UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 22.6.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.37 Alkoholilaki etenee sittenkin Antti Kaikkonen, kansanedustaja / Kesk. Outi Mäkelä, kansanedustaja / Kok. 6.47 Saunamajurin vinkit saunan lämmittämiseen Matti Markkanen, saunamajuri / Löyly 7.07 Koukussa moottoripyörämatkailuun Anu Karvonen Tapio Karvonen 7.13 Juhannuksen sää 7.17 Makujen aamu Grillattu porkkanasalaatti ja jogurttikastiketta 8.07 Juhannuksena herkutellaan - ruuhkaa ruokakaupoissa Jouni Martikainen, myymäläpäällikkö / S-market Kasarmintori 8.17 Aku Hirviniemi ja Janne Kataja 8.37 Satu Silvo ja Reidar Palmgren 8.47 Juhannusfiiliksissä Aku Hirviniemi ja Janne Kataja 9.00 Uutiset
07:35
Huomenta Suomi: Markkinaraati
7.37 Markkinaraati: Pörssi ennätysvauhdissa - kestääkö kiito? Sari Lounasmeri, toimitusjohtaja / Pörssisäätiö Mika Heikkilä, salkunhoitaja / Taaleri Janne Pöysti, uutispäällikkö / Kauppalehti
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
09:10
Hyvää elämää
09:40
Kauniit ja rohkeat
Älä auta, äiti!. Quinnilla on taas ässä hihassa poikansa naisasioiden suhteen, mutta Wyatt ei osaa arvostaa vanhemman sukupolven pyyteetöntä avuliaisuutta. Katie ja Bill ovat päässeet sopuun avioeron ehdoista ja allekirjoittavat eropaperit täydellisessä yhteisymmärryksessä. Välittömästi Katien lähdettyä Bill kutsuu jo seuraavan vaimonsa vieraisille. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Ota rahat ja juokse
Toni ja Juha. Kausi 1, 3/10. Miten pärjäävät kokeneet kuulustelijamme kun rahasalkkua ovat piilottamassa turkulaiset kaksoset Toni ja Juha? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:05
Lääkärit
Hyvästit. Travis joutuu hyvästelemään rakkaan koiransa, joten sille järjestetään liikuttava muistotilaisuus. Lisäksi puhutaan uusista ehkäisymenetelmistä ja yritetään auttaa naista, joka on pureskellut kynsiään jo 50 vuoden ajan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Oma koti kullan kallis
Lastenleikkiä ja kevätkylvöjä. Kausi 37, 7/10. Martin ja Karin tekevät yhteistyötä ja sisustavat huoneen kolmevuotiaille kaksospojille. Martin nikkaroi pojille sängyt, ja Karin huolehtii huoneen viihtyvyydestä ja käytännöllisyydestä. Anders antaa vinkkejä hyötykasvien kevätkylvöön, ja Elsa maalaa astioista uudenlaisia sisustusesineitä. Ruotsalainen lifestyle-ohjelma. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Grand Designs - unelma-asunnot
Kartano vanhuuden varalle. Kun lapset lentävät pesästä, on aika pistää koti uusiksi. Tällä kertaa ei kuitenkaan muuteta pienempään vaan rakennetaan vanhan kodin tilalle entistäkin ehompi kartano, joka modernistisuudellaan poikkeaa täysin Lontoon esikaupunkialueen perinteisestä tyylistä. Miljoonan punnan budjetilla voi odottaa aika paljon, mutta 30-luvun muotokieli teräsrakenteineen ja valtavine ikkunoineen herättää epäluuloja. Ongelmia ilmenee heti alkumetreillä, kun tontti paljastuu vanhaksi kaatopaikaksi. Pariskunta joutuu vaikeiden valintojen eteen vetäessään valtavaa rakennusurakkaa ensimmäistä kertaa elämässään. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Piha ja parveke
Pienen pihan kunnostaminen Salossa. Kausi 1, 8/10. Niina Äikäksen rivitalokodin pienelle ja paahteiselle takapihalle istutetaan puuvartisia koristekasveja ja uusi pensasryhmä. Kati kertaa kastelun tärkeyttä ja savimaisen nurmikkopohjan haasteita. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 11/12. Timppa huutovauhti on taas jyrätä muiden mahdollisuudet. Johannalla ja Hannelella on kuitenkin tiukka suunnitelma päivän parhaan varaston saalistamiseen. Ritu ja Make huomaavat omaavansa yllättäviä taitoja ­ tanssilattialla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Ivy, krokotiilinmetsästäjä. Quinn päättää tehdä Ivysta edustuskelpoisen, ennen kuin pyytää Ericiä palkkaamaan tämän tiimiinsä. Ivy ei ole aivan varma, miksi hänen täytyy kohentaa ulkomuotoaan saadakseen jalkansa suunnitteluosaston oven väliin. Ridgen pitää hyväksyä Brooken ja Billin yhteenpaluu saadakseen Billin osakkeet, mutta vanhat tunteet Brookea kohtaan alkavat taas muistuttaa olemassaolostaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Salatut elämät
Secret Lives. Sergeitä uhkaa elinkautinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Secret Lives. Isabellalla on haagi auki. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Secret Lives. Cindyn laina erääntyy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Bikineitä ja timantteja
2/3. Salkkareiden spinnoffissa vuodelta 2016 kolme kaunotarta, Alissa (Johanna Puhakka), Iida (Pinja Kanon) ja Sanni (Kerttu Rissanen) päätyvät kylpylälomalle vanhaan kartanoon. Reissu saa jännittäviä käänteitä, kun hahmojen menneisyys astuu kuvioihin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:00
Kokkisota
Jarppi Leppälä ja HP Parviainen. 3/10. Tänään ruokaa tehdään mm. suurella sydämellä, leikkuulaudoilla luikertelee toukkia ja pannuilla hyppii heinäsirkkoja, kun Pipsa Hurmerinnan ja Teemu Laurellin avuksi saapuvat duudsoneiden Jarppi Leppälä ja HP Parviainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Pitääkö olla huolissaan?
Heli Laaksonen. Kausi 2, 2/10. Vieraana kirjailija Heli Laaksonen. Kui sä tommotist huolehdit? Kansakunnan kaikki huolet on hoidettava, mutta heillä on vain tunti aikaa. Jenni Pääskysaari, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen eivät ole huolissaan, vaikka Miika Nousiainen saa harmaita hiuksia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
Formulasirkus
Mervi Kallio kurkistaa formulasirkuksen kulisseihin uuden kisaviikonlopun kynnyksellä. Luvassa tunnelmia ja tapahtumia kisakaupungista, suomalaiskuskien tuoreimpia kuulumisia unohtamatta.
23:05
Rikoksista pahin
Savuna ilmaan. Kausi 5, 17/21. Suurrikosyksikkö löytää painavan ruumiin korkealta puusta. Julio Sanchez yrittää saada Mark Jarvisin laillisen huoltajuuden. Andy Flynn valmistelee yllätystä Sharonille. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).

Kello 24:00

00:00
Hävyttömät
Gallagherien rakkauslaulut. Kausi 5, 12/12. Bianca ja Frank viettävät Biancan viimeisiä päiviä Costa Ricassa, ja Ian puolestaan jatkaa retkeään äitinsä kanssa. Fiona selvittelee tunteitaan Gusia ja Seania kohtaan. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, ahdistus).
01:10
Revolution (K16)
Onneakin matkassa. Kausi 2, 13/22. Vangittu Tom Neville viedään tapaamaan presidenttiä, jonka käsky on varsin selvä: tapa Monroe, tai Julia tapetaan. Monroe vakuuttaa Milesille, että he tarvitsevat avukseen palkkasotureita, joten joukot jakaantuvat, kun Monroe, Connor ja Charlie suuntaavat New Vegasiin. Aaron ja Priscilla eivät ehdi kauaa tuhlata aikaa Lubbockissa, kun he jo törmäävät vanhaan ystäväänsä Peteriin, joka auttoi aikanaan nanotekniikan kommunikoinnin mahdollistavan koodin kirjoittamisessa. Jaksossa vierailee Bret Michaels. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:05
Nurse Jackie
Verta nenästä. Kausi 1, 9/12. Jackie hoitaa aivokuollutta miestä ja tekee omat ratkaisunsa. Zoey arvostelee Jackien aiempia hoitopäätöksiä. Sairaalasta löytynyt vauva löytää omistajansa. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet, seksi).