UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 22.8.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Puutarhan syystyöt. Vieraana Kotipuutarha-lehden päätoimittaja Maija Stenman.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Puutarhan syystyöt 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Cheek-huuma 6.50 Elämää: Viinimatkalla Saksassa 7.10 Puolueiden kesäkokoukset pakettiin 7.20 Kesän kiinnostavimmat google-haut 7.40 Sport-raati 8.10 Millä suomalainen ruoka menestyy? 8.20 Päivän nimi: Jyrki Sukula 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Elämää: Viinimatkalla Saksassa 9.05 Studio55.fi: Kuntoa ja iloa tanssista 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Tanssista hyvinvointia keholle ja mielelle. Vieraana tanssinopettaja Satu "Sutu" Markkanen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Suurin pudottaja
Muutoksia. Kilpailijat kuulevat vaikuttavia uutisia lääkäriltä. Tuleva punnitus on mielessä, kun kilpailijat viettävät viimeistä iltaa nelistään talolla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:10
Emmerdale
Kallisarvoinen puhelin, osa 2/2. Hätääntynyt Chas kertoo Cameronille Carlin uhkauksista ja yrittää vedota vielä kerran Carlin hyväsydämisyyteen. Heltyykö katkera ex-sulho? Pearl lupaa olla hiiskumatta Paddyn ja Rhonan lähdöstä, mutta kun Marlon tekee suunnitelmia Leon kanssa, ei Pearl malta pitää tietoa omanaan. Charityn määräily firmassa ottaa Jimmyä päähän. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Kiire koneeseen. Paniikki valtaa Marlonin, joka ilmoittaa viranomaisille Paddyn ja Rhonan aikeesta paeta Leo kainalossaan, ja poliisit ehtivät paikalle parahiksi todistamaan Marlonin ja Paddyn käsirysyksi äityvää kiistaa. Onnistuvatko Paddy ja Rhona enää livahtamaan koneeseen? Näreissään firman ilmapiiristä Jimmy leikittelee ajatuksella osuutensa myymisestä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:10
Tulossa: Kiiltokuvia
11:15
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:25
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Kello 12:00

12:55
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Stroganoffia. Jamie Oliverin 15 minuutin aterioina valmistetaan tänään klassista stroganoffia venäläiseen tapaan, mutta ilman epäterveellistä smetanaa. Lisäksi Jamie valmistaa simpukoita marokkolaiseen tyyliin, eikä siihenkään hupene kuin vartti. Äänitekstitys: suomi.
13:25
Neljä huonetta
St Paulin katedraalin kerubit. Tänään mies myy lapsena keräämäänsä Matchbox-leluautokokoelmaa, 16-vuotias diilerinalku kauppaa 2. maailmansodan aikaista akkulaatikkoa, ystävä tuo myytäväksi Dean Barrettin veistoksen, taiteilija kauppaa oksennustaidetta ja antiikkikauppias tuo myytäväksi St Paulin katedraalin alttariin kuuluneet kerubipatsaat. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Kaappaus keittiössä
Terveystieto on hallussa, mutta lautaselle päätyy eineksiä. Turkulainen Heidi on ammatiltaan personal trainer ja Mikael palomies ja heillä on kaksi pientä tytärtä. Mikael on hyvä kokki mutta Heidi ei osaa tehdä ruokaa vaikka tietää ammattinsa takia mitä pitäisi syödä. Kun äidillä on kokkausvastuu niin lapset syövät nuudeleita, ranskiksia ja valmislihapullia. Itse hän ei eineksiä suostu syömään kun tietää, etteivät ne ole parasta mahdollista ravintoa. Mutta miksi eineksiä tarjotaan lapsille jos ne eivät ole tarpeeksi hyviä äidille? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Viikonvaihteen alueellinen sääennuste
15:30
Mike & Molly
Etsiväainesta. Pomon mielestä Mikessä voisi olla ainesta etsiväksi. Soveltuvuus mitataan kokeessa, johon Mike pänttää ahkerasti Mollyn tuella. Lisästressiä Mikelle aiheuttaa se, että hänen pomonsa tapailee hänen äitiään. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Mike & Molly
Kaksi joulua. Miken äiti haluaisi viettää koko joulun kotonaan poikansa kanssa, kun taas Molly on valmistellut perheelle joulunviettoa omassa kodissaan. Jonkun täytyy siis joustaa. Vince hankkii juhlakauden kunniaksi tupeen. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Pomo piilossa
Kirjoja ja kiirettä. Hudson Group on matkailualan vähittäiskauppias, jonka toimitusjohtaja Joe DiDomizio tuli yritykseen isänsä jalanjäljissä. Nyt mies haluaa varmistaa, että firma tekee kaikkensa ollakseen yhä matkailijan paras ystävä. Pomo valmistaa erikoiskahveja, töpeksii kassalla ja haahuilee jakelukeskuksessa. Hän kohtaa myös koulukiusatun työntekijän ja kuulee, etteivät kaikki koe saavansa arvostusta työssä. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
1903. Ossin lääkärileikkiin tarvitaan kaksi tohtoria. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Champions Hockey League: JYP - RB Salzburg
JYP - RB Salzburg. Selostajana Antero Mertaranta.
19:05
Seitsemän Uutiset
19:20
Champions Hockey League: JYP - RB Salzburg
JYP - RB Salzburg. Selostajana Antero Mertaranta.
19:55
Päivän sää
20:05
Champions Hockey League: JYP - RB Salzburg
JYP - RB Salzburg. Selostajana Antero Mertaranta.

Kello 21:00

21:00
Suurin pudottaja
Ratkaiseva punnitus. Jaksossa selviää ketkä kolme kilpailijaa on kauden finalistit. Punnituksessa nähdään ilon ja pettymyksen kyyneliä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Kuukauden parhaat sekunnit
22:45
Villi joki (K16)
Jännittävä tarina avioeron partaalle ajautuneesta perheestä, joka jokiretkellään joutuu häikäilemättömän rikollisen armoille. Ohjaaja: Curtis Hanson, USA 1994. Pääosissa: Meryl Streep, Kevin Bacon, David Strathairn, Joseph Mazzello, John C. Reilly. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.3 ∙ Rotten Tomatoes 55 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:55
Eurojackpot ja Jokeri
01:00
24 - Lontoo (K16)
11.00-12.00. Sarja palaa ruutuun neljän vuoden tauon jälkeen yhdeksännen tuotantokauden jaksoilla! Maanpetturiksi leimattu Jack Bauer jää CIA:n haaviin Lontoossa. Tiedustelupalvelu epäilee hänen olevan uhka Yhdysvaltain presidentille, joka on valtiovierailulla Isossa-Britanniassa hankkimassa tukea lennokkiohjelmalleen. Lisäksi presidentin kansliapäälliköllä on oma kanansa kynittävänä Bauerin kanssa. Amerikkalainen toimintasarja CIA:n takaa-ajamasta Jack Bauerista, joka panee jälleen henkensä likoon estääkseen terrori-iskun Yhdysvaltain presidentin vieraillessa Lontoossa. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:00
Onnensoitto