UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 10.12.

07:45
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
07:46
Nimipäiväonnittelu: 10.12.
Onnea, Jutta!
07:48
Pikku Kakkosen posti
Hämärän otukset. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:55
Franklin ja ystävät
Franklin ja Luontohöpöjen patikkaretki. Luontohöpöjen retkellä Franklin ja Kani uppoutuvat meteoriittien etsimiseen, mutta luonto on täynnä arkisempiakin ihmeitä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:08
Sanni Sateenkaari
Golf on kivaa! Sateenkaaripallo-turnaus on juuri alkamassa, mutta piikkipallot peittävät pelikentän. Sanni keksii keinon, jolla kenttä saadaan pelikuntoon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:22
Rikun ja Ramin outo tapaus
Virheet. Mistä virheet tulevat? Voiko niistä olla hyötyä? Riku ja Rami selvittävät asiaa kirjastossa ja laboratorio-olosuhteissa. Virhekokeessa selviää, että virheet ovat oikopolku uusiin keksintöihin. Outo tapaus! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:36
Oktonautit
Oktonautit ja Operaatio Yhteistyö. Kwazii ja Shellington saavat apua yhteistyön mestareilta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:49
Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu
Osa 10/24 Tarina kolmesta tontusta. Jäätikkinen ja Ylitonttu kertovat tahoillaan tarinaa kolmesta tontusta ja epäonnisesta tonttukokeesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
09:01
Unelmien koulukuva
Viikin pyörremyrsky. Normaalikoulun 6B haluaa luokkakuvassaan pyörremyrskyn riepoteltavaksi. Lehmät ja oppilaat lentävät. Ensimmäinen tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:21
Joraavat juurikkaat
Kauhea Lumimies. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä! Sallittu kaiken ikäisille.
09:23
Törmäyskurssi
Törmäyskurssin 1. kauden sketsisarjassa hauskuuttavat Pyry, Petja ja Daniel. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:26
Lassie
Heikoilla jäillä. Sonja ja Henri jäljittävät orpoa ilveksenpentua, kun Halmelan sukulaistyttö Sarianna saapuu ystävineen hotellille. Erilaiset maailmat törmäävät, mutta hädässä ystävä tunnetaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:50
Late Lammas
Postimiehen painajainen. HD Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Marja Hintikka Live
Mun rahat ei oo sun. 8/10. #yleMHL Lapset muuttavat ratkaisevasti perheen tuloja ja menoja. Lapsiperheen talous kuuluu kuitenkin molemmille vanhemmille pohtivat Kaisa Liski ja Wilson Kirwa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:48
Alias Lönnrot
4/6. Pikku Kakkonen ja tölkkiralli. Ali Jahangiri ja Sanna Stellan taantuvat tunnelmoimaan Pikku Kakkosen postilla. Ali ja Abdirahim "Husu" Hussein tienaavat palauttamalla tölkkejä - Tallinnaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:16
Villi kortti: Jalkapalloetkot
Villi kortin jalkapalloetkot on Riku Riihilahden isännöimä, naurettavan asiaton alkulämmittely ennen futismatsia. Tänään kuvioita pohtivat Tommy Lindgren, Kalle Palander, Juuso Mäkilähde, Aki Riihilahti ja Tero Karhu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Urheiluviikonloppu
11:40
Uinnin MM
Kooste yön loppukilpailuista. Windsor, Kanada. Selostus Jari Haapala. HD

Kello 12:00

12:40
Ampumahiihdon MC: Miesten takaa-ajokilpailu
Kilpailumatka 12,5 km. Pokljuka, Slovakia. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
13:20
Urheiluviikonloppu
13:30
Salibandy MM
Välieräottelu. Selostus Matti Härkönen. Riika, Latvia. HD
15:30
Urheiluviikonloppu
15:40
Ampumahiihdon MC: Naisten takaa-ajokilpailu
Kilpailumatka 10 km. Pokljuka, Slovakia. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
16:25
Salibandy MM
Välieräottelu. Selostus Matti Härkönen. Riika, Latvia. HD

Kello 18:00

18:40
Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu
Osa 10/24 Tarina kolmesta tontusta. Jäätikkinen ja Ylitonttu kertovat tahoillaan tarinaa kolmesta tontusta ja epäonnisesta tonttukokeesta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:51
Uinnin MM
Alkukilpailut. Windsor, Kanada. Selostus Jari Haapala. HD
19:16
Pikaluistelun MC
Maailmancupin osakilpailu. Selostus Christer Sarlin. Heerenveen, Hollanti. HD
19:40
Freestyle MC: Kumparelasku
Kumparelaskun maailmancupin osakilpailu. Ruka, Kuusamo. Selostus Sami Saarenpää. HD

Kello 21:00

21:00
Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia
(The Lord of the Rings: The Two Towers, Uusi-Seelanti 2002) Sormuksen seurue on hajonnut ja eloonjääneet jatkavat vaarallisia seikkailujaan pitkin Keski-Maata sotien ja valtataistelujen laajentuessa. O: Peter Jackson. HD K12 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 8.7 ∙ Rotten Tomatoes 96 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:55
Odyssey (K16)
11/13. Gingerbread. Shamaanin vankina Odelle pakotetaan tekemään trippi, jonka myötä hän joutuu kokemaan uudelleen viime aikojen traagisia tapahtumia. Peter on pohjalla. Harrison ja Ruby suuntaavat pikku lomaselle. HD K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Yle FOLK
Entäs jos jättäisit kaiken ja lähtisit? Toiset lähtevät vapaaehtoisesti, toisten on pakko. Olli muutti sadaksi päiväksi kansallispuistoon, Pentti pakeni teknologian kyllästämää yhteiskuntaa ja "Romeo" sotaa ja vainoa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:15
Uutisikkuna
01:25
Uinnin MM
Loppukilpailut. Windsor, Kanada. Selostus Jari Haapala. HD
03:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna