UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 25.1.

09:30
Salatut elämät
Osa 3120: Kari ja Linda ajavat pappitunturilla erottajalle. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Lemmen viemää
Tymäkät rohdot. Jokin outo tunne kertoo Sebastianille, että Luisa on vaarassa. Sebastian syöksyy takaisin hotellille pelastamaan Luisaa. Nataschan yrtit aiheuttavat Andrélle pelottavia hallusinaatioita murhanhimoisesta Hildegardista. Natascha ei usko ikivanhassa reseptissä olevan mitään vikaa, ja kokeilee itsekin omaa rohtoaan varsin villein seurauksin. Normanilla ja Nilsillä alkaa olla sovinnon merkkejä ilmassa. Werner ja Charlotte ovat päättäneet saada Beatricen nalkkiin Luisan kosmetiikan sabotoinnista. Werner ryhtyy salapoliisiksi ja saa Poppyn epäilykset heräämään. Myös Friedrich pistää oman lusikkansa soppaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Muodin huipulle
Tuulahdus menneisyydestä. Kausi 13, 4/16. Suunnittelijat etsivät innoitusta 20 vuotta vanhoista Marie Claire -lehdistä, kun tehtävänä on luoda tyyli, joka on muodikas vielä tänäkin päivänä. Asussa täytyy yhdistellä menneisyyttä, tulevaisuutta ja nykypäivää. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
15:00
Ihmemies MacGyver
Tulitauko. Rauhanneuvottelut Sveitsissä keskeytyvät dramaattisesti, kun MacGyver joutuu epäillyksi salamurhayrityksestä. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:00
Selviytyjät
Sataa sataa ropisee. Kausi 28, 3/16. Yltyvä sade alkaa kiristellä kilpailijoiden hermoja. Edellisen heimoneuvoston yllätyksen jälkimainingeissa yhden joukkueen on yritettävä koota rivinsä uudelleen. Vesi lentää myös koskemattomuuskisassa, jonka palkinto puolestaan antaa kaivattua suojaa sateelta. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 28. tuotantokausi.
17:00
Myytinmurtajat
Kotitalouskatastrofeja. Mitä kaikkea voi tapahtua kotona? Voiko piano tippua katon ja välilattian läpi? Voiko räjähtävä lämminvesivaraaja sammuttaa tulipalon? Voiko aurinkovoide syttyä grillin lämmöstä ja polttaa ihon? Myytinmurtajat käyvät tulta päin ja selvittävät useita kotitalouskatastrofimyyttejä.

Kello 18:00

18:00
Gladiaattorit
Muistatko Mohikaanin, Salaman ja Barbin? Vai oliko Laser suosikkisi? Terminaattorinhan muistavat kaikki! Gladiaattorit oli aikansa huipputapaus. Renny Harlinin ohjaama hurja ja vauhdikas mittelö vuodelta 1993 nähdään nyt vihdoinkin odotettuna uusintana. Koko perheen kilpailuohjelmassa gladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan eri lajeissa. Ohjelman juontavat Katariina Ebeling ja J-P Jalo. Tuotanto: Sunset Productions Oy.
19:00
Miehen puolikkaat
Yövieraita. 8. tuotantokausi alkaa! Alan tapailee yhä Jaken kaverin äitiä, salaa. Jakella on puolestaan omia salaisuuksia. Charlie järkyttyy toilailuistaan sen verran, että yrittää vähentää viinan juomista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Lajinsa viimeinen
Nettideittailua. Kausi 1, 2/19. Jack kokeilee deittailusovellusta. Clarkin, Emman ja Masonin mielestä eräimago ei pure deittimarkkinoilla, joten he päättävät luoda hänelle uuden, modernimman profiilin. Kaikki ei suju aivan suunnitelmien mukaan. Pomon roolissa nähdään herkullisen humoristinen Stephen Fry. Amerikkalainen komediasarja, jossa perinteinen seikkailu- ja matkailutoimittaja Jack päätyy esimieheksi lehden digitoimitukseen. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Vankilaelämää. Frank Gehry suunnittelee Springfieldille uuden kulttuurikeskuksen, joka muutetaan kuitenkin vähäisen kävijämäärän takia vankilaksi. Homer yrittää saada työpaikan vanginvartijana, mutta joutuukin itse telkien taakse. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Rillit huurussa
Palvelukseen halutaan . Uudet jaksot! Kausi 10, 2/24. Ilmavoimien eversti tulee tutustumaan Howardin ja kavereiden keksintöön. Everstin ehdotukset herättävät hämmennystä, eikä Sheldon malta pitää suutaan kiinni. Bernadette pillastuu, koska tieto hänen raskaudestaan on levinnyt hänen työpaikalleen. Pennyllä voi olla selitettävää. Amerikkalainen komediasarja kertoo fyysikkokaverusten ja heidän naiskumppaniensa arjesta ja edesottamuksista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Nuori MacGyver
Ex-kumppani pulassa. Kausi 1, 2/13. MacGyver on etsinyt Nikkin asunnolta johtolankoja, jotka johtaisivat hänet naisen jäljille. Tiimi saa tehtäväksi pelastaa Sarah Adlerin, joka on Jackin entinen tyttöystävä ja pari CIA:n ajoilta. Sarah on kadonnut Venezuelassa hankkiessaan todisteita kansainvälistä asekauppiasta vastaan. Legendaarisen MacGyver-sarjan pohjalta tehty amerikkalainen toiminta- ja seikkailusarja, jossa nuori Angus MacGyver käyttää erikoisia ongelmanratkaisutaitojaan. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Alone - yksin erämaassa
Henkinen väsymys. Kausi 2, 13/14. Kun 57. päivä koittaa, jäljellä on kolme kilpailijaa. Nälkä on jatkuvasti läsnä, eikä kalaonni jakaudu tasaisesti kilpailijoiden kesken. Yksinäisyys ja ikävä painavat, ja erityisesti Larryn tahdonvoima alkaa olla lopussa. Jose päättää ottaa riskin. Amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen kilpailijaa yrittää selviytyä keskellä erämaata.
23:00
112
Varsinais-Suomen pelastuslaitoksella riittää tehtäviä. Poliisin toimintaa seurataan Länsi- ja Itä-Uudenmaan alueilla. Hätäkeskukseen tulevista puheluista suurin osa on aikuisten tekemiä, mutta välillä myös lapset joutuvat soittamaan apua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Supernatural
Voi veljet, missä lienet?. Kausi 11, 9/23. Sam on sitä mieltä, että Pimeyttä vastaan tarvitaan Luciferin apua. Niinpä veljekset ottavat yhteyttä Crowleyyn, joka järjestää paikalle myös äitinsä. Amara etsii Jumalaa huomiota herättävällä tavalla. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja, jossa veljekset Dean ja Sam taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Gladiaattorit
Muistatko Mohikaanin, Salaman ja Barbin? Vai oliko Laser suosikkisi? Terminaattorinhan muistavat kaikki! Gladiaattorit oli aikansa huipputapaus. Renny Harlinin ohjaama hurja ja vauhdikas mittelö vuodelta 1993 nähdään nyt vihdoinkin odotettuna uusintana. Koko perheen kilpailuohjelmassa gladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan eri lajeissa. Ohjelman juontavat Katariina Ebeling ja J-P Jalo. Tuotanto: Sunset Productions Oy.
02:00
Limitless
Peiteoperaatio. Kausi 1, 15/22. FBI:n peiteoperaatiot keskeytetään agenttien nimien jouduttua vääriin käsiin. Brian tempautuu mukaan ihmiskauppatapaukseen jäljittäessään niskoittelevaa agenttia. Sands tekee Rebeccalle houkuttelevan tarjouksen. Amerikkalainen jännityssarja. K12 (väkivalta).
03:00
Supernatural (K16)
Pyhä sota. Kausi 9, 9/23. Enkelien eri ryhmittymät ottavat yhteen, mikä saa Winchesterin veljekset liikkeelle. Myös Castiel kiinnostuu tapauksesta, mutta Samin sisällä vaikuttava enkeli ei pidä hänen läsnäolostaan oman salaisuutensa takia. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja kertoo Winchesterin veljeksistä, jotka kohtaavat matkallaan yliluonnollisia asioita. K16 (ahdistus).