UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 26.10.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
10:00
Ostoskanava Guthy Renker
11:00
Simpsonit
Ottakaa kiinni jos saatte. Kun Homer ja Marge katoavat kyllästyneinä riiteleviin lapsiinsa, nämä ja isoisä miettivät päänsä puhki, mistä etsiä heitä, varsinkin kun on pelättävissä heidän joutuneen pyörremyrskyn uhreiksi. K7 (ahdistus, seksi).
11:30
Simpsonit
Homer ja sikatehdas. Homer osallistuu villivonkkamaiseen kilpailuun, jossa kultasetelin saanut pääsee sianlihatehtaaseen. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Menneisyyden ilot. Marge ja Homer muistelevat ensi suudelmaansa kesäleirillä. Saamme myös nähdä, millaisia Springfieldin merkkihenkilöt olivat lapsina. K7 (ahdistus, seksi).
12:30
Simpsonit
Julkea takapuoli. Bartin paljas takapuoli koulun aasikilpailussa saa aikaan sen, että koko perhe julistetaan epäamerikkalaiseksi ja Simpsonit pakenevat Ranskaan. K7 (ahdistus, seksi).
13:00
Simpsonit
Merirosvolehti. Lisa perustaa oman julkaisun, kun herra Burnsin omistamat lehdet eivät julkaise hänen runojaan. K7 (ahdistus, seksi).
13:30
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 15. Uudessa kauhukokoelmassa naapurin Ned osoittaa pelottavia näkijänlahjoja, kaksi etsivää, Eliza ja Bartley tutkivat 1890-luvun Lontoossa kammottavia murhia, ja koko Simpsonien perhe kutistaa itsensä pelastaakseen Maggien herra Burnsin sisuksista. K7 (ahdistus, seksi).
14:00
Merlin
Feeniksin silmä. Arthur etsii tarunhohteista Kalastajakuninkaan kolmikärkeä. Prinssin on suoritettava tehtävä yksin osoittaakseen kelpoisuutensa kruununperijänä. Vaarallisella retkellä tarvitaan kuitenkin kolmea kykyä, ja Arthurilla on niistä vain yksi... Juonitteleva Morgana tarttuu tilaisuuteen ja ujuttaa mukaan riuduttavan taikakalun. Gwen saa selville tyrmistyttävän salaisuuden. Eoin Macken tekee paluun Gwainen roolissa. Grettirin roolissa nähdään Warwick Davis (Harry Potter -elokuvat, Willow - suuri seikkailu) ja Kalastajakuninkaana Donald Sumpter (Game of Thrones, Doctor Who). Nuoren Merlin-velhon ja prinssi Arthurin kasvutarina, joka kertoo heidän taistelustaan tarumaisia vihollisia ja voimia vastaan. Brittiläinen fantasiasarja. Tuotanto: Shine Television ja BBC Wales. K7 (ahdistus).
15:00
Face
Timantit on ikuisia. Anne kihisee raivosta Lydian tiputettua Sharonin, joka oli kahdesta häätöuhan alla tasapainottelevasta mallista lahjakkaampi. Kiukku on kanavoitava seuraavaan kampanjaan, jossa on haastetta kerrakseen. Tytöt vetävät ylleen hankalat vaateluomukset ja esiintyvät nimekkään koruvalmistajan elegantissa mainosvideossa. Iskulauseen ääntäminen sekä korkeissa koroissa juokseminen ovat kuitenkin haasteita, jotka saavat monet tytöistä kompuroimaan. Miten käy Annen yhden naisen joukkueen? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
16:00
Catfish
Miesmagneetti. Suosittu ja hyvännäköinen Tyler on jo muutaman vuoden kirjoitellut netissä kauniin Amandan kanssa, mutta he eivät ole koskaan keskustelleet muuten kuin Facebook-chatissä. Amandalla tuntuu olevan tekosyitä joka lähtöön: hänellä ei ole puhelinta ja nettikamerakin on rikki. Tylerin ystävät epäilevät Amandan olevan oikeasti mies, mutta toivovat parasta, sillä Tyler ansaitsisi sen. Nevin Facebook-urkinta osoittaa Amandalla olevan ainakin monta rautaa tulessa, sillä useampikin miespuolinen henkilö myöntää vaihtaneensa Amandan kanssa seksuaalissävytteisiä viestejä. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
17:00
Valehtelevat viettelijät
Varastetut suudelmat. Emily yrittää selittää Paigelle, miksi taskumatissa oli tyrmäystippoja ja kuulee samalla lisää yöstä, josta ei muista mitään. Spencer pyytää Calebilta apua Mayan nettisivulle murtautumisessa, ja Aria tapaa Ezran vanhemmat. Amerikkalainen draamasarja. K7 (seksi).

Kello 18:00

18:00
X Factor UK
Katsojien tahto. Tuloslähetyksessä selviää, mitkä 14 laulajaa tai lauluyhtyettä saavat jatkaa kisassa ja mitkä kaksi puolestaan joutuvat kotimatkalle. Lisäksi lavalle astuvat huippusuositut artistivieraat Pharrell Williams ja Taylor Swift! Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
19:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Peru. Tony seikkailee Perun Andeilla keittiömestari Eric Ripertin kanssa maailman parhaimmaksi sanotun kaakaolajikkeen jäljillä. Luvassa on myös monenlaisia herkkuja maan pääkaupungissa Limassa.
20:00
Myytinmurtajat
Kaivinkoneet/teippilentokone. Adam ja Jamie tutkivat netissä kiertävien kaivinkonevideoiden todenperäisyyttä. Tory, Kari ja Grant tarttuvat tarinaan, jonka mukaan lentäjä korjasi karhun vahingoittaman lentokoneensa ilmastointiteipillä ja lensi sen ulos Alaskan erämaista. Amerikkalainen tiedesarja.

Kello 21:00

21:00
Big Brother Talk Show
Suomen seuratuimmassa talossa asuvien julkkisten viikon kohokohdat nähdään Mari Sainion juontamassa suorassa lähetyksessä. Jonkun heistä on myös aika poistua talosta.
22:30
C.S.I. New York
Nähdä Brooklyn ja kuolla. Murhatutkimusten aikana selviää, että miljardöörin poika on kidnapattu. Tapaukseen liittyy myös monimutkainen peli näyttelijöineen. K12 (ahdistus, väkivalta).
23:30
Vampyyrien sukua (K16)
Hyökkäys rämeellä. Elijah ja Klaus uskovat Marcelin siepanneen Hayleyn. Totuus on kuitenkin toinen. Marcel suostuttelee Rebekahia nousemaan kapinaan Klausia vastaan, ja Klaus puolestaan määrää Rebekahin juonimaan Marcelin pään menoksi. Davina tapaa kohtalotoverin. Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:25
Simpsonit
Pikku Buddha. Kun paikallinen kirkko myy rahapulassaan seiniltään mainostilaa, Lisa kauhistuu tästä kaupallisuudesta ja kääntyy buddhalaiseksi. - Vierasääni: Richard Gere. K7 (väkivalta, ahdistus).
00:55
Rysän päällä
Katalaa kuntoilua. Jerry Jamesonin tyttöystävä on muuttunut etäiseksi hoikistumisen myötä. Varjostajat havaitsevat, että nainen ei ravaa kuntosalilla pelkästään treenaamisen ilosta. Lindsay Rivieran parturipoikaystävä oli aiemmin lempeä ja huomaavainen, mutta nyt pariskunnan harvat yhteiset hetket kuluvat riitelyn merkeissä. Tutkinta paljastaa, että mies on löytänyt mielekästä seuraa muuan tummaveriköstä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:45
Voittostudio