UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 25.5.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Sanat elämäntehtävänä Vieraana viihdelegenda Jukka Virtanen
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Viihdelegenda Jukka Virtanen 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Pienennä syöpäriskiäsi! 6.50 Puutiaisjahdissa hyönteistutkijan kanssa 7.10 Vieraana presidentti Tarja Halonen 7.40 Ihmisen varaosat - mitä kaikkea voi korvata? 8.10 Minun kirjahyllyni: Hector 8.40 Opiskelija vietti päivän Fazerin toimitusjohtajana 8.50 Elämää: Puutiaisjahdissa hyönteistutkijan kanssa 9.05 Studio55.fi Mikä on MS-tauti? Vieraana neurologian erikoislääkäri Juha Multanen 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
MS-tauti ¿ Mikä se on? Neurologian erikoislääkäri Juha Multanen kertoo arvaamattomasta sairaudesta
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Coleslaw aasialaisittain
09:45
Kauniit ja rohkeat
Ei laajoja selityksiä sekopäille, Hope!. Hope perustelee Quinnille, miksi tämä ei saa tavata tulevaa lapsenlastaan. Paljon sanoja, paljon argumentteja. Tyttö ei ymmärrä, että hengenvaaralliselle, tärähtäneelle ihmiselle ei pidä antaa laajoja selityksiä, vaan hänet on ajettava ulos vaikka väkisin. Quinn tekee selväksi, että jos Hope eliminoisi hänet Wyattin elämästä, se olisi virhe. "Käsitätkö, typykkä? Virhe, todella suuri virhe." Beverly Hillsissä on alkamassa Ericin isännöimä ilta. Osallistujat ovat John-veli, hänen tyttärensä Ivy ja tämän ihastus Liam, Ericin pojantytär Aly ja tämän poikaystävä Oliver sekä rakastuneet ruokafriikit Pam ja Charlie, jotka nytkin huolehtivat illan ateriapuolesta. John mielistyy Pamin sitruunapaloihin niin että keksii niiden ympärille jo kaupallisia sloganeitakin. "Pam, sinä kuule pystyisit myymään mitä vain", hän imartelee ja kuiskaa Ericille, että Pamela taitaa flirtata hänelle. Bill haluaa lähteä Brooken mukana Milanoon, mutta tämä tahtoo rauhaa, ei seuraa. Italian-matka olisi hänelle yhden naisen matka, ajattelumatka. Sí, assolutamente! Ja Billin olisi hyvä ajatella paluuta Katien luo. "Sinähän et minua jätä", Spencer sanoo ja lukitsee Brooken suudelmaan. Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Hyvästi, Emmerdale. Amy on päättänyt toteuttaa suunnitelmansa keinolla millä hyvänsä ja värvää vastahakoisen Kerryn avukseen. Marlonin yritys salailla huonoja uutisia Laurelilta menee mönkään. Ashley intoilee uudesta työtilaisuudesta, eikä Sandy malta olla sotkematta näppejään soppaan. Amelia haaveilee lasten missikilpailuihin osallistumisesta, mutta Ali laittaa kapuloita rattaisiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Pakomatka, osa 1/2. Amya eikä Kylea näy missään. Kylän väki kummastelee, missä he voivat olla. Andy yrittää puolustella Amya, mutta muut ovat varmoja, että hän on karannut Kylen kanssa. Tietokoneen selailuhistorian perusteella he ovat matkalla satamaan. Rhonan ja Laurelin tukijoukot kiistelevät kiivaasti siitä, kumman syytä Laurelin saama syyte on. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Formula 1: osakilpailu
Monaco. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntijat Toni Vilander ja Ossi Oikarinen.

Kello 12:00

13:30
Mahdoton taloprojekti
Onnen väline 2/2. Jim ja Lissa ovat muuttaneet Kaliforniasta Floridaan ja rakennuttavat unelmataloa, mutta aikataulut eivät pidä ja budjetti ylittyy. Pariskunnan on otettava ohjat rakennuksella. Valmistuuko talo lopulta ja löytyykö onni? Äänitekstitys: suomi.
14:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Kampasimpukat ja maustettu riisi. Jamie aloittaa jälkiruoasta: uuniin päätyy herkullisen näköinen, suklainen brownie-vuoka. Pääruoaksi on kampasimpukoita, sipuli-munaseoksella kruunattua riisiä ja höyrytettyjä kasviksia. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Mitä tänään syötäisiin?
Coleslaw aasialaisittain
15:05
Millerit
Anteeksipyyntö. Debbielle ja Nathanille selviää, että vaikka heidän vanhempansa rakastavat kumpaakin yhtä paljon, heillä on kuitenkin suosikkinsa. Kummallekaan tämä ei ihan mukisematta käy. Nathan tekee parhaansa voittaakseen isän puolelleen, mutta Debbie ei halua luovuttaa suosikkipaikkaansa. Nathan päätyy tekemään anteeksipyyntövideon, ihan niin kuin lapsena. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:35
Salatut elämät
Osa 2827: Sievisillä halutaan pakata veitset ja lähteä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:05
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Los Angelesin Koreatown. Tony tutustuu Los Angelesin ainutlaatuiseen ja kulttuurisesti vahvaan korealaiskaupunginosaan, jossa näkyvät yhä vuoden 1992 mellakoiden jäljet. Oppaana on gourmet-tacogrilleistä tunnettu keittiömestari Roy Choi. Äänitekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Jukka Ala-Mello. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Heti pois Pamelaa aussimasta, John!. Quinnin mielestä Hope on vainoharhainen evätessään häneltä isoäidin oikeudet. "Lapsi on minunkin vertani enkä tekisi hänelle pahaa." "En luota sinuun, Quinn, eikä luota poikasikaan. Tuossa on ovi." Anoppi uhkaa, että jos Hope ei vaihtaisi asennettaan, asiat muuttuisivat rumiksi. John Forrester kysyy Ericiltä, pitääkö hänen piilottaa lompakkonsa, sillä tyttären hääthän käyvät kalliiksi. Eric kertoo Ivyn ja Liamin romanssin olevan vielä melko uusi. John julistaa, että elämää kannattaa joka tapauksessa elää avosylin. Hän ehdottaa myös, että Eric tulisi Los Angeles -muodin parista käymään Australiassa niin että he veljekset voisivat vähän miettiä juttuja. Pamelaa tämä aussikas elämännautiskelija Forrester lähestyy omilla ehdotuksillaan. Miksi hän kuitenkin vähän ajan kuluttua nukkuu? Onko Charlie näyttänyt salonkileijonalle, mistä sitruunapala pesee? Kun Quinn tulee kotiin, häntä odottaa kahdelle katettu pöytä. On kynttilät ja kaikki. Deittipöytä à la Mr. Sharpe? Ooh, Deacon, sinä ensilikistäjä! Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Coleslaw aasialaisittain

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Pakomatka, osa 2/2. Amy jatkaa pakomatkaansa Kylen kanssa. Ehtivätkö muut hätiin? Kerry uhrautuu tyttärensä puolesta. Laurel näkee valoa tunnelin päässä, mutta joutuu vaikean päätöksen eteen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
18:30
Emmerdale
Jäähyväiskirje. Kerry joutuu pulaan avunantonsa vuoksi. Val ja Eric löytävät Amyn jättämän tunteikkaan kirjeen. Val käy kuitenkin kuumana ja uhkaa lähteä Amyn perään. Rhona käyttäytyy edelleen kylmän viileästi Paddya ja Chasia kohtaan, mutta odottaa innolla Leoa takaisin kotiin. Marlon ei ole varma, haluaako hän vielä luopua pojasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2828: Jannen poika on pelimies. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Pientä mökkiremonttia
Jakso 6. Koski tl. ¿Mökki metsän keskellä¿. Annalla ja Jannella on sympaattinen kuivanmaanmökki Koski Tl:ssä. Perheenlisäyksen myötä Annan ja Jannen mökki on käynyt pieneksi ja haaveena olisi vaihtaa isompaan talviasuttavaan mökkiin. Koski tl:ään rientävät apuun suunnittelijat Niina Ahonen ja Riia Rauhala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 12. Kolmas pyörä. Asiakas Katariina Varissaari haluaa selvittää onko hänen miehellään edelleen tunteita entistä naisystävää kohtaan. Kyseessä on Saran exän nykyinen avovaimo. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Lotta Kaihua. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittajat Johanna Hartikainen, Laura Suhonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Bones
Naula arkussa. Tiimi tutkii metsästä löytyneen rikkaan perheen tyttären jäännöksiä. Käy ilmi, että hän saattaa olla Aavetappajan viimeisin uhri. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:35
Panttivangit
Uhkista eroon. Sairaalapapereita selattuaan agentti Hoffman hiiviskelee salaliiton jäljillä, ja halutonta Duncania painostetaan hankkiutumaan miehestä eroon, ennen kuin tutkimukset iskevät kultasuoneen. Ellen puolestaan kaipaa vastauksia ja vie Duncanin hänelle lykkäämän myrkyn analysoitavaksi. Sandersien kodin vallanneen tiimin jäsenten välit sekä kuumenevat että kiristyvät. Tiivistunnelmaisessa amerikkalaisessa jännityssarjassa omapäinen FBI-agentti ottaa huippukirurgin perheineen panttivangiksi kiristääkseen tämän murhaamaan presidentin. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Kovat kaulassa
Isku suoraan sydämeen. Totuus Rebeccasta järkyttää kaikkia. Nealin pitää kovettaa itsensä ja käyttäytyä ikään kuin mikään ei olisi muuttunut, jotta FBI pääsee tutkimaan Rebeccan asunnon. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:35
Voittostudio