UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 20.4.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella: Osmo Soininvaara
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella, Osmo Soininvaara 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Kuinka vaaleissa kävi? 7.10 Päätoimittajaraati: Merja Ylä-Anttila, Mikael Pentikäinen ja Arno Ahosniemi 7.40 Vaalianalyysi Kimmo Grönlundin kanssa 8.10 Konkariedustajat Heinäluoma, Salolainen ja Vanhanen 8.40 Millainen Suomi 2015 - 2019? Vieraina Taru Tujunen, Mikael Jungner, Matti Putkonen ja Jari Tervo 9.05 Studio55.fi: Tunnetko sydäntautiriskisi? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Tunnetko sydäntautiriskisi? Sydänliitto haastaa sinut terveyden kolmiotteluun. Vieraina ylilääkäri Mikko Syvänne ja terveyden kolmiottelija Mato Valtonen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Paahdettu kesa¶kurpitsapasta
09:45
Kauniit ja rohkeat
Lihalla on asiaa, Liam!. Billin mielestä Brooke on ainoa nainen hänelle, ja hän ainoa mies Brookelle. He suutelevat, ja Brooke keskeyttää. Quinn haluaa Deaconin ryhtyvän tositoimiin Brooken suhteen. "Lapsemmekin tahtovat biologiset vanhempansa yhteen." Deacon koputtaa Brookelan ovelle, ja talon emäntä ja viinipullo avaavat. Brooke kertoo, että hänellä ja Ridgellä on yhteys. "Kun häntä on loukattu, on minuakin loukattu." Deacon tunnustaa rakkautensa ja suutelee. "Olemme aina olleet hyviä näissä asioissa, mutta ne ovat tuoneet myös ongelmia", Brooke sanoo. "Eivät tuo tällä kertaa. Tule vaimokseni, Brooke." Billin täyttäessä toimistossa viskilasejaan ilmestyy Quinn kertomaan, että hänen mentaaliterapiaansa kuuluu paikata vahingoittuneita ihmissuhteita. Paikata ja pyytää anteeksi. "Sinulla sitä anteeksipyydettävää riittää, Quinn Fuller." Bikini Bar tanssii, tuntee ja juo. Oliver ehdottaa Alylle, että menisivät joskus reiveihin. Carterin mielestä Maya ei ole ilkeä, vaan nälkäinen nainen, joka haluaa olla Forrester. Liam pyytää Ivyn ulos kanssaan keinuun. He puhuvat perheistään, ja tunnelma tihenee suudelma-asteelle. Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Äidin itkuinen paljastus. Amy tuo Kylen vierailulle kylään. Val innostuu visiitistä vähän liikaakin, eikä Amy kykene hillitsemään äidinvaistojaan. Adam palaa yllättäen Emmerdaleen, eikä Moira tiedä, mitä ajatella. Nicola saapuu tehtaalle sekoittamaan pakkaa. Rhona päättää tehdä lopullisen irtioton lääkkeistä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Salaisuus tulee julki. Nicola salailee Jimmyltä työnsä todellista luonnetta tehtaalla. Cain ilmestyy Charityn luo pyytämään lainaa, mutta tämä houkuttelee entistä rikoskumppaniaan pois kaidalta tieltä. Eric lähtee tapaamaan Kylen isoäitiä ja tulee tahtomattaan paljastaneeksi Amyn suuren salaisuuden. Rhona haluaisi hyvästellä Paddyn ennen vieroitukseen lähtöä, mutta loukattua aviomiestä ei niin vain lepytetäkään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Formula 1: osakilpailu
Bahrain. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntijat Toni Vilander ja Ossi Oikarinen.

Kello 12:00

13:30
Pomo piilossa
Pelejä ja perinteitä. Mohegan-intiaaniheimon omistaman Mohegan Sun -kasinoketjun pomo Bruce "Two Dogs" Bozsum jalkautuu kentälle tutustumaan pelikeitaan eri tehtäviin. Heimon perinteisen, kauaskantoisen näkemyksen mukaan menestys on varmistettava 13 tulevalle sukupolvelle, joten työntekijöiden hyvinvointi on perinteitä vaalivalle miehelle tärkeää. Kentällä pomo yllättyy työn hektisyydestä ja vaikuttuu työntekijöiden tehokkuudesta. Työntekijöihin tutustuminen avaa miehen silmät näkemään paikan epäkohdat, ja hän päättää laittaa asiat kuntoon pikimmiten. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Mitä tänään syötäisiin?
Paahdettu kesa¶kurpitsapasta
14:35
Millerit
Tom kiertopalkintona. Carol hermostuu jälleen kerran Tomille ja alkaa huutaa. Debbie moittii Carolia ja lupaa auttaa Tomia. Paljastuu, että Tom ei kerta kaikkiaan osaa toimia yhteiskunnassa. Debbie päätyy antamaan Tomin vuorostaan Nathanin hoiviin. Nathan opettaa Tomille, miten puhelimen puheohjattua muistutusta käytetään ja Tomista tuleekin mallikansalainen, mikä saa Carolin tajuamaan, että hänellä ei ole paljonkaan tekemistä nyt, kun hänen ei tarvitse huolehtia Tomista. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:05
Salatut elämät
Osa 2807. Nimeni on Vuorela, Oliver Vuorela Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:35
Tähdet, tähdet
Soul. Kausi 2, 7/10. Rytmimusiikin kuningaslaji, sielukas soul saapuu Tähdet, tähdet -areenalle. Artistien tehtävänä on muovata omaleimainen Motown-soundi itselleen sopivaksi. Jakson asiantuntijana toimii The Soul Investigatorsin voimanainen Nicole Willis.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
Juha Tapio. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Mestarin käsi kisällittären kädellä. Rick alkaa käydä johtajana kärsimättömäksi, koska Ridgeltä ei tule couture-vaatteiden luonnoksia. Hän sanoo Katielle, että nyt niitä on tultava. Hän alkaa jopa epäillä, olisiko viipymisen takana jotain vakavampaa kuin vain suuren muotitaiteilijan venyvä aikakäsitys. Caroline yrittää saada Ridgen piirtämään kehumalla tämän kykyjä. Ridge tarkastelee Carolinen omia luonnoksia ja haluaisi auttaa hieman korjaamaan niitä. "Tuota viivaa voisi pelkistää." Hän asettaa kätensä tytön käden päälle ohjatakseen kynää. Käsi tärisee. Hän yrittää uudelleen, ja nyt ei tärise. Mestarin käsi vie, ja kisällittären käsi piirtää. Vaatteen selkäpuolelle alkaa syntyä kaunis nauha, jossa ei tapahdu liikaa. Etupuolellekin syntyy jotain. Caroline ihailee kynänjälkeä. "Ridge, olemme tosi hyvä tiimi." Deacon yrittää saada Brooken seurustelemaan kanssaan. Hopekin haluaisi biologisten vanhempiensa menevän yhteen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Paahdettu kesa¶kurpitsapasta

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Karkulaiset, osa 1/2. Itkuinen Amy ilmestyy Kylen isoäidin ovelle, ja Eric yrittää parhaansa mukaan korjata tekemänsä vahingon. Nicola ja Kerry ottavat yhteen tehtaalla. David epäilee Alician vaikuttimia. Amylle tarjoutuu tilaisuus viettää aikaa Kylen kanssa, eikä hän voi olla tarttumatta siihen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Karkulaiset, osa 2/2. Kyle katoaa yllättäen, ja Amylla on sormensa pelissä. Don ihmettelee, eikö Alicia ole vieläkään päässyt yli Davidista. Jimmy haistaa palaneen käryä Nicolan ja Steven suhteesta. Moira suunnittelee tilan myyntiä rahavaikeuksiensa keskellä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2808. Lari ei siedä laitelapuolen kulkijoita Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Pientä mökkiremonttia
Pala paratiisia Paraisilla. Timo on laittamassa vähäiselle käytölle jääneen merenrantamökkinsä myyntiin. Maisemien ollessa kunnossa, tulee katse remontissa kääntää kohti mökkirakennuksia. Tällä kertaa suunnittelupuuhiin pääsevät Sebastian Sandelin ja Iisa Strand. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 8. Sarjakihlaaja.. Asiakas Julia Kettunen on kolmen eri miehen kanssa kihloissa. Hän haluaa FGI:n auttavan häntä tekemään valinnan, kuka on se oikea. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Helena Vierikko, Jarkko Miettinen. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Venla Mäkelä Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Bones
Porkkana puskassa. Lasten TV-sarjan tähti löydetään murhattuna, ja uhrin yksityiselämästä ilmenee yllätyksiä. Booth ja Brennan suunnittelevat Christinen ensimmäisiä syntymäpäiväjuhlia. Clark on kirjoittanut kirjan ja haluaa kuulla tiimin mielipiteen siitä. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:35
Panttivangit
Klo 14:45. Päivä alkaa arkisin menoin, mutta vaikka päällisin puolin kaikki on normaalisti, panttivankien pinnan alla myllertää pakoyrityksen lähestyessä. Jaken ja Morganin on leikattava jäljityssirut ulos, ja Brianin harhautettava vangitsijoita. Onnistuuko perheen kuitenkaan huiputtaa sieppaajiaan? Duncanilla on omat murheensa, kun hänen vaimonsa Nina ilmoittaa haluavansa lopettaa syöpähoidot ja nauttia jäljelle jäävästä ajastaan. Tiivistunnelmaisessa amerikkalaisessa jännityssarjassa omapäinen FBI-agentti ottaa huippukirurgin perheineen panttivangiksi kiristääkseen tämän murhaamaan presidentin. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Kovat kaulassa
Jäänmurtaja. Peter ja Neal etsivät venäläistä passiväärentäjää. Jäljet johtavat jäähalliin, joten pian he huomaavat joutuneensa taitoluisteluvalmentajan ja urheiluagentin peiterooleihin. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:35
Voittostudio
03:00
Astral TV