UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 31.3.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Suhdesotkuja. Tieto on valtaa, ja Friedrich saa järkyttyneenä huomata sen, kun Werner onnittelee häntä Patrizian odottamien kaksosten isyydestä. Friedrich ei jaksa enää vaan haluaa muuttaa ja myydä hotellin osakkeensa, mutta Charlotte anelee häntä jäämään. Leonard tekee ylilyöntejä heittäytyessään mustasukkaiseksi Paulinesta. Daniel on kyllä aika ihana, se pitää Paulinen myöntää. Gustlin puheiden perusteella hänen ja Käthen liitto on loppusuoralla. Andrén sydän sykkii Nataschan suuntaan, vaikka hän ei sitä myönnäkään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Synkät saalistajat. Hyväksikäyttäjät iskevät Walkerin ystävän tyttären kimppuun, ja heidät täytyy saada vastuuseen teoistaan. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
14:55
Top Chef
Finaali. Finaalitehtävä on selkeä: luo unelmiesi ravintola. Hyvässä ravintolassa ei ole kyse vain hyvästä ruoasta, vaan organisointikyky ja tiimin johtaminen ovat myös avainasemassa. Finalistit arvaavat aivan oikein saavansa apulaiseksi pudonneita kilpailijoita, mutta jännittävämmäksi asian tekee se, että apulaisten valinta tehdään sokkona makutestin perusteella. Valinnan jälkeen tiimit käyvät ripeästi töihin, ja niin Richardin surf 'n' turf -tyyppinen Tongue & Cheek -ravintola saa vastaansa Miken italialaislähtöisen Iz-ravintolan. Vierailevina tuomareina jaksossa toimivat Lidia Bastianich, Hubert Keller, Alfred Portale, Bill Terlato, Art Smith ja Curtis Stone. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
16:00
Hell's Kitchen Suomi
Jakso 2. Artun ja Elisan balladi. Artun ja Elisan suhde kuumenee, samoin Artun ja Markun välit. Haastekisassa tiukka makutesti. Kuinka käy serviisissä? Keittiömesterina toimii Michelin-kokki Sauli Kemppainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Lemmen viemää
Kipinöintiä. Pauline häkeltyy Danielin yllättävästä rakkaudentunnustuksesta. Seuraavana yönä hän näkee unta, että Daniel joutuu helikopterionnettomuuteen. Hän huolestuu kovasti, mutta seuraavan kerran heidän kohdatessaan lempi leiskahtaa jo paremmin. Michael järjestää ensiapukurssin henkilökunnalle, ja Tina toivoo harjoitusparikseen Gorania. Miehellä on kuitenkin mielessään ihan toinen nainen, jonka eteen hän on valmis tekemään lähes mitä tahansa. Gustl sijaistaa sairastunutta kaksosveljeään Magdalenan kanssa, mitä Alfons ei katso lainkaan suopeasti. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus, väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Uskomaton Mr. Goodwin
Lanka palaa. Jonathan yrittää vapautua pakkopaidasta ennen kuin ilotulitusraketit osuvat häneen ja räjähde hänen jalkojensa juuressa jysähtää. Lisäksi hän taivuttelee metalliesineitä hampaillaan ja makaa yhdestä naulasta koostuvan piikkimaton päällä viktoriaanisten voimamiesten hengessä.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Kaikki Lisasta. Hassun 4000. jakson kunniaksi hänen ohjelmaansa palkataan lapsiavustaja. Lisasta tulee koko kansan hauskuuttaja, joka niittää mainetta. Jaksossa vierailee koomikko Drew Carey. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).
19:30
Isän tyttö
Nainen menneisyydestä. Sabrina on innoissaan saatuaan uuden ystävän Rachelin, mutta juttu muuttuu mutkikkaaksi, kun Rachel paljastuu Jimmyn exäksi. Kun vuosien takaista suhdesoppaa aletaan penkoa, selviää, että Virginialla ja Burtilla oli osuutta pariskunnan eroon... Jaksossa vierailee näyttelijä Hilary Duff! Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Puhdastilan soluttautuma. Yliopiston puhdastilaan pääsee lintu. Pojat yrittävät epätoivoisesti selviytyä tilanteesta, etenkin kun heidän pitäisi jo olla jouluaterialla. Amy onkin järjestänyt varsinaiset bileet, viktoriaaniseen tyyliin. Seuraleikeiltäkään ei vältytä. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Kahdeksas tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Karkulaiset. Uusien konnankoukkujensa ansiosta Bart joutuu ojennuslaitokseen, mistä hän pakenee pahana tyttönä tunnetun uuden ystävättärensä kanssa. - Vierasäänet: Sarah Michelle Gellar, Jane Kaczmarek, Charles Napier. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
112
Osa 11. Poliisikoira Sauli. Osa 11. Huolestunut äiti soittaa hätäkeskukseen lapsen kadottua yleisessä puistossa. Helsingin poliisipartio saa hälytysilmoituksen alka vasta tappelusta. Espoossa puolestaan poliisikoira Sauli pääsee hommiin jäljitystehtävällä ja Kuopiossa palaa auto. K7
22:00
Maailman kauheimmat naapurit
Meluisa vuokralainen. Skotlantilaismies tekee elämänsä virheen vuokratessaan asuntonsa kahdelle harmittoman oloiselle koiraihmiselle. Leicestershiressä painajaismainen naapuri tekee kolmen tuttavapariskunnan elämästä sietämätöntä. Englantilainen realityohjelma.
23:00
Maailman kauheimmat naapurit
Hengenvaarallinen naapuri. Tutustumme uuden tuotantokauden myötä yhä painajaismaisempiin naapureihin. Tässä jaksossa tapaamme Cardiffiin muuttaneen puolalaispariskunnan, joka saa pelätä mielenvikaista naapuriaan henkensä edestä. Lisäksi tapaamme entisen sotilaan, joka kokee tulleensa ahdistelluksi useamman naapurinsa toimesta. Englantilainen realityohjelma.

Kello 24:00

00:00
Revolution (K16)
Vanhemmuuden huolista. Aaron yllättyy nähdessään Gracen autioituneessa Spring Cityssä, ja Grace kertoo kaupunkiin vähän aikaa sitten saapuneesta naisesta, joka osoittautuu Aaronin entiseksi vaimoksi Priscillaksi. Myös Priscilla kertoo nähneensä tulikärpäsiä ja luullensa olevansa hullu. Meksikossa Connor johdattelee Monroen herra Nunezin puheille, joka määrää Monroen vangittavaksi. Patriootit alkavat pystyttää telttaleiriä Willoughbyn ulkopuolelle, ja tilannetta tarkkaileva Gene huomaa erään ystävänsä olevan leirissä. Jason saa selville, kuka on vastuussa uudelleenohjelmointikeskusten rakentamisesta. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Nikita (K16)
Elävänä tai kuolleena. Haavoittunut Nikita pökertyy eläinsairaalalle ja herää Jaoston lentokoneesta Michael vierellään. Amandan pillin mukaan tanssiva Matthew Graham on lavastanut Dale Gordonilla olleet todisteet niin, että Nikita vaikuttaa taas syylliseltä. Ryan kuitenkin keksii, kuinka Amanda on saanut kaikki toimimaan halunsa mukaan, ja Nikitan täytyy tehdä yhteistyötä Michaelin kanssa saadakseen Amandan kätyrit paljastettua. Owen, joka kutsuu nyt itseään nimellä Sam, palaa kuvioon ja kertoo Alexille haluavansa kostaa Amandalle. Luc Bessonin menestyselokuvaan perustuva jännityssarja entisestä rikollisesta Nikitasta, josta salaisen palvelun Jaosto koulutti ammattitappajan. Neljäs tuotantokausi. K16 (väkivalta).
02:00
Nitro Circus Live
Eeppisimmät onnistumiset. Kymmenen parasta hetkeä ensimmäisiltä kahdelta kiertueelta Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Euroopassa. Australiasta listalle pääsivät kameliajot ja ajomatka rantatietä pitkin. Euroopassa ajettiin poroilla ja koettiin täysi areena Hollannissa. Uuden-Seelannin haka-tanssi jäi pysyvästi ryhmän käyttöön. Ykkössijalle kuitenkin pääsi Cam Sinclairin ja Travis Pastranan onnistunut tupla tupla. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja. K12
02:30
Isän tyttö
Nainen menneisyydestä. Sabrina on innoissaan saatuaan uuden ystävän Rachelin, mutta juttu muuttuu mutkikkaaksi, kun Rachel paljastuu Jimmyn exäksi. Kun vuosien takaista suhdesoppaa aletaan penkoa, selviää, että Virginialla ja Burtilla oli osuutta pariskunnan eroon... Jaksossa vierailee näyttelijä Hilary Duff! Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Sallittu kaiken ikäisille.
02:55
Voittostudio