UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 24.9.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Onko ikä vaaraksi liikenteessä? Vieraana Liikenneturvan toimitusjohtaja Anna-Liisa Tarvainen.
06:25
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella: kommodori Raimo Tiilikainen
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
09:45
Kauniit ja rohkeat
Suunnittelitko jo sateenkaarihameen, Ridge?. Wyatt väittää tehneensä ryöstön rakkaudesta Hopeen. Hän pyytää anteeksi ja sanoo, että sama ei toistuisi enää koskaan. Hope irrottaa saamansa korut ja laittaa ne pojan käteen. "Olin kanssasi suurten elämänpäätösten äärellä, mutta kaikki osoittautuikin valheeksi." Liam kertoo Wyattille, että tämän äiti sulki hänet hiljattain hissiin. Jossain käynnistyy ajoneuvo. Starttaako Hope yksin kohti Los Angelesia? Kyllä. Brooke ehdottaa Ridgelle, että he lähtisivät miettimismatkalle Big Bearin majalle. Ridge sanoo, että syödään nyt vain, eletään ja katsotaan, mitä tapahtuu. Justin näyttää Billille internetistä löytämäänsä aineistoa Ridgen puuhista Pariisissa. Bill tulee printattujen kuvien kanssa Brooken luo. Yhdessä kuvassa on Ridgen lisäksi joku mies. Ja sateenkaarilippu! Toisissa kuvissa näkyvät Ridge, samainen mies, puisto ja hellät eleet. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Vihatun veljen varjo. Scarlett palaa kylään Carlin kuoleman tiimoilta ja yllättyy Kingien kuljetusfirman henkilöstömuutoksista. Jimmy puolestaan on raunioina, kun viha Carlia kohtaan huokuu joka suunnalta, mutta auttaako juttutuokio Meganin kanssa? Lizzie etsii uutta kattoa päänsä päälle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Monenkirjavaa hautajaistunnelmaa, osa 1/2. Carlin hautajaiset koittavat, eikä Jimmy ole ainoa, jolla on vaikeuksia saavuttaa mielenrauha vainajan tyrmistyttävistä teoista huolimatta. Lisa menee tapaamaan Chasia, ja Zak on huolissaan, että Cain saa vihiä vierailusta. Cainilla onkin pinna kireällä, kun hän ärähtelee Ednalle. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Puhtia painonhallintaan. Laihdutuksesta ja painonhallinnasta saapuvat lääkäreiden kanssa keskustelemaan muiden muassa Sonnyn ja Cherin poika Chaz Bono, Miamin täydelliset naiset -realitysarjan tähti Karent Sierra sekä American Idolin viidenneltä tuotantokaudelta tuttu Mandisa. Aiheina ovat esimerkiksi herkkuhimojen välttäminen sekä roskaruoan kammottavat ainesosat. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Kiinan kesytön luonto
Pohjoiset aavikot. Kiinan pohjoisosien laajoilla aavikoilla Nigel kohtaa uljaita przewalskinhevosia, poikasistaan huolehtivan aavikkonärhi-isän, vikkeläjalkaisen korvasiilin, villiaaseja ja susia. Mutta tuottaako äärimmäisen harvinaisen luonnovaraisen kamelin tai jo lapsuuden keräilykorteista tutun korvajerbon etsintä tulosta? Brittiläinen luontodokumenttisarja. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Ensisilmäyksellä
Avioehto. Rakkauden kesän jälkeen koittaa erojen syksy. Barney on laatinut Quinnille tavallista mielikuvituksellisemman avioehdon, mikä kirvoittaa kiivaita keskusteluja kaikkien pariskuntien makuukammareissa. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:05
Alueellinen sääennuste
15:10
Mitä tänään syötäisiin?
15:15
Unelmakoti puoleen hintaan
Rantaelämää. Kathryn ja Ben eivät halua asua perinteisesti. Asuntovaunun ahtauteen kyllästynyt pariskunta ostaa vanhan proomun ja tekee siitä unelmiensa kodin Englannin etelärannikolla. Michiet eivät mahdu lapsineen ja koirineen pieneen 50-luvun taloonsa Hampshiressä. Laajennuksen jälkeen myös rouvan tankotanssiharrastukselle on paremmin tilaa. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Peter Hispaniassa
Jakso 1. Madrid.. Uutisankkuri Peter Nyman tutustuttaa katsojat espanjalaiseen elämänmenoon. Matka alkaa Madridista, missä Peter perehtyy jalkapalloon, flamencoon ja yöelämään. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Oho, gaykahdus Galliassa!. Bill pyytää Brookea katsomaan tarkkaan, mitä Pariisin-kuvissa näkyy. Näkyykö niissä Ridgen lisäksi toinen mies, ylpeyslippu, puisto ja hellät tunteet, vai mitä niissä näkyy? Brooke sanoo, ettei Ridge ole gay. Bill muistuttaa, että hänen Karen-siskonsakin tapaili ensin miehiä, kuten Thornea, mutta löysi sitten naisiin kohdistuvan seksuaalisuutensa. "Katso totuutta suoraan kameraan, Brooke. Sateenkaarilippu on kuvattu gay-pride -paraatissa Pariisissa kesäkuussa 2013." Brooke tunnistaa kuvan toisen miehen Ridgen entiseksi oppipojaksi, Fabriceksi, joka rakastui ranskalaiseen mieheen ja aloitti työt Forrester Internationalissa Pariisissa. Myöhemmin rakkaus ranskalaiseen loppui. Bill kysyy, että jos kerran Ridge ei ole gay, niin miksi Brooke joutuu elämään yksin. "Hän tarvitsee aikaa. Siinä kaikki." Ridge viettää iltapäiväaikaa Katien, Willin ja R.J:n kanssa puistopiknikillä. Wyatt antaa timanttiryöstöä koskevat selityksensä Rickille ja Hopelle. Joutuuko sarjavalehtelijakaksikko Äiti & Poika eroamaan firmasta? Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Monenkirjavaa hautajaistunnelmaa, osa 2/2. Thomas säntää pois hautajaisista ja velloo yksin surussaan, kunnes myötätuntoinen Edna etsii hänet käsiinsä ja kääntää pojan pään. Lisa patistaa Zakia puhumaan Cainille järkeä ja kertoo murheistaan Dianelle Moiran kuunnellessa sivusta. David ja Priya ajautuvat hautajaisiin vasten tahtoaan, eivätkä keksi veruketta, jonka varjolla livahtaa pois. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Kemut kahvilassa. Dan pistää pystyyn pippalot kahvilassa, missä Spencerin miehet vikittelevät naisia vaihtelevalla menestyksellä. Jain läsnäolo hämmentää Rachelia, mutta myötätuntoisesta Samista on iloa. Nicolan harmiksi Jimmy pistää asiat tärkeysjärjestykseen, ja Charity lypsää tilanteesta hyödyn itselleen, kun näkee tilaisuutensa tulleen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2678. Talen tulevaisuus ei ole kovin mummoinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:05
Hansin matkassa
Jakso 3. Antti Törmänen. Hans pakkaa nahkahousunsa ja matkustaa Sveitsiin jääkiekkovalmentaja Antti Törmäsen vieraaksi. Mestarit taklaavat Antin keittiössä kaikkea liikkuvaa ja kyytiä annetaan myös juustokiekoille, kaakaolle ja kirsikkavedelle. Jodlaus alkaa jo Zürichissä ja jatkuu Bernissä. Käkikello näyttää ruoka-aikaa ja myös sinut on kutsuttu! Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
C.S.I. New York (K16)
Kippis!. Hämmentävässä tapauksessa paloiteltu ruumis löytyy varsin julkiselta paikalta. Tutkintaa vaikeuttaa kulmakunnan asukkaiden ja poliisin välinen kitka. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto ja Jokeri
22:30
MTV Sport Uutiset
22:45
Teknavi
Jerry Cottonin jalanjäljillä - Markku Alén & Jaguar F-Type V8. Testissä tila-autouutuus VW Golf Sportsvan. Pelikonsolista on moneksi - vertailussa Xbox One ja PlayStation 4. UUSI KAUSI ALKAA. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:15
Kallista kipua
Isin tyttö. Hevospoolokentällä tapahtuu, kun Hank hoitaa joukkueenomistajaa, jonka olkapää reistailee mutta joka ei vaivoistaan huolimatta ole valmis jättämään poolonpeluuta nuoremmilleen. Evan stressaa isänsä ja Paigen vanhempien tapaamista ja on vakuuttunut, että päivällisen yllättävä keskeytyminen johtuu Eddien lörpötyksistä. Collinsien äkkilähdön takana piilee kuitenkin Evanin isän puheita suurempi jupakka. Hämmentynyt Divya suunnistaa tuloksetta treffiviidakossa, missä kartasta olisi apua. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:10
Revolution (K16)
Sähköä ja sidoksia. Konekivääri sotasaaliinaan Nora johdattaa Charlien ja Milesin kapinallisten tukikohtaan, jossa heitä odottaa lauma armeijan ansan jäljiltä haavoittuneita vastarintalaisia. Armeija ei päästä kapinallisia helpolla, ja uuden hyökkäyksen tiimellyksessä tulevat ilmi Milesin hätkähdyttävät kytkökset komentajaan. Maggie ja Aaron löytävät tiensä Gracen talolle, jonka käytävät kaikuvat tyhjyyttään, mutta löydökset herättävät toivon. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä autoritaarisen sotilashallinnon alaisuudessa. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:10
Voittostudio