UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Torstai 25.12.

07:30
Euroopan nuoret työttömät
Euroopassa nuorisotyöttömyys on vaikea ongelma. Varsinkin Etelä-Euroopassa nuorten tulevaisuus on toivoton. Samoin meillä Suomessa, koulutuksen korkeasta tasosta huolimatta. Onko EU:n tukiohjelmasta apua tilanteeseen? HD Äänitekstitys: suomi.
08:00
Yle Uutiset
08:05
Avara luonto: Pingviinit piilokamerassa
2/3. Ensiaskeleita. Vakoilukamerat seuraavat tiiviisti vastakuoriutuneiden pingviininpoikasten elämän alkutaivalta. Mutta valppaina ovat myös taivaalla vaanivat saalistajat: viistäjät, karakarat ja merimetsot. T: BBC. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:00
Yle Uutiset
09:05
Puistojen Britannia
1/3. Loch Lomond. Näyttelijä Caroline Quentin tutustuu Skotlannin tunnetuimpaan kansallispuistoon. Ylämaan kisat keräävät vuosittain paikalle runsaan yleisön. Puisto on myös lintubongarien paratiisi. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
09:55
Yle Uutiset
10:00
Jumalanpalvelus
Joulupäivän tv-jumalanpalvelus Porvoon tuomiokirkosta saarnaa Riitta Kaajava. Liturgina toimii Juhana Sihvo. Urkuri Jarkko Yli-Annala, kanttori Alla Lasonen-Kokkonen.Sancti Amici kuoro johtajana Minna Wesslund. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Yle Uutiset
11:05
Aunuksen kylillä
Arkkitehti Carolus Lindberg ja hänen assistenttinsa Jouko Hautala tekivät tutkimusmatkoja Suomen miehittämässä Itä-Karjalassa vuonna 1943. Hautalan tytär Marja Pensala seurasi isänsä jälkiä 50 vuotta myöhemmin. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:10
Sydämen asialla
Satavuotissyntymäpäivät. Uusi ylikonstaapeli Miller haluaa vaihtaa kyläpoliisin nopeaan partioautoon. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
13:00
Paavin joulutervehdys
Paavi Franciscuksen perinteinen joulutervehdys ja "Urbi et Orbi" -siunaus Pietarinkirkon aukiolta Roomasta. Selostus Kaarina Koho. Tuotanto Italian televisio. Äänitekstitys: suomi.
13:35
Maaret - tunturien tyttö
(Suomi 1947, 82') O: Valentin Vaala. N: Eila Pehkonen, Olavi Reimas, Hilkka Helinä, Ale Porkka. Kotimainen elokuva kirurgista, joka pakenee hermopaineita Lapin erämaihin. Mv. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 5.5
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
15:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:20
Katri Helena - juhlakonsertti
Tampere-talossa 3.11. 2013 taltioidussa 50-vuotisjuhlakonsertissa kuullaan läpileikkaus artistin tärkeimmistä kappaleista sekä hänen mietteitään elämästä valokiilassa ja sen ulkopuolelta. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Murdochin murhamysteerit
Keskiyön juna. Murdoch joukkoineen on kuljettamassa vaarallista vankia tuomiolle junalla. Matkalla tapahtuu rikos, jota he joutuvat selvittämään. Kuka on rikoksen takana ja mikä on hänen motiivinsa? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
18:10
Viimeinen tango Halifaxissa
11/12. Celia esittelee Alanin Murielille. Miksi sisarusten välit ovat tulehtuneet? Caroline kuulee uutisen, joka vie maton alta. Uudet siskopuolet Caroline ja Gillian viettävät iltaa kaksin. Mihinkähän se mahtaa johtaa? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:05
Joulun tähdet Helsingissä
Pepe Willberg, Diandra, Aili Ikonen ja Osmo Ikonen tulkitsevat jouluista musiikkia UMOn säestyksellä, johtajanaan Sonny Heinilä. Konsertin juontaa Jussi-Pekka Rantanen. Taltiointi on tehty 16.12.2014 Savoy-teatterissa. HD
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Rautarouva
(The Iron Lady, Englanti 2011) Kahdella Oscarilla palkittu elokuva Margaret Thatcherin kiehtovasta elämästä. Tarina naisesta, joka romutti sukupuoli- ja luokkaesteet saadakseen äänensä kuuluville. N: Meryl Streep. HD Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 51 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 21:00

22:25
Taulukauppiaat
Joulu on jo ovella mutta kauppa ei vaan käy. Yhteistyö rakoilee ja koko ajan palelee, mutta ei se mitään. Suurin ongelma on nimittäin orastava ystävyys. Juho Kuosmasen Cannesissa palkittu elokuva. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.4 ∙ Rotten Tomatoes 86 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:25
Cirque du Soleil: KA, elämän tuli
Itämaishenkinen seikkailushow on kuvattu Las Vegasissa, missä jo miljoona ihmistä on käynyt sitä ihastelemassa Mukana on mm. capoeira-tanssia, huimaa akrobatiaa, itämaisia kamppailulajeja ja varjokuvatarinoita. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:50
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna