UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Tiistai 23.9.

07:00
Närbild
Rosvikit asuvat paratiisissa ympäri vuoden. Tiet ja viemärit ovat erottamattomia. Bärosundiin halutaan pientaloja mieluummin kuin kesämökkejä. Paraisilla sanotaan "kyllä". Unelma toi Gunillan takaisin mantereelle.
07:30
Jumalanpalvelus
Ortodoksinen liturgia Tampereen Pyhän Aleksanteri Nevskin ja pyhän Nikolaoksen kirkossa. Palveluksen toimittaa kirkkoherra Markku Toivanen.
09:00
Taivaallista menoa: Irti lapsen peloista
Johtuuko lapsen ahdistus siitä, että äiti on huono? Kirjailija-toimittaja Sofia Torvalds puhuu äitiydestä, syyllisyydestä ja hallinnan tarpeesta. Toimittaja: Nina Granvik-Wallgren. HD
09:30
Pisara
Nunna Kristoduli. "Kreikassa ymmärsin Marian merkityksen, hän on suuri välittäjä ja esirukoilija. Kristuksen työtoveri, ei kilpailija." (Luuk. 1:28-43)
09:35
Puoli seitsemän
Vieraana Jari Sillanpää. Asiaa muumeista merenkulkuun. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #puoli7
10:05
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
10:15
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
10:25
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:35
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:45
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:55
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
11:05
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
11:15
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
11:25
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
11:40
Kansallismaisemat: Hailuoto
Hailuoto on syntynyt aikanaan maannousun seurauksena ja pysyvä asutus alkoi noin 900 vuotta sitten. Sen tunnetuimpia paikkoja on Marjaniemen vuonna 1872 valmistunut majakka.(U)
11:50
Aamusydämellä
Pään kivut. Migreeni vie usein Carolina Cederbergin työkyvyn ja kolmoishermosärky lamaannuttaa Outi Elon. yle.fi/aamusydamella.

Kello 12:00

12:30
Muuttohaukantie
Parikymppisten Jennan ja Kain kolmannen yhteisen kodin tuhosi tuli. Vakuutuskorvaus sanelee kodin budjetin. Sisustusasiantuntijana Jyväskylässä Virpi Illman.
13:00
Muuttohaukantie
Hovikosken seitsenhenkisen perheen isä Markus rakensi kodin. Sisustaja Virpi Illmanin haaste on saada pienehköön olohuoneeseen paikka jokaiselle. Ja vieraillekin!
13:30
Muotokuva: Lasse Mårtenson - sävelten luoja
Yksi maamme monipuolisimmista musiikkihahmoista kertoo urastaan ja vierailee eksoottisissa paikoissa ulkosaaristossamme. Toimittaja: Benny Törnroos, 2004. (U)
14:10
Kansallismaisemat: Hailuoto
Hailuoto on syntynyt aikanaan maannousun seurauksena ja pysyvä asutus alkoi noin 900 vuotta sitten. Sen tunnetuimpia paikkoja on Marjaniemen vuonna 1872 valmistunut majakka.(U)
14:20
Totuus rakkaudesta
13/16. Ero. Miten rankasta erosta voi selviytyä? Onko eroaminen mahdollista hoitaa tyylikkäästi? Kannattaako kosto? Totuuden rakkaudesta kertovat Roman Schatz, Maria Veitola, Raija Pelli ja Tommy Kilponen. (U). HD
14:50
Ykkösaamu
Vieraana on valtiovarainministeri Antti Rinne. Jari Korkki juontaa.
16:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Waltterin ja Wernerin kanssa ohjelmat Hupsu pikku pupunen, Herää Pahvi, Q Putti 5, Ihmejuttu, Saara ja Sorsa, Musatoosa sekä Franklin ja ystävät. HD
17:05
Sami Yaffa - Sound Tracker
Musiikki-nomadi Yaffa suuntaa Andalusian kumpuileville vuorille kuulemaan halveksitun vähemmistön kulttuuria, anarkismin ja yhteiskunnan vastaisen protestoinnin taustamusiikkia - flamencoa. HD

Kello 18:00

18:00
Retrolissun ysärit: Ollaan sekaisin
Ysäri-ihminen halusi olla sekaisin, joko teknomusiikin, kotiviinin tai subutexin voimin. Retrolissu uppoaa psykedeliaan, rytmi on sydämessä.
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
19:00
Uusi päivä (S)
(7) Osa 405: Salat julki. Ruuskanen saapuu pelastamaan Suneria. Otso pähkii luottamustaan Jaanaan ja kuulee vanhan salaisuuden. Osku lunastaa paikkansa bändissä rikollisin keinoin. Jani saa lohtua yllättävältä suunnalta. HD K7 (ahdistus).
19:30
Yle Uutiset
19:55
Urheiluruutu
20:00
A-studio
Hoivakoti kuntoon! Vanhustyön iloinen vallankumous alkaa Somerolta. Juontajana Annukka Roininen.
20:30
Spotlight: Mikään ei ole enää salaista
Osa 2/2. Tutkii - kysenalaistaa - selventää.

Kello 21:00

21:00
Efter Nio
Huumoria tarjoaa tänään koomikko Stan Saanila, Uutisvuodon Baba Lybeck, nyrkkeilijä Robert Helenius, poliitikko Päivi Storgård ja näyttelijä Sampo Sarkola. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media, 2014.
22:00
Totuus rakkaudesta
14/16. Sinkkuuden ilot ja surut. Mikä yksin elämisessä on parasta? Mistä tietää, että on ollut liian kauan sinkkuna? Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Lotta Backlund, Sanna Kiiski, Oskari Katajisto ja Anu Saagim. (U). HD
22:30
Tekijänä: Juha Mustonen
Muotikuvaaja Juha Mustonen myi kaiken summatakseen näkemyksensä kirjaksi, filmiksi ja näyttelyksi nimeltä YKSI: "Mä tykkään voimakkaista kuvista, joissa pääosassa on ihminen, ei vaate." Jaana Semeri seurasi tilannetta.(U)