UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 23.5.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.37 Nokialta irtisanotun reseptit työnhakuun 6.47 Maahanmuuttajanuorten "kurinpalautusmatkat" 7.07 Atte Kaleva - panttivangin selviytymistarina 7.17 Turistimatka Afrikkaan - apua ripulitutkimukseen 7.37 Martti Ahtisaari -dokumentti suomalaisesta vaikuttajasta 7.47 Työministeri Jari Lindström 8.07 Kun ystävä hylkää 8.17 Sebastian, 17-vuotias somepäällikkö 8.37 Päivän nimi: Hannu Väisänen 8.47 Atte Kaleva - panttivangin selviytymistarina 9.00 Uutiset
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
Vadelmaiset tiikerikakkuruudut
09:10
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Koftacurry ja frittata. Jamie Oliverin vartin keittössä syntyy tänään herkullisia koftia, jotka tarjoillaan sopivan mausteisessa currykastikkeessa. Toisena pikaherkkuna on italialainen frittata-munakas, jonka lisukkeena tarjoillaan keväisen raikas sellerisalaatti. Äänitekstitys: suomi.
09:40
Kauniit ja rohkeat
Keskeytetty kotiinpaluu. Steffy saa Quinnin kiinni ja vaatii tätä hankkiutumaan suorinta tietä kotiinsa. Myös Eric saa kuulla Steffyn tuomion orastavalle rakkaussuhteelleen. Wyatt vakuuttelee yhä hyväuskoisesti veljelleen, ettei hänen äitinsä ole lähimaillakaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
10:05
Emmerdale
Pienestä kiinni. Chrissie aikoo lähettää Victorian surman suuhun. Paddy pelkää Rhonan kuulevan teostaan. David jännittää testituloksiaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:35
Emmerdale
Tulos tai ulos. Victoria haluaa puhdistaa Andyn nimen. David kuulee testituloksensa. Frank saa juomat kasvoilleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:05
Lääkärit
Ihmevauva. Kumppanin löytäminen tuottaa monelle sinkulle päänvaivaa, mutta voisiko äänen muuttaminen auttaa? Oppilaiden vanhemmat tyrmistyivät kuullessaan, että koulu palkkasi valelääkärin tekemään heidän lastensa terveystarkastukset. Irlantilaisnaisen kuvat kertovat karua kieltä auringon vaurioittaman ihon rankoista hoidoista. Lapset näkevät vaarallisia temppuja YouTubessa ja yrittävät matkia niitä kammottavin seurauksin. Tosi-tv-tähti Jennifer Snowden joutuu mahdottoman valinnan eteen, kun raskaudenaikainen ultraäänitutkimus paljastaa, että hänen vauvallaan on vakava sairaus. Opiaattiriippuvuus voi johtaa epätoivoisiin tekoihin, joista lemmikitkin joutuvat kärsimään. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Hurjat sääilmiöt
Luonnon taideteoksia. Kausi 1, 1/8. Mantelipilvet, rullapilvet, kuunkaaret ja erilaiset haloilmiöt ihastuttavat kauneudellaan. Nasan kuvamateriaali esittelee huimia auringonpurkauksia ja Saturnuksen jättimäistä pyörremyrskyä. Sääasiantuntijat valottavat huikeiden sääilmiöiden syntymekanismeja. Amerikkalainen dokumenttisarja äärimmäisistä luonnonilmiöistä. Uusinta. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Amazing Race
Kausi 24, 12/12. Kisa huipentuu Las Vegasissa. Legendaarinen David Copperfield haastaa tiimit kokeilemaan taikuritaitojaan. Kuka voittaa miljoona dollaria? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Kolme miestä ja tyttö
Operaatio Ilves. Kausi 6, 16/22. Monenlaisia yllätyksiä on vireillä ystävänpäivän merkeissä. Cece haluaa kerrankin yllättää Schmidtin, mutta yllätys aiheuttaa hankaluuksia ylennyksestä haaveilleelle Schmidtille. Nick haluaa yllättää Reaganin romanttisesti, ja odottaa jännityksellä, mitä Reagan puolestaan on keksinyt. Aly ei suuremmin Valentinuksen päivän juhlallisuuksista välitä, mutta Jess pakottaa Winstonin tyttöystävän luokse. Aly heittää ilmoille kysymyksen, joka uhkaa pilata Winstonin 21-vaiheisen kosintasuunnitelman. Jess ei suostu toisten säälin kohteeksi, vaan on suunnitellut hienon päivän itselleen. Juhla-aterian ja muutamia totuuksia Jessille tarjoilee itse Gordon Ramsay! Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
16:00
Salatut elämät
Osa 3195: Merci pukuu, Gunnar Mustavaara. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 4/12. Metsälän varastoilla koittaa titaanien taistelu kun paikalla on äijäenergia Rikun, Rene, Timpan, Jampan ja Jamon muodossa. Armoa ei tunneta kun päivän jaksossa häviäjät värjätään keltaisiksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Patriarkka ja paaria. Eric ja Quinn joutuvat tahoillaan selittelemään suhdettaan, eikä kumpikaan heistä saa sille hiukkaakaan ymmärrystä. Steffy vaatii, että Eric katkaiseen kaiken yhteydenpidon Quinniin. Wyatt ei voi uskoa äitinsä jälleen kerran sekaantuneen asioihinsa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Muinainen kaiverrus, osa 1/2. Frank on vienyt Tracyn kauas kylästä ja hääpaikasta, ja hääväki alkaa huolestua. Jai on mustasukkainen, kun Hollylle flirttaillaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Muinainen kaiverrus, osa 2/2. Frank, Tracy ja Vanessa ovat jumissa (ja mutaisia) kaukana kotoa. Holly ja Jai suutelevat. Danin ja Jimmyn riita kärjistyy. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Vadelmaiset tiikerikakkuruudut
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Salatut elämät
Osa 3196: Talelle ei enää Herukkaan. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Suomen surkein kuski
Kausi 4, 12/12. On aika hyvästellä Suomen Surkeimmat Kuskit. Viimeisessä jaksossa nähdään kauden parhaita paloja ja ennennäkemättömiä kohtauksia. Kilpailijat pääsevät myös testaamaan taitojaan jääradalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Vares - Pimeyden tango
Jussi Vares selvittelee tangokuningas Harry Koivikon murhaa, jonka jäljet ovat kylmenneet. Ruuhio katoaa ja Vareksen vanha vihollinen Veikko Hopea tulee Turkuun pahat mielessään. Vares joutuu uransa hurjimman haasteen eteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
Peter Nyman
Atte Jääskeläinen ja Saara Aalto. Atte Jääskeläinen, mies Yle-myrskyn silmässä. Mitkä ovat seuraavat askeleesi, Saara Aalto?
23:05
NCIS: New Orleans
Juhlavieraita. Kausi 3, 14/21. Mardi Gras -karnevaalia juhliva New Orleans saa vieraita pääkaupungista, kun agentit Torres ja McGee yrittävät saada takaisin varastetut tiedustelutiedot. Kuvioon liittyy myös New Orleansin tiimille ennestään tuttu venäläinen nukkuva agentti. Sebastian on haltioissaan McGeen kohtaamisesta. Gregoriolla puolestaan riittää silmäpeliä. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Enbuske, Veitola & Salminen
Kausi 3, 8/10. He ovat taas täällä! Tuomas, Maria ja Roope marssittavat studioon viikon ajankohtaisimmat vieraat! Uusinta.
01:00
Kohde
Koodi kidenäytöllä. Kausi 3, 13/23. Reese haluaa eroon Finchin tiimistä ja varaa menolipun Turkkiin. Lento on ylibuukattu. Hän joutuu Rooman-koneeseen ja erään toisen matkustajan istumapaikalle. Tämä on Owen Matthews - nuori mies, jota saattaa kaksi U.S. Marshal -miestä. Reese soittaa Finchille, ettei ota enää uusia työtehtäviä. Finch on syytön, sillä Kone ei ole antanut hänelle uusia numeroita. Hän saa selville, että Owen on erään huumehaaran online-sivuja ylläpitävä tietokoneoperoija. Asiakkaat voivat tilata huumeita kotiovelleen, ja valuuttana on digitaalinen bitcoin. Kauppaa johtaa aivo nimeltä Sphinx. Owen on ainoa, joka pystyy tunnistamaan hänet. Lentokoneessa on Marshal-poliisien lisäksi muitakin arvokkaasta tunnistajasta kiinnostuneita. Tilanne on hengenvaarallinen, mutta Reese saa liittolaisen nopeaälyisestä lentoemännästä. Lentokonetta ohjaa useampi eri ohjaaja ennen kuin sen pyörät koskettavat Italian määperää. Kuka myös on lentänyt Roomaan? Finch. Hän katsoo liikuttuneena Reese-ystäväänsä ja pyytää kanssaan galleriaan. Tämä sanoo teettävänsä mieluummin uuden puvun, Roomassa kun ollaan. Haluaako hän kuitenkin palata Haroldin tiimiin? Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:55
Kuin viimeistä päivää
Ihmissuhdehuolia. Kausi 1, jakso 11. Evie joutuu tekemään päätöksen Timothyn ja Xavierin suhteen. Deirdre tulee katumapäälle, ja Kareema tekee suuren päätöksen. Amerikkalainen draamakomediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
02:50
Pomo piilossa
Liian suuria suunnitelmia. Kausi 7, 4/12. Shoppers World -halpakauppaketjun nuorella johtajalla on suuret suunnitelmat firman laajentamiseksi. Jalkauduttuaan alaistensa pariin hän joutuu pian huomaamaan, miten vaikeaa on pitää isossa ketjussa kaikki langat käsissään. Puutteita on niin työntekijöiden koulutuksessa kuin turvallisuudessakin. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.