UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Torstai 18.9.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 7/18. Siskokset tukkanuottasilla. Vuokaleivosyrittäjä Katherine tuo mukanaan makean yllätyksen putiikin väelle. Löytyykö unelmien hääpuku sokerihumalan siivittämänä? Suzy etsii asua määräilevän siskonsa kanssa. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
09:30
Tuhluriprinsessat
Kausi 1. Jakso 6/13. Avioliitto vaarassa. Krista on itsekäs himoshoppaaja, ja aviomies on joutunut ostosvelkojen maksumieheksi. Nyt mies on kypsä eroamaan, ja Gail hälytetään apuun viime tingassa. Amerikkalainen realitysarja.
10:00
Olet mitä syöt
Kausi 3. Jakso 14/18. Ranskalaiskuningatar. Dawn Bromley on hulluna ranskalaisiin. Hän ahmii päivisin pikaruokaloiden ja grillikioskien ranskalaisia ja valmistaa niitä vielä kotona illalliseksikin. Perunanhimo on paisuttanut naisen niin muhkeisiin mittoihin, että hänen perheensäkin on huolissaan. Apuun kutsutaan Gillian McKeith, joka laittaa ranskalaiskuningattaren ruokavalion uuteen uskoon. Englantilainen realitysarja. (24')
10:30
Sarahin talo
Kausi 4. Jakso 4/13. Keittiö. Sarah apureineen panee tuulemaan esikaupunkialueelle rakennettavassa omakotitalossa, joka tuunataan perusteellisesti perustasolta perheen unelmakodiksi. Jaksossa paneudutaan keittiöön tavoitteena luoda siitä kodin ylpeydenaihe, herkkukokkien päiväuni ja rentoon oleiluun soveltuva iltojen ilo. (19')
11:00
Olgan kotona
Kausi 1. Jakso 8/10. Pitsa on pikaruokaa. Päivän ruokana on perunapitsaa sekä mustikkapiirakkaa. Renkinä rocktähti Toni Wirtanen, joka pistää hevostilan aidat kerralla kuntoon. Kotimainen lifestyleohjelma. (22')
11:30
Leila leipoo Ranskassa
Kausi 1. Jakso 30. Vuokaleivoksia lapsille. Leila leipoo sitruunaisia, mansikkaisia sekä suklaisia vuokaleivoksia ja tarjoaa niitä kylän lapsille.

Kello 12:00

12:00
Supermarjo ja tytöt
Kausi 1. Jakso 3/12. Marjo on viimeisillään raskaana, mutta hänen pitää vielä järjestää Lamourettes-tyttöjen tärkeät promootiokuvaukset. Kuvaukset kriisiytyvät, kun yksi tytöistä jättää tulematta paikalle. Marjo järjestää uusien Lamu-tyttöjen castingin. Henna ja Sofia ovat mukana arvioimassa uusia tyttöjä. Kotimainen realitysarja.
12:30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Kausi 5. Jakso 23/48. Ehtoisa emäntä. Taiteellinen Christine tarjoaa vierailleen muun muassa äyriäis-cevicheä, madeiralla maustettua viherpippuripataa ja limettitorttua. Ruotsalainen ruokaohjelma.
13:00
Huippukokki lähtee maalle
Kausi 3. Jakso 9/13. Saskatoonin marjoja. Lynn vierailee Albertassa saskatoon-tilalla, jossa hänelle tarjotaan muun muassa saskatoonin marjoista tehtyjä tacoja ja margaritaa. Maatilan työt eivät oikein ota Lynnilta sujuakseen, mutta hän loistaa taas keittiössä ja valmistaa tapaamilleen ihmisille muun muassa saskatoonin marjoilla kuorrutettua porsaansatulaa. Kanadalainen lifestyleohjelma.
13:30
Kauneusleikkaukseen vai ei?
Kausi 3. Jakso 7/13. Silmät virkeiksi. 39-vuotias Sabrina hakee ylä- ja alaluomileikkauksesta jatkoa mallinuralleen. Naururyppyjä ja silmäpusseja pidetään herkästi väsymyksen merkkeinä. (21')
14:00
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 8/18. Liian tarkat toiveet. Nichié etsii pukua, joka kelpaisi myös hänen perinteitä rakastavalle äidilleen. Katella on niin yksityiskohtaisia vaatimuksia asulleen, että myyjillä lienee mahdoton tehtävä edessään. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
14:30
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 27/37. Tunteet kuumenevat. Äkkikuolemahaaste saa tunteet lähes kiehumispisteeseen, kun helle ja ennalta määrätyt raaka-aineet näyttävät olevan joukkueita vastaan.
15:30
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 15/24. Partiolaisen kunniasanalla. Yksinhuoltajaäiti Ernie Graham on omistanut elämänsä partiolaistytöille. Hänen kotinsa on termiittien tuhoama, mutta hän on enemmän huolissaan partioleirin mökistä, joka paloi maan tasalle. Nyt remontoidaan molemmat. Amerikkalainen lifestylesarja.
16:30
Olet mitä syöt
Kausi 3. Jakso 17/18. Iso, iso isukki. Mark Hackett on kuuden alle 7-vuotiaan lapsen isä, jolla on tyypin 2 diabetes. Se ei miehen tahtia hidasta. Hän kumoaa joka ilta 12 tuoppia olutta tai pari pulloa viiniä. Vaimo kantaa Markille jättimäisiä ruoka-annoksia, jotta miehen ei tarvitsisi nousta sohvalta. Pöyristynyt Gillian puuttuu peliin ja tekee selväksi, kuinka vaarallinen miehen elämäntapa on. Englantilainen realitysarja. (23')
17:00
Huippumalli haussa
Kausi 18. Jakso 11/13. Unelmista totta. Tytöt tapaavat neljä muotisuunnittelijaa, joihin heidän on tehtävä vaikutus tullakseen valituksi kyseisen vaatemerkin malliksi. Viikon kuvausten teemana on Dream Come True -hajuvesi, jonka keulakuva koko kilpailun voittajasta lopulta tulee. Amerikkalainen draamasarja. (41')
17:55
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 28/37. Merellinen pääsiäisateria. Jäljellä olevat kahdeksan joukkuetta valmistavat merenelävistä upean pääsiäisaterian 40 VIP-vieraalle, joka on iloinen yllätys kaikille.

Kello 18:00

19:00
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 16/24. Alexin muistolle osa 1. Auto-onnettomuudessa kuolleen Alex Brownin vanhemmat levittävät tietoa tekstailun vaarallisuudesta autolla ajaessa. Ty ystävineen auttaa heitä tärkeässä työssä. Kaksiosaisessa erikoisjaksossa vierailevat Justin Bieber ja Emma Roberts. Amerikkalainen lifestylesarja.
19:55
Sinkkuelämää
Kausi 1. Jakso 2/12. Kausi 1, osa 2. Carrien uusi tuttavuus, herra Kiho, tuntuu monen muun New Yorkin miehen lailla olevan mallityttöjen pauloissa. Samanthaa moinen fetissi ei häiritse, kunhan hänet lasketaan mallien joukkoon. Amerikkalainen komediasarja. (24') K12 (seksi).
20:30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 12/40. Lähihoitaja Petra on seurustellut muutamaan otteeseen, mutta nämä ovat päättyneet pettämiseen. Yksinhuoltajaäiti ei juo alkoholia ollenkaan, paitsi jos joku tarjoaa. Kotimainen realitysarja. (21')

Kello 21:00

21:00
Unelmien poikamiestyttö
Kausi 7. Jakso 2/12. 702 Häävalmisteluja Las Vegasissa. Yksilötreffit ja ryhmätreffit alkavat. Sulhaskandidaatit saavat kilpailla treffeistä suunnittelemalla tanssiesityksen yhdessä JabbaWockeeZ-tanssiryhmän kanssa, ja Las Vegasissa kun ollaan, myös kolikon annetaan päättää monista asioista. Erään miehen kanssa suunnitellaan kuitenkin jo häitäkin ja pistäydytään jopa hääkappelissa ? ei kai Ashley vielä ole tehnyt valintaansa? Amerikkalainen sarja. (84')
23:00
Beverly Hillsin lastenhoitajat
Kausi 1. Jakso 7/10. Sotajalalla. Amberin ja Kristinin eripura syvenee sen jälkeen, kun Amber ottaa lopputilin. Justin opettelee pelaamaan golfia, ja Amanda pääsee ylellisen elämän makuun. Amerikkalainen realitysarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 11/40. Tänään Sinkkulaivalle lähtee Riia. Nuori nainen on musiikillisesti lahjakas, ja onpa hän esiintynyt musikaaleissakin. Riian iskurepliikki menee suoraan asiaan: "Sä näytät siltä, että haluat mun puhelinnumeron". Kotimainen realitysarja. (21')
00:30
Sinkkuelämää
Kausi 1. Jakso 2/12. Kausi 1, osa 2. Carrien uusi tuttavuus, herra Kiho, tuntuu monen muun New Yorkin miehen lailla olevan mallityttöjen pauloissa. Samanthaa moinen fetissi ei häiritse, kunhan hänet lasketaan mallien joukkoon. Amerikkalainen komediasarja. (24') K12 (seksi).
01:05
Scandal
Kausi 3. Jakso 3/18. Rouva Smith lähtee Washingtoniin. Olivia joutuu pulaan auttaessaan äitiä, joka ryhtyy äärimmäisiin tekoihin puhdistaakseen FBI:n ratsiassa kuolleen poikansa nimen. Huck alkaa varjostaa Olivian isää aikeenaan tappaa hänet. Amerikkalainen draamasarja. (41') K12 (ahdistus).
02:00
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Kausi 1. Jakso 7/10. Whitneyn ase. Pam ja Hannah vievät Whitneyn ampumaradalle, mistä Bonnie ei ilahdu yhtään. Kalynin äiti Terry tekee kaikkensa sopeutuakseen Dallasin piireihin. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
03:00
Ruotsin plastiikkakirurgit
Kausi 2. Jakso 4/8. Siskosten korvaleikkaus. Siskokset Sarah ja Linnéa haluavat kumpikin korjauttaa hörökorvansa. Gunnarilla oli syntyessään kompurajalka, ja hänen toisen jalkansa pohjelihakset ovat surkastuneet. Gunnar haluaakin pohkeeseensa implantin. Josefin taas haluaa suurentaa rintansa, ja Ruzbeh tulee jälkikäynnille. Ruotsalainen realitysarja.
03:55
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 28/37. Merellinen pääsiäisateria. Jäljellä olevat kahdeksan joukkuetta valmistavat merenelävistä upean pääsiäisaterian 40 VIP-vieraalle, joka on iloinen yllätys kaikille.
04:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV