UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 24.8.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:52
Nimipäiväonnittelu: 24.8.
Onnea, Perttu!
06:54
Tiketi Tok
Aika maalata. Jokainen maalaa jotakin, ja paras taulu palkitaan Kultasiveltimellä! Mutta mikä tekee taulusta hyvän? Tommi ja Talvikki uskovat, että jos he maalaavat isoimman löytämänsä asian, voitto on taattu! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Hyvän kierrättäjät
Letkis. Hyvän kierrättäjät Ida, Robin ja Jyrki tuunaavat kahdesta pyöränraadosta tuplailoa tuottavan Letkiksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:18
Q Putti 5
Kaukosäädin. Putti on keksinyt hienon rakettirepun, jonka avulla voi leijailla. Kaikki haluavat kokeilla sitä, paitsi Eki, joka suhtautuu rakettireppuun epäillen. Upin ostama kaukosäädin ei toimi niin kuin pitäisi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:29
Babar ja Badun seikkailut
Lemupartio. On suuren kukkajuhlan aika. Lapset auttavat rouva Strutsia juhlan järjestelyissä, mutta Kake tuntuu sotkevan kaiken. Badu keksii Kakelle muuta puuhaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Neiti Etiketti
Yksinäiset. Neiti ja lapset levittävät hyvää mieltä leikkipuistossa muistuttaen, ettei kenenkään ole hyvä leikkiä yksin. Lounasravintolassa he auttavat Herra ja Rouva Ujoa löytämään lounasseuraa toisistaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:51
Pusse
Tirskupuiston kaivaukset. Pusse löytää maan alta aikalaatikon, jonka Kloppotin setä on haudannut ollessaan nuori. Laatikosta löytyy aarteita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:02
Puu Fu Tom
Ilmojen halki. Intoa harmittaa koska hän ei osaa lentää, toisin kuin monet hänen ystävistään. Hän yrittää monia erilaisia konsteja - taikuudesta keksintöihin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:26
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:27
Tenavat (7)
Päivä Ressun kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Joraavat juurikkaat
Pisteliäs paketti. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä! Sallittu kaiken ikäisille.
08:37
Ötökkämiehet
Yökkösmiehet. Ötökkämies Jirin takapiha on kuin tieteiselokuvasta. Onko merkillisten ja kirkkaiden lakanoiden tarkoitus houkutella avaruusolioita vai yökkösiä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:50
Näin Norjassa
Oslon alla on metrotunneliverkko, jossa joka yö aherretaan kiivaasti yhteyksien pitämiseksi kunnossa. Kiskojen asennus ei aina suju suunnitelmien mukaan. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Naisen työ. Kellerin osastolle tulee lääkäri, Serena Campbell, jonka kanssa Ric olettaa pystyvänsä työskentelemään, varoituksista huolimatta. Tara on innokas näyttämään osaamistaan Jacille. Luc on taas kuvioissa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Kioski: Kaarlen maailma
Jokainen ihminen tarvitsee yllätyksiä, niin myös talk-show -isäntä. Illan vieras on täysi yllätys. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Blogistania: Fiona Timantti
Fiona Timantti bloggaa intohimoisesti vintagesta ja burleskista. Blogistaniassa päästään Fionan kotiin ja hattukauppaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Uutisikkuna

Kello 12:00

12:35
Blogistania: Riikka Kurki
Riikka Kurki bloggaa minimaailman sisustamisesta. Blogistaniassa nähdään Riikan nukkekoti, josta löytyy Tavastian takahuone. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:05
Olutretki Eurooppaan
Sarja alkaa, 1/3. Jonas "Steken" Magnusson tutustuu kuohuvien kolpakoiden kautta oluen historiaan ja olutkulttuurin kehittymiseen eri puolilla Eurooppaa. Matkalla hän tapaa vankkumattomia oluenystäviä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:05
YK-miehet moottoripyörillä
1/3. Tanska on osallistunut YK:n rauhanturvaoperaatioihin Balkanilla, Irakissa ja Afganistanissa. Joukko entisiä YK-sotilaita on perustanut moottoripyöräkerhon, joka on monelle sotatraumoja potevalle tärkeä tukikohta. HD Äänitekstitys: suomi.
14:35
Synnytysten loppu
Dokumentti Tammisaaren sairaalan luonnonmukaisiin synnytystapoihin erikoistuneen synnytysosaston lakkauttamisesta ja siihen johtaneista syistä. Dokumentti kertoo myös koko suomalaisen synnytyskulttuurin murroksesta. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:05
Elämän palapeli
Työpaineet kasvavat koko ajan, ja yhä useammilla on vaikeuksia löytää tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä. Onko joustavasta työstä tullut ansa, jossa ihminen on töissä aina? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
16:05
Kummeli nuts. Montreaux
Kelle nalli napsahtaa Montreuxissa? Pönttöhuumorin suurlähettiläät Kummelit taistelevat palkinnoista aristokraattisessa Euroopassa. (U). (1995) K7 (ahdistus).
16:31
Onnenetsijät
2/8. Onnellisuuden etsinnästä on tullut myös bisnestä. Hanna Hellquist tapaa Ruotsin ykkösgurun Mia Törnblomin. Amerikkalainen Barbara Ehrenreich taas pelkää, että pian kaikki negatiiviset ajatukset kielletään. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Tilda ja hänen ystävänsä, Ota koppi!, Samsam, Eteenpäin Enni sekä Postimies Pate. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Naisen työ. Kellerin osastolle tulee lääkäri, Serena Campbell, jonka kanssa Ric olettaa pystyvänsä työskentelemään, varoituksista huolimatta. Tara on innokas näyttämään osaamistaan Jacille. Luc on taas kuvioissa. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Deception
2/11. Ei ilmaista lounasta. Joanna on Bowersin palkkalistoilla, mutta nuuskii salaa ystävänsä kuolemaa. Murhaepäilyt kohdistuvat Edwardiin, mutta isä Robertilla on muita huolia. Julianin on vaikea selvitä murheesta. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, päihteet).
19:45
Marren julkkiskampaamo
2/12. Marren johtama kampaamo on tapahtumien keskipisteessä. Millaista on Marcellan, Elisabethin, Rebeccan, Dinan ja Olivian työ julkkiskampaamossa? Asiakkaina on ruotsalaisia julkimoita. Ruotsalainen tosi-tv-sarja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Miranda
1/2. Nyt Mirandan äitiä lykästi: vanhapiikatytär on vihdoin saanut kosijan. Eikä vain yhtä vaan kaksi varteenotettavaa tarjokasta! Kumman heistä Miranda valitsee? Joko hääkellot pian helisevät? T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:35
Pasila 2.5 - The Spin-Off
11/40. Juxugate. Pöysti yrittää koulia Neposesta oma-aloitteisempaa. Neponen pidättää pankkiryöstön yhteydessä rakastetun poliitikko Juha "Juxu" Taka-Sohjon ja saa kansan vihat niskaansa. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Vuosaari (K16)
Tarina ihmisistä, jotka etsivät rakkautta ja hyväksyntää, jotka talvisen viikon aikana kohtaavat jotain peruuttamatonta. O: Aku Louhimies. N: Laura Birn, Mikko Kouki, Matleena Kuusniemi, Amanda Pilke, Jasper Pääkkönen. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.5
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
VICE: Swansea Love Story (K16)
Etelä-Walesin Swanseassa on heroiiniepidemia. VICE seurasi heroinistien elämää ja tragedia alkoi selvitä. Lama, työttömyys, kaltoinkohtelu. Suuri osa on toisen polven käyttäjiä ja kierrettä on lähes mahdoton katkaista. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, päihteet).
23:58
VICE: The Biggest Guns Money Can Buy
Järeiden aseiden keräilijät ja harrastajat kokoontuvat vuosittain Arizonan erämaahan The Big Sandy Shoot -tapahtumaan. Vice seuraa paikan päällä, kun osallistujat antavat ruudin palaa silkasta ampumisen ilosta. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:10
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna