UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Liv Sunnuntai 24.7.

04:15
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:00
Ostosruutu
09:00
Candice sisustaa
Kausi 1. Jakso 9/26. Viihtyisä vierashuone. Candice saa mahdottoman tehtävän: koleasta kellarista olisi saatava harmoniaa uhkuva rentoutumiskeidas. Millä konsteilla toteutetaan viihtyisä vierashuone? Lopputulos ällistyttää jälleen. (21')
09:30
Candice sisustaa
Kausi 1. Jakso 10/26. Yksiön tehoneliöt. Kekseliäisyys on huipussaan, kun Candice saa työn alle yksiön, jossa yhdistyvät toimisto ja koti. Miten saada kaikki mahtumaan pieneen tilaan? Päänvaivaa aiheuttavat ahtauden lisäksi yllätys verhojen takana sekä lamppu, jota ei melkein saatu ripustettua. (21')
10:00
Remppa vai muutto
Kausi 1. Jakso 18/26. Ikuisuusprojekti. Tessa ja Jay ostivat huonokuntoisen talon, mutta perheen kasvaessa remontti on edistynyt kovin hitaasti. Nyt kuuden hengen perhe asuu alle 70 neliössä, vaikka talon alakerrassa on käyttämätöntä tilaa. Tessa haluaa lisää tilaa kasvaville lapsille, mutta Jayn mielestä perhe mahtuu taloon hyvin alakerran remontin myötä. Kanadalainen lifestyleohjelma. (44')
11:00
Remppa vai muutto
Kausi 1. Jakso 19/26. Tärkeä sijainti. Theresan ja Davidin satavuotias talo on sijainniltaan täydellinen, mutta perhe asuu kuin sillipurkissa kesken jääneen remontin takia, ja tilaa pitäisi saada myös vieraille ja Davidin bänditreeneille. Kanadalainen lifestyleohjelma. (44') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Sinkkuillallinen
Kausi 3. Jakso 12/40. Nainen maailmanmiehelle. Pitkään Aasiassa asunut Nigel etsii nyt rakkautta vanhasta kotimaastaan. Vaativa mies tietää mitä tahtoo, mutta löytyykö unelmien nainen illallistreffeiltä? Tarjolla on ainakin paljon kansainvälisiä herkkuja, jotka houkuttavat kokenutta maailmanmatkaajaa. Englantilainen realitysarja.
13:00
Sinkkuillallinen
Kausi 3. Jakso 13/40. Tanssiva kulkuri hakusessa. Gemma on reissunainen, joka pitää tukevasta ruosta ja kammoaa tomaatteja. Deitit panevat parastaan kyökissä ja välillä jopa parketilla, mutta kauhukseen Gemma saa eteensä myös lautasen täydeltä tomaatteja. Englantilainen realitysarja.
14:00
Sinkkuillallinen
Kausi 3. Jakso 14/40. Armeijan miehiä. 28-vuotias Joel Manchesterista on palvellut armeijassa ja toimii nyt poliisina. Hän on tottunut siihen, että joku tekee ruoat hänen puolestaan. Löytääkö hän unelmiensa naisen vai pitääkö hänen opetella kokkaamaan itse? Englantilainen realitysarja.
15:00
Huvila & Huussi
Kausi 8. Jakso 1/8. Ensimmäisessä jaksossa tehdään sisäremonttia Ilari Johanssonin mökillä Lusissa.Mökkiin tehdään laajennus ja kaikki pinnat uusitaan. Valkoinen ja luonnonläheinen on kauhistus perheelle, he haluavat paljon värejä, satumaisia yllätyksiä ja rohkeaa otetta sisustukseen. Isosisän nikkaroima vanha sohva säästetään, mutta muuten sisällä saa hullutella mielin määrin. Kotimainen lifestyleohjelma. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Huvila & Huussi
Kausi 8. Jakso 2/8. Sannan vanha tila on ollut suvun omistuksessa jo kolmen sukupolven ajan. Kaunis mökki hankittiin aikoinaan kauniin pihapiirin takia. Muutoskohteena on talon vintti, jota on aikoinaan alettu rakentaa yksittäisiksi huoneiksi, ja remontti on jäänyt kesken. Vintille toteutetaan tyylistään tarkan Sannan unelmien makuuhuone. Aitoja materiaaleja, puupalkkeja, ilmavaa ja kaunista. Pihalle kunnostetaan vanha puutarha entiseen kukoistukseensa. Kotimainen lifestyleohjelma. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Huvila & Huussi
Kausi 9. Jakso 5/10. Siirtolapuutarhan rustic garden. Vanhan, sympaattisen siirtolapuutarhapalstan tuoreet omistajat kaipaavat pihaan toiminnallisia ja visuaalisia elementtejä. Tontille on rakennettu uusi mökki, mutta varsinainen piha on ajanpuutteen takia jäänyt vähemmälle huomiolle. Tanja ja Niko loihtivat pihaan rustic gardenin, johon tulee mm. erityisen monikäyttöinen varasto sekä kasvihuone. Kotimainen lifestyleohjelma. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Jutta ja 10 suurta unelmaa
Kausi 1. Jakso 8/10. Unelmana päästä rintojenpienennysleikkaukseen. Johannan täytyy tiputtaa reilusti painoa, jotta hän pääsee kauan haaveilemaansa rintojen pienennysleikkaukseen. Kahden lapsen yh-äidin jatkuvat niska-hartiaseudun kivut piinaavat, ja terveyshaittojen lisäksi liian suuret rinnat syövät myös itsetuntoa. Kotimainen lifestyleohjelma. (42')
19:00
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 1. Jakso 9/12. Hotelli Joronjälki Joroisissa on Savon Pariisissa sijaitseva hotelli, jolla on legendaarinen maine. Vuosien mittaan hotelli on päässyt rapistumaan, maine on epämääräinen ja erikoinen omistaja on antanut paikkaan oman silauksensa. Yrittäjän liiketoiminta on rönsyilevää ja Jyrki Sukula löytääkin hotellin katon alta muun muassa rautakaupan, sukellustarvikeliikkeen sekä venepuiston. Siisteys ei ole ollut hotellin pitämisessä ensimmäisellä sijalla ja tavaran hamstraaminen tuntuu olevan omistajalle todellinen ongelma. Osa 1. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Toisenlaiset äidit
Kausi 2. Jakso 8/12. Kohukaunottaren pikaraskaus ja salamaero. Viihdealalla toimiva Marianne ja räppärin urasta haaveileva Teemu odottavat esikoistaan ja opettelevat vastuullista elämää ensimmäisessä omassa kodissaan. Kestääkö pariskunnan nopeasti edennyt suhde vauva-arjen paineet? Kotimainen ohjelma. (41')

Kello 21:00

21:00
Akin ja Ritan rakkausdieetit
Kausi 1. Jakso 10/10. Kauden huikein muutos. Viisikymppiset Tuula ja Jari näyttävät nuoremmilleen, miten upean muutoksen seitsemässä viikossa voi saada aikaan. Aki ja Rita mykistyvät 30 vuotta yhdessä olleen pariskunnan avoimuudesta. Kotimainen lifestyleohjelma. (41')
22:00
Kesäjännäri: Petos ja intohimo
(Good Mistress, The 2014). Sandy (Annie Heise) on päättänyt aloittaa uuden elämän pikkukaupungissa ystävänsä Karenin (Kendra Anderson) avustuksella. Pian saapumisensa jälkeen Sandy tapaa hurmaavan miehen, jonka synkkä salaisuus uhkaa suistaa Sandyn ja Karenin ystävyyden raiteiltaan. (84') K12 (väkivalta, ahdistus).
23:50
Quantico
Kausi 1. Jakso 7/22. Välikoe. Quanticon kokelaiden välikoe lähestyy, ja on aika erotella jyvät akanoista. Terroristiksi lavastettu Alex apureineen haluaa päästä Aminin kaksosten jäljille selvittääkseen näiden yhteyden pommi-iskuun. Amerikkalainen jännitysdraama. (41') K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:50
Quantico
Kausi 1. Jakso 8/22. Harjoitus. Quanticon kokelaat saavat tehtäväkseen ratkaista esimerkkitapauksensa omin voimin. Alex liittolaisineen on loukussa ja saa karmaisevan ajatuksen. Amerikkalainen jännitysdraama. (41') K12 (ahdistus, väkivalta).
01:45
Nakudeitit
Kausi 1. Jakso 5/11. Maalaistyttö ja kuuma kirjanpitäjä. Idaholainen Candace pitää äijämäisistä harrastuksista ja etsii spontaania miestä. Mike on kirjanpitäjä, joka ei tuomitse kirjaa kansien perusteella. Kumpikin käy kolmilla nakudeiteillä. Osuvatko valinnat yksiin, ja ketkä jäävät nuolemaan näppejään? (39') K7 (seksi).
02:45
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV