UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Keskiviikko 4.5.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Sodan kosketus - Alikersantin kokemuksia jatkosodasta. Vieraana aiheesta kirjan kirjoittanut Seppo Vaara
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.40 Havaintoja parisuhteesta 6.50 Makuja: After Eight -kakku 7.10 Nujerretaanko ISIS sittenkin digimaailmasta käsin? 7.25 Arrow 16 toi jenkkisotilaita Suomeen 7.40 Markkinaraati: Hyötyykö pienituloinen verosuunnittelusta? 8.10 Enbuske360 - Ratkaisijat: Kuinka helppoa on murtautua tietokoneeseen? 8.40 Ammattirikollisesta rikoskirjailijaksi 8.50 Makuja: After Eight -kakku 9.05 Studio55.fi: Kokemuksella, Lena Meriläinen
09:05
Studio55.fi
Kokemuksella: näyttelijä Lena Meriläinen
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Kauniit ja rohkeat
Mihin vedät rajan, Ivy?. Liam viettää kaiken vapaa-aikansa Steffyn kanssa, eikä Ivylle löydy enää tilaa kalenterista. Katie ei anna Ivyn alentaa itseään kynnysmatoksi vaan vaatii tätä pitämään puolensa - tavalla tai toisella. Wyatt tapaa Nicolen ensi kertaa Maya-paljastuksen jälkeen ja Zende sattuu näkemään koko kohtauksen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:05
Emmerdale
Lohdutuspalkinto. Finn etsii syyllistä epätoivoisesti. Victoria kerää rohkeutensa ja kertoo Adamille totuuden. Adam ei hänen peräänsä kauaa sure. Georgia ja Rishi päätyvät tietämättään sokkotreffeille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
10:35
Emmerdale
Överit. Laurel valitsee juhlimisen perheensä sijaan traagisin seurauksin. Vanessa kuulee testiensä tulokset. Adam uhkaa kertoa Victorialle totuuden. Val anoo Finniltä anteeksiantoa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:05
Lääkärit
Hometta rinnassa. Annella on ollut kauan outoja oireita ja särkyjä. Sitten selviää, että hänen suolaliuosrintaimplanttinsa on revennyt ja että siihen oli kasvanut hometta. Voisiko home selittää epämääräiset vaivat? Keskustelua herättää myös tutkimus, jonka mukaan hedelmöittyminen on todennäköisempää, kun sitä yritetään toisen kerran tunnin sisällä ensimmäisestä yrityksestä. Lisäksi kuullaan reseptivinkkejä tanssitähdeltä ja murretaan yskämyyttejä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Jamien lohturuokaa
Muilla mailla vierahilla . Kausi 1, 6/6. Jamie Oliver tekee omat versionsa neljästä lohturuokaklassikosta. Tarjolla on jerk-mausteseoksella kuorrutettua kinkkua paistettujen kananmunien ja perunoiden kera, rapulinguinea ja kanashawarmaa. Jälkiruokapuolelta on vuorossa nougat-suklaakakku, jonka kasaamisessa auttavat Jamien vanhimmat tyttäret Poppy ja Daisy. Englantilainen ruokaohjelma tuo julkkiskokki Jamie Oliverin takaisin ruutuun uusien reseptien kera. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Elixir Life
Kevätriehaa. Kausi 2, 16/20. Kevätriehaa. Tulevan äitienpäivän sankareita hellitään liikkumalla kotimaisessa koko perheen leikkipuistossa, esimerkkiä näyttävät isäihmiset Tommi Evilä ja maailmanmestari Jouni Viitanen. Äidille ostetaan timanttinen lahja. Heidi Sohlberg ja Joanna Kuvaja kokoavat oman uutuuskiukaan ja testaavat lempeät löylyt. Savon sydämestä Leppävirralta löytyy hyvinvointia ja aktiviteetteja koko perheelle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Upeat skandikodit
Välittäjän arkea. Jan Fog pääsee jälleen Mallorcalle esittelemään loma-asuntoja. Ensimmäisenä esittelykohteena on kivenheiton päässä Palmasta sijaitseva huoneisto, joka ei kuitenkaan tee vaikutusta hänen asiakkaisiinsa. Samaan aikaan kiinteistönvälittäjä Pernille Sams pistää parastaan hyytävän kylmässä merisäässä tuulessa ja tuiverruksessa esitellessään kaunista huvilaa Tanskan rannikolla. Upeat näköalat ja yhden lauteen sauna saa ostajaehdokkaan innostumaan, mutta syntyykö talokaupat? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Löytäjät
Kirsi Salo - Lastenhuone. Kausi 2, 5/10. Juontaja, valmentaja Kirsi Salo kutsuu Löytäjät töihin. Nuorempi lapsi Jesse saa oman huoneen ja sinne kaivataan tulevat vuodet kestävä sisustus. Jesse on jalkapalloilija ja kissatkin viihtyvät Jessen huoneessa. Mitä aarteita juontajat Uolevi ja Tea-Mariia käytettynä netistä löytävätkään ja mitä niistä pitää Jesse? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:55
Salatut elämät
Osa 2996: Kristiinalle selviää sanningen. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi, ahdistus).
16:25
Pomo piilossa
Pirtelöpiina. Retro Fitness -kuntosaliketjun perustaja ja toimitusjohtaja Eric Casaburi suhtautuu työhönsä tinkimättömän intohimoisesti ja määrätietoisesti. Miehellä onkin miltei ylivoimaisia vaikeuksia pitäytyä peiteroolissa, kun alaisten työskentelyssä ilmenee toivomisen varaa. Erään työntekijän tyrmistyttävä käytös on pomolle liikaa. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Mistä löytäisin Liamin kopion?. Ivy keikkuu epätoivon rajamailla Liamin suhteen ja keskustelee Wyattin kanssa laihanlaisesta romanssistaan. Wyattkaan ei ole tyytyväinen siihen, millainen kesästä on muotoutumasta, mutta mistäpä he löytäisivät yhtä upeat parit itselleen kuin Liam ja Steffy? Nicolen ja Mayan isä saapuu Los Angelesiin vakaana aikomuksenaan viedä kuopuksensa takaisin kotiin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Ravit: Toto65 vihjeet
MTV Totalin suoran Vermon ravilähetyksen (klo 19-21) ennakkotunnelmat ja viime hetken Toto65-vihjeet.

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Paljastus puhelimessa. Laurel jää kiinni valheistaan. Adam jättää Victorialle paljastavan viestin, mutta tulee saman tien katumapäälle. Rachelilla on Jaille ehdotus. Val tunnustaa tekonsa Darrenille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:25
Emmerdale
Kiusaus. Adam keksii keinon tuhota viestinsä. Laurel kohtaa ongelmansa silmästä silmään. Seanista kantautuu huonoja uutisia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
Vaalea papukeitto
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2997: Klockan är sex och Marianna åtta sju. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
20:05
Elastinen feat.
Elastinen feat. Samu Haber. Kausi 1, 8/10. Mitä jääkiekkofani tekee jalkapallokentällä? Kuinka räppejä kirjoitetaan paineen alla? Mikä kotieläin päätyy Samun ja Elastisen uuden biisin? Kaikki tämä selviää kun vieraaksi saapuu Samu Haber. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Rouva Ministeri
Tuntipalkalla. Kausi 2, 18/23. Elizabeth sovittelee Intian ja Pakistanin välistä rauhaa, kun kumpaankin maahan yhdistetty lentokone putoaa hämärissä olosuhteissa. Henry kalastelee tietoja Disahin vaimon opettajalta, ja Elizabeth kohtaa Jane Pauleyn kireissä tunnelmissa. Amerikkalainen draamasarja, joka liikkuu politiikan ja kansainvälisten suhteiden jännittävässä maailmassa. Pääosassa Tea Leoni. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Viking Lotto, Jokeri ja Lomatonni
22:30
MTV Sport Uutiset
22:40
Teknavi
Kausi 11, 8/8. Kauden päätösjaksossa Markku Alén kokee kauhun hetkiä huipputehokkaan rata-auton ohjaamossa. Risto Virtasen testissä on ärhäkkä BMW M2, ja Teknavin prätkäekspertin Janne Uskalin käsittelyssä on uusi Husqvarna 701 Supermoto. Pauli Reinikaisen kokeilussa on langaton taskukokoinen tulostin kännykkäkuville. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:15
Myytinmurtajat
Myytinmurtajat supersankareina. Adam, Jamie ja junioritiimi rakentavat ja testaavat supersankarien myyttisiä ihmevempaimpia. Onnistuvatko he kapuamaan köyden varassa rakennuksen ulkoseinää pitkin katolle? Onko Mythmobilesta Batmobilen haastajaksi tiukoissa käännöksissä? Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:20
MM2016 Kisaopas
MTV Sportin kiekkotiimi esittelee kevään MM-kisojen sisältökattauksen. Elä keskellä MM-kisoja television, verkon, radion ja sosiaalisen median välityksellä.
00:25
Happyish
Ruotsalaiset. Kausi 1, 1/10. Thom Paynen 44-vuotissyntymäpäivän jälkeen toimistoon palkataan kaksi nuorta luovaa johtajaa kehittämään yritystä. Thomille tulee paineita, kun hänen ystävänsä ja vastaava luova johtaja Jonathan kehottaa häntä uudistamaan omaa brändiään. Amerikkalainen draamakomedia. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
00:55
Villi ja vapaa
Omaan kotiin. Kausi 2, 10/10. Tuotantokauden viimeisessä jaksossa Candace on kovassa paikassa, kun hän osallistuu kilpailuun, jossa viimeisenä omakotitaloa koskettava ihminen voittaa talon itselleen. Kummallinen kilpailu käy vielä oudommaksi, kun Candacen eksä Trent on paikalla, ja lopulta Dannykin päättää osallistua kilpailuun. Brettin vanha kaveri Englannista tulee kylään, ja porukalle paljastuu, että kotopuolessa Brett on edelleen kaapissa. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:20
Voittostudio