UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Perjantai 28.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:30
Onnenarpa
09:00
Hurja painonpudotus
Kausi 4. Jakso 16/26. Ruustinna permannolla, osa 2. Pastorin rouva Georgeanna joutuu kohtaamaan epätäydellisyyden pelkonsa puolimatkan koitoksessa. Miten permannolla käy? Tuomareina nähdään entisiä kilpavoimistelun huippunimiä: Bart Conner, Shannon Miller sekä Dominique Dawes. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
10:00
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Kausi 3. Jakso 14/18. Syksyn maut uunissa. Paahdettuja minipunajuuria, kokonainen kala ja juureksia, jälkiruokana punajuuri-suklaakakku. Kotimainen ruokaohjelma. (23') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Jaksa paremmin
Kausi 4. Jakso 12/20. Vesa Tuominen vierailee jääkiekkoilija Ville Niemisen kakkoskodissa Raumalla. Testaamme senioreiden vesijumppaa Varalassa ja hyvinvointiosiossa Päivi tutustuu Optimal Performancen BioSignature-analyysiin ja pihtimittaukseen. Kotimainen lifestyleohjelma.
11:00
Kiinalaisen keittiön herkut
Kausi 1. Jakso 3/6. Gokin dim sum -kestit. Gok perehdyttää dim sumin saloihin. Hän valmistaa nyyttejä kalmarista ja lootuksenlehdistä ja intoutuu jopa soutamaan lohikäärmeveneellä. Lisäksi puhutaan höyryttämisestä.
11:30
Koirakuiskaaja
Kausi 7. Jakso 14/20. Vihaongelmia. Cesar tapaa Sandy-pitbullin, joka tuli keikkailevan Robertin elämään sattumalta. Se on kuitenkin hyvin aggressiivinen, eikä sen taustoista tiedetä mitään. Paul ja Misty ovat niin ikään pelastaneet kaksi bostoninterrieriä, jotka eivät siedä muita koiria lähellään. Se estää heidän osallistumisensa liikuntakurssille, vaikka laihduttaakin pitäisi. (48')

Kello 12:00

12:30
Nigellan uudet herkut
Kausi 1. Jakso 5/13. Helposti herkkuja illallispöytään. Nigella valmistaa pasta puttanescaa eli ilotytön pastaa, joka nautitaan tietysti sängyssä. Yhtä helposti valmistuu myös lohi tomaattikuskuksen kera. Jälkiruoaksi tehdään marjatorttua. Englantilainen ruokaohjelma.
13:05
Hurja painonpudotus
Kausi 4. Jakso 16/26. Ruustinna permannolla, osa 2. Pastorin rouva Georgeanna joutuu kohtaamaan epätäydellisyyden pelkonsa puolimatkan koitoksessa. Miten permannolla käy? Tuomareina nähdään entisiä kilpavoimistelun huippunimiä: Bart Conner, Shannon Miller sekä Dominique Dawes. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
14:00
James Martin ja herkkuja Välimereltä
Chania. Chanian idyllisessä kreetalaiskaupungissa perinteiset ruoanlaittotavat ovat vielä voimissaan. James Martin näyttää, miten Kreetalla suositusta oliiviöljystä tehdään maittavaa majoneesia ja miten villivihanneksia voi hyödyntää ruokavaliossa. (21')
14:30
James Martin ja herkkuja Välimereltä
Minori. Viimeisessä osassa James Martin käy Italiassa Amalfin rannikolla ja näyttää, miten alueen mehukkaat sitruunat sopivat herkullisiin kreppeihin ja miten luumutomaateista saa maukkaan kastikkeen. (21')
15:00
Gok Wan: Teinien salatut elämät
Olenko normaali?. Gok tapaa nuoria, jotka kokevat olevansa epänormaaleja. Gok tutustuu muun muassa teini-ikäisiin omaishoitajiin. Lopuksi hän järjestää suuren kehonkuvakurssin Lontoossa. Myös useat julkisuuden henkilöt kertovat nuoruudestaan. Amerikkalainen sarja. (46')
16:00
Kaksi julkkista ja yhdet häät UK
Kausi 1. Jakso 4/4. Karnevaalitunnelmaa maaseudulla. Ison-Britannian ?Big Brother? -voittajan Josie Gibsonin mielestä perinteiset häät ovat tylsät. Morsiamella on puolestaan tarkat vaatimukset muun muassa hääpuvun suhteen. Polttarit eivät ole yhtään sulhasen mieleen. Englantilainen realitysarja. (43')
17:00
Nätti nakuna
Kausi 4. Jakso 20. Poikamainen ballerina. Tässä jaksossa nähdään, että hyväkroppaisillakin on vartalokomplekseja. Gokin autettavana on 38-vuotias balettia harrastava April, jonka kaunis tanssijan vartalo on kadehdittavan hyvässä kunnossa. Itse hän kuitenkin näkee itsensä pelkkänä poikamaisena pikkutyttönä, joka ei koskaan ole kasvanut naiseksi. Englantilainen sarja.

Kello 18:00

18:00
Maailman övereimmät juhlat
Kausi 3. Jakso 2/8. Komeat kiertolaisomaisuudet. Kiertolaisyhteisössä raha-asioista vaietaan visusti, mutta elannon ansaitseminen on kunnia-asia. Kuule, mistä rahat prameisiin häihin tulevat ja miksi rahasta ei saa puhua. Englantilainen realitysarja. (47') K7 (ahdistus).
19:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 14/31. Pomppulinna. Dena aikoo tehdä kaikki ruoat häissään itse, ja Nicole taas panostaa viinitilaan hääpaikkana. Marissan häissä on afrikkalaista tunnelmaa, kun taas Jenin häissä nähdään muun muassa pomppulinna ja jäätelöauto. Kuka lumoaa muut? Amerikkalainen realitysarja.
20:00
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 2. Jakso 9/10. Ravintola Lohikontti Parikkalassa on kahden huonoissa väleissä olevan omistajan kiistankapula. Yrittämisestä on tullut pakkopullaa ja paikka on jämähtänyt menneille vuosikymmenille. Ruokalistan uudistamiseen ei ole riittänyt energiaa kun kaikki aikaa kuluu kyräilyyn ja torailuun. Sukula istuttaa omistajat saman pöydän ääreen ja pakottaa heidän kohtaaman ravintolan suurimman ongelman, eli toisensa. Solmut avautuvat ja Lohikontista saadaan yhteisellä tarmolla niin ruokalistaltaan kuin ilmapiiriltäänkin asiakkaita miellyttävä maukas kalaravintola. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Temptation Island Suomi
Kausi 1. Jakso 3/20. "Mun kanssa treffeille lähtee...". Pariskunnat valitsevat ensimmäiset treffikumppaninsa allasseremoniassa ja kokeilevat ensimmäistä kertaa treffailua sinkkujen kanssa. Illalla laitetaan taas bilevaihde päälle. Kotimainen ohjelma. (42') K7 (ahdistus).
22:00
Temptation Island Suomi
Kausi 1. Jakso 4/20. Täydellisiä treffikumppaneita. Temptation Island on vasta alussa, mutta treffeillä on monien parien välillä jo selvää vipinää. Se ei jää huomaamatta iltanuotiolla, vaan kuvamateriaali kuohuttaa molemmissa leireissä. Kotimainen ohjelma. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
22:55
Tulossa: Toisenlaiset äidit
Toisenlaiset äidit. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (3') Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Greyn anatomia
Kausi 7. Jakso 10/22. Turvallisesti tuuliajolla. Derekin ja Cristinan kalareissu hämmentää Meredithiä, joka haluaisi vain Cristinan takaisin töihin. Bailey kilpailuttaa apulaislääkäreitä, ja Lexie joutuu turvautumaan Sloanin apuun. Mukava munuaissyöpäpotilas herättää Teddyn hoivavietin. Vierailijana Scott Foley (Felicity). Amerikkalainen draamasarja. (41') K12 (ahdistus, seksi).

Kello 24:00

00:00
Gigolot
Kausi 4. Jakso 9/10. Mainosmiehet. Gigolot kuvaavat mainosvideoita nettisivuille, ja Garren polttaa päreensä, kun kaikki lyövät homman läskiksi. Bracen nuorella naisseuralaisella on erikoisia mieltymyksiä. Amerikkalainen realitysarja. (22') K12 (seksi).
00:30
Gigolot
Kausi 4. Jakso 10/10. Rakkautta vain. Brace on kauhuissaan vanhan rellestyskaverinsa naimisiinmenosta, mutta naistenmieskin herkistyy, kun häntä pyydetään vihkijäksi. Vin ja Ash näyttävät Bradleylle erilaista hauskanpitoa Vegasissa. Amerikkalainen realitysarja. (23') K12 (seksi).
01:00
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Kausi 2. Jakso 11/12. Kahakoivat Teksasin naiset. Pam sekaantuu Whitneyn asioihin ja saa Bonnien raivon valtaan. Leslietä ehdotetaan muotiseuran johtokuntaan, mutta Pam torppaa aikeet heti alkuunsa. Connie järjestää uudistetun liikkeensä avajaiset, ja ilta päättyy raivoisaan loanheittoon. Amerikkalainen realitysarja. (43') K7 (väkivalta, ahdistus).
02:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV