UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Perjantai 4.9.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:25
FOX Kids: Lalaloopsy
Lalaloopsyt ovat räsynukkeja, jotka heräävät henkiin, kun viimeinen ommel on ommeltu. Jokaisella nukella on oma persoonallisuutensa, joka on peräisin siitä kankaasta, mistä nukke on tehty. Lalaloopsyt asuvat eriskummallisessa maassa, joka on täynnä hassuja yllätyksiä. Sallittu kaiken ikäisille.
06:48
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjassa Twilight Sparklen seikkailuja Ponyvillessä, jossa Twilight opiskelee ystävyyden saloja. Mukana matkassa on myös vauvalohikäärme nimeltä Spike. K7
07:10
FOX Kids: Chuckin ja ystävien seikkailut
Pieni kippiauto Chuck seikkailee ystäviensä kanssa uudessa animaatiosarjassa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
FOX Kids: Gormiti
Kotkanhuipun peto. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
07:57
FOX Kids: Hot Wheels
Vert Wheeler ja hänen tiiminsä taistelevat ulkoavaruuden olentoja ja robotteja vastaan käyttäen apunaan Hot Wheels -autojaan. Nämä teinikuljettajat ovat valmiita tekemään mitä vain, jotta he voivat suojella Maata vihollisilta. K7
08:20
FOX Kids: Transformers: Robots in Disguise
Transformers: Robots in Disguise. Sankarilliset Autobotit jatkavat taisteluaan Decepticoneja vastaan Transformersin 3. kauden tapahtumien jälkeen. K7
08:41
FOX Kids: Timmy ja haltijakummit
Piirrossarja 10-vuotiaasta Timmystä, jolla on omat haltijakummit. Haltijakummit Cosmo ja Wanda toteuttavat Timmyn toiveita, mutta kaiken pitää tapahtua haltijoiden sääntökirjan mukaan. K7
09:05
Wipeout Kesä
Nörtit vastaan hottikset. Tässä jaksossa 12 nörttiä miestä ja 12 kaunista naista taistelevat voitosta. Loppukoitokseen tultaessa nörtit johtavat 2-1. Amerikkalainen gameshow.
09:55
Sara Chafak suolasta sahramiin
Marokkolaista, hitaasti kypsyvää tagine-ruokaa. Sara hauduttaa osso buccon, luumukastiketta sekä tomaatti-paprika-munakoisomuhennosta ja pinaattihöystöä. Ruuat yhdistää marokkolainen charmoula-marinadi. 24Kitchen
10:25
FOX Wild: Laumanjohtaja Cesar Millan
Jakso 9. Pitkä matka jäljellä. Cesar opettaa riidanhaluiselle kulkukoiralle hyviä tapoja. Kolme pariskuntaa haluaa tarjota koiralle kodin.
11:15
FOX Wild: Laumanjohtaja Cesar Millan
Jakso 10. Rakkautta ensi purauksella. Puoli vuotta koiratarhassa viettänyt arka koira tarvitsee uuden omistajan, joka ymmärtää sen pelkoja.

Kello 12:00

12:10
Autojen ensiapu
Kun Jeeppi nousi tuhkasta. Dick Mastersin Jeeppi selvisi toisesta maailmansodasta, mutta vaurioitui sittemmin tuhopoltossa. Pojat yllättävät omistajan korjaamalla sen. National Geographic Channel
13:00
Autojen ensiapu
Fiat-fiasko. Jeremy menetti vaimonsa, eikä voinut tehdä töitä auto-onnettomuuden jälkeen. Pystyvätkö pojat korjaamaan hänen Fiat Spiderinsa kuntoon? National Geographic Channel.
13:55
Huijareiden kaupunki
Sarjassa tutustutaan, miten suurkaupunkien hämärätyypit ryöstävät hyväuskoisia turisteja. Kaunottariksi, kadunmiehiksi ja taksinkuljettajiksi tekeytyneet huijarit ryhtyvät töihin, kun Prahan päivä muuttuu yöksi. Dokumenttisarja.
14:45
Huijareiden kaupunki
Sarjassa nähdään, miten suurkaupunkien hämärätyypit huijaavat hyväuskoisia turisteja. Conor Woodman perehtyy Buenos Airesin yleisimpiin turistien huiputuskeinoihin, aina taskuvarkauksista taksihuijauksiin ja rahaväärennöksiiksiin.
15:40
Varastojen metsästäjät
Osa 4. Yhtä juhlaa. Itsevarma Papa Bear palaa sotkemaan kuvioita. Brandon ja Lori tekevät löydön, joka saa heidät ymmälleen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
16:05
Huutokaupan Metsästäjät
Brandin ja Jarrodin remontoitu liike avataan. Miten pariskunnan käy huutokaupassa, kun Brandi ei pidä Jarrodia silmällä? Dave ei pelkää kovaa työtä. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
16:30
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 25. Bogartin painajainen. Paul ottaa huutokauppaan mukaan tyttärensä Jessican ja Shannonin, ja Bogart on helisemässä siskojensa kanssa. Rick ja Cindy matkustavat kevyesti. Tosi-tv-ohjelma.
17:00
Typerät videot
Hammond selvittää, miten voi satuttaa tai nolata itsensä, kun laskeudutaan jyrkänteeltä tai juostaan seinää pitkin tai lennetään rakettirepulla. National Geographic Channel
17:30
Varastojen metsästäjät: Iso-Britannia
Osa 7. Soittimia ja poikien leluja. Koppava huutaja nostaa muiden karvat pystyyn. Brittiläinen tosi-tv-sarja.

Kello 18:00

18:00
Varastojen metsästäjät: Iso-Britannia
Osa 8. Kassakaappeja ja kinastelua. Huutajat ovat sotajalalla, kun huudettavaksi tulee kaikki kiinnostavia varastoja. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
18:30
Autotallien metsästäjät
Osa 7. Varaosia ja varkaita. Automies Bill haluaa tilaa Mustangilleen, mutta unohtaa kertoa vaimolleen autotallin tyhjennyksestä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:00
Autotallien metsästäjät
Osa 1. Opiskelijavarasto. Lapset ovat lentäneet pesästä, mutta täyttäneet äitinsä autotallin opiskeluaikojen tavaroillaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:30
Typerät videot
1. jakso. Painonnosto, aseella ampuminen ja autojen yli hyppiminen tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia nolata tai loukata itsensä. National Geographic Channel.
20:00
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 26. Ursulan ihailija. Vanha tuttu ilmestyy paikalle ja liehittelee Ursulaa. Bogart on hankkinut uuden apuvälineen huutokauppaan. Cindyn unelma toteutuu. Tosi-tv-ohjelma.
20:30
Huutokaupan Metsästäjät
Nabila tekee paluun huutokauppaan. Barry yrittää saada etumatkaa huippusalaisella apuvälineellä. Darrell katsoo pintaa syvemmälle ja sijoittaa suuren summan rahaa. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.

Kello 21:00

21:00
Castle
Kausi 3. Osa 22. Rakastaa ja kuolla LA:ssa. Beckett lähtee omin päin Los Angelesiin tutkimaan entisen kollegansa murhaa, ja Castle tuppautuu mukaan. Perillä he kohtaavat muun muassa KISSin Gene Simmonsin. Amerikkalainen dekkarisarja. K12
21:55
Lonely Hearts
Lonely Hearts, Saksa/USA, 2006. O: Todd Robinson. P: John Travolta, Salma Hayek ja Jared Leto. Elokuva kertoo tositapahtumiin perustuvan tarinan kahdesta pahamaineisesta sarjamurhaajasta, Martha Beckistä ja Raymond Fernandezista. K16

Arviot: IMDb 6.5 ∙ Rotten Tomatoes 48 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:00
Ilman johtolankaa
Osa 611. Yksityisetsivä. Tiimi tutkii yksityisetsivän katoamista. Pian selviää, että hänellä oli ystävänään teinipoika, jolla oli onnettomat kotiolot. Amerikkalainen rikosdraama. K12
00:50
Vankilassa ulkomailla
Bangkokin alamaailma. Tim Schrader lähti Australiasta työskennelläkseen opettajana Bangkokissa. Taloudellisesti huonossa tilanteessa ollut Tim suostui osallistumaan heroiinin salakuljetukseen ja jäi kiinni. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
01:45
Vankilassa ulkomailla
Saddamin Irak. Vuonna 1990 Persianlahden sodan aikana kaksi öljytyöntekijää yrittivät välttää joutumista ihmiskilveksi, mutta he päätyivät Irakiin vankilaan. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:40
Vankilassa ulkomailla
Hipistä salakuljettajaksi. Musiikkia rakastava hippi Michael Morey sai tietää, että hänen tyttöystävänsä odottaa lasta. Michael päätti tienata lisää rahaa perheelleen salakuljettamalla huumeita Equadorista Eurooppaan. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
03:30
Kapinakokki Santeri Hämäläinen
Katuruokaideoita. Santeri antaa vinkkejä katuruoan valmistukseen. Listalla ovat kimchiquesadillat, satay-kanavartaat ja onigiri. Jaksossa käydään tapaamassa veitsispesialistia. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
04:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.