UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 3.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Martinin päätös. Natascha hyppii ilosta saatuaan roolin wieniläismusikaalissa. Hän ei kuitenkaan pääse seuraavana päivänä matkustamaan Wieniin pahoinvointinsa takia. Michael tekee ensimmäisen lääketieteellisen arvion Nataschan tilasta Marlenen huoneessa pelkkään peittoon kääriytyneenä. Kira ihmettelee Martinin poissaoloa ja pakottaa Xaverin kertomaan sattumatta kuulemansa asian, että Martin ryhtyy jälleen papiksi. Martinilla on paljon selitettävää. Emman ja Marlenen muotinäytös on menestys. Kuuluisaa näyttelijää esittävä Goran Kalkbrenner tulee Sonnbichlereille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
XOX Betsey Johnson
Malleja ja mallistoja. Betsey valikoi malleja suureen muotinäytökseensä itärannikolla ja pistäytyy kaiken kiireen keskellä näyttäytymässä Los Angelesin muotitapahtumassa. Lulu kokoaa mallistokansiotaan ja yrittää löytää agentin. Amerikkalainen realitysarja.
14:55
Myytinmurtajat
Mikron monet vaarat. Putoavan kolikon tapaus tuottaa tuskaa Adamille ja Jamielle. Pojat pureutuvat myös mikron synnyttämiin moniin myytteihin ja tutkivat, voisivatko paikatut hampaat toimia radiovastaanottimina.
16:00
Walker, Teksasista
Virkamerkin takana. Trivette pääsee viimeinkin johtamaan tärkeän tapauksen tutkimuksia, mutta niitä vaikeuttaa hänen mukaansa tuleva TV:n kuvausryhmä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
17:00
Lemmen viemää
Raskaana, niin raskaana. Yllätysraskaus sotkee Nataschan elämän. Wienissä odottaa musikaalin päärooli, ja Konstantinillekin pitäisi kertoa. Kiran on vaikea uskoa, että Martinin tunteet olisivat sammuneet, mutta Martin väittää kivenkovaan, että hänen vakaumuksensa voittaa kaiken muun. Pappi jättää toiselle miehelle raskaana olevan avovaimonsa, ja Xaverin toivo herää jälleen. Hän tunnustaa rakkautensa polvillaan Kiran edessä. Goran puhuu palturia Sonnbichlereille tulevasta Hollywoodin urastaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Catfish
Mallikelpoinen poikaystäväkö?. Uusi sarja alkaa! Internetin ja Facebookin aikakaudella yhä useammat parit tapaavat netissä, mutta nettideittailun raa'assa maailmassa ei voi panna päätään pantiksi, että profiilin takana piilevä henkilö on, kuka sanoo olevansa. Nev Schulman kuvausryhmineen auttaa ihmisiä, jotka tapailevat internet-tuttavuuksiaan ja haluavat vihdoin ja viimein selvittää, puhuvatko nämä totta vai pelkkää puuta heinää. Ensimmäisessä jaksossa Nev auttaa Sunnya, joka kuukausien jutustelun jälkeen haluaa tavata Jamisonin - unelmiensa miehen, joka lykkää tapaamista kerta toisensa jälkeen. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Raskausajan viehätys. Bertan viimeisillään raskaana oleva tytär Naomi saapuu vierailulle ja kirvoittaa kurvikkaalla olemuksellaan mielenkiintoisen keskustelun Charlien ja Alanin välillä. Charlie ei nimittäin lainkaan ymmärrä viehätystä, jota Alan tuntee raskaana olevia naisia kohtaan. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Rillit huurussa
Taloudellinen läpäisevyys. Penny on rahapulassa, joten Leonard yrittää auttaa häntä järjestelemään raha-asioitaan ja Sheldon puolestaan lainaa auliisti rahaa. Pennyn tiliotteita selatessaan Leonard huomaa erään epäkohdan ja päättää puuttua siihen silläkin uhalla, että joutuu palaamaan kotiin ilman housuja... Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapuriinsa muuttava viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Pellen piukat paikat. Hassuklovni ei osaa enää naurattaa nykylapsia, vaan potkaistaan pellolle. Simpsoneiden avulla hän saa kuitenkin takaisin alkuperäisen agenttinsa ja entisen heilansa, joka pistää tuulemaan ja nostaa Hassun niin suureen suosioon, että Entourage-sarjan näyttelijätkin ovat hänen harjoittelijoinaan. Vieraina ovat mm. kovan luokan naiskoomikot Joan Rivers ja Janeane Garofalo sekä Kevin Dillon K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Kurjat kuppilat USA
Ruokaa ja rakkautta kreikkalaisittain. Christina ja Manny pyörittävät kreikkalaista ravintolaansa Kati Alloa Queensissa, New Yorkissa. Avioparin keskinäinen nahistelun on kuitenkin ajaa bisneksen nurin. Tytär Evelyn ja kokki Ramsay yrittävät pelastaa tilanteen.
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
666 Park Avenue (K16)
Elysionin kentät. Kun Kramerin päiväkirja varastetaan, Janen epäilyt Cooperin todellisesta identiteetistä heräävät ja hän seuraa rikostutkijaa salaperäiseen yhtiöön. Mikä on Elysionin kentät ja mitä tekemistä sillä on päiväkirjassa mainitun arvoituksellisen salaliiton kanssa? Harlan Moore piilottelee jotain lukitussa huoneessa asunnossaan, ja päättäväinen Jane aikoo selvittää, mitä salaisuuksia oven takana piilee. Olivia suunnittelee Henrylle ja Janelle kihlajaisjuhlia, ja Henry ajaa hurauttaa kutsumaan kihlattunsa isän pippaloihin. Amerikkalaisessa draamasarjassa yliluonnollisuudet riivaavat Park Avenuen luksustalon asukkaita, jotka maksavat kovan hinnan unelmiensa täyttymisestä. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Salvatore-veljesten ihmiskoe . Salvatore-veljekset pitävät Elenaa lukkojen takana tarkoituksenaan provosoida tytön inhimillisyys takaisin. Kun muutoksia ei tule, paikalle kutsutaan iso, paha Katherine. Kohdeltuaan Elenaa ensin raivohullun lailla hän järjestää tämän ulos kellarista. Matt löytää Elenan metsästä virumasta. Tällä on nälkä, valtava nälkä, ja hän hyökkää Mattin päälle. Stefan ja Damon tekevät Mattille lisää ikäviä asioita Elenan edessä. Vähitellen tuska, murhe ja häpeän tunne alkavat nousta Elenan syvyyksistä, ja hän syyttää itseään tarjoilijankin tappamisesta. Hän tajuaa Katherinen olevan kaikkien kiirastulien alkuäiti. "Hän on tuhonnut elämämme. Hän toi Klausin Mystic Fallsiin; hän teki Carolinesta vampyyrin; hän tappoi veljeni. Vihani on valtava." Stefanin mielestä Katherine ei ole Elenan ajan arvoinen, sitä paitsi Katherine voittaisi." "Ei voittaisi, jos tapan hänet." Elenan silmiin nousee paine. Ovatko Salvatore-veljekset luoneet hirviön? Missä on Silas? Elääkö Carolinen äiti? Amerikkalainen kauhufantasiasarja. K16 (ahdistus).
01:00
Voittostudio