UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 1.8.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 1.8.
Onnea Maire.
06:52
Sirkus Temppula
Raholan ja Villilän päiväkodin lapset esittävät omia sirkustemppujaan.
06:58
Matikkahirviöt
Hirviöiden teekutsut. Mustekalahirviö haluaa järjestää teekutsut, mutta menee sekaisin laskuissa. Kuinka monta namiyökkisyllätystä tilauksessa tuli ja montako teekuppia viisi vierasta tarvitsee? Sallittu kaiken ikäisille.
07:10
Tilda ja hänen ystävänsä
Lentävä haukkaaja. On piknik-päivä. Nuuni on vähän liiankin innokas maistamaan eväitä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Tarinoita maailmalta: Roska-Ripsa: Hattu
Pullo ja Roska-Ripsa tuulen tuiverruksessa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Kasper ja Liisa
Herkkuja. Liisan mummi ja ukki ovat tulossa kylään. Liisa ja Viktoria lupaavat hoitaa Lilaa sillä aikaa, kun äiti ottaa pienet torkut. Pahaksi onneksi Kasper syö vahingossa mummille ja ukille varatun piiraan. Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Pikku perunat
Vaihtuvat vuodenajat. Animaatio laulavista perunoista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:38
Iinan aamu
Iinan aamu. HD
07:41
Max ja Meeri
Maxin junakyyti. Meeri on järjestänyt teekutsut. Max saa kunnian ohjata vieraat pöytään. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:52
Anniina Ballerina
28/40. Marcel Hiiroun pantomiimiesitys. Discotanssihullutus. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Apina opena
Ville Kiljunen ja Pono-apina mittaavat lasten tietämystä Suomen luonnosta.
08:35
Taikaplaneetta
Ylväät kirahvit. Keksijävaari antaa lastenlapsilleen tehtäväksi selvittää, miksi kirahvi huojuu kävellessään. Taikaplaneetta vie heidät Kameruniin, missä he tutustuvat Bonoon. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Ruohonjuuritasolla (7)
Hupaisan opettavainen animaatiokurkistus vikkeläjalkaisten ja kepeäsiipisten pikkuötököiden sielunelämään, josta paljastuu usein jotain perin inhimillistä. Tuotanto: Futuricon, Ranska Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Veneillen pitkin Norjan rannikkoa
Osa 2/8. Kalastaminen on ollut elinehto Norjan rannikon väestölle. Tänään Dag Lindebjerg tutustuu kolmeen ammattikalastajaan, joilla on omat niksinsä turskan, kilohailin ja makrillin pyynnissä. (U) Äänitekstitys: suomi.
09:30
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta.
09:37
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta.
09:44
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
09:51
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
09:58
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:05
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta.
10:12
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta.
10:19
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
10:30
Blogistania: Monkeyfood
Meri Pekkanen julistaa ilosanomaa terveellisemmän elämän puolesta. Monkeyfood-blogissa Meri kertoo ruokavalio- ja urheilukokeiluistaan. Ja myöntää erehdyksensä: äärimmäisyyksiin viety ruokavalio oli viedä terveyden. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Summeri
Elämäni huonoin vuosi - uudelleen: Palkintohaaveita. Kun Alex kuulee, että Nicola voitti maastojuoksun tyttöjen sarjan, hän on valmis tekemään mitä tahansa voittaakseen miesten sarjan. Leonardo: Rakkausdraama. 45/50 HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7

Kello 12:00

12:00
Nuoret mestarit: Koiramestari
Keilat ja putket. Jännittävät hetket jatkuvat Koiramestarissa. Kilpailussa tehdään kaatoja, jonka jälkeen juostaan putkesta putkeen. HD
12:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
Osa 3/6. Kolmårdenin eläinpuistoon saapuu tänään urosdelfiini Ranskasta. Ahma muuttaa talvipesään, ja vastasyntyneitä alligaattorin poikasia on aika ryhtyä syöttämään. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:00
Koiramies kiertää Islantia
3/6. Tänään Andri tapaa upean naisen, jolla on pässi narussa ja lammaslauma kintereillään. Húsavíkissa hän pääsee kylpemään juustosammiossa ja tapaa Akureyrissä Adamin, joka on täysin hurahtanut autoiluun. (U) Äänitekstitys: suomi.
13:30
Luontoretkellä: Muuttuva maisema
Bergenin yliopiston opiskelijat tekevät opintoretken luontoon ja pohtivat, kuinka vanha maisema heidän edessään on. Jääkausi on jättänyt maisemaan selvät jälkensä. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:00
Erätulilla
Purjesaarten jono Pielisellä. Uintivaelluksella ei kylmää vettä pelätä. Haavi auki, tundra ja helikopteri. Panokset kovenevat. Metsien kuningas on ovela. Kaatuuko karhu? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
McLeodin tyttäret
Sodassa ja rakkaudessa. Stevien äiti tulee tapaamaan tytärtään ja Rose koettaa sovitella heidän tulehtuneita välejään. Kate palaa Afrikasta, mutta kuka saa hoitaakseen Killarneyn tilan Alexin häämatkan aikana? (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
15:14
Doctor Who
Kruunajaiset. On vuosi 1953 ja Rose ja Tohtori seuraavat koko kansan lailla kuningatar Elisabetin kruunajaisia. Se onkin paikallaan, sillä huhut kertovat kaduilla nähdyn kummallisia muukalaisia. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:00
Summeri
Elämäni huonoin vuosi - uudelleen: Palkintohaaveita. Kun Alex kuulee, että Nicola voitti maastojuoksun tyttöjen sarjan, hän on valmis tekemään mitä tahansa voittaakseen miesten sarjan. Leonardo: Rakkausdraama. 45/50 HD HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Mitä ihmettä, Jepu Neulanen, Mimmi Lehmä ja Varis, Lintumiehet, Samsam, sekä Tinga Tinga-tarinat. Ihmetellään ihmisen aisteja. Jaakko mittaa itse keksimällään mittarilla viisautta. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
Yleisurheilun Kalevan kisat
Selostus Jussi Eskola ja Niki Juusela. Kuopio. Lähetys jatkuu Yle Uutisten jälkeen klo 19.05. Refereras på svenska av Leif Lampenius och Danny Lindqvist. HD
19:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:05
Yleisurheilun Kalevan kisat
Selostus Jussi Eskola ja Niki Juusela. Kuopio. Refereras på svenska av Leif Lampenius och Danny Lindqvist. HD

Kello 21:00

21:00
Tartu Mikkiin
Iloisessa ja ikivihreässä toiveuusinnassa (es. 16.11.2012) kisaamassa Meiju Suvas, Jari Sillanpää, Johanna Debreczeni ja Holger Nelin. Sami Hintsanen juontaa ja tuomaroi. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Muistin vanki
Yliopiston asuntolassa tapahtuu julma murha. Asuntolan talonmiehellä on hämärä menneisyys mutta hän vakuuttaa syyttömyyttään. Tutkinta saattaa Carrien hengenvaaraan, mutta myös hänen maineensa on vaarassa. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:45
Naurun tasapaino
4/9. Koomikot palaavat suomalaisen stand upin alkujuurille Hämeenlinnaan, jossa he esiintyvät Tomaatteja! Tomaatteja! -festivaaleilla, vaativalle maksavalle yleisölle. Vierastuomarina Riku Suokas. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
23:35
The Wire (K16)
Esinäytös. Stinger päättää toimia, kun D'Angelo kertoo tahtovansa kääntää uuden lehden elämässään. Nick auttaa Ziggya selviytymään velastaan. McNulty kosiskelee vaimoaan sovinnon toivossa. T: HBO (U) Äänitekstitys: suomi. K16

Kello 24:00

00:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna