UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Maanantai 27.4.

07:00
Inhimillinen tekijä
Kosteikon kasvatit. Musiikkimanageri Tommi Liimatainen raitistui ja katkaisi suvun kostean perinteen. Muusikko Jussi Rainio jätti viinan, kun terveys petti. Anne Flinkkilän vieraana myös toimittaja Ani Kellomäki. HD
07:50
Pressiklubi
Jakautuuko Suomi? Mitä sitten? Studiossa Li Andersson, Matti Apunen ja Susanna Kuparinen.
08:20
Ykkösaamu
Vieraana on eduskunnan pääsihteeri Seppo Tiitinen. Toimittajana Sakari Kilpelä.
09:00
Muisti: Sekaisin shaahista
Kesällä 1970 suomalaiset kerääntyivät kaduille, kun kylään saapui shaahipari Persiasta. Eksoottisten vieraiden loistoa ihailtiin, mutta mielenosoittajien silmissä shaahi oli länsimaiden etuja puolustava diktaattori. HD
09:30
Euroviisaat
Osa 1/4. Euroviisaat palaavat ruutuun puntaroimaan tämän vuoden euroviisuehdokkaita. Studiossa juontajat Eva Frantz ja Johan Lindroos sekä vaihtuvia vieraita. HD
10:30
Haavi auki
1/8. Miehistönkuljetusvaunu on lastattu kalastus- ja kuvausvälineillä sekä neljällä saamamiehellä. Tästä alkaa kahden viikon A-luokan kalareissu Lappiin. Luontoäiti laittaa ukot heti ojennukseen. (U)
10:41
Haavi auki
2/8. Ensimmäisen illan epäonnistuminen ei varmaankaan johtunut miehistä, vaan haastavista olosuhteista. Periksi ei anneta, Kuusinkijoella jatketaan. Telttaa pystyttäessä huomataan ynnälaskun neljään tuottavan vaikeuksia. (U)
10:53
Haavi auki
3/8. Suuntaamme taimenen perässä Kemijoen Loukaskoskelle, jossa Volvon maavaraa testataan ensimmäistä kertaa. Kun Loukaskoskea ei löydy, viisaampi ynnäisi yhtälön ja lähtisi karkuun. (U)
11:05
Haavi auki
4/8. Olemme löytäneet paratiisin. Nuorttijoesta saa tunarikin taimenta. Annamme virran viedä kohti pohjoista ja aistimme matkalla muinaisen kolttakentän yllä leijuvan energian. (U)
11:17
Haavi auki
5/8. Takki on tyhjä. Päätämme mökkeillä hetken Inarinjärven rauhassa ja antaa siikaverkkojen hoitaa kalastamisen puolestamme. Näin ollen Tommillekin avautuu mahdollisuus saada kalaa. (U)
11:29
Haavi auki
6/8. Inarinjärveltä kohti Kilpisjärveä suorinta reittiä tietenkin eli Norjan Koutokeinon kautta. Ja kun kerran olemme päätyneet tähän myyttiseen villapaitamaahan, niin kalassahan on käytävä. (U)
11:41
Haavi auki
7/8. Saavumme Kilpisjärvelle ja suuntaamme Valtijoelle tunturien sisupussia, rautua, narraamaan. Suuressa tuntemattomassa odottaa maisema, joka hiljentää kokeneemmankin eränkävijän. (U)
11:52
Haavi auki
8/8. Olemme eläneet viime päivät postikorttimaisemissa. Jan löytää Lapin mystiikasta sen, mikä saa palaamaan uudelleen, ja Tomikin suostuu lopulta myöntämään saaliin olevan pelkkä sivujuoni. (U)

Kello 12:00

12:15
Kaksi tarinaa rakkaudesta
Pamela Tolan esittämä Kaisa ihastuu lomamatkalla Istanbulissa norjalaiseen Jacobiin, ja työmatkalla Oslossa toivoo löytävänsä hänet uudelleen. Mitä on suuri rakkaus? O: Eirik Svensson. HD K12 (seksi).

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 100 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes
13:45
Akuutti
Miksi epäterveellisiä elintapoja on vaikea muuttaa? Lääkekannabiksen käyttömäärät kasvussa - millaisia ovat hoitotulokset. Elinluovutus on lahja elämälle. Miten lapsi kokee vanhempien eron? Lisätietoja: teksti-TV s. 374.
14:15
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
15:00
Hymy Pyllyyn
Pokerinaamaa koetteleva koko perheen sketsiohjelma. Tuotanto Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U)
15:30
Uutisikkuna
16:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Petrin tiikeritarinat, Tarinoita maailmalta, Samu ja Salla, Närpiäiset sekä Matikkahirviöt. Tuomo laulaa kappaleen Liikuntalaulu. HD
17:00
Ulos luontoon Kevätseuranta
Osa 2/5: Vedenalainen maailma. Suomalaiset tuntevat Australian koralliriutat paremmin kuin omat järvensä. Perehdymme järvien ihmeelliseen maailmaan ja sukellamme Suomen vesiin! HD
17:30
Akuutti
Punkit valtaavat uusia alueita - aivotulehduksia viime vuonna ennätysmäärä. Ikäihmiset viihtyvät perhehoitokylässä. Apupumppu pitää sydämen elossa. Kehonpainoharjoittelulla kesäksi kuntoon! Lisätietoja: teksti-TV s. 374.

Kello 18:00

18:00
Latela
Kausi 2, 4/9. Latelat laittavat tuottajan koville ja YleX:n porukka tulee kylään. Auto saadaan maalatuksi ja valaisimet paikoilleen. (U) HD
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
19:00
Uusi päivä (S)
(12). Osa 489: Näytön paikka. Iris vaarantaa kevätnäytöksen. Aino saa yllätysvieraan. Jani yrittää vapautua kahden naisen loukusta. HD K12 (päihteet).
19:30
Yle Uutiset
19:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
20:00
MOT: Sairaan väärä testamentti
Testamenteista riidellään oikeudessa yhä useammin. Kiistat kovenevat, kun omaisuudet kasvavat ja muistisairaudet yleistyvät. Toimittajana Tiina Lundell.
20:30
Arto Nyberg
suorassa lähetyksessä haastattelussa UIT:tä tähdittävä näyttelijä Niina Koponen, Tuntemattoman sotilaan englanniksi kääntänyt Liesl Yamaguchi sekä raskaan sarjan nyrkkeilijä Robert Helenius HD

Kello 21:00

21:15
Ruoka-Suomi
Osa 7/7. Kovat kundit ei kokkaa. Tarvitaan sekä tuli- että teräaseita kun Samae Koskinen selvittää suhdettaan suomalaisen ruokakulttuurin sukupuolijakaumaan. Saako nainen grillata? Entä mies kieltäytyä nuotiomakkarasta?
22:00
Wallen matkassa: Radiokeräilijä
Olavi "Korkki" Korkia-Ahon intohimoinen radiokeräily sai alkunsa, kun hän toimi kantoapuna tutulle antiikkikauppiaalle. (U)
22:05
Tokio Baby
Tommi Kainulaisen novellielokuva teini-ikäisestä Saarasta, jonka kohtalona on olla jumissa vanhempiensa maatilalla. Netin anime-maailmassa hän elää aivan toisenlaista elämää. KK: Anna Lappalainen ja Aino Lappalainen. (U) HD K7 (ahdistus).

Arviot: IMDb 5.0
Lue lisää: IMDb
22:40
Uusi Kino: Näkemiin, miten voit?
Balkanilainen mielenmaisema avautuu serbialaisen ohjaajan Boris Mitic'n matkapäiväkirjassa. Terävät aforismit elämästä, sodasta ja politiikasta johdattavat matkailijaa. K12 (ahdistus).
23:36
Dokumenttiprojekti: Äänimies
Sami kuulee ääniä joita me muut emme kuule. Samin mielestä äänten kanssa voi oppia elämään, eivätkä ne välttämättä aina ole pahasta. Ohjaus: Peter Wallenius. HD

Kello 24:00

00:30
Uutisikkuna
03:00
Uutisikkuna