UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 2.5.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Parhaat kirjavinkit äitienpäiväksi. Vieraana Nalle Nyberg
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kirjavinkit äitienpäiväksi 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Millainen olisi yrittäjän vappupuhe? 6.50 Makuja: Korvapuustivohvelit 7.10 Päivän puheenaihe 7.45 Miten eläinsuojeluun lahjoitetut rahat käytetään? 8.10 Terve aamu: Jäsenkorjaus 8.40 Päivän nimi: Teemu Mäki 8.50 Makuja: Korvapuustivohvelit 9.05 Studio55.fi: Miltä näyttää vanhuspalveluiden tulevaisuus? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Miltä näyttää vanhuspalveluiden tulevaisuus? THL:n tutkimusprofessori Harriet Finne-Soveri
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Kauniit ja rohkeat
Äiti, älä mene. Maya ja Nicole yrittävät saada äitiä puolelleen ja pyytävät häntä jäämään kartanoon vieraaksi. Äidin hyytävä suhtautuminen Mayaan saa Rickin pohdiskelemaan omaa lapsuuttaan Brooken kanssa. Steffy järjestää Liamille romanttisen yllätyksen ja saa tältä viimein vastauksen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Totuus paljastuu, osa 1/2. Carly saa yllätysvieraan, jolla on uhkavaatimus. Nicola järkyttyy Jimmyn aikeista Angelin suhteen. Robertilla on Rossille ehdotus. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
10:35
Emmerdale
Totuus paljastuu, osa 2/2. Robert paljastaa Aaronille kaiken. Finn varaa hotellihuoneen itselleen ja Darrenille. Nicola jättää haikeat hyvästit. Adam esittää Andylle vakavan kysymyksen Victoriasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:05
Formula 1: osakilpailu
Venäjä. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntija Ossi Oikarinen.

Kello 12:00

13:30
Farm Kings
Takaisku taivaalta. Juuri kun kuivuus on selätetty, rankka raekuuro tuhoaa satoa kymmenien tuhansien dollarien edestä. Veljekset toivovat saavansa rakeiden runnomia vihanneksia kaupaksi, mutta virheettömiin valioyksilöihin tottuneet asiakkaat ovat epäluuloisia. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 5/10. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Elastinen feat.
Elastinen feat. Samu Haber. Kausi 1, 8/10. Mitä jääkiekkofani tekee jalkapallokentällä? Kuinka räppejä kirjoitetaan paineen alla? Mikä kotieläin päätyy Samun ja Elastisen uuden biisin? Kaikki tämä selviää kun vieraaksi saapuu Samu Haber. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Vapun valtakunta
Jukka Hilden. Vapun valtakunnassa tehdään uusi lämpöennätys, kun lauteille nousee Duudsoneiden Jukka Hilden. Jukan kanssa laitetaan uunimakkaraa Duudsoneiden tapaan ja muuta herkullista saunaruokaa.
15:55
Salatut elämät
Osa 2994: Sanni näyttää elävälle kuolleen. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:25
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 1/10. Ensimmäisenä tapaamme Mapun, joka kaipaa ulkoista remonttia enemmän kuin suurin osa suomalaisten vanhoista kesämökeistä. Mapu laahustaa kotonaan kulahtaneissa verkkareissa ja vanhoissa villasukissa, oli sitten yksin tai vieraiden seurassa. Väsymys on vienyt kaikki voimat ja halun pitää itsestä huolta. Mapu on jämähtänyt tyylissään omalle mukavuusalueelleen, joka on kuitenkin perheen ja ystävien mielestä kaikkea muuta kuin mukavaa katseltavaa. Tilanteen on nyt muututtava ja Mapun on aika lopettaa rähjäisissä vaatteissa kulkeminen. Elämäniloinen nainen hyppää täysillä mukaan muutokseen ja huomaa, että samaan aikaan myös hänen sisällään tapahtuu jotain ihmeellistä. Nuhjuisen kuoren alta paljastuu varsinainen Charlien enkeli, jota Mapu tuskin edes tunnistaa itsekseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Palaveripaaria Aly. Aly osallistuu jälleen puoliväkisin Forresterin kokoukseen ja kertoo kriittisen mielipiteensä Steffyn uudesta alusvaate- ja bikinimallistosta. Muut alkavat saada tarpeekseen loputtomasta valituksesta ja hänelle ehdotetaan jo Pariisiin palaamista, mutta Alylla on mielestään sekä oikeus että velvollisuus puuttua perheyrityksen turmelukseen. Ivy pääsee omalla vuorollaan Liamin kainaloon ja lupaa tälle tylsääkin tylsemmät treffit. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Juhlakalun jännät paikat. Victoria viettää syntymäpäiviään ja saa todellisen yllätyslahjan illan päätteeksi. Priya ehdottaa Georgialle internetin seuranhakupalvelua Rishin kauhuksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Val puuttuu peliin. Val puuttuu Finnin ja Darrenin peliin. Victoria esittää kootut selityksensä Adamille. Laurel yrittää piilotella ongelmaansa. Priya saa hyvän idean. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Herneenversokeitto
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2995: Marianna haluaisi tarttua märkää sarvista. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Suomen kaunein koti
Jokirannasta juna-asemalle. Kausi 3, 7/12. Jokirannasta juna-asemalle. Tuomaristo ihastelee tanskalaista omakotityyliä Turussa, vierailee Vanhan Porvoon jokirannassa ja saapuu aikataulussa Ahtialan vanhalle asemalle Lahteen. Tervetuloa kyytiin! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Bones (K16)
Kohtalokas kolumni. Kausi 11, 8/22. Poliittinen toimittaja löytyy kuolleena sen jälkeen, kun hän on kirjoittanut paljastusjutun NSA:sta. Hodgins uskoo, että tutkintoja seurataan. Porukka kokoontuu kiitospäivän illalliselle, ja Brennan yrittää yllättää Boothin. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
112
Osa 1. Suuri rakennuspalo. Toisen kauden avausjaksossa ohikulkija soittaa dramaattisen hätäpuhelun, jossa hän yrittää saada asukkaita ulos palavasta talosta Uudessakaupungissa. Helsingin poliisilaitoksen yksikkö puolestaan keskeyttää rajun nyrkkitappelun ydinkeskustassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
23:35
Pukumiehet
Takaiskuja. Kausi 5, jakso 11/16. Mike joutuu pulaan menneisyytensä vuoksi, ja Harveyn ja Jessican täytyy puolustaa häntä parhaansa mukaan. Vetävä draamasarja sijoittuu Manhattanin menestyneimpien yrityslakimiesten kilpailuhenkiseen maailmaan. Sarja seuraa lakifirman osakasta Harvey Specteriä ja huippuälykästä Mike Rossia, joka työskentelee asianajajana valheellisen oikeustieteen tutkinnon varjolla. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Kohde (K16)
Huonoja vaihtoehtoja. Kausi 4, 11/22. Tiimi lähtee asentamaan ohjelmistoa, jolla romahtaneet osakemarkkinat saadaan vakautettua. Samaritanin agentit kuitenkin saartavat heidät. Tiimi kääntyy Koneen puoleen, joka tuottaa erilaisia simulaatioita mahdollisista ratkaisuista ja niiden seurauksista. Mikään niistä ei ole vaaraton, mutta Kone valitsee niistä yhden ja neuvoo tiimiä toimimaan sen mukaisesti. Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
01:35
Voittostudio