UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Sunnuntai 26.4.

10:00
Tiededokumentti: Apua autismiin
Monet autististen lasten vanhemmat uskovat, että sovellettu käyttäytymisanalyysi on paras keino opettaa lapsille uusia taitoja ja auttaa heitä sopeutumaan yhteiskuntaan. Mutta kritiikkiäkin ilmenee. T: BBC HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Ruokaratsia
6/8. Chilit ja tulinen ruoka ovat monien suosikkeja. Voiko niiden syömisestä aiheutua vahinkoa? Entä minkälaisissa oloissa vapaasti kasvatetut porsaat elävät? Äänitekstitys: suomi.
11:25
Benjamin Britten: War Requiem
Sielunmessun 50-vuotisjuhlaesitys Coventryn katedraalissa v. 2012. Birminghamin sinfoniaorkesteria ja kuoroa johti Andris Nelsons. Laulusolisteina Erin Wall, Mark Padmore ja Hanno Müller-Brachmann. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

13:05
Löytöretkiä maailmaan
Karakumin kadonnut kaupunki. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:20
Sairaan kaunis elämä
Kausi 2, 10/15. Sairaalassa on tavallisen ankea kemoterapiapäivä. Mutta kun osastolle tuodaan tylyn näköinen mies käsiraudoissa, alkaa tapahtua. Homma menee aivan hulinaksi. Entäs nyt, ryhmä Rämä? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
14:04
Sairaan kaunis elämä
Kausi 2, 11/15. Tony ilahtuu ikihyviksi nähdessään tutut kasvot. Lleósta tulee täysi-ikäinen, ja sitä on syytä juhlia. Yksi nuorista saa loistouutisen ja voi jo katsoa tulevaisuuteen. Kaikkia ei onni potki yhtä lailla. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
14:49
Sairaan kaunis elämä
Kausi 2, 12/15. Kuultuaan murskauutisen Lleó on murtunut mies. Mutta entäpä jos hän saisi vaihtaa nykyisen elämänsä haavemaailmaan? Sellaiseen, jossa hän olisi täysin terve. Kumman elämän Lleó valitsisi? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
15:34
Sairaan kaunis elämä (12)
Kausi 2, 13/15. Lleó on tehnyt päätöksensä, onhan hän täysi-ikäinen ja kykenevä päättämään omasta elämästään. Kuinka ystävät ja lääkärit suhtautuvat päätökseen? Onko nyt lopullisten jäähyväisten aika? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:21
Sairaan kaunis elämä (12)
Kausi 2, 14/15. Lleón, Jordin, Rocin ja Tonin yhteinen matka Beniton pakulla alkaa. Tuleeko siitä huikea hupireissu vai jotain aivan muuta? Yksi on joukosta poissa, mutta lupauksista on pidettävä kiinni. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:07
Sairaan kaunis elämä (12)
Kausi 2, 15/15. Ryhmä Rämä herää uuteen aamuun. Matkan viimeinen etappi häämöttää: Beniton tuhka sirotellaan mereen. On koittanut hetki, jolloin sanotaan lapsuudelle hyvästit. Tästä alkaa aikuisuus. Sarja päättyy. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Kino Klassikko: Paisà - Vapauden tuli
(Paisà/Italia 1946) Neorealismin merkkiteos etsii draamaa, jännitystä, huumoria, romanssia ja ihmisyyttä seuratessaan sotilaiden ja siviilien kohtaamisia armeijoiden edetessä Italian halki. O: Roberto Rossellini. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 7.8 ∙ Rotten Tomatoes 100 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
20:00
Ruoka-Suomi
Osa 6/7. Raittiina ravintolassa. Suomalaisen ravintolan raitis historia pikakelauksella. Samae Koskinen lounasravintolakierroksella pappia kyydissä. Miksi ravintola meillä ei ole kuin Ranskassa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Ruotsalaisia salaisuuksia
Yllättävä kalapaikka. Norrköpingissä on hyödynnetty vesivoimaa jo vuosisatoja. Nykyisen maanalaisen voimalan vieressä on erikoinen kalapaikka. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Genesis: osien summa
Tony Banks, Phil Collins, Peter Gabriel, Steve Hackett ja Mike Rutherford palasivat lähes 40 vuoden jälkeen yhteen kertomaan legendaarisen progebändin tarinan. (Genesis: Sum of the Parts, Britannia 2014) HD Äänitekstitys: suomi.
22:30
Yle Live: M1-studiossa Honey B & T-bones
Aija Puurtisen ja Esa Kuloniemen luotsaama suomibluesin pää-äänenkannattaja järjestää rytmijuhlat Ylen M1-studiolla. Kuuden hengen vahvistetulla kokoonpanolla taltioitu keikka tuo vibaa puntteihin ja hymyn huulille. HD
23:35
Sateenkaarisoturit
Ranskan salainen palvelu upotti 1985 Greenpeacen maineikkaan Rainbow Warrior -aluksen. Tänä päivänä monet sateenkaarisotureista asuvat idyllisellä saarella Uudessa-Seelannissa. O: Suzanne Raes, Alankomaat 2009. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

01:05
Teematieto
04:00
Teematieto