UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 5.10.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Veitsenterällä. Patrizia uhkaa tappaa Paulinen isolla veitsellä, mutta onneksi Coco osuu paikalle ratkaisevalla hetkellä. Pauline esittää uhkavaatimuksen, että hän kertoo murhayrityksestä poliisille, jos Patrizia ei tuo Milaa takaisin jo seuraavana päivänä. Patrizia kuitenkin pakenee hotelli Fürstenhofista Leonard kannoillaan. Helene kärsii luullessaan olevansa vastuussa äitinsä kuolemasta. Martin haluaisi kertoa, kenen syy on, mutta hän potee omantunnontuskia rippisalaisuuden rikkomisesta. Vakoillessaan Jonaksen epäilyttäviä toimia Tina joutuu pulaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Monster Jam - International Racing and Freestyle
Las Vegas RC. Monster Jamissa hirviömäisen kokoiset Monster Truckit ottavat mittaa toisistaan maaradalla, joka antaa mahdollisuuden näyttäviin ja rajuihin hyppyihin sekä muihin huikeisiin suorituksiin.
14:35
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:45
X Factor UK
Viimeiset koelaulut. Viimeisissä koelauluissa kuullaan pariskuntia, Irlannin euroviisuedustajaa ja maailman masentavinta tyttöbändiä. Nouseeko voittajasuosikkien joukkoon enää uusia nimiä? Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
16:05
X Factor UK
Pudotusleiri, osa 1. Koelaulut on nyt laulettu. Lähes 200 jatkoon päässyttä kokoontuu leirille, jossa jatketaan kilpailijoiden karsimista. Pudotusleirin aluksi kilpailijoiden tulee muodostaa sekaryhmiä ja esittää yhteinen kappale tuomariston edessä. Paineet ovat kovat. Toiset kestävät, toiset murtuvat, ja toiset panevat ranttaliksi... Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Luotipudotus. Adam ja Jamie testaavat, osuvatko yhtä aikaa ilmasta pudotettu ja aseesta ammuttu luoti maahan samanaikaisesti. Tiimi yrittää lyödä Busterilta sukat jalasta.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Keilailumestari. Kun Homer osoittautuu legendaariseksi keilailijaksi, hän kohtaa alan todelliset mestarit. K12
19:30
Poikamiesboksi
Tilit selväksi. Kausi 1, 12/12. Tunteet kuumenevat useammallakin kuin yhdellä tavalla, kun Oscar joutuu kutsumaan entisen vaimonsa selvittämään vanhoja verosotkuja. Myös Felixille alkaa valjeta, että onni löytyy joskus suorastaan nenän edestä. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Viettelysten vaunu. Pariskunnat illastavat upeassa vanhassa junassa. Amyn romanttisia haaveita häiritsee se, että Sheldon löytää vaunusta sielunkumppanin. Siinä onkin ihmettelemistä. Miten lopulta käy? Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Rajansa kaikella. Homer ottaa kotikaupunkinsa ohjat omiin käsiinsä, kun Springfieldin rajat suljetaan läheisestä Ogdenvillen kaupungista vyöryvän muuttovirran takia. Hän pistää pystyyn oman rajavartiolaitoksensa. Huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2
Harry Potter -elokuvasarjan viimeisessä seikkailussa taistelu velhomaailman hyvien ja pahojen voimien välillä kärjistyy avoimeksi sodaksi. Kun panokset ovat korkeammalla kuin koskaan, kukaan ei ole turvassa. Juuri Harry saattaa joutua tekemään äärimmäisen uhrauksen dramaattisessa viimeisessä taistelussa Voldemortia vastaan. Kaikki päättyy tähän. Ohjaaja: David Yates, Iso-Britannia/USA 2011. Pääosissa: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Rupert Grint, Evanna Lynch. K12

Arviot: IMDb 8.1 ∙ Rotten Tomatoes 96 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
Catfish - deittihuijarit
Kuka huijaa ja ketä?. Kausi 2, 3/16. Ramon on kuukausien ajan pitänyt yhteyttä Paolaan, johon hän sanoo rakastuneensa korviaan myöden. Hän on osoittanut rakkautensa myös rahalla. Ramon haluaa tavata tytön kasvokkain, mutta kuvio osoittautuu sekavammaksi kuin miltä aluksi näyttää. Kuka valehtelee, ja mikä on totta? Yhdysvaltalaisessa realitysarjassa itsekin deittihuijauksen kohteeksi joutunut Nev Schulman auttaa nettisuhteessa olevia ihmisiä selvittämään totuuden henkilöiden internetissä tapaamista ihastuksista.

Kello 24:00

00:30
Poikamiesboksi
Tilit selväksi. Kausi 1, 12/12. Tunteet kuumenevat useammallakin kuin yhdellä tavalla, kun Oscar joutuu kutsumaan entisen vaimonsa selvittämään vanhoja verosotkuja. Myös Felixille alkaa valjeta, että onni löytyy joskus suorastaan nenän edestä. Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. Sallittu kaiken ikäisille.
01:00
Bones (K16)
Poika paketissa. Jäteauton löyhkäävästä kuormasta löytyy kadonneen nuorukaisen ruumis. K16
01:55
Teknavi
Kausi 10, 2/12. Kauden toisessa jaksossa Teknavin koeajaja Markku Alén ottaa selvää Lexuksen uuden tehomallin, lähes 500-hevosvoimaisen RC F:n suorituskyvystä. Testikuski Risto Virtasen käsittelyssä on niin ikään täysin uusi automalli Jaguar XE. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen testaa Microsoftin uutta Windows 10 -käyttöjärjestelmää. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:25
Lainvalvojat
Jakso 6. Kuudennessa jaksossa nähdään Lainvalvojien toisen tuotantokauden rankin keikka, kun väkivaltarikosyksikkö pääsee maastoon kätketyn vainajan jäljille. Lisäksi Kotroa ja Hopmansia työllistävät rattijuopumusepäily sekä koirapartion Tähkäpäätä ja Svartsjötä kaksi erilaista, mielenkiintoista tehtävää. K7 (ahdistus).
02:55
Voittostudio