UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 2.2.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Näin syntyi Näyttelijätär. Vieraina elämäkerran päähenkilö Ritva Oksanen, ja kirjoittaja Outi Popp.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Vieraina Ritva Oksanen ja Outi Popp 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Naiset uskontojen välistä ymmärrystä etsimässä 6.50 17-vuotias näyttelijälupaus Johannes Brotherus 7.10 Vieraina imaami Anas Hajjar ja Atte Kaleva 7.40 Jussi-gaala - menivätkö pystit oikeisiin osoitteisiin? 8.20 Päivän nimi: Blues-kitaristi Erja Lyytinen 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 17-vuotias näyttelijälupaus Johannes Brotherus 9.05 Studio55.fi: Voiko erityisherkkyyden kääntää voimavaraksi? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Erityisherkkyys - miten sen kanssa pärjää, entä miten sen kääntäisi vahvuudeksi? Vieraana psykiatri-psykoanalyytikko Juhani Mattila.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
Sipuliset pannupihvit
09:40
Tukikummit Onnenpeli
09:45
Kauniit ja rohkeat
Deacon Sharpe, drinkkiseksuaali. Quinn käy puhumassa Hopelle ja Liamille, ettei äidin virheistä saa syyttää poikaa. Hopen paluu Liamin luo oli kuitenkin virhe! Senkin hän sanoo, että Rick erotti hänet ja Wyattin juuri äsken Forrester-firmasta. "Niin paljon kuin yhteistyösopimus minulle merkitsikin, se on pientä verrattuna siihen, mitä sinä, Hope, olet Wyattille." "Olit Wyattille", Liam korjaa aikamuodon. Hän uskoo Hopen menneen Big Bearille Wyattin luo, koska kohtelee ihmisiä myötätuntoisesti ja rehellisesti; ehkä Quinnin kaltaiset pitävät sellaisia piirteitä heikkoutena. "Mutta ei se mitään, sillä minun mielestäni Hope on maailman vahvin ihminen." Quinn lähtee rauhoittamaan hermojaan Bikini Barin baaritiskille. Viskiä! Viereen ilmestyy tuntematon mies. "Onko kaikki hyvin, leidi?" "En ole leidi." Quinn on surullinen ja piikikäs, koska on menettänyt poikansa. "Sairas?" "Ei, vaan rakastunut, mutta nainen on pilannut suhteen." "Naisiahan on maailma täynnä." "Tämä on erityisnainen, Hope Logan. Tunnetko hänet?" "Leidi kulta, olen hänen isänsä." Amerikkalainen saippuasarja. - Roolihahmo Deacon Sharpe (Sean Kanan) palaa ensembleen. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Kiukkuinen ja lääkekoukussa. Rhona on pulassa annettuaan Paddyn heittää kipulääkkeensä pois. Nikhil ja Gennie yrittävät saada Priyan puhumaan Davidille. Megan selvittää välinsä Robbien kanssa. Katie tekee listan Domin hyvistä puolista, mutta Alician sydän tuntuu olevan toisaalla. Debbie tarvitsee Lisan ja Zakin apua lastenhoidossa katkaistuaan välinsä Cainiin. Ali vannoo kostavansa Meganille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Kelmeä, hikinen ihmisraunio. Rhona yrittää pitää paketin kasassa, mutta vieroitusoireet alkavat käydä sietämättömiksi. Megan kertoo tunnekuohussa Alille jotain yllättävää. Priya ja Rishi ottavat ensimmäisen askeleen sovinnon polulla. Alicia yrittää unohtaa murheensa järjestämällä romanttisen illan Domin kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Väittelyä veganismista. Eläinsuojelujärjestö Petan järjestämä veganismin puolesta liputtava kampanja herättää lääkäreissä runsaasti keskustelua. Onko veganismi todella terveellisempi ja laihduttavampi ruokavalio? Päivän aiheita ovat myös naisille annettava kiistanalainen testosteronihoito sekä koskettava tarina nuoresta pojasta, joka keksi keinon auttaa cp-vammasta kärsivää ystäväänsä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Selviytyjät
Eloonjäämistaidot. Gotassa Reynold ja Eddie ovat käärmeissään edellisen äänestyksen tuloksista ja pelkäävät olevansa seuraavia lähtijöitä. Reynoldilla on kuitenkin yhä hallussaan koskemattomuussymboli. Shamar vaikuttaa yhä onnettomammalta, eikä jaksa tehdä enää mitään. Bikalin puolella Phillip jatkaa peliään ja myöntää lisää arvonimiä ihmisille kuvitteellisessa organisaatiossaan. Palkintokisan voittajat saavat avukseen paikallisen takametsien miehen, joka opastaa ruoanlaitossa ja parantelee heimon suojaa. Eikä hetkeäkään liian aikaisin, sillä pian iskee hirmumyrsky, joka saa myös rotat liikkeelle. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista. 26. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Millerit
Tärkeä haastattelu. Nathan pääsee haastattelemaan koripallotähteä, joka on kirjoittanut lastenkirjan. Sattuman kauppaa haastattelusta tuleekin isompi juttu, joka vaatii jälkihoitoa. Debbie keksii omia verukkeita salatakseen mieheltään toisen työpaikkansa. Jaksossa vierailee koripallotähti Metta World Peace. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Mitä tänään syötäisiin?
Sipuliset pannupihvit
15:10
Koiralle koti
Coco. Brandon hakee tarhalta todella pelokkaan 2-vuotiaan bordercolliesekoituksen nimeltä Coco. Se pitää totuttaa kaikenlaiseen hälinään ja erilaisiin ihmisiin, jotta se pärjää uudessa, sosiaalisessa perheessään. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
15:40
Koiralle koti
Kai. Pieneltä Kailta puuttuu toinen silmä. Tuleva omistaja haluaisi käyttää Kaita terapiakoirana, mutta ensin sitä pitää kouluttaa työhön. Uudessa kodissakin pitää tehdä muutoksia. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
16:10
Upeat skandikodit
Herrasväen tapaan. Kööpenhaminassa sijaitsevan suuren huoneiston pohjaratkaisusta näkyy edelleen, miten herrasväki asui ja eli talon rakennusvuonna 1874. Asunnon omistaja näyttelijä Tommy Kenter ei ole halunnut modernisoida kotiaan liikaa, ja monet alkuperäisratkaisut ovatkin säilyneet. Pienen saunan hän on kuitenkin halunnut saada. Kaliforniassa asuva ammattilaisskeittaaja Rune Glifberg perheineen etsii kotia Tanskasta ja tutustuu perinteiseen maalaistaloon, jossa voi toteuttaa monenlaisia unelmia. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
16:40
Upeat skandikodit
Maalaisravintola myynnissä. Jalkapalloseuran pääsponsorina tunnettu yrittäjä Jesper Nielsen etsii perheelleen miljoonaluokan loma-asuntoa Mallorcalta. Suuri laadukkaasti sisustettu talo, upeat näkymät korkealta ja terassi uima-altaineen - onko tässä tarpeeksi aineksia lomakeitaaksi? Myyntiin tulee myös vanha tanskalainen maalaistyylinen ravintolarakennus, jolla on paljon historiaa takanaan. Idyllinen ravintolamiljöö, nykyaikainen teollisuuskeittiö ja yläkerran koti odottavat vain uutta omistajaa. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Valkovaatteinen figuuri Persianlahdella . Etsintäpartion päällikkö Hassan kertoo Ridgen omaisille, että työt lopetetaan, koska jokainen hiekanjyvänenkin on käännetty eikä Ridge Forresteria ole löytynyt. Eric lupaa moninkertaistaa palkkiot, mutta Hassan pysyy kannassaan lopettaa etsinnät. Kävellessään ulkona rannalla Brooken sydän ja silmät huomaavat valkoisiin pukeutuneen miehen, joka astelee hitaasti rantavedessä. "Ridge?" Quinnin on vaikea uskoa, että hänen seuraansa ilmestynyt mies olisi Hope Loganin isä, sillä Hope Loganin isähän on vankilassa. Ei ole, vaan Bikini Barissa siinä neiti Fullerin vieressä. "Deacon Sharpe", Quinn muistaa nimen. Oikein. He flirttailevat, ja Deacon leikittelee ehdotuksella viedä uusi tuttavuus mukanaan motellille. Hän otaksuu myös, että Quinn on Bill Spencerin vaimo. Tämä korjaa, että hänellä ei ole poikaystävää, eikä ole koskaan ollutkaan, ja Dollari-Billkin oli vain nuoruudenhairahdus ja spermapartneri, joka on tätä nykyä Deaconin lapsen äidin rakastettu. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Sipuliset pannupihvit

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Puun ja kuoren välissä. Vanessan on vaikea pitää Rhonan salaisuutta, kun Paddy hiillostaa häntä puuttuvista lääkkeistä. Sean pääsee kotiin sairaalasta. Samson kyllästyy kimppakämppäsirkukseen ja pakenee Zakin ja Lisan luo. Declanin rakennustyöt eivät edisty, mikä tarjoaa Stevelle oivallisen tilaisuuden käydä toimistolla ilkkumassa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Raastava vetoomus. Rhona kärvistelee tuskissaan, mutta kieltäytyy vieläkin näkemästä totuutta. Pystyykö Vanessa auttamaan? Declan työntää itsepintaisesti hankettaan eteenpäin, vaikka luvassa voi olla vaikeuksia. Chas alkaa epäillä Cameronin kertomusta, kun tohtori Abbott ilmaantuu Villapakkaan. Debbie saa kuulla Cainin tavanneen salaa lapsenlapsiaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2756. Helena jakaa lähimmäisenhakkautta Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
20:05
Suomen surkein kuski
3. jakso. Kilpailijoiden tehtävänä on harjoitella taskuparkkiin peruuttamista. Tuntuu siltä että kaikilla kilpailijoilla ei ole kytkimen idea ihan selvillä. Lopuksi siirrytään tiukkojen jarrutusten pariin Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Rouva Ministeri
Sivulliset uhrit. Aseistautunut nuorukainen uhkailee ulkoministeriötä, jossa vierailee Irakin tuoreen hallituksen jäseniä. Ministeri McCord joutuu paitsi pitämään kunniavieraat rauhallisena myös kohtaamaan rankan menneisyytensä CIA:n agenttina. Matt selvittelee viimein välejään Daisyn sulhasen Winin kanssa. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Bones
Natsi häämatkalla. Boothin ja Bonesin perinteinen häämatka Buenos Airesissa vaihtuu murhatutkimuksiin, kun Bones löytää ruumishuoneelta tuntemattoman uhrin luita. Angela ja Hodgins hoitavat Christineä. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Isänmaan puolesta
Tietolähde. Carrie yrittää voittaa pelokkaan tietolähteen luottamuksen. Peter ja Fara jahtaavat erästä epäiltyä. Saul on palaamassa kotiin, mutta joutuukin sivuraiteille. Amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun jännittävästä maailmasta. Neljäs tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Kovat kaulassa
Perheasioita. Neal tivaa Samina esiintyneeltä isältään totuutta menneisyyden tapahtumista. Saadakseen kiinni Ellenin murhaajan Neal ja Mozzie tekeytyvät viskitrokareiksi häikäilemättömien Flynnien perhebisnekseen. Peter saa huomata, että murhan takana oleva salaliitto ulottuu kuitenkin pitkälle, eikä ole noin vain ratkaistavissa. New Yorkiin sijoittuva rikosdraamasarja hurmurihuijari Neal Caffreysta, joka ratkoo FBI:n apuna konstikkaita valkokaulusrikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:35
The McCarthys
Kiitti vain, Ronny. Gerard on palannut yhteen ärsyttävän ex-tyttöystävänsä Katrinan kanssa, joka kaiken lisäksi päättää tuppautua McCarthyille kiitospäivän aterialle. Marjorie ei kestä ajatusta vaan pyytää Ronnya estämään katastrofin, mutta Ronny vain pahentaa asiaa. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
02:05
Voittostudio