UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 16.8.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
09:10
Kesäterassi
Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin ytimestä Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Vieraina Riku ja Aki Riihilahti sekä Duudsonien Jarppi.
09:40
Kauniit ja rohkeat
Ridge, epäreilu pusuttelija. Brooke valmistautuu häihinsä, mutta ajatukset Ridgestä häiritsevät hänen suurta onneaan. Hän uskoutuu Donnalle, jolla on sisarelleen paljon hyviä neuvoja. R.J. saa tietää suunnitelmasta Forresterin pelastamiseksi, eikä voi uskoa, mitä hänen isänsä on valmis uhraamaan yrityksen vuoksi. Ridge päättää tehdä asialle jotain. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Suomen ihanimmat häät
Kausi 2, jakso 9/10. Suomalainen Titta ja yhdysvaltalainen Vincent tapasivat toisensa urheilun parissa Kouvolassa. Yhteinen arki kuljetti rakastuneita aluksi Texasiin, jossa pari avioitui maistraatissa vuonna 2014. Nyt pari viettää hääjuhlaa suomalaisten sukulaisten voimin. Hääjuhlassa vältetään muodollisuuksia ja tärkeintä on, että Titan loputkin sukulaiset ja ystävät tutustuvat Vincentiin. Uusinta. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Jamien lohturuokaa
Muilla mailla vierahilla . Kausi 1, 6/6. Jamie Oliver tekee omat versionsa neljästä lohturuokaklassikosta. Tarjolla on jerk-mausteseoksella kuorrutettua kinkkua paistettujen kananmunien ja perunoiden kera, rapulinguinea ja kanashawarmaa. Jälkiruokapuolelta on vuorossa nougat-suklaakakku, jonka kasaamisessa auttavat Jamien vanhimmat tyttäret Poppy ja Daisy. Englantilainen ruokaohjelma tuo julkkiskokki Jamie Oliverin takaisin ruutuun uusien reseptien kera. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Hurjat sääilmiöt
Hulluja ennätyksiä. Kausi 2, 5/8. Geoff Mackley on maailman tunnetuimpia myrskybongareita. Hänen tavoitteensa on seurata äärimmäisiä sääilmiöitä lähempää kuin kukaan muu ihminen. Onnistuuko Mackley ennätysyrityksessään päästä lähimmäksi Mount Marum -tulivuoren hehkuvaa laavaa? Kun tavalliset aallot eivät enää riitä, jotkut surffaajat etsivät haasteita jäätiköiden laitamilta. Millaisen aallon irtoava jäälohkare aiheuttaa? Jaksossa kerrataan hurrikaani Katrinan tapahtumia. Amerikkalainen dokumenttisarja äärimmäisistä luonnonilmiöistä. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Fresh Off the Boat
Menneisyyden haamut. Kausi 3, jakso 9/23. Jessican kansalaisuuskäsittelyssä paljastuu asioita, joista jopa Louis on ollut onnellisen tietämätön. Eddie, Emery ja Evan päättävät lähteä ajelulle perheen pakettiautolla. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Amerikkalaista unelmaa tavoitteleva perhe tekee parhaansa sulautuakseen lähiöön, mutta kommelluksilta ja väärinkäsityksiltä ei voi välttyä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Kädettömät kokit
Pipsa Hurmerinta. Kausi 1, 5/10. Simsala Bimimpap - pöytä koreaksi! Juontajavenus Pipsa Hurmerinta nousee kattilasta ja tilaa korealaisen pyttipannun. Vappu ja Kape kimittävät apukokeille ohjeet. Lopuksi voimistellaan ja lauletaan ylistystä johtajalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Hääkirous nimeltä Ridge. Ridge vaatii Brookea muuttamaan mielensä juuri kun tämä on astelemassa alttarille. Bill alkaa jo olla kärsimätön, kun punastelevaa morsianta ei ala kuulua. Rick ja R.J. toivovat, että heidän äitinsä tulee järkiinsä ja jättää Bill-paran - tällä kertaa lopullisesti. Maya haluaa puhua Nicolen kanssa lastenhankinnasta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Salatut elämät
Secret Lives. Matleena tajuaa Talen puhuneen pupua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:55
Ravit: Toto65 vihjeet
MTV Totalin suoran Vermon ravilähetyksen (klo 19-21) ennakkotunnelmat ja viime hetken Toto65-vihjeet.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Secret Lives. Kalle tahtoo olla Katariinan suhteen avoin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Secret Lives. Sebastianilla on mutka matkassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Kesäterassi
Kesän sykkeeseen katsojat johdattelee Helsingin ytimestä Allas Sea Poolin terassilta kaksikko Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman. Vieraina Tommi Lindgren ja Felix Zenger sekä Marja Hintikka.
20:00
Makumuistoja
Kausi 1, 5/8. Heinäsirkoista syntyy sirityksen lisäksi esim. herkullista pizzaa! Liminkalaisen sirkkafarmin lisäksi Jenni ja Kari kokevat tohrapotun suosion Suonenjoella ja käyvät Voikkaalla maistamassa viimeisen päälle hyvää kahvia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Rouva Ministeri
Maa järisee. Kausi 3, 7/24. Venezuelan presidentti kuolee maanjäristyksessä, ja Elizabethin pitäisi estää presidentin pojan vallankaappausaikeet. Elizabethin veli haluaisi asettua Yhdysvaltoihin mutta tuntee myös tarvetta lähteä auttamaan venezuelalaisia kaaoksen keskelle. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Vikinglotto, Jokeri ja Lomatonni
22:30
Tulosruutu
22:40
Nuori MacGyver (K16)
Pako. Kausi 1, 7/21. MacGyver soluttautuu huipputurvalliseen vankilaan auttaakseen pahamaineisen huumepomon "El Nochen" pakoon. Teatterin tarkoituksena on selvittää huumekartellin salaisen päämajan sijainti. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
23:35
Arrow (K16)
Kokelaat. Kausi 5, 2/24. Vihreä Nuoli rekrytoi Renen, Evelyn Sharpin ja Curtisin kouluttaakseen heidät joukkoihinsa. Kaupunginjohtajana Oliver järjestää Amertekin tukeman ilmaisklinikan. Pian käy kuitenkin ilmi, että Amertekin hyväntekeväisyys onkin lähinnä PR-temppu. Uudet kokelaat suhtautuvat hieman skeptisesti rankkoihin koulutusmetodeihin. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Yövahti
Panokset kovenevat. Kausi 1, 6/8. Roperin bisnekset Turkissa etenevät Pinen avustuksella. Kaikki ei mene kuitenkaan putkeen. Pinen yhteistyö brittitiedustelun kanssa kangertelee, ja Roperin epäilykset lähipiiriään kohtaan syvenevät. Lontoossa koko operaatio on vastatuulessa. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:25
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 2/12. Herttoniemen vuokravarastolla pelataan likaista peliä kun huutokaupoille tulleet solmivat salaisia liittoumia. Johanna ja Hannele, Jamppa ja Jamo sekä Riku ja René saavat taas huomata varastojen sisältävän yllättäviä aarteita: aarteiden arviointimatkat vievät kilpa-auton rattiin sekä taistelemaan matopelin kuninkuudesta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:20
Zoo (K16)
Kohti Caraquetia. Kausi 2, 2/13. Pelastajia ei kuulu, joten Jamie lähtee yksin kohti Caraquetia. Jackson ja Abe lähtevät etsimään mutaatiota levittävää eläintä, ja Mitch ja Chloe keskittyvät tutkimaan mutatoitunutta miestä. Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja, jossa safariopas Jackson Oz ja eläinpatologi Mitch Morgan ryhmineen yrittävät selvittää syytä eläinten väkivaltaiseen käytökseen. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).