UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 2.8.

06:00
Voittostudio
07:30
Ostoskanava Tvins.com
08:30
Seikkailija Dora
Seikkailija Dora on animaatiosarja, jota katsomalla lapset oppivat englantia! Jokaisessa jaksossa seurataan 7-vuotiaan Doran ja hänen apinaystävänsä Nuutin jännittäviä seikkailuja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Maija Mehiläinen
Komentaja Maija. Maija johtaa muurahaisia siementen etsintäreissulla. Sallittu kaiken ikäisille.
09:10
Tom & Jerry Kids Show
Tähtiretki. Suuri rahakuljetus. Linnustusta. Tässä piirrossarjassa Tom ja Jerry seikkailevat pentuvuosinaan. Mutta ovatko kissa- ja hiirileikissä nyt pienemmät jäynät. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:45
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:55
Loton ja Jokerin tulokset
10:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Ristiriidoista nousee pyöreä talo!. Peter ja hänen thaimaalaissyntyinen vaimonsa Chard päättävät rakentaa puutarhatontilleen pyöreän talon. Oikeastaan päätös on Peterin, sillä Chard ei hyväksy perusmuodoksi ympyrää. Hän arvostaa miehensä lahjakkuutta ja perusteellisuutta, mutta pitää joitain ratkaisuja liian lennokkaina, sananmukaisesti. Peter rakentaa nykyisessä vajassaan lentokonetta, ja uuden talon siipirakennukseksi tulisi verstas, jossa rakentaminen voisi jatkua. Chard ottaa roolin 200 000 punnan budjetin haukkamaisena vartijana. Pariskunta kinaa melkein kaikesta, ja työt edistyvät hitaasti. Niissä on kuitenkin suunnitelma, ja niissä on energiaa, luovuutta, intohimoa ja osaamista. Paitsi että se kaikki on Peterin omassa päässä, ei yhteistyöhön jaettuna versiona. Kantikkaan ja pyöreän muodon henkien taistelusta alkaa vähitellen jäsentyä jotain niin kaunista että myös Chardin vastustus murtuu. Kokonaanko? Valmis talo on puuinsinööriyttä parhaimmillaan, ja lasisessa talvipuutarhassa on eksoottisia lajeja myös Thaimaasta. Lopputulos on Kevin McCloudin runollisuuteen nousevissa loppusanoissa maaginen näyttö Peterin ja Chardin suhteesta. Brittiläinen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Kautta aikojen komeimmat asuntomessutalot
Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät talosuosikkejaan männävuosien asuntomessuilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:25
Mahdoton taloprojekti
Russell ja Meryl. Russell ja Meryl suunnittelevat häitä, ja samaan aikaan unelmien taloa upealle rantatontille. Kestävätkö pariskunnan hermot ja toteutuvatko suunnitelmat kun kaikki ei sujukaan leikiten? Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Teknavi
Markku Alén & Lancia 037 kisatunnelmissa San Marinossa. Vertailussa älypuhelimet. Samsung Galaxy S6 edge vs. iPhone 6. Riston testissä uudistunut Kia Rio Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:05
Marley ja minä 2: Pentuvuodet
Ohjaaja: Michael Damian, USA 2011, 86´. Pääosissa: Travis Turner, Donnelly Rhodes, Alex Zahara. Suosikkikomedian Marley-koira on taas täällä, häntääheiluttavan hauskana ja tällä kertaa vieläpä puhuvana! Tällä maailman huonotapaisimmalla pennulla on ärhäkkä ääni ja sen mukainen asenne. Naapuruston koirakilpailussa Marley päihittää niin dobermannit kuin paimenkoirat, ja valloittaa kaikki omalla rakastettavalla tavallaan. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Arviot: IMDb 3.7
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
14:55
Esittelyssä: Ensitreffit alttarilla kausi 2
15:00
Täydellinen kesä
Vaaleanpunaiset sortsit. Kausi 1, 8/10. Terjen tärkeä bisnestuttava ilmoittaa olevansa purjehtimassa lähistöllä, ja Terje haluaa hänet kylään keinolla millä hyvänsä. Eva ja Per Ivar alkavat tuskastua elämään ilman juoksevaa vettä ja päättävät käyttää naapurin suihkua omin luvin. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Ravit
Kuninkuusravit. Kuninkuusravien toinen kilpailupäivä Joensuun Linnunlahdella. Juontaja Joanna Kuvaja. Selostus Marko Lähteenmäki. Haastattelut Sara Perttunen ja Toni Nieminen.
17:30
Kesäkuski
Jenni Pääskysaari. Kausi 1, 5/10. Prätkämimmi Jenni Pääskysaaren moottoripyörä on vielä tallissa, mutta hinku tien päälle on jo kova. Asiaa pyöränselkään ei tosin vielä olisikaan, sillä Jenni tarvitsee uuden kypärän! Mukaan makutuomariksi Jenni saa Kesäkuski Mikko Kuustosen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Retrohelmet
Isänmaa ja työ.. Kausi 1, 10/15. Retroilussa luvassa isänmaata ja työtä arvostavia musiikkiesityksiä. Mukana mm. Sininen ja valkoinen, Satumaa ja Olen suomalainen. Tähtinä mm. Mikko Alatalo, Matti Esko ja Katri Helena. Juontajana Tanja Huutonen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:30
Ketonen & Myllyrinne
Sketsisarjan toinen tuotantokausi sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
20:00
Pomo piilossa
Rautainen hippi. Kausi 6, 1/13. Entinen FBI:n agentti John Hartmann päättää selvittää, mitä hänen johtamassaan rautakauppaketjussa todella tapahtuu. Hipiksi naamioitunut johtaja tapaa ilokseen kunnianhimoisia ja motivoituneita työntekijöitä, mutta joutuu myös ojentamaan liian tuttavallista asiakaspalvelijaa. Onko agentin vaistoista apua kassajärjestelmän kanssa? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Amazing Race
Riipivää ripaskaa. Kausi 21, 8/12. Etappi käynnistyy Timirjazevin maatalousakatemiasta, josta kilpailijat jatkavat valintojensa mukaan opettelemaan Venäjän aikavyöhykkeitä, tanssimaan ripaskaa ja tunnistamaan historian suurhenkilöitä. James ja Abba yrittävät saada takaisin Abban passin ja matkatavarat, jotka lähtivät epärehellisen taksikuskin mukaan. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghaniin johdolla. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:35
C.S.I. New York (K16)
Ei savua ilman tulta. Leonard Brooks jatkaa tuhopolttosarjaansa. Murharyhmä saa huumeyksiköstä uuden työntekijän, joka on toiminut peitetehtävissä. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:30
Kadonnut
Hautaan saakka. Sarja päättyy. Ratkaiseva todistuskappale viimeistelee palapelin, ja Ollyn arvoitus saa vastauksensa. Kahdeksan vuoden taipaleen päättyminen ratkaisee monta muutakin kohtaloa. Englantilainen jännitysdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:40
Rikas ja rakas
Voittamaton voimakaksikko. Yläkerran toimiston uudet puhelimet saapuvat ja se aiheuttaa tilapäistä ruuhkaa Mansfieldin parvekkeelle. Jenny saa äkillisen tuurauspestin Mansfieldin assistenttina ja hoitaa rennolla otteella tilanteen kuin tilanteen. Samaa ei voi sanoa Harvardista, joka puolestaan tuuraa Jennyä alakerrassa. Kaiken huipuksi Mansfield sairastuu flunssaan ja Brody päättää hoitaa tärkeän asiakastapaamisen yksin. Amerikkalainen komediasarja urallaan menestyneestä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:10
Voittostudio