UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 17.10.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:52
Nimipäiväonnittelu: 17.10.
Onnea, Saana, Saini ja Saaga!
06:54
Kuiske
Hiirulaisen maisema. Kuiskeen äiti löytää kotoa hiiren ja hän pelästyy. Kuiske kuulee, että Heli Hiirulaisella on huolia. Naapuri on rakentanut pesänsä kauniin maiseman eteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:01
Neposen seikkailut
Osa 10/13. Retki. Lari kiirehtii retkellä perille pääsyä, kunnes kolmikko törmää puhuvaan omenaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:12
Hau Hau, Piip ja Veli
Omenapuuseikkailu. Hattusella on makeat eväät tullessaan tapaamaan ystävyksiä. Tämän päivän seikkailu alkaa Hattusen puutarhasta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Babar ja Badun seikkailut
Vanha ja viisas. Lapset hurjastelevat palatsin pihalla, ja Kornelius joutuu onnettomuuteen. Kake huolestuu Korneliuksesta, ja Badu ja Kake päättävät varmistaa, ettei Korneliukselle tapahdu mitään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:36
Askarrellaan
Vilja askartelee Melissan suunnitteleman ketun. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:42
Dinojuna
Ankylosauriin panssarit. Lapset pääsevät seuraamaan dinopallopeliä ja isäkin tapaa suuren idolinsa. / Retkeillään. Koko perhe lähtee retkeilemään Jättilammelle, mutta kaikki eivät odota retkeä yhtä innostuneina. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:08
Petteri Kaniini
Leppäkerttu karkuteillä. Liljan täytyy käydä äitinsä asioilla Inkiväärin ja Pikkelssin sekatavarakaupassa, ja hän jättää leppäkerttunsa Petterin ja Pennan hoiviin. Pian kaninpoikien silmä välttää, ja Kerttu on tiessään. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:24
Galaxi
08:25
Lassie
Paras reitti. Sonja ja Henri ovat käyvät kaukaisella järvellä ja päätyvät kilpailemaan, kumpi ehtii ensin kotiin. Henri luottaa karttaan, Sonja suuntavaistoon. Illan tullen metsä pimenee nopeasti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:00
Casualty
Kausi 20, 20/47. Rajanylitys. Harry on tyrmistynyt Gubbyn pyynnöstä. Vakavan onnettomuuden takia Ellen ja Nina joutuvat tekemään yhteistyötä. Brunolla on tekemistä omantuntonsa kanssa. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
10:00
Holby Cityn sairaala
Yhdessä. Elliot haluaa käynnistää tekosydänhankkeensa mahdollisimman vähäeleisesti. Serena joutuu tuomaan äitinsä mukanaan osastolle. Zosian sydän on särkynyt. Saako Arthur asiat vain pahemmalle tolalle? T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:00
Kandit
Kausi 1, 4/8. Ensimmäistä kertaa ambulanssin kyydissä. Jenni ja Olli kohtaavat ihmisten hädän kotona ja kaduilla. Hälytys vaatii nopeaa toimintaa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:27
Kandit
Kausi 1, 5/8. Lehmän potkaisema mies ja kylän suurin tyrä. Jenni siirtyy Lohtajalle muutamaksi päiväksi. Lapsipotilaiden itku testaa kandien kestävyyttä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Riistametsällä
7/10. Pahkasika. Mosambikissa Jørgenin unelmana on saada saaliksi pahkasika. Ehdoton hiljaisuus on onnistumisen tae, kun metsästetään arkaa ja ruohikkoon suojautuvaa eläintä. Saako Nikolaj paistettavaa pannulle? Äänitekstitys: suomi.
12:45
Tyttöjen erämaaseikkailu
4/4. Viimeisen reissun Tonje, Elise, Maria ja Randi tekevät Finnmarkin rannikolle ja haasteita riittää sielläkin. Neljä norjalaistyttöä seikkailee pohjoisen erämaissa kuvaten ja kertoen tunnelmistaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Kun sydän särkyy
Sarja alkaa, 1/7. Miltä tuntuu, kun rakkaus loppuu - tanskalaisnuoret kertovat tunteistaan. Signe välttelee entistä rakastaan. Malene saa tietää eksänsä löytäneen jo toisen. Martin joutuu palaamaan Ruotsista kotiin. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Ginan maailma
2/8. Gina on saanut äitinsä kanssa hääkutsun Sha'abin kylään Pohjois-Israeliin. Ilmassa on jälleennäkemisen riemua, kun suku ja ystävät tapaavat. Ginalla ja äidillä on vain kovin erilaiset näkemykset rakkaudesta ja avioliitosta. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Satuhäät
Kuusikymppiset Aliisa ja Pekka ovat eronneet entisistä liitoistaan. Siksi hengellinen pari erotetaan Alajärven helluntaiseurakunnasta. Miten käy häiden? Tuleeko niihin ketään? Myös Pekan tytär sairastuu vakavasti. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Sohvaperunat
Sohvaperunat viihtyvät tällä viikolla musiikin ja taiteilijoiden parissa, kun Tähdet, tähdet -ohjelman uusi kausi starttaa ja Ylpeästi erilaiset -ohjelmassa nähdään Sohviksia hämmästyttävä taitelija. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:20
Luottomies (12)
Komedia 4/8. Sorttiasema. Tommi (Antti Luusuaniemi) löytää polkupyörän talonsa roskiksilta. Juhis (Kari Ketonen) päättää jeesata. Käsikirjoitus ja ohjaus: Lauri Nurkse. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Uusi Päivä
Jakso 683: Epäilystä eroon. Sonja havahtuu itsepetoksestaan. Lissu saa kuulla Jarkon toisesta puolesta. Janin ja Vilman muuttopäivän yllä leijuu tumma pilvi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Iinan kanssa lasten lähettämiä piirustuksia sekä ohjelmat Petrin tiikeritarinat, Pikku perunat, Kati ja Töppö, Astroset, Me Peltiset ja Iltasatu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Casualty
Kausi 20, 20/47. Rajanylitys. Harry on tyrmistynyt Gubbyn pyynnöstä. Vakavan onnettomuuden takia Ellen ja Nina joutuvat tekemään yhteistyötä. Brunolla on tekemistä omantuntonsa kanssa. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
19:00
Hobbyhorse Revolution
Maailmanlaajuisen ilmiön aloittanut dokumenttielokuva keppihevosista ja rohkeista ratsastajista, joille mikään este ei ole liian korkealla. O: Selma Vilhunen T: Tuffi Films HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Uusi Päivä
Jakso 684: Eilen ja huomenna. Iris kääntää ongelman mahdollisuudeksi. Nainen menneisyydestä ilahduttaa Otsoa. Vilma ja Jani ovat uuden edessä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:35
Jalkapallon Mestarien liigan makasiini
Viimeisimmät kuulumiset Euroopan tärkeimmästä seurajalkapalloturnauksesta. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Villi kortti: Jalkapalloetkot
Villi kortti pureutuu jalkapallon syvimpään olemukseen ennen illan Mestareiden liigan ottelua. Paneelissa Riku Riihilahti, Tommy Lindgren, Pilvi Hämäläinen, Mikko Töyssy ja Jenni Poikelus. HD
21:15
Jalkapallon Mestarien liiga: Manchester City - Napoli
Kolmannen kierroksen ottelu Manchester City - Napoli. Selostus Matti Härkönen. Ruotsinkielinen selostus Christian Vuojärvi. HD
23:55
Dok: Susijengi - koripallohuumaa 2017
Susijengin menestys on luonut Suomeen kymmenessä vuodessa koripallobuumin, ja EM-kotikisojen myötä hurmos nousi entisestään. Dokumentti seuraa tätä ilmiötä sekä joukkueen faneja ja otteita EM-kisojen aikana. FILMus Oy, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Jalkapallon Mestarien liigan kooste
Kooste Jalkapallon Mestarien liigan illan otteluista. HD
00:55
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna