UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 25.11.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Jäähyväiset Fürstenhofille. Kahdeksannen tuotantokauden päätösjakso. Marlene ja Konstantin jättävät hotelli Fürstenhofin päämääränään yhteinen tulevaisuus Firenzessä. Michael ottaa uutisen raskaasti. Leonard pelastaa Paulinen ja tuo hänet ritarillisesti kotiin. Myöhemmin hän pyytää Patrizian sijaan Paulinea avecikseen suuriin juhliin. Koko yön tanssittuaan he viettävät aamun paluumatkalla romanttisen hetken. Werner kysyy Charlottelta mahdollisuutta vuokrata hotellista toimisto itselleen, mutta Friedrich pyytää tähtitieteellistä vuokraa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
Suurperhe Bates
Vaarin farmilla. Perhe matkaa minibussillaan Gilin vanhempien maatilalle, missä keskitytään ilonpitoon. Jane-mummia hieman hirvittää parinkymmenen lapsen aikaansaama metakka ja siivo, mutta onneksi ulkona on tilaa temmeltää. Ohjelmassa on mm. urheilua, traktorilla hurjastelua ja mudassa rypemistä. Lämminhenkinen amerikkalainen realitysarja Batesin suurperheen elämästä.
14:30
Capones
Ryppyjä rakkaudessa. Dominicin ja Stacin parisuhteen 12-vuotisjuhlat eivät suju odotetun leppoisissa havaijilaistunnelmissa, kun Domin elämän tärkeimmät naiset ottavat jälleen kerran yhteen ikävin seurauksin. Loun musiikkivideo ilmestyy nettiin, mutta siitäkään ei selvitä ilman yllätystä.
15:00
Myytinmurtajat
Vahinkolaukauksia. Adam ja Jamie testaavat, voiko järeä metsästysrevolveri katkaista peukalon huolimattomasti käsiteltynä. Kari, Grant ja Tory selvittävät myyttiä gangsterien autossa ääniaalloista lauenneista venäläisistä kivääreistä.
16:00
Walker, Teksasista
Regeneraatio. Epäilyttävät tahot kiinnostuvat Walkerin ystävän geenitutkimuksesta, joka kehittää ihmisten paranemiskykyä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Kahden naisen lumoissa. Yhdeksäs tuotantokausi alkaa! Pauline ja Leonard huvittelevat kieriskelemällä mutaisella nurmella. Heidän suhteensa osoittaa lämpenemisen merkkejä, mutta Patrizia ujuttautuu takaisin Leonardin lakanoihin. Bichlheimin pormestari Werner keksii, miten hän voi kiristää itselleen toimiston hotellista kohtuullisilla ehdoilla. Hildegard ei huomaa, että Eberhard on häneen korviaan myöten rakastunut. Michael ja Natascha nuolevat haavojaan Marlenen ja Konstantin jätettyä Fürstenhofin lopullisesti. Elämä kuitenkin jatkuu edelleen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi).

Kello 18:00

18:00
Dieetit vaihtoon!
Charlene ja Mick. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa XL-missi Charlene ja hintelä motoristi Mick. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf tapaa maailman laihimman naisen. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Isän tyttö
Mumman muutto, osa 1/2. Mumman unissakävelyn ja muiden toilailujen vuoksi perhe soveltaa häneen monenkirjavia turvatoimia. Talossa vieraileva sosiaalityöntekijä huolestuu nähdessään, kuinka senioria kohdellaan. Onko mumman muutettava vanhusten palvelutaloon? Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Miehen puolikkaat
Tautinen tapaus. Pöpökammoinen Charlie on kahden vaiheilla, kun Chelsea sairastuu: hoivatako kihlattua vai ottaako jalat alle? Tamponiostoksilla ja kissanhiekkaa vaihdellessa kypsyy pikkuhiljaa suuri oivallus. Jake on hankkinut uuden tyttöystävän, tietenkin hyötymismielessä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Maljaderivaatio. Sheldon on kauhuissaan huomatessaan, että Leonard ja Howard viettävät yhä enemmän aikaa Rajin luona. Nelikon pitkäikäiset hengailuperinteet ovat vaarassa katketa! Tehdäkseen ystävänsä mustasukkaisiksi Sheldon päättää hankkia uuden kaveripiirin, mutta hänen puutteellisilla sosiaalisilla taidoillaan se osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Äreät vanhat miehet. Kun vanhainkoti suljetaan, Simpsonit ottavat isoisän ja kaksi tämän seniorikaveria asumaan luokseen. Ikävä kyllä Homer omaksuu vanhuksilta pian monenlaisia vaikutteita. Bart pääsee mukaan koulukiusaajien sisäpiiriin. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Laskettu aika
Peter on tuleva isä, jonka vaimon laskettuun aikaan on enää viisi päivää. Peter yrittää kiirehtiä kotiin Atlantasta ollakseen vaimonsa vierellä synnytyksessä, mutta hänen aikomuksensa menevät täydellisesti pieleen. Kohtaaminen näyttelijän urasta haaveilevan Ethanin kanssa johtaa siihen, että Peter joutuu hyppäämään Ethanin kyytiin ja lähtemään mantereen poikki vievälle matkalle, jonka aikana rytisevät niin autonpellit, ystävyyssuhteet kuin hermotkin. Ohjaaja: Todd Phillips, USA 2010. Pääosissa: Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monoghan, Jamie Foxx, Juliette Lewis, Danny McBride. K12

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 40 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:55
Isän tyttö
Mumman muutto, osa 1/2. Mumman unissakävelyn ja muiden toilailujen vuoksi perhe soveltaa häneen monenkirjavia turvatoimia. Talossa vieraileva sosiaalityöntekijä huolestuu nähdessään, kuinka senioria kohdellaan. Onko mumman muutettava vanhusten palvelutaloon? Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Sallittu kaiken ikäisille.
23:25
Nikita (K16)
Uhrauksia. Michael ja Nikita jäljittävät Jaoston entistä agenttia, joka kauppaa aseita Ari Tasaroville ja Amandalle. Birkhoff jahtaa Amandan kätyriä, joka on soluttautunut Jaostoon. Vanhat demonit kiusaavat Alexia, ja Michael saa vihiä Alexin ongelmista. Amandan suunnitelma alkaa paljastua Nikitalle. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:20
Hävyttömät (K16)
Gallagherin majatalo. Carlin lähtiessä syöpäleirille talosta vapautuu punkka tilapäisille vieraille. Frank yrittää välttää Sheilan seksileikit suostuttelemalla Jodyn rakkauden tekoihin. K16 (seksi, päihteet).
01:25
Voittostudio