UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Torstai 28.5.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:16
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Musikaalinen hikka. Lentävä koira Vipo lähtee ystävineen tutkimaan maailmaa. Henri-haikaran ja Peppi-kissan kanssa Vipo päätyy Salzburgiin, Itävaltaan. Pepille tulee hikka, jota yritetään kaikin keinoin karkottaa. Mikään ei tunnu auttavan, kunnes eräs hiiri tulee apuun. Sallittu kaiken ikäisille.
06:27
FOX Kids: Vipo - lentävän koiran seikkailut
Keisarinnan Kruunu. Vipo ystävineen vierailee Schönnbrunin linnassa Itävallan Wienissä juuri, kun varas vie keisarinna Elisabetin kruunun. Vipo ottaa hevosvaunut ja lähtee ajamaan varasta takaa. Henri lentää ja antaa Vipolle ohjeita. Peppikin avustaa varasjahdissa. Sallittu kaiken ikäisille.
06:40
FOX Kids: Lalaloopsy
Lalaloopsyt ovat räsynukkeja, jotka heräävät henkiin, kun viimeinen ommel on ommeltu. Jokaisella nukella on oma persoonallisuutensa, joka on peräisin siitä kankaasta, mistä nukke on tehty. Lalaloopsyt asuvat eriskummallisessa maassa, joka on täynnä hassuja yllätyksiä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:02
FOX Kids: Prätkähiiret
Marsilaiset vapaustaistelijahiiret Turbo, Vinski ja Moto seikkailevat prätkillään ympäri Chicagoa pelastaakseen sen lopulliselta tuholta. Apunaan heillä on neuvokas mekaanikko Santtu, joka takaa sen, että näiden hiirten konstit eivät lopu kesken. K7
07:24
FOX Kids: Avatar
Aang-pojalla on suuri vastuu kannettavanaan. Hänen kohtalonsa on olla pitkään odotettu Avatar, jonka tehtävänä on tuoda tasapaino maailmaan. Yhdessä vedentaitaja Kataran ja hänen härkäpäisen soturiveljensä Sokkan kanssa, Aang johtaa taistelua Tulen Valtiasta vastaan. K7
07:48
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 17. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
08:10
FOX Kids: Chuckin ja ystävien seikkailut
Pieni kippiauto Chuck seikkailee ystäviensä kanssa uudessa animaatiosarjassa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:32
FOX Kids: Timmy ja haltijakummit
Piirrossarja 10-vuotiaasta Timmystä, jolla on omat haltijakummit. Haltijakummit Cosmo ja Wanda toteuttavat Timmyn toiveita, mutta kaiken pitää tapahtua haltijoiden sääntökirjan mukaan. K7
08:55
Wipeout Kesä
Heppalehmä. Karsinnassa on tällä kertaa Villihevosia, joista toinen lienee hevosen ja lehmän risteytys. Vavistinta vartioivat apinat ja Kaksipiippuisessa tarjoillaan pitsaa. Amerikkalainen gameshow.
09:45
Aivopelit
Riskinotto. Pelien ja kokeilujen kautta selviää, miten kaikki ihmiset ovat synnynnäisiä riskinottajia ja miten koko elämä on usein pelkkää onnenkauppaa. National Geographic Channel.
10:15
ShowHau
Tässä jaksossa seurataan pelastuskoirien harjoituksia Espoossa ja tutustaan Alavetelin alueen SRVA-toimintaan. Lisäksi nähdään koirien hammashoitoa ja kuullaan koirien perinnöllisistä luustosairauksista. Juontajana Satu Tuomisto.
10:45
How I Met Your Mother
Kausi 3. Osa 9. Läpsäyspäivä. Kiitospäivän viettäminen ei suju Lilyn odotusten mukaan, kun Marshall pelottelee Barneyta läpsäyksellä, ja Robin ja Ted selvittelevät välejään. Amerikkalainen komediasarja. K12
11:10
Jaakon matkassa
Tarja Sankari asuu Mexico Cityssä taidekeräilijäpuolisonsa kanssa ja järjestää kokkauskursseja. Jaakko pääsee myös tutustumaan Tarjan koti-ikävääkin lievittävään bisnesideaan. Hän tuo Meksikoon pohjoismaisia elintarvikkeita.

Kello 12:00

12:10
Lyödään ällikällä
Katkeamispiste. Katutiedettä on poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia. National Geographic Channel.
12:40
Alaskan poliisit
Puukkotappelu. Pahamaineisella mökkialueella tapelleiden miesten riita päättyy puukotukseen. Dokumenttisarja, National Geographic.
13:40
Alaskan poliisit
Huumeita ja hyisiä teitä. Kova tuuli lisää pakkasen purevuutta entisestään ja tekee Alaskan teistä vaarallisen liukkaita. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
14:40
Autotallien metsästäjät
Osa 12. Ensipainos. Tiimi löytää vanhojen lelujen joukosta Amelia Earhartin kirjan ensipainoksen. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:05
Huutokaupan metsästäjät
Osa 13. Uskollinen palvelija. Jarrod ja Brandi avaavat toisen myymälänsä. Barrylla on hienostunutta seuraa, ja Darrell pelaa tapansa mukaan isoilla panoksilla. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
15:35
Huutokaupan metsästäjät
Osa 14. Valmiina taisteluun. Barry saapuu huutokauppaan järeällä menopelillä. Mark ja Matt etsivät isoa saalista. Brandi ja Jarrod ahkeroivat hiki hatussa. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
16:05
##### puhelinmyyjät!
Hyvästi Malaga. Costa Del Sol Marketing avustaa Espanjan asunnottomia suomalaisia. Firman organisaatiokaavio muuttuu kun joku saa kenkää ja Edusta tulee pomo. Mutta ylentääkö Miksu Henkan oikeasti toimitusjohtajaksi? Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Cops
Osa 17. Naapurikiistoja. Naapurukset joutuvat sanaharkkaan yhteisellä postilaatikolla. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
17:30
Lapin poliisit
Mönkijäpartio. Kaipainen ja Airaksinen tekevät valvontaiskun Käsivarren erämaahan. Muoniossa poliisit lähtevät takaa-ajoon kun Brännare saa ilmoituksen vaarallisesti ajavasta kuljettajasta. #lapinpoliisit

Kello 18:00

18:00
How I Met Your Mother
Kausi 3. Osa 10. Rimakauhua. Ted saa muut liittymään kuntosalin jäseneksi, ja Barney törmää ensimmäiseen sänkykumppaniinsa mullistavin seurauksin. Amerikkalainen komediasarja. K12
18:30
Family Guy
Peterotica. Peter pettyy ostamaansa eroottiseen romaaniin ja päättää alkaa julkaista kirjallisuutta itse. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
19:00
Huutokaupan metsästäjät: Kanada
Osa 24. Viisauksia ja vitsejä. Cindy on innoissaan, kun huutokauppa käydään hänen entisillä kotikulmillaan. Paul yrittää opastaa Bogartia Kennyn suvun viisauksien kirjalla. Tosi-tv-sarja.
19:30
Huutokaupan metsästäjät
Osa 15. Viini virtaa. Barryn rahat katoavat kuin tuhka tuuleen, joten hänen kirjanpitäjänsä lähtee mukaan huutokauppaan. Jarrod tekee löydön, joka ei miellytä Brandia. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:00
Huutokaupan metsästäjät
Osa 16. Opaskirjan antia. Jarrod miettii uutta uraa, ja Barry retkeilee. Darrell soittaa suutaan Ivyn kotikulmilla. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:30
Lapin poliisit
Pettämätön vainu. Teollisuusalueelle piiloutuneen miehen taustat yllättävät Rovaniemen poliisipartion. Rahaton nainen haluaa yöksi putkaan. #lapinpoliisit

Kello 21:00

21:00
Criminal Minds
Kausi 6. Osa 24. Kysyntä ja tarjonta. Profilointiryhmä jäljittää ihmissalakuljetusrinkiä, kun autosta löytyy kahden kadonneen ihmisen ruumiit. Hotchner kertoo, että ryhmään on tulossa muutoksia. Amerikkalainen rikosdraama. K16
21:55
Wayward Pines
Osa 3. Kaupunkimme lait. Ethan joutuu kohtaamaan yhteisön järkyttävät säännöt. Theresa ja Ben seuraavat johtolankoja päästäkseen Ethanin jäljille. Amerikkalainen jännitysdraama. K16
22:50
Ilman johtolankaa
Odotuksia. Viimeisillään raskaana oleva nainen katoaa. Kaiken lisäksi nainen on vakavasti sairas, mikä ei yhtään helpota perheen huolta. Amerikkalainen rikosdraama. K12
23:45
Tabu USA
Salaiset halut. Jaksossa tavataan Kalifornian satanistit, New Orleansin vampyyri ja mies, joka uskoo olevansa koira ihmisen ruumiissa. National Geographic Channel

Kello 24:00

00:40
Tabu USA
Äärimmäinen liikalihavuus. Yli kolmannes amerikkalaisista on liikalihavia. Käymme plus-kokoisten yökerhossa ja tapaamme naisen, joka ansaitsee painollaan rahaa. National Geographic Channel.
01:40
Alaskan poliisit
Diileri pakosalla. Poliisia jo kauan pakoillut diileri saa poliisit peräänsä kaksi kertaa saman päivän aikana. Dokumenttisarja, National Geographic.
02:40
Alaskan poliisit
Kolareita ja takaa-ajoja. Auto suistuu katolleen yhdellä Alaskan vilkkaimmista teistä. Autoa ajanut nainen jää jumiin auton alle. Dokumenttisarja, National Geographic.
03:45
Suomen vartijat
Osa 23. Tehtävien yö. Maarit ja Suvi kiertävät erikoisia piirikohteitaan Turun taiteiden yössä. Betonitehtaalta etsitään kummituksia ja verotoimistosta tulee murtohälytys.
04:15
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.