin. Miten Michael suhtautuu asiaan? T: BBC. HD K12 (väkivalta, ahdistus).
10:00
Karhusaaren ilmastotutkija
Pohjoisella jäämerellä sijaitsevalla Karhusaarella asuu vain kourallinen sää- ja radioaseman henkilökuntaa. Kuinka 30-vuotiaan naistutkijan Oddrun Markussenin työt sujuvat kahdeksan karskin miehen seurassa? (U)
10:30
Muuttoapua uusperheelle
2/8. Eronnut Micke muuttaa kahden lapsensa kanssa Lotan luo, jolla on ennestään neljä lasta. Rivitalohuoneisto käy ahtaaksi, ja Micken lapsille on vaikea löytää omaa tilaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:30
Merta päin!
2/8. Kööpenhaminalaiset kaverukset Adam ja David pääsevät mestarikalastajan oppiin. Neuvoa tarvitaankin, sillä pojilla ei juuri ole aiempaa kokemusta kalastuksesta. Kuinka siiman viritys onnistuu? (U)

Kello 12:00

12:00
Minä ja mun äiti: Susan ja Riitta
3/8. Susan ja Riitta ovat kokeneet yhdessä koviakin hetkiä, mutta nykyään heidän suhteensa on läheinen ja räiskyvä. Naisilla on bensaa suonissaan: reissut Letukalla ovat kesän kohokohtia. Nyt ajellaan Himokselle. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:28
Minä ja mun äiti: Sunita ja Tellervo
4/8. Sunita adoptoitiin Intiasta Lappeenrantaan 10-viikkoisena. Äiti-Tellervolle ja Sunitalle heidän suhteensa äitinä ja tyttärenä on itsestäänselvyys, vaikka muut ihmiset sitä välillä ihmettelevätkin. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Riistametsällä
Hauki. Kevät on tullut, ja Jørgen ja Nikolaj lähtevät hauenpyyntiin. Esivalmistelut saaliin varalta on tehty hyvissä ajoin, eli tunkki ja nokkoset ovat jo valmiina.
13:40
Parturin Amerikan-matka
1/6. Ohjaaja Ole on keksinyt nerokkaan ohjelmaidean: matkailusarja, jossa matkalla tavattujen ihmisten karmeat hiukset laitetaan täysin uuteen kuosiin. Olen ja kampaaja Hissenin toimialue on USA:n etelävaltioissa. HD
14:00
Leo juhlii maailmalla
4/6. Leo vierailee Intiassa juhlassa, jossa kunnioitetaan naisten jumalaa Durgaa. Tarjolla on tanssia, ruokaa ja intialaisia juhlamenoja. Leo pohtii myös naisten asemaa Intian yhteiskunnassa. HD
14:30
Moottori mylvii ja kumi käryää
Nyt Thomas Skov on Esbjergissä, ja edessä on kisa katuradalla Jonas Schmidtiä vastaan. Entä kuinka heiltä sujuu renkaanvaihto Formula-ykkösten autoon?
15:00
Aamujumpan aakkoset
6/9. Jumppaa itsesi virkeäksi monipuolisella aamuliikunnalla. Nyt tanssimaan! Tänään opitaan mm. diskotanssia ja hiphopia pirteiden ohjaajien neuvojen mukaan. HD
15:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off (7)
19/40. Kodinlynkkausjoukot. Kun poliisit alkavat tutkia Helsingin rauhallisimmalla alueella Lintukodossa tapahtunutta pahoinpitelyä, paljastuu että alueen hyvä maine on ansaittu äärimmäisillä keinoilla. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Kimmo
Kausi 2. 11/13. Risteily. Kimmo ja kumppanit tutustuvat Johniin, kun Nissinen vie koko porukan risteilylle. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:30
Uusi Päivä (S)
Jakso 586: Linssin viilausta. Krista kuulee kummia. Anni ja Roni yllättävät Askon. Tero tekee siirron Marikan kotiin saamiseksi. (7). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Eeron, Jaakon ja Mirellan kanssa Taavi-tiikerin naapurissa, Runoja ja rusinoita, Pingu, Meidän vauva, Kuiske, Herää pahvi sekä Tinga Tinga -tarinat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Holby Cityn sairaala
Vaikea valinta. Jac saa uuden tilaisuuden todistaa Hanssenille osaamistaan. Malick kertoo Jakelle totuuden Annan sairaudesta. Gemma joutuu ottamaan poikansa mukaan töihin. Miten Michael suhtautuu asiaan? T: BBC. HD K12 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Rachel Khoo: Ruokatuliaisia maailmalta
4/10. Provencessa kokki Rachel kyläilee juustontekijän luona ja oliivilehdoissa. Ystävä opettaa hänet valmistamaan perinteistä tarte tatin -omanapiirakkaa, lisäksi kokkaillaan mm. kananpoikaa paahdetun fenkolin kera. HD
19:30
Imettäjät
7/8. Anoppi järjestää Jennin vauvalle unikoulun. Karoliina tutkituttaa äidinmaitonsa koostumuksen laboratoriossa. Neten poika on alkanut maistella kiinteää ravintoa. Paola ei enää imetä. Katri on laihtunut 20 kiloa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Uusi Päivä
Jakso 587: Hämähäkkimies. Reino kohtaa pahimman pelkonsa. Tero yrittää päästä takaisin Marikan suosioon. Hiltunen yllättää Minnan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Latela
Kausi 4, 9/10. Mustang valmistuu hyvää vauhtia, kunnes työt seisahtuvat kauan kaivatun osan puuttumiseen. Huttunen on valmis pelastamaan tilanteen pitkällä öisellä hakureissulla, mutta ensin tarvitaan vaimolta lupa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Villi kortti
Villi kortti on kroonisen hauska penkkiurheilushow. Urheilulääketiedettä tällä kertaa soveltamassa Ville Myllyrinne, Paula Noronen, Tommy Lindgren, Kalle Palander, Minna Kauppi, Pilvi Hämäläinen sekä Riku Riihilahti. HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Get the Gringo (K16)
(USA 2012) Kulunut ammattirikollinen suljetaan pahamaineiseen meksikolaiseen vankilaan, missä hän saa yllättävän liittolaisen 10-vuotiaasta pojasta. O: Adrian Grünberg. N: Mel Gibson, Kevin Hernandez, Peter Stormare. HD K16
23:35
Latela
Kausi 4, 9/10. Mustang valmistuu hyvää vauhtia, kunnes työt seisahtuvat kauan kaivatun osan puuttumiseen. Huttunen on valmis pelastamaan tilanteen pitkällä öisellä hakureissulla, mutta ensin tarvitaan vaimolta lupa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna