UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Torstai 31.7.

06:25
Puutarhaunelmia: remix
Leila Lammi-Hiltusen puutarha Ulvilassa on kasvinharrastajan paratiisi. Puutarhan istuinpaikat ja patiot ovat Heikin aiheena. Mariitta Armisen Salainen puutarha rakentuu rinnetontille Espooseen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
06:55
Ylen aamu-tv
06.55 Ykkösen aamu-tv:n otsikot. 07.00 uutiset, sää ja urheilu puolen tunnin välein. yle.fi/aamutv
09:30
Tuomas Enbuske - Sivistyksen käsikirja
Arkkitehtuuri. Miksi talot näyttävät siltä miltä näyttävät? Mitä ovat asumiskoneet? Ovatko lähiöt niin rumia kuin väitetään? Kuka ihme oli Le Corbusier? 1920-luvulla sattui ja tapahtui, miten se vaikuttaa meihin?(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Kyläsairaala
Vihollinen sisäpiirissä. Sisar Brigid on saamassa adoptioasian virallistettua. Eräs perhe on väkivaltaisen maineessa, mutta Ormerod ei kiellä apuaan sitä tarvitsevilta, vaaran uhallakin. Sarja päättyy. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:50
Päivän kasvo
11:00
Yle Uutiset
11:05
Aamusydämellä
Lapsuuden väkivalta. Pelon ilmapiiri varjosti Taivi Toikan ja Paavo Riihitammelan lapsuutta. (U). yle.fi aamusydamella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:45
Ruotsin salaiset huoneet
Kuninkaallinen kirjasto - maanalainen laitos. Tutustumme Ruotsin historian salaisuuksiin Melker Beckerin opastuksella. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
A-studio
Huonoa asuntopolitiikkaa Helsingissä - koko maa kärsii? Suomen silakkasaalis muille maille. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:30
Sydämen asialla
Vihainen prikaati. Kyläläiset protestoivat Lordi Asfordlya vastaan tämän kieltäessä retkeilijöitä kulkemasta maittensa kautta. Aseistetusta pankkiryöstöstä tuomittu rikollinen palaa kylään. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
13:20
Kuisma ja Helinä
(Suomi 1951, 91'). O: Ilmari Unho. N: Kalervo Nissilä, Elina Pohjanpää, Uljas Kandolin. Larin-Kyöstin runoelmaan perustuva, 1880-luvun hämäläiskylään sijoittuva kertomus kasakkapäällikköön rakastuvasta nuoresta neidosta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 4.9
Lue lisää: IMDbLeffatykkiWikipedia
14:50
Arkistokuvia: Leikkiviä lapsia
(Suomi, 1936). Helsingin Kallion kansakoulun poikien laulu, joka kuvitettu leikkivillä lapsilla. Mv. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:10
Ylen aamu-tv: Tänään otsikoissa
Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena.
15:55
Avara luonto: Tiikerin paluu
Salametsästys hävitti kaikki Sariskan suojelualueen tiikerit Intiassa, mutta tiikerin puolustajat eivät lannistuneet. Alueelle siirretään tiikeripari, joiden jälkeläisten toivotaan valtaavan tienoot omikseen. T: BBC. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Scott & Bailey (12)
1/6. Brittiläisen poliisisarjan keskushenkilöt, konstaapelit Janet Scott ja Rachel Bailey työskentelevät Manchesterin poliisivoimissa, jota myös johtaa nainen. Naiset ovat erilaisia mutta lojaaleja toisilleen. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
Mukana talous ja kulttuuri.
18:13
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
18:16
Yle Uutiset sää
18:20
Päivän kasvo
18:30
Tuomas Enbuske - Sivistyksen käsikirja
Filosofia. Onko filosofia vain tarpeetonta viisastelua vai onko siitä hyötyä myös käytännön ongelmissa? Mitä filosofia sanoo pettämisestä tai turpiin vetämisestä? Miten saavutetaan oikeudenmukainen yhteiskunta?(U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Downton Abbey (12)
Kartanon kesäretki 1/2. Isäntäväen ollessa toisaalla Carson piiskaa väkeään pistämään paikat kuntoon kartanossa, mutta suuret markkinat syövät huomiota. Erään henkilön maailmaan puhaltaa lempeä etelätuuli. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:50
Lenan matkassa
Lena Haglund on kokenut maailmanmatkaaja, mutta hänen matkakohteensa eivät taatusti ole useimmille tuttuja. Nyt Lena seikkailee Uzbekistanin Buharassa. HD Äänitekstitys: suomi.
20:00
Tiettömän taipaleen takana
Åse Kokaas ja Rune Ingebretsen ovat poikiensa kanssa raivanneet ja rakentaneet maatilan Vallen kunnan tunturialueelle. He ovat itse kustantaneet sinne tien ja puuhailevat tilallaan vuohien ja metsästyskoirien parissa. HD Äänitekstitys: suomi.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:55
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:05
Valkoinen kuningatar (16)
9/10. Towerin prinssit. Margaret toivoo poikansa Henrik Tudorin nousevan valtaistuimelle, mutta Toweriin teljetyt prinssit ovat Henrikiä edellä vallanperimysjärjestelmässä. Joku muukin voisi hyötyä prinssien kuolemasta. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
22:05
Ulkolinja: Japanin eläkepommi
Japanissa väestö ikääntyy hurjaa vauhtia ja samalla syntyvyys laskee. Maan talous uhkaa romahtaa yhä pidempään elävien eläkeläisten määrän kasvuun. Miksi niin harva japanilainen saa lapsia? T.: BBC HD Äänitekstitys: suomi.
22:55
Yle Uutiset
23:00
Kahden keikka
Katkera sovinto. 70-vuotias Magda Hofheimer tulee Renzin puheille ja haluaa tämän ottavan yhteyttä hiljattain vankilasta vapautuneeseen Eberhard Buckiin. Mitä suunnitelmia varakkaalla Magdalla on Eberhardin varalle? Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
23:55
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna