UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Lauantai 13.2.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:00
Ostosruutu
09:00
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 3/32. Jalkapallotaivas. Jessica Gomez on yksinhuoltajaäiti, jonka 7-vuotiaalla pojalla on harvinainen verisairaus. Rahat kuluvat lääkärilaskuihin, joten perhe joutuu asumaan isovanhempien autotallissa. Ty tiimeineen haluaa rakentaa Gomezeille ihka oman kodin ja järjestää perheen jalkapallohullulle pojalle ikimuistoisen yllätyksen. Amerikkalainen sarja.
10:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Ayse on kampaaja ja kahden lapsen äiti. Töissä tulee syötyä huonosti ja kotona maistuu usein valmisruoka. Liikuntaa harrastava Ayse on huomannut, että liikakilot vaikuttavat selvästi jaksamiseen ja elämän laatuun. Kotimainen ohjelma. (42')
11:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Tiina oli nuorena hoikka ja harrasti paljon urheilua. Vaihto-oppilasvuonna hänen painonsa lähti nousemaan. Nopeasti kertyneet kilot ovat saaneet Tiinan välttelemään sosiaalisia tilanteita ja kaihtamaan uusien ihmisten tapaamista. Kotimainen ohjelma. (42')
11:55
Me Naiset esittää: #evek
Kausi 1. Jakso 13/24. Tipatonta ja häämessuja. Jumpaton joulukuu, mauton maaliskuu ja kakkukesäkuu. Osallistuisitko? Ja joko on hääteema mietittynä? (4')

Kello 12:00

12:00
Me Naiset esittää: #evek
Kausi 1. Jakso 14/24. Eläimiä ja pelkotiloja. Takkia tarvitsevat koirat ja jäätelöauton pelko. Puheissa myös posliininen elefantti. Mutta miksi? (4')
12:10
Supernanny Euroopassa
Kausi 1. Jakso 3/8. Charityn suru. Supernanny Jo Frost matkaa Rotterdamiin yksinhuoltajaäiti Charityn luo. Charity kaipaa kasvatusapua 2-vuotiaan Tyrell-poikansa rajuihin kiukkukohtauksiin, jotta hän saisi nauttia tästä hetkestä poikansa kanssa täysin sydämin, sillä perheen tulevaisuutta varjostaa synkkä pilvi. Amerikkalainen realitysarja. (42') K7 (ahdistus).
13:05
Sinkkuillallinen
Kausi 3. Jakso 37/40. Reissumies etsii dorista. Maailmaa kiertävä maisemoija tapaa illallisilla draamakuningattaren, vampyyrifriikin ja laululintusen. Vamppaako hänet vampyyri vai lumoaako reissumiehen seireenin laulu? Englantilainen realitysarja.
14:05
Sinkkuillallinen
Kausi 3. Jakso 38/40. Skottilaiset treffit. 27-vuotias Steph on Edinburghissa asuva IT-konsultti. Hän kaipaa elämäänsä miestä, joka läpäisee hänen vaativan takamustestinsä. Löytyykö oikea mies sinkkuillallisilla? Englantilainen realitysarja.
15:05
Me Naiset esittää: #evek
Kausi 1. Jakso 15/24. Eläkesuunnitelmia. Miltä kuulostaisi residenssi lämpimässä paikassa, flirttaileva allaspoika ja tissuttelukulttuuri? (4')
15:10
Me Naiset esittää: #evek
Kausi 1. Jakso 16/24. Ystävänpäivä ja julkkikset. Ulla haluaisi tavata julkkiksen, joka on karvainen ja syö enemmän kuin hän. Kuka se on? (4')
15:20
Hotellit haltuun
Kausi 10. Jakso 1/3. Paluu Caspianiin. Vuoden kuluttua ensivierailustaan Alex palaa hotelli Caspianiin katsomaan, mitä Samarin perheelle kuuluu. Ihastuttavan eksentriset äiti Nousha ja poika Samandar ovat saaneet myös perheen tyttären avukseen hotellia pyörittämään, mutta sisaruksilla on vaikeuksia tehdä töitä sovussa. Hotellipoliisin on jälleen tuotava järjestys taloon. Englantilainen realitysarja.
16:20
Hotellit haltuun
Kausi 10. Jakso 2/3. Paluu FILOon. Reilut kaksi vuotta sitten Alex kutsuttiin ränsistyneeseen, raksamiesten majapaikkana tunnettuun First In Last Outiin. Hotelli oli niin saastainen, ettei hän suostunut jäämään sinne yöksi. Paikka siivottiin ja remontoitiin, ja nyt nähdään, onko se myös pidetty kunnossa. Englantilainen realitysarja.
17:20
Hurja painonpudotus UK
Kausi 1. Jakso 5/9. Elämä uusiksi. Dean elää vain nykyhetkeä varten eikä mieti tulevaisuutta. Deanin ja hänen vaimonsa suhdetta rasittaa kipeä ongelma. Dean aloittaa painonpudotusohjelman mallikkaasti, mutta paneekin lopulta elämänsä kokonaan uusiksi. Ovatko äkilliset muutokset kuitenkin liikaa ja unohtuuko painonpudotus kaiken keskellä? Englantilainen realitysarja. (44')

Kello 18:00

18:25
Kieroilevat kaunottaret
Kausi 1. Jakso 5/9. Tytöt Miamissa. Marci kutsuu tytöt viikonlopuksi loma-asunnolleen Miamiin. He kuulevat selvänäkijää, ja varsinkin Nicole Bennett innostuu paljastamaan kaikenlaista. Sillä välin miehet hoitavat lapsia kotona. Amerikkalainen realitysarja. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Huippumalli haussa
Kausi 22. Jakso 2/16. Tyttö, joka luovutti. Kilpailijat pääsevät tutustumaan mallitaloon ja kilpailemaan omasta sviitistä. Kaikki eivät kuitenkaan kestä kimppakämpässä asumista ja jatkuvaa hälinää. Kuvaukset järjestetään ruuhkaisella Universal CityWalk -viihdealueella. Amerikkalainen realitysarja. (41')
20:30
Sport Girl 2016
Kausi 1. Jakso 7/7. Voittaja ratkeaa. Kuka on SportGirl 2016 ja pääsee kansikuvatytöksi? Voittaja ratkeaa. Kotimainen sarja. (20')

Kello 21:00

21:00
Ihon alla
Kausi 1. Jakso 6/12. Henri löytää Elisabethin lääkearsenaalin ja toivoo Hannun tutkivan tätinsä oireet. Sofian organisoimat tutkimukset aiheuttavat kuitenkin sen, että Elisabethin tila huononee nopeasti. Kukaan tiimissä ei kuitenkaan haluaisi käyttää Elisabethin hoitoon luvattomia keinoja Sakari Witikan vahtivuoron aikana. Kotimainen draamasarja. (44') K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 5/40. Tänään Sinkkulaivalla nähdään 23-vuotias Jenna Seinäjoelta. Jenna pitää miesten peräpäiden tiirailusta, mutta inhoaa huonoa hygieniaa, kiihkouskovaisuutta, isoja ikäeroja parisuhteessa sekä pallopelejä. Jenna on ammatiltaan nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, mikä on hyvä, koska molempia on tarjolla Sinkkulaivalla. Kotimainen realitysarja. (22')
22:30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 6/40. Tänään Sinkkulaivalla tavataan tankotanssia harrastava rekkamies Henrik. Hän on mies, jolle ei ole koskaan kehittynyt kunnollista itsesuojeluvaistoa, ja jolle hullu spontaanius on yhtä luontevaa kuin perusmiehelle aamukahvi. Etsinnässä Henrikillä on urheilullinen söpöläinen, jolla järki on päässä, mutta sen voi spontaanisti tarvittaessa myös ulkoistaa. Kotimainen realitysarja. (21')
23:00
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 7/40. Emmillä on haussa mies, joka saisi olla pitkä, tumma, hoikka ja komea. Lähihoitajaksi kouluttautunut Emmi haluaa aikuista lähihoidettavaa. Kotimainen realitysarja. (21')
23:30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 8/40. Viikon viimeisessä Sinkkulaivassa matkaan lähtee Linda, joka ei ainakaan omasta mielestään ole koskaan seurustellut. Linda tekee promootio- ja myynninedistämishommia, ja on hyvin lahjakas taiteellisesti. Haussa Lindalla olisi enemmänkin menevä kosmopoliitti, kuin perusnallekarhu. Kotimainen realitysarja. (22')

Kello 24:00

00:00
Kumman kaa
Kausi 2. Jakso 1/10. Rusettiluistelut. Koulussa järjestetään pikkujoulut ja rusettiluistelut. Yllättäen Anne ja Ellu eivät saakaan osallistua järjestelyihin vaan Tarja hoitaa kaiken. Kuinka he nyt pääsevät valitsemaan parinsa? Joutuuko Ellu Ramin pariksi? Saako Anne Akin? Kotimainen komediasarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
Kumman kaa
Kausi 2. Jakso 2/10. Jengiä Kiss FM:stä. Annen ja Ellun kantabaari suljetaan, ja nyt on löydettävä uusi baari. Ensin tehdään toimintasuunnitelma, kartoitetaan uhat ja mahdollisuudet ja asetetaan kriteerit täydelliselle uudelle baarille. Menomekka ja Take it easy vaikuttavat lupaavilta. Mutta miten mennään jonon ohi? Kotimainen komediasarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
01:05
Gigolot
Kausi 5. Jakso 1/10. Pahan pojan puunaus. Nick joutuu peittämään rakkaat tatuointinsa ja pukeutumaan valkoisiin. Brace paljastaa hilpeyttä herättävän taitonsa, ja Ash auttaa väkivaltaisesta suhteesta päässyttä asiakasta. Amerikkalainen realitysarja. (23') K12 (seksi).
01:35
Gigolot
Kausi 5. Jakso 2/10. Kiimainen kentauri. Brace keksii pukeutua asiakasta varten kentauriksi, ja toinen gigolo joutuu hyppäämään hevospuvun peräpäähän. Ash hakee apua univaikeuksiinsa. Amerikkalainen realitysarja. (24') K12 (seksi).
02:10
Totuuden anatomia
Kausi 3. Jakso 12/13. Kostoretki. Murhasta tuomittu vanki pakenee, ja Tommy pelkää, että hän aikoo kostaa niille, jotka toimittivat hänet vankilaan - myös Meganille. Amerikkalainen draamasarja. (39') K12 (ahdistus, väkivalta).
03:05
Polyamory: Married & Dating (K16)
Kausi 2. Jakso 2/8. Ulkopuolisuutta. Leigh Ann tuntee etääntyvänsä Chrisistä. Chris yrittää saada suhteen raiteilleen, mutta kolmen kimppa Meganin kanssa tuntuu vain pahentavan tilannetta. Michael suhtautuu epäillen vaimonsa uuteen, yksiavioiseen rakastajaan. Amerikkalainen realitysarja. (27') K16 (seksi).
03:40
Polyamory: Married & Dating (K16)
Kausi 2. Jakso 3/8. Kireä kotiinpaluu. Michaelilla on mielessä kimppakiva Kamalan ja rakastajansa Rachelin kanssa. Jenin yksiavioinen sisko Michelle ottaa puheeksi Jessen mustasukkaisuuden. Chris ja Megan vaativat työmatkalta palaavalta Leigh Annilta vastauksia. Amerikkalainen realitysarja. (28') K16 (seksi).
04:15
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV