UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 27.4.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Miten hyvästä parisuhteesta saisi vieläkin paremman? Entä miten huonon suhteen voi pelastaa? Vieraina perheterapeutti Liisa Välilä ja miehensä Juha Välilä
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Miten hyvästä parisuhteesta saisi vieläkin paremman? 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Varovasti kevätauringossa! 6.50 Suurmusikaali Billy Elliot - tarina unelmista 7.10 Miten vuorotyö vaikuttaa lapsiin? 7.40 Savupiipputeollisuus digiaikaan 8.10 Minun kirjahyllyni: Jessica Suni 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Suurmusikaali Billy Elliot - tarina unelmista 9.05 Studio55.fi: Hyvinvointia harmonia-ruokavaliolla 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Hyvinvointia Harmonia-ruokavaliolla. Vieraana tietokirjailija Mari Aulanko.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Mustikkamarmoroitu juustokakku
09:45
Kauniit ja rohkeat
Oletpa tiptopistunut taas, Rick!. Rick puhuu Ericille Ridgen sopimattomasta käytöksestä. Siitä että tämä huippudesigner on ensin antanut odottaa luonnoksiaan ja alkanut sitten yhtäkkiä tehdä hienoa yhteistyötä Carolinen kanssa. "Onko vaimoni suosiminen Ridgen uusi tapa savustaa minut johtajanpaikalta?" Pukeutumisasioissa Ridge ei pystyisi savustamaan Rickiä minnekään, sillä tämän työasu on jälleen kerran moitteeton kokonaisuus, todellinen johtaja-look. Tiptop! Maya näkisi Rickin ehkä mieluummin nude-lookisena, sillä niin ihastunut hän on. "Sinä se et aio luovuttaa", Rick sanoo exälleen. Maya kysyy, aikovatko Rick ja "luiseva kananen" tehdä lapsia. Rick vastaa jotain, vaikka niin henkilökohtaiseen ja rahvaanomaisesti esitettyyn kysymykseen ei kenenkään tarvitsisi vastata. Ridge ja Caroline jatkavat epätavallista kaksoiskäsitekniikkaansa couture-vaateluonnosten piirtämisessä ilman että Caroline tietää sen taustalla olevaa vakavaa syytä. Hän vaistoaa kuitenkin jotain - ja tajuaa: Ridge ei osaa piirtää. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:10
Emmerdale
Tylyä tekstiä tyttären suusta. Laurel valmistautuu kertomaan Gabbylle kihlauksestaan, mutta tämä on askeleen edellä. Vanessa ja Marlon ovat huolissaan Paddystä, joka ei halua kuulla sanaakaan Rhonasta. Amy särkee Ericin sydämen tunteettomilla sanoillaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Piilokamera
6. Nyt testataan autoilijoiden ja jopa jalankulkijoiden suhtautumista äärimmäisen alhaisiin nopeusrajoituksiin ja kahvila-asiakkaiden sietokykyä klassikkojekun uusinnassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
11:10
Lääkärit
Sydänkohtaus uima-altaalla. Teini-ikäinen poika sai selvisi sydänkohtauksesta, vaikka hänen sydämensä ei pumpannut verta kahteenkymmeneen minuuttiin. Lisäksi testataan kauneusseerumia, joka lupaa nopeaa apua ryppyihin. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Selviytyjät
Viimeiset kiusaukset. Kun viimeisen päivän aamu koittaa, odottaa kärkikolmikkoa rannalla juhla-aamiainen, ennen kuin he joutuvat pudonneista kilpailijoista koostuvan tuomariston eteen. Kukin finalisti saa vielä vedota tuomaristoon avajaispuheellaan, ennen kuin hiillostaminen alkaa - tuomariston jäsenet kertovat näkemyksensä pelin kulusta, ja jakavat risuja ja ruusuja ennen voittajan äänestämistä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista. 26. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Mitä tänään syötäisiin?
Mustikkamarmoroitu juustokakku
14:40
Millerit
Äititerapiaa. Nathanin stressitasot nousevat Carolin kanssa asumisesta. Hän alkaa haukotella töissä, ja Ray tietää heti kertoa, että liikahaukottelu on koirissa stressin oire. Ray lähettää Nathanin terapeutin juttusille. Carol taas ei ymmärrä lainkaan, mihin poika voisi tarvita terapeuttia, kun äiti asuu saman katon alla. Eikä tilannetta helpota ainakaan se, kun paljastuu, että Carol itse on syypää Nathanin stressiin. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Millerit
Karkulainen. Debbie, Nathan ja Ray vievät Mikaylan keppostelemaan naapuruston noidaksi epäillyn naisen luo. Naisen luona Mikayla tapaa kivan papukaijan, joka paljastuu Debbien vuosia sitten kadonneeksi lemmikiksi. Vanha nainen väittää, että Carol antoi linnun lahjaksi. Nathania syytettiin aikoinaan linnun katoamisesta. Nyt vuosikausia kalvanut syyllisyydentunne muuttuu kostonhimoksi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:35
Tähdet, tähdet
Suomiräp. Kausi 2, 8/10. Tähtiartistit hakevat sisäistä räppäriään. Erikoisjaksossa jokaisella tähtiartistilla on oma mentori, jonka kanssa he nousevat lopulta yhdessä lavalle. Tähtiä suomiräpin saloihin johdattavat JVG, Sini Sabotage, Tuomas Kauhanen sekä Mikael Gabriel. Tähdet esittävät myös yhteiset duetot. Asiantuntijana suomiräpin pioneeri Iso-H.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Jaana Tuominen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Mistä noita halpoja noitia tänne lentää?. Maya sanoo Rickille, että tämä meni Carolinen kanssa aivan liian nopeasti naimisiin, sillä hän, Maya Avant, on johtaja Forresterille juuri Se Oikea. Hän on lähes aggressiivinen tunnustaessaan rakkautensa. Halpa noita hänkin! Erottaako Rick hänet yhtiöstä? Ei. Brooke selventää onnettomalle siskolleen, että Ridge on taiteilija, ja taiteilijat ovat work work work -ihmisiä, todellisia työppöjä, koska juuri työ on heidän koko identiteettinsä. Työppö Ridge yrittää tehdä rakasta työtään, mutta piirtäminen ei onnistu. Caroline ottaa mestarin käden omaansa. Ridge kertoo Billin helikopteriväkivallasta, ja että eräs kalastaja oli nostanut hänet Persianlahdesta; ja että lääkäri on nyt sanonut hänen vammallaan olevan jotain tekemistä hermoratojen kanssa. Hän pyytää Carolinea tekemään yhteistyötä jatkossakin. Tämän mielestä ihmiset kyllä huomaisivat sen luonnosten jäljestä. Ridgen mielestä eivät huomaisi. Caroline suostuu ja lupaa olla kertomatta miehelleen, mitä puuhaa firmassa kaiket päivät. Kun he syleilevät työdiilinsä kunniaksi, ovelle ilmestyy Maya. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Mustikkamarmoroitu juustokakku

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Sääntöjen sanelua. Joanie kertoo Amylle tiukat sääntönsä Kylen tapaamisiin ja paljastaa luottamuspulansa. Eric pakkaa matkaa varten, mutta Valilla on toisenlaisia aikeita. Ashleyn kiukunpuuskat herättävät huolta Ednassa ja Laurelissa. Paddysta tuntuu, että kaikki yrittävät puuttua hänen avioliittoonsa, ja Rodneyn käytös aiheuttaa ihmetystä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Vauva vedessä, osa 1/2. Amy vie Kylen retkelle Valin ja Joanien kanssa, mutta retki saa dramaattisen päätöksen, kun poika putoaa veteen. Paddy saa Chasista lenkkiseuraa ja kipuilee eropäätöksen kanssa. Ashley tarjoaa palveluksiaan Marlonin ja Laurelin tulevia juhlia varten. Ali ja Ruby kertovat lapsiaikeistaan Seanille, joka ei suhtaudu uutiseen kovin aikuismaisesti. Rodney menee "treffeille". Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2812: Kari saa Maaritin tulemaan ja menemään. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
20:05
Pientä mökkiremonttia
Jakso 2. Naantalin korkeilla kallioilla Petri ja Noora ovat luopumassa Naantalin Rymättylässä olevasta merenrantamökistään. Ennen myyntiä Petri ja Noora haluavat laittaa mökin perusasiat kuntoon. Paikalle saapuvat suunnittelemaan Eeva Hauta-Heikkilä ja Riia Rauhala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 9. Uutta ja vanhaa. Vanessa Laakso on rakentanut uransa ja elämänsä väärän sukupuoli-identiteetin varaan. Yhtä paljon kuin haluaa, hän pelkää kiinnijäämistä. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Wanda Dubiel, Kristo Salminen, Kaija Pakarinen, Seppo Maijala. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Daniela Hakulinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Bones
Tuntemattomat tuhkat. Kun sijoitusjohtaja ilmestyy omiin hautajaisiinsa, tiimin pitää selvittää, kenen tuhkat uurnassa on. Hodginsin ja Finnin chilikastikkeen myynti lähtee nousuun, mutta Finnin yksityiselämä menee alamäkeä. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:35
Panttivangit (K16)
Ei totuutta vailla seurauksia. Nähtyään Briania ammuttavan Ellen tekee vaikean päätöksen ja palaa auttamaan miestään lähettäen lapset pakomatkalle. Kun kylmäverinen Sandrine etsii Morgania ja Jakea linja-autoasemalta, keskeytyy jahti henkilökohtaisten ongelmien asettuessa tielle. Onnistuuko huolestuneiden lasten paeta Kanadan rajalle? Morganin poikaystävä koputtelee Sandersien ovelle huonoon aikaan. Duncan tekee Ellenille selväksi, miten käy, jos hänet kyseenalaistetaan. Tiivistunnelmaisessa amerikkalaisessa jännityssarjassa omapäinen FBI-agentti ottaa huippukirurgin perheineen panttivangiksi kiristääkseen tämän murhaamaan presidentin. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Kovat kaulassa
Vanhan tutun paluu. Peterin ja Elizabethin romanttinen illallinen keskeytyy, kun viehättävä nainen ilmestyy paikalle. Jill osoittautuu Peterin ex-tyttöystäväksi koulutusajoilta Quanticossa. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:30
Voittostudio
03:00
Astral TV