UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Sunnuntai 11.12.

10:00
Elävä arkisto: Itsenäisyyspäivä
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:02
Itsenäisyys ja rock
(1986) Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti Helsingin jäähallissa. Esiintyjinä Juice Leskinen & Grand Slam, Sata lasta, Peer Gynt, Tanna, Nights of Iguana, Melrose ja Eppu Normaali. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:05
Kaunis luontomme
(Our wonderful nature) Päästäisillä on paritteluaika. Kun kaksi urospäästäistä löytää saman naaraan, alkaa raivoisa taistelu, joka saavuttaa eeppiset mittasuhteet. Luontoanimaation ohjaus Tomer Eshed. (U) Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Löytöretkiä maailmaan
Yksinäinen maitovalas Lenny. Newfoundlandin rannikolla on tavattu yksinäinen maitovalas. Rannikkoseutu ei ole kuitenkaan suotuisa ympäristö nuorelle valaalle.
11:25
Cirkopolis
Kanadalainen Cirque Eloize yhdistää sirkusta, tanssia ja teatteria. Ryhmän 15 taiteilijaa tasapainoilevat hurmaavasti mielikuvitusmaailman ja todellisuuden, iloisuuden ja vakavuuden välillä. HD

Kello 12:00

12:40
Inside Italo
Italo Calvino (1923 - 1985) oli modernin italialaisen kirjallisuuden suuri innovoija. O: Damien Pettigrew.
14:30
Velvet - muotitalon tarina (7)
Kausi 3, 9/25. Alberto jaksa uskoa, että Cristina myöntyy pian avioliiton mitätöintiin. Tavaratalon nuoret naiset juhlivat yhdessä kuin silloin ennen. Alberto pelaa uhkapeliä kovin panoksin. Ovet paukkuvat Mateon luona. HD Sallittu kaiken ikäisille.
15:15
Velvet - muotitalon tarina (7)
Kausi 3, 10/25. Raúl leppyy ja yhteistyö Anan kanssa sujuu jälleen. Alberto pelkää, että mallistovoro iskee jälleen. Naiivi Cristina tekee näyttämisenhalussaan aimo töppäyksen. Nuori Lucía nakkelee niskojaan. HD Sallittu kaiken ikäisille.
15:59
Velvet - muotitalon tarina
Kausi 3, 11/25. Airsan tilaisuudessa sattuu välikohtaus, joka vie pohjan kahden ihmisen haaveilta. Entäs nyt kun Cristina on saavuttanut haluamansa? Estebanin olo käy tukalaksi. Saako hän vain ansionsa mukaan? HD K7 (seksi).
16:45
Francon jälkeen - Alcantaran perhe
Osa 282. Sunnuntain messu (Misa de diez). Ihmiset San Genarossa ovat innoissaan, sunnuntain messu televisioidaan ja kaikki haluavat mukaan lähetykseen. Mercedesin ja Antonion suhteessa on vielä yksi ratkaistava ongelma? HD K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Kirje kolmelle naiselle
(A Letter to Three Wives, USA 1949) Kahden Oscarin draama kolmesta naisesta, jotka yrittävät selvittää kenen aviomies on juuri karannut yhteisen ystävättären mukaan. O: Joseph L. Mankiewicz. N: Jeanne Crain, Kirk Douglas. HD Sallittu kaiken ikäisille.
19:40
Carl Th. Dreyerin tiellä
Dokumenttielokuva kahden kansainvälisesti tunnetun arkkitehdin Mikko Heikkisen ja Markku Komosen seikkailusta Tanskan maalla vuonna 1991. O: Pekka Mandart, 1994. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Vogue - muotitoimittajien mahti
Voguen muotitoimittajat ovat aina olleet merkittäviä muotimaailman vaikuttajia. Lehden kuvat ovat heidän luomuksiaan. Vuosien varrella tapahtuneet muutokset yhteiskunnassa ja naisen asemassa heijastuvat työn jäljessä. (U) HD

Kello 21:00

21:00
I Am Thor
(USA 2015) Spinal Tapiin ja Anviliin verrattu tragikoominen dokumenttielokuva kanadalaisesta kehonrakentajasta Jon Mikl Thorista, josta melkein tuli hevirocktähti. Nyt Thor yrittää paluuta henkensä uhalla. O: Ryan Wise. HD
22:20
Yle Live: Tiisu
Henrik Illikaisen johtama Tiisu tunnetaan Elämältä turpiin sain - ja Tänään sä musta hullaannut -hittien lisäksi energisistä keikoistaan. Ruisrockin Rantalavalla yhtye riehui itsensä ja yleisönsä aurinkoiseen hurmokseen. HD
23:10
Musiikki ja seksi
3/4. Sukupuolen hämärtyminen. Eri artistit käyttivät vastakkaisen sukupuolen ominaisuuksia hämärtääkseen sukupuolensa, ja heistä tuli aikansa seksisymboleja ja mielipidejohtajia. (U) HD

Kello 24:00

00:00
Teematieto
04:00
Teematieto