UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 20.8.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kotitalous työnantajana. Mitä kotiapua itselleen palkkaavan on tiedettävä veroista ja työnantajamaksuista? Vieraana Veronmaksajain keskusliiton lakiasiain johtaja Vesa Korpela.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kotitaloudet työnantajina 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Miten maailmalla suhtaudutaan raharikkaisiin? 6.50 Elämää: Marjametsässä marttojen kanssa 7.10 Terveydenhuollon polttavin ongelma - alati vaihtuvat lääkärit ja huonot hoitotulokset 7.20 Terveydenhuollon ongelmat ehdittiin jo ratkaista, miksi malli tuhottiin? 7.40 Markkinaraati: Terveysalan kaksoishinnoittelu 8.10 Onko rikastuminen toisen taskusta pois? 8.20 Elämäni ääniraita: Vieraana Riku Rantala 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Elämää: Marjametsässä marttojen kanssa 9.05 Studio55.fi: Kokemuksella urheilusta: Pertti Pousi 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella urheilusta: Pertti Pousi
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Suurin pudottaja
Grilliherkut. Keittiömestari Teemu Laurell kokkaa kilpailijoille kevyitä grilliherkkuja. Lola uusii tietokilpailun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:10
Emmerdale
Totuus tekee kipeää. Andy kehottaa Alexia pistämään poikki Victorian kanssa niin pian kuin mahdollista, mutta Alex keksii tekosyyn toisensa perään. Kuullessaan lopulta uutiset Victoria puolestaan kärttää selityksiä aavistamatta, millainen sotku eron takana piileekään. Cameron roikkuu Chasin perässä, ja Carlin epäilykset heräävät. Juttutuokio Gennien kanssa saa Rachelin haikeaksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Malja Chasille ja Danille. Dan raahaa Chasin yllätyskihlajaisiin Toivonlähteen tuvalle, missä kihlaparin selän takana kuiskutellaan sekä puolesta että vastaan. Chas puolestaan panikoi, eikä tunnetta helpota Cameron, joka lymyää jokaisen nurkan takana. Niin Victoria kuin Adamkin naljailevat Moiralle, jonka pinna alkaa kiristyä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:15
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:25
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Kello 12:00

12:55
Saaristoruokaa
Kana. Pursiseuran herkkuja. Harri Syrjänen vie katsojat tällä kertaa Turkuun, jossa pursiseuran ravintola tarjoaa herkkuja Ruissalossa. Sen jälkeen pistäydytään Turun torilla. Saaristokeittössä valmistuu mm. kevätkananpoikaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:25
Unelmakoti puoleen hintaan
Ekologinen idylli. Paul ja Laura asuvat Kentin upeissa merenrantamaisemissa, mutta heidän ahdas rivitalonpätkänsä on kaikkea muuta kuin idyllinen. Pariskunta haluaa laajentaa sitä mahdollisimman ekologisesti, mikä saattaa olla vaikeaa 60 000 punnan budjetilla. Richard ja Sarah puolestaan asuvat kuvankauniissa maalaiskylässä, ja heidän kertaalleen jo laajennettu mökkinsä on kylmä, kostea ja epäkäytännöllinen. Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Kadonneen jäljillä UK
Äidin päätös. Laurence Peat haluaa selvittää, miksi joutui biologisen äitinsä hylkäämäksi vauvaiässä. Onnellisesta lapsuudestaan huolimatta epätietoisuus äidin ratkaisuun johtaneista syistä on painanut Laurencen mieltä jo vuosikymmeniä. Jakson toisessa tarinassa Denise Temple etsii epätoivoisesti tytärtään, jonka antoi adoptoitavaksi lähes 50 vuotta sitten. Espanjassa nykyään asuva Denise on koko elämänsä katunut vaikeaa päätöstään, jonka joutui 16-vuotiaana tekemään. Äänitekstitys: suomi.
15:25
Alueellinen sääennuste
15:30
Ensisilmäyksellä
Jäbävala velvoittaa. Barney ja Quinn aikovat muuttaa yhteen. Ystävysten mielestä pari etenee liian nopeasti, joten he järjestävät Barneylle intervention... tai siis quinntervention. Väliintulon seuraukset ovat tuhoisat, mutta onneksi kaikki ei ole niin kuin näyttää. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
16:00
Ensisilmäyksellä
Robin siellä ja Robin täällä. Ted yrittää päästä Robinin yli tapailemalla muita tyttöjä. Hän näkee exänsä kuitenkin kaikkialla minne katsoo. Barney yrittää hyväksyä sen, että Quinn on strippari eikä muuksi muutu. Marshallilla ja Lilyllä on erimielisyyksiä siitä, miten vauvan tuloon pitäisi valmistautua. Sitten alkaa synnytys... Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
16:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Meriahventa aasialaisittain. Jamie Oliverin keittiössä syntyy tänään rouva Oliverin suosikki, eli meriahventa aasialaisilla mausteilla ja kookosriisillä höystettynä. Toisena vartin ateriana on perinteinen italialaisherkku pasta carbonara, jolle Jamie tekee espanjalaisen muodonmuutoksen tarjoilemalla sen valkosipuli-chorizolla. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Kalasämpylät. Jamie Oliverin loihtii tänään vartissa kalapihveillä täytettyjä sämpylöitä, jotka viimeistellään tartarkastikkeella ja muussatuilla herneillä. Toisena herkkuna tehdään rusettipastaa ja sienikastiketta, johon ei tarvita edes kermaa. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
1901. Panun siivet katkeavat. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Carl ei paljasta korttejaan. Muikea Carl ei paljasta selvittämäänsä salaisuutta heti vaan varastaa Chasin puhelimen todisteiden toivossa. Adam haluaa eroon Alexista, joka saa toisen työtarjouksen kylästä. Dan yrittää myydä pakunsa saadakseen rahaa hääkassaan. Paddy ja Rhona potevat huonoa omaatuntoa valehdellessaan kaikille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Kallisarvoinen puhelin, osa 1/2. Carl paljastaa Chasille ottaneensa tämän puhelimen ja tekee selväksi tietävänsä kaikki likaiset salaisuudet. Mitä Carl haluaa vastineeksi puhelimesta, ja pystyykö Chas täyttämään toiveet? Paddy ja Rhona ovat viittä vaille valmiit lähtöön. Adam ihmettelee, miksi Cain otti Alexin leipiinsä, eikä ole ainoa, jota asia ihmetyttää. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Suurin pudottaja
Kilot palaavat. Kauden viimeisessä isossa haasteessa kilpailijat kantavat uudestaan tiputettuja kiloja Helsingin korkeimmalle huipulle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Pomo piilossa
Kirjoja ja kiirettä. Hudson Group on matkailualan vähittäiskauppias, jonka toimitusjohtaja Joe DiDomizio tuli yritykseen isänsä jalanjäljissä. Nyt mies haluaa varmistaa, että firma tekee kaikkensa ollakseen yhä matkailijan paras ystävä. Pomo valmistaa erikoiskahveja, töpeksii kassalla ja haahuilee jakelukeskuksessa. Hän kohtaa myös koulukiusatun työntekijän ja kuulee, etteivät kaikki koe saavansa arvostusta työssä. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 8. Annukka. Eero tapailee Annukkaa, joka soveltuu hänelle hyvin ClickMe:n yhteensopivuustestin mukaan. Eeron helpotukseksi Annukka vaikuttaa tavalliselta käytännön ihmiseltä, joka kertoo suoraan, mitä ajattelee. Ellalla on kuitenkin vaikeuksia ymmärtää, mitä Eero Annukassa näkee. Ellalla on ongelmia myös Tuomon lukemisessa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:45
Kallista kipua
Rakkauden asialla. Lääkärinvalaansa noudattaen Hank pelastaa murtautujan, mutta nyrpeä Boris käyttäytyy arveluttavasti, ja Evan epäilee pinnan alla piilevän enemmän kuin päällepäin näyttää. Hank ja Divya hoitavat treffipalvelun vetäjää, joka ottaa asiakseen etsiä heille sielunkumppanit. Uuden ja suuremman HankMedin ensimmäinen kokous menee mönkään, ja ylienerginen Paige haluaa auttaa Evania järkkäämällä firmalle pippalot, jotka paisuvat valtavammiksi kuin sulho osasi odottaa. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:40
Noitapiiri
Petturi. Cassie on murtunut isoäitinsä kuolemasta ja hakee lohtua Adamilta. Charlesille valkenee, että Diana onkin Blackwellin tytär. Piiri on vihdoin saamassa käsiinsä loputkin kristallit, mutta Ebenin kanssa työskentelevä petturi puuttuu peliin. Amerikkalaisessa draamasarjassa 16-vuotias Cassie muodostaa viiden muun nuoren kanssa salaisen noitapiirin, jonka mahti houkuttelee myös pimeitä voimia. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:40
UEFA Champions League -huippuhetket
Keskiviikko 20.8..
01:10
Onnensoitto