UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 1.9.

06:00
Aamusää
06:30
Studio55.fi
Mikä nostalgia-autoissa kiehtoo? Vieraana pitkänlinjan autoharrastaja Lauri Rinta-Kanto ja Tuulilasin testaustoiminnan päällikkö Ossi Oikarinen
07:00
Huomenta Suomi
08:35
Studio55.fi
Maalaislääkäri Tapani Kiminkinen vastaa katsojien kysymyksiin vatsavaivoista
08:55
Uutispäivä
09:00
Mitä tänään syötäisiin?
Gluteeniton siemenleipä
09:05
Kauniit ja rohkeat
Kenestä unelmoit, Thomas?. Thomas antaa Spencereiden kuulla kunniansa palaverissa ja saa muut epäilemään tarkoitusperiään. Wyattilla on oma arvionsa nuoren vihaisen miehen motiiveista. Bill yrittää saada Katieta jättämään työpäivän väliin. Hän keksisi vaimolleen paljon mukavampaakin tekemistä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Emmerdale
Palaneen käryä ilmassa. Joanie huolestuu Rachelin ja Samin väleistä. Rakesh puuttuu Jimmyn myyntiaikeisiin. Pete hämmentää soppaa Cainin pään menoksi. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Tuulahdus tuonpuoleisesta. Tracy löytää DVD-tallenteen, jonka Val on jättänyt kuolemansa varalta. Poliisit jututtavat Cainia. Emma ja James kutsutaan tunnistamaan ruumista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:35
Lääkärit
Tatuoinnista eroon. Apple kieltäytyi toimittamasta tietoja terroristin puhelimesta FBI:lle vedoten palveluidensa salaukseen. Lääkärit pohtivat, kuinka pitkälle yksityisyyden suojelu voidaan viedä, kun kyseessä on kansalaisten turvallisuus. Lisäksi tapetilla ovat presidenttiehdokkaiden terveys, kookosöljyn yllättävät käyttötavat ja luksusvessapaperi. Entä mikä neuvoksi, kun nainen haluaa poistattaa eksänsä nimen iholtaan? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaiset käsittelevät terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Merellistä pastaa. Tämänkertaisessa jaksossa Jamie valmistaa mallivierailleen italialaisia herkkuja: naudanlihacarpacciota ja paahdettuja punajuuria, äyriäispastaa sekä limetti-basilikasorbettia. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Grand Designs Australia
Vallattomat veljekset . Kausi 6. Kuvanveistäjä Ben Gilbert palasi kotipaikkakunnalleen ja osti itselleen sata vuotta vanhan sahan. Nyt hän aikoo rakentaa arkkitehtinä toimivan Chris-veljensä avulla tontille talon, joka voisi toimia samalla vaikkapa näyttelytilana. Molemmat veljekset ovat luovia, joten suunnitelma muuttuu koko ajan. Lisäksi Ben ja Chris tekevät lähes kaiken itse, vaikka kummallakaan ei ole pahemmin kokemusta rakennustöistä. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Millerit
Flaksihommia. Naten juuri eronnut pomo haluaa miesseuraa baareihin. Ray heittää pallon Nathanille, joka yrittää ujuttaa homman salaa isälleen. Carol vie Tomin ennalta sovittuun baariin, mutta asiat eivät mene ihan suunnitelmien mukaisesti. Nate saa nähdä äidistään ihan uusia puolia. Ja aivan liikaa paljasta ihoa. Pomo taas ihastuu ikihyviksi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Millerit
Siipimies. Rayn mielestä Nathan on surkea siipimies, joka vie aina kaiken huomion. Nathan yrittää karsia narsistisia piirteitään Kipin suosiollisella avustuksella. Debbie hakee töitä salaa mieheltään. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Peter uutisvirrassa
Linda Liukas. Peter Nymanin vieraana Linda Liukas.
16:00
Salatut elämät
Osa 3032: Ismoa viedään kuin litran mittaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Suomen ihanimmat häät
Suvi ja Tomi. Kausi 1, 12/12. Yleisurheilukilpailuissa tavanneet Suvi ja Tomi saavat toisensa hääjuhlassaan, jonka eteen on tehty millintarkkaa työtä. Jaksossa selviää myös, kenen häät olivat Suomen ihanimmat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Thomas ja kielletyt kaunottaret. Liam ja Wyatt ovat näreissään Thomasin käytöksestä kokouksessa. Kaiken lisäksi Wyatt pelkää, että pikku-Ridge havittelee hänen tyttöystäväänsä. Steffykin huomaa Thomasin käyttäytyvän oudosti Ivyn seurassa eikä voi ymmärtää veljensä naismakua. Ridge ja Caroline kokevat jännittäviä hetkiä ensimmäisessä ultraäänitutkimuksessa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Tunteikas tunnustus. Ali saapuu Liverpoolista hautajaisiin. Priya järkyttyy Rakeshin suunnitelmista. Rachelin mieliala vaihtelee tunnelmasta toiseen. Pete tunnustaa tekonsa kauhistuneelle Debbielle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Jää hyvästi, rakkaani. Dan pelastaa Alin pulasta. Läheiset kokoontuvat katsomaan Valin jäähyväisvideota. Brenda menee vierailulle Bobin luo. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Gluteeniton siemenleipä
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Salatut elämät
Osa 3033: Alissa ja Tammisen prinsiipit. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Keittiöelämää
Kausi 1, 2/8. Hyvä ruoka tekee onnelliseksi. Keittiön pöydän ääreen kokoonnutaan tänään Tammisaaressa, Taipalsaaressa, Muuramessa, Helsingissä, Haukivuorella, Espoossa ja Kouvolassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tuubi
Tuubissa kaksi maailmanluokan joukkuetta kilpailee nettiklippitietämyksestä. Kuulostaa ylevältä, mutta odottakaa, kunnes näette illan klipit ja varsinkin, kun näette, millaiset joukueet kapteenit ovat ympärilleen haalineet - kaikki muuttuu hetkessä silkaksi aivokirurgiaksi! Hyvä niin, sillä tänä iltana tarvitaan korkeampaa tietoisuutta liekehtivien morsiamien, protestoivien pandojen, teknomummojen ja ninja-ryöstäjien keskellä! Tämän lisäksi miimikko-tehtävät ovat haastavuudessaan vertaansa vailla - mikäli et ole Lotta Backlundin kaltainen iäkkäämpi lapsinero! Jos tämä ei vielä riitä sinua tuubioiutumaan, niin lupaamme, että ohjelmassa on myös kaikkien aikojen viehättävin paareilla makaava potilas. Kapteeneina tuttuun tyyliin Janne Kataja ja Sami Hedberg. Puheenjohtajana Vappu Pimiä. Illan vieraina Eero Ritala, Roope Salminen, Pirjo Heikkilä ja Joonas Korhonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: Formulasirkus
Uuden F1-viikonlopun kynnyksellä on jälleen hyvä hetki kurkistaa Mervi Kallion kanssa formulasirkuksen kulisseihin, jututtaa kuljettajia ja tutustua kiertueen kisakaupunkeihin eri puolilla maailmaa.
23:05
Rikoksista pahin
Lain rajamailla. Kausi 5, 2/21. Suurrikosyksikkö saa purettavakseen monimutkaisen huume- ja seksirikosvyyhdin, kun aikuisviihdeyhtiön vuokraamasta talosta löytyy tapettu poliisi. Pian selviää, ettei poliisi ole tapauksen ainoa uhri. Rustyn äidillä on suuria uutisia. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Backstrom
Taide pitkä, elämä lyhyt. Kausi 1, 11/13. Performanssitaiteilija löytyy kuolleena. Kohutaiteilija on loukannut uransa aikana monia, joten epäiltyjäkin löytyy runsaasti. Backstromista löytyy yllättäen myös taiteellinen puoli. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla sävytetty rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
01:05
Last Man on Earth
Kyllä Tandy osaa. Kausi 1, 12/13. Tunteet ovat pinnassa, kun Tandy ja Phil ottavat yhteen. Myös Melissan ja Toddin välit alkavat rakoilla. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:35
Miljoonapotti