UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Torstai 29.1.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:22
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
06:43
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset. Sallittu kaiken ikäisille.
06:57
FOX Kids: Gormiti
Kasvot hiekassa. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
07:23
FOX Kids: Timmy ja haltijakummit
Piirrossarja 10-vuotiaasta Timmystä, jolla on omat haltijakummit. Haltijakummit Cosmo ja Wanda toteuttavat Timmyn toiveita, mutta kaiken pitää tapahtua haltijoiden sääntökirjan mukaan. K7
07:48
FOX Kids: Power Rangers Megaforce
08:11
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
08:33
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 16. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
08:55
Wipeout Kesä
Karsinnassa pelataan flipperiä ja keittiössä tarjotaan meksikolaista. Sirkustyttö esittelee taitojaan kauhukarusellissa, mutta Ranskalainen panda panee vastaan. Amerikkalainen gameshow.
09:40
Sara Chafak suolasta sahramiin
Ruoka ilman kastiketta ei ole Saran mielestä mitään. Lapsuudessa ruoassa oli aina ketsuppia, mutta kokkikoulussa kaikki muuttui. Tänään tehdään béchamel-kastiketta canelloneille ja Saran bravuuria eli sipulikermakastiketta. Jälkiruokana mangoherkkua. 24Kitchen
10:10
Ari ja Kirsi: Kotirempat
Ari ja Kirsi: Kotirempat innostaa katsojia tekemään remonttia kotonaan. Tässä jaksossa Ari ja Kirsi näyttävät, miten saunan paneelit ja lauteet valmistuvat käden käänteessä. Ohjelman juontavat Kirsi Laamanen ja Ari Lahti.
10:35
Karita, raakaa ja makeaa
Osa 19. Karita, raakaa ja makeaa -ohjelmassa herkutellaan herkullisella ja terveellisellä raakaruoalla. Tällä kertaa Karita valmistaa keittiössään kermaista mintulla maustettua mangojäätelöä.
10:40
Historian salaisuudet
Howard Hughes: Outo miljardööri. Howard Hughes oli miljardööri ja Yhdysvaltain rikkain mies. Harva tietää, millaisia henkilökohtaisia vaikeuksia Hughes kohtasi elämänsä aikana. Dokumenttisarja, National Geographic.
11:35
Lentoturmatutkinta
China Airlinesin lentokone syöksyi pitkään kohti merta, mutta viime hetkellä miehistö sai koneen oikaistua ja matkustajat pelastuivat. Lentäjiä juhlittiin sankareina, mutta oliko syy heidän? Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 12:00

12:25
Futurama
Kausi 2. Osa 6. Ilkeä versio. Fry törmää Benderin kaksoisolentoon, Flexoon, joka otetaan mukaan tiimiin. Kun tehtävä on varjella perin kallista atomia, alkaa Fry epäillä Flexon motiiveja. Amerikkalainen animaatiosarja. K7
12:50
Aarteen tonkijat
Rantojen aarteet. George "KG" Wyant ja Tim "Ringy" Saylor metsästävät kadonneita aarteita ympäri USA:n maaseutua - aseinaan metallinpaljastimet. KG ja Ringy suuntaavat Etelä-Carolinan Charlestonin rannoille tutkimaan, millaisia aarteita hurrikaani on kaivanut esiin.
13:15
Cosmos: kaikki elämästä
Kausi 1. Osa 9. Sähköpoika. Albert Einsteinin ihaileman neron elämäntarina karistaa mystiikan huipputeknisen maailmamme ja sen elektronisten salaisuuksien yltä. National Geographic Channel
14:00
FOX Wild: Krokotiilien invaasio
Floridassa ihmisten ja krokotiilien yhteiselo ei enää suju ongelmitta ja älykkäät matelijat ovat tulleet yhä lähemmäksi ihmisasutuksia. Krokotiilikannan hillitsemiseksi amerikkalaiset ovat pyytäneet asiantuntija-apua Australiasta. National Geographic Channel.
14:50
Hetki ennen tuhoa
Nagasakin atomipommi. Kiistanalaisen teorian mukaan Nagasakiin pudotettu atomipommi oli välttämätön, jotta toinen maailmansota saatiin loppumaan nopeasti. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
15:40
Suomiehet
Osa 10. Alligaattoriallas. Villieläinpuistoa johtava seminolipäällikkö James Billie haluaa kerätä rämeeltä alligaattoripoikasia ja siirtää ne villieläinpuiston uuteen alligaattorialtaaseen. Dokumenttisarja. National Geographic Channel.
16:30
FOX Wild: Laumanjohtaja Cesar Millan
Jakso 4. Kun Harry tapasi Cesarin. Harry menetti perheensä. Se on palautettu koiratarhaan kahdesti, ja on nyt liian vanha tullakseen valituksi uuteen kotiin. Onko Cesarista apua?
17:20
Lentoturmatutkinta
Kaksi lentokonetta törmää Los Angelesin yläpuolella, ja seuraukset ovat tuhoisat: lentokoneissa kuoli 67 ihmistä ja maassa 15 ihmistä. Miksei lennonjohto varoittanut lentäjiä toisistaan? Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 18:00

18:15
Family Guy
Kausi 10. Osa 16. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:40
How I Met Your Mother
Osa 524. Viides kaksoisolento. Lily ja Marshall näkevät Barneyn kaksoisolennon ja alkavat yrittää lasta. Robinille tarjotaan työtä Chicagosta. Amerikkalainen komediasarja. K12
19:05
Varastojen metsästäjät
Ilmojen halki. Päivän ensimmäinen varasto säikäyttää Scottin ja Chrissyn. Tunnelma on korkealla, kun Brandon ja Lori tutkivat löytöjään. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
19:35
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 11. Austinin kesä. Sankarimme suuntaavat Teksasin pääkaupunkiin Austiniin, jossa on perinteenä tyhjentää hylätyt vuokravarastot kesän aluksi. Austinin kesäsesonki paljastuukin erittäin kannattavaksi. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
20:05
Bones
Osa 25. Kriitikko liemessä. Arvostetun viinitilan viinitynnyristä löytyy ihmisen jäänteet, ja uhri osoittautuu tunnetuksi viinikriitikoksi. Brennan on päättänyt hankkia lapsen. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K12

Kello 21:00

21:00
Castle
K12
21:55
You Kill Me
You Kill Me, USA, 2007. O: John Dahl. P: Ben Kingsley,Téa Leoni, Luke Wilson. Alkoholisoitunut palkkamurhaaja Frank lähetetään San Franciscoon raitistumaan. Perillä hän tapaa rääväsuisen naisen, jonka avulla paluu entiseen voi onnistua. K16

Arviot: IMDb 6.5
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:40
Criminal Minds
Tulipalo. Ryhmä kutsutaan Indianaan, kun tuhopolttaja sytyttää tuleen pikkukaupungin kokoontumispaikkoja. Amerikkalainen rikosdraama. K16

Kello 24:00

00:25
Tabu
Lääketieteen pimeä puoli kukkii monenlaisissa käytännöissä ympäri maailmaa, aina äärimmäisistä puhdistautumiskeinoista shamaanien eläinuhreihin. Dokumenttisarja, National Geographic.
01:15
Vankilassa ulkomailla
Uhkarohkea huumekuriiri. Brittiläinen Chris Chance oli rehellinen yrittäjä Espanjan Aurinkorannikolla, kunnes hänet houkteltiin mukaan jännittävään mutta laittomaan sivubisnekseen. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:05
Alaskan lentopelastajat
Pako karhusaarelta. Alaskan villissä luonnossa piilee monia vaaroja. Rauhanneuvottelua opiskellut Amy opettelee ampumaan kuoliaaksi päälle hyökkäävän karhun. National Geograhic Channel.
02:55
Suomen vartijat
Hermot testissä. Sabesan ja Timo ovat jälleen yövuorossa Rautatieasemalla. Parivaljakkoa työllistävät palava roskis ja öiset häiriköt. Rahaton matkustaja poistetaan yöbussista ja virkavallan luvalla mies poistetaan alueelta. Dokumentaarinen sarja.
03:20
Suomen vartijat
Sukupolvien kuilu. Lappeenrannassa Teppo ja Mika poistavat häiriköivää nuorisoa pois koulujen pihoilta, ja joutuvat vastaamaan rettelöitsevän teinin provosointiin. Vartijat häätävät vakioasiakkaansa ja laitapuolenkulkijan rautatieasemalta. Dokumentaarinen sarja.
03:50
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.