UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle Teema Keskiviikko 5.8.

17:00
Tiededokumentti: Mitat ja mittaaminen
1/3. Aika ja pituus. Kuinka mittayksiköt ovat syntyneet, ja miten tarkat mittaustulokset ovat edesauttaneet koko kulttuurimme kehitystä? Professori Marcus du Sautoy kertoo aluksi ajan ja pituuden yksiköistä. T: BBC. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Titanic - verta ja terästä (12)
4/12. Marssin verinen päätös vaikuttaa laajasti. Mark löytää syyn teknisiin ongelmiin, mutta kaikuuko hänen varoituksensa kuuroille korville? Markin ja Sofian välit lämpenevät. Yksi hetki voi kuitenkin muuttaa kaiken. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
19:00
Ranskalainen kylä
Kausi 4. Vieras mies. Daniel yrittää auttaa laskuvarjolla alas tullutta vapaan Ranskan puolesta taistelijaa. Samaan aikaan kouluun ilmaantuu mies joka ilmoittaa haluavansa tavata gaullistien Villeneuven ryhmän johtajan. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
19:45
Arkkitehtiveljekset Suursaaresta
Temppeliaukion kirkon suunnittelijat Timo ja Tuomo Suomalainen syntyivät ja elivät lapsuutensa Suursaaressa, jonka jylhä luonto on vaikuttanut heidän arkkitehtuurinsa. Ohjaus Anita Malkamäki. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:15
Silkkitie 30 päivässä
Ville Haapasalo matkaa Keski-Aasiassa, Silkkitiellä. Uzbekistanissa Ville nukkuu jurttakylässä, ratsastaa kamelilla, tapaa sirkusperheen ja matkaa autiomaan halki tarunhohtoiseen Buharan kaupunkiin. Osa 5/10. (U). Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Simon Reeve pyhiinvaeltajien matkassa
1/3. Simon Reeve kulkee pyhiinvaeltajien jalanjäljillä. Mikä saa ihmiset yhä vaeltamaan muinaisia reittejä pitkin? Englannin tunnetuin pyhiinvaellus päättyy historiaa huokuvaan Canterburyn kaupunkiin. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.
22:00
Alaviite
Komediallinen tarina akateemisesta kilpailuhengestä. Isä ja poika Shkolnik ovat professoreita ja Talmudin tutkijoita. Kun toiselle myönnetään valtionpalkinto, se meneekin väärälle miehelle. O: Joseph Cedar, Israel 2011. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 90 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:45
Kuriilien saaret
(Der Herr der Kurilen, Saksa 2003). Dokumentti Japanin ja Venäjän välissä sijaitsevasta Kuriilien saaristosta ja sen ainutlaatuisesta luonnosta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:40
Teematieto
04:00
Teematieto