UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Maanantai 28.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Tyyliä vai ei
Terveisiä vieraalta planeetalta. Nasassa työskentelevän Janetin tyyli on jämähtänyt 1970- ja 80-luvuille, ja Stacy ja Clinton haluavat laukaista koomiset vaatteet maata kiertävälle radalle. Pukeutumisoppi ei ole rakettitiedettä, ja Janet saattaakin jopa siirtyä uudelle vuosituhannelle. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
09:55
Sarahin sisustusvinkit
Uudistettu kylpyhuone. Sarah Richardson luo Tommy Smythen kanssa Luanan ja Aldon kasarihenkeä hehkuvaan kylpyhuoneeseen modernin, mutta ajattoman tyylin. Mitähän Luana ja Aldo ajattelevat uudistetusta kylpyhuoneestaan? Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (19')
10:25
Eden
Maakellari sekä kasvimaa. Minna Toivanen sekä Tommy Kilponen pääsevät suunnittelemaan Edenin historian ensimmäistä maakellaria. Pihan sisääntulon joutomaa muutetaan hedelmälliseksi kasvupaikaksi rakentamalla liuskekivistä istutusaltaat. Jaksossa päästään myös seuraamaan kasvun etenemistä aina siemenien istutuksesta valmiiden juuresten korjaamiseen. Hyötykasvit ja koristekasvit Minna istuttaa ryhmiinsä iloisesti sekoittaen, maalaisromanttisen tunnelman takeeksi. Tommy viimeistelee pihan elonkorjuujuhlan henkeen - variksenpelättimiä unohtamatta. Kotimainen puutarhaohjelma. 7. tuotantokausi. (21')
10:55
Nigellan uudet herkut
Syntisen hyvää. Nigellan mielestä ruoka ei ole vain polttoainetta, vaan siitä täytyy todella voida nauttia. Tänään valmistetaan muun muassa paholaisen suklaakakkua, joka on tietenkin syntisen hyvää. Englantilainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
11:30
Näin teet ranskalaista ruokaa
Oliivien juhlaa. Laura tarjoaa ystävälleen herkullisen oliivimenyyn. Ateria on makujen juhlaa, joka huipentuu ihanaan oliiviöljykakkuun. 2. tuotantokausi. (21')

Kello 12:00

12:00
Tomin keittiö
Ribsejä tosimiesten illanviettoon. Ravintolan suunnittelija sekä timpurit, jotka vastasivat Gaijinin pöytien rakennuksesta tulevat viettämään jätkien iltaa. Nyt ei kainostella, lihaisalla listalla on possun ribsejä sekä vasikanposkia Gaijin-style. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
12:30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Eläinlääkärin kutsut. Gold Coastilla asuva kanadalainen Vanessa tarjoaa illallisellaan mm. kampasimpukoita, kuvepaistia sekä paahtovanukasta inkiväärikeksien kera. Kelpaako halpa liha vieraille, ja miten käy keksien paistossa? Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13:00
Hulluna leivontaan
Terveelliset kakut. Mestarikondiittori Eric tapaa kakkukerhon, joka haluaisi ideoita koko perheen terveellisiin jälkiruokiin. Eric pelaa myös pyörätuolirugbyä ja leipoo välipalan rugbyjoukkueelle. Viikon nopea resepti on terveellinen kesäkurpitsamuffini, joka sopii aamiaispöytään. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
13:30
Tuhluriprinsessat
Äidin pikku prinsessa. Rachel on 25-vuotias osa-aikainen lastenhoitaja, joka asuu vanhempiensa luona ja hukuttaa murheensa ylettömään shoppailuun. Talousneuvoja Gailin mielestä tytön olisi korkea aika itsenäistyä ja lentää pesästä, mutta äiti suojelee Rachelia kuin leijonaemo. Saako Gail vanhemmat ymmärtämään, että he estävät Rachelia kasvamasta aikuiseksi? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
14:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Diivoja kerrakseen. Iso seurue saattaa unohtaa morsiamen mielipiteen kokonaan. Joskus seurueen diivana toimii ystävä, joskus taas morsiamen oma äiti. Mitä tapahtuu, kun morsiamen äiti ei aikanaan saanut täydellistä hääpukua? Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
14:30
Huippukokki lähtee maalle
Vesipuhveleita voitelemassa. Lynn tutustuu Ontariossa vesipuhveleiden kasvatukseen ja pääsee tekemään niiden kanssa vähän liiankin läheistä tuttavuutta. Hän vierailee myös tehtaassa, jossa tehdään juustoja vesipuhvelin maidosta. Ruoaksi hän valmistaa muun muassa polentaa puhveli-mozzarellasta. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
15:00
Neljät häät Amerikassa
Tuolileikkejä. Morsiamet Tara, Alana, Kati ja Editza arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Luvassa on vaikka mitä aina luksusjahtijuhlista tuolileikkeihin. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
16:00
Supermarjo ja tytöt 2
Blaze-tanssiryhmä nousee ensimmäistä kertaa lavalle. Kilpailuhenkinen seikkailupäivä saa tanssiryhmien välit kiristymään. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (41')
17:00
Suomen kaunein mökki
Punkarjulla vierailemme Saimi Hoyerin luona ja kuulemme miten hänen mökistään tuli kakkoskoti tai jopa ykköskoti. Laura Ruohola tutustuu Kevätmessuilla tuoreimpiin mökkitrendeihin.Suomen kaunein mökki 2014 tittelistä kilpailevat 12 mökkikohdetta esitellään kaikki vielä lyhyesti uudestaan. Vielä ehdit äänestää omaa suosikkiasi Nelosen nettisivuilla. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Sisustusarkkitehti Marko Paananen
Marko viimeistelee luksusjahdin. Tässä jaksossa Marko ottaa meidät mukaansa Välimerellä seilaavalle luksusjahdille, jonka sisustuksen hän on toteuttanut. Laiva on täynnä uniikkeja ratkaisuja, joista soutuveneen omistajat voivat vain uneksia. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (43') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Nissilöiden arkea varjostaa jatkuva kinastelu.Teini-ikää lähestyvä tytär kaipaa seuraa ja huomiota äidiltään, jonka aika menee levottoman esikoululaisen paimentamiseen. Arjen pyörittäminen yksin on ajanut äidin uupumuksen partaalle. Marjon ja Hannan lisäksi avuksi kutsutaan vuorovaikutustaitoihin perehtynyt näyttelijä Jaana Saarinen. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (41')
20:00
Valheen vangit
Perintö. Peliriippuvainen perheen kuopus on pelannut äitinsä rahat. Alzheimerin tautiin sairastuneen äidin toive päästä Afrikan-matkalle yhdessä perheen kanssa uhkaa peruuntua rahan puutteessa. Sisarusten välit menevät poikki, kun rahoja ei löydy mistään Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Kausi 3, jakso 31. Kolmas tuotantokausi alkaa. Carrie pääsee tuomaroimaan seksikkäitä palomiehiä Staten Islandille ja tutustuu poliitikko Bill Kelleyyn. Mutta uskaltaako hän enää ryhtyä suhteeseen? Amerikkalainen komediasarja. (28') K12 (seksi).
21:40
Sinkkuelämää
Kausi 3, jakso 32. Carrien suhde vaalikampanjaa käyvän poliitikkon kanssa saa mielenkiintoisia vivahteita, kun tämä paljastaa fantasiansa. Miranda puntaroi Steven plussia ja miinuksia. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (27') K12 (seksi).
22:15
Ringer
Syntymäpäivä. Bridget ja Andrew lähtevät viikonloppulomalle juhlimaan Siobhanin syntymäpäivää. Asiat mutkistuvat, kun paikalle saapuvat myös riitaisat Butlerit ja salaisuudet alkavat paljastua. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (40') K12 (ahdistus, seksi).
23:10
Täydelliset naiset
Taka-ajatuksia. Susan yrittää liehitellä pomoaan ja onnistuu siinä liiankin hyvin. Carlos ottaa töihin ex-tyttöystävänsä, mitä Gaby ei tietenkään seuraa toimettomana sivusta. Edie jatkaa Daven menneisyyden penkomista. Vierailijana Swoosie Kurtz. Amerikkalainen draamasarja. 5. tuotantokausi. (41') K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:10
Greyn anatomia
Uusi menneisyys. Meredith palaa viimein töihin ja järkyttyy fuusion aiheuttamasta kovasta kilpailusta. Hunt tuo sairaalaan uuden kardiologin, Teddy Altmanin (Kim Raver), jonka kanssa hän palveli Irakissa. Cristina ei innostu. Izzie ilmestyy paikalle Alzheimer-oireista kärsivän entisen opettajansa kanssa, mutta Alex ei yritäkään tehdä sovintoa. Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus).
01:05
Greyn anatomia
Juhlakauden huumaa. Kiitospäivän, joulun ja uudenvuoden juhlimisen lomassa Baileyn isä ilmaisee, ettei hyväksy tyttärensä elämänvalintoja. Mark ja Lexie joutuvat kohtamaan naisen Markin menneisyydestä. Thatcher arvostelee Webberin käytöstä, jota Meredith sen sijaan puolustelee. Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus).
01:55
Fashion Star
Finaali. Kilpailun finaalissa on mukana kolme suunnittelijaa, joista kukin valmistaa kolme asua H&M:lle, Macy'sille ja Saks Fifth Avenuelle. Lopuksi ostajat päättävät, kuka voittaa kuuden miljoonan dollarin sopimuksen. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (43')
02:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV