UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Keskiviikko 23.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Valinnan vaikeus. Morsiamet Rene ja Nnenna ovat sovittaneet lukuisia häämekkoja tuloksetta, eikä äitien jämeristä otteista ole aina apua. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
09:30
Tuhluriprinsessat
Merkkitietoinen mutsi. Osa-aikatöissä käyvä pienen lapsen äiti Corrinne on parantumaton törsääjä. Hän tuhlaa rahansa designvaatteisiin ja tyyriisiin aterioihin. Corrinnen mies saa tarpeekseen, kun velkojat uhkaavat viedä heidän asuntonsa, ja kutsuu hätiin talousneuvoja Gailin. Gail paneekin ensitöikseen ravintolaherkuille person perheenäidin kokkikouluun. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
10:00
Sarahin sisustusvinkit
Soma soppi kahteen käyttöön. Sarah ja Tommy luovat ankeasta ja ahtaasta tilasta käytännöllisen kotitoimiston ja täydellisen oleskeluhuoneen, jonka värimaailma ja yleisilme miellyttävät yhtä lailla naisellista ja miehistä makua. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
10:30
Eden
Sinkkutytön vilvoittelupatio. Minna, Tommy ja Mikko rientävät sinkkutytön avuksi uudistamaan isoa, takapihaksi ja parvekkeeksi jakautuvaa oleskelualetta. Ensiapuna Mikko tuo valoa pihaan kaatamalla pois ison serbiankuusen. Tilalle rakennetaan liuskekivilla päällystetty oleskelualue sekä puinen, köynnöksin koristeltu pergola. Tommy herättää parvekkeen henkiin lisäämällä sinne apupöydän sekä hyllyjä vehreine istutuksineen. Minna istuttaa pihalle ruutupuutarhan hyötykasveineen. Kotimainen puutarhaohjelma. 6. tuotantokausi. (22')
11:00
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tällä kertaa matkaseurana on Antonio Flores. Laura heittäytyy Antonion kanssa täysin turisteiksi, minkä jälkeen saavutetaan zeniläinen mielenrauha modernin taiteen näyttelyssä. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
11:30
Yllätyskokki Niki
Polttarit. Erkki viettää polttareitaan mökillä poikaporukalla. Paikalle on juonittu myös Niki. Yhdessä Erkin kanssa he valmistavat metsästyshenkisiä grilliherkkuja raavaille miehille. Kotimainen lifestyle. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Elixir
Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. 7. tuotantokausi. (21')
12:30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Vitsikäs veturinkuljettaja. Veturinkuljettaja ja taiteilija Tony Cook ei oikein luota kokkaustaitoihinsa, mutta valmistaa kuitenkin kunnianhimoisesti paistettua halloumia, liekitettyjä pihvejä Angus-härästä ja suklaakakkua. Porukan vitsiniekalla on aina hauskoja tarinoita kerrottavanaan, mutta kaikille vieraille hänen poliittisesti epäkorrektit vitsinsä eivät välttämättä uppoa. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13:00
Tomin keittiö
Korealainen perheateria henkilökunnalle. Jaksossa Tomi kokkaa henkilökunnalleen rennon kiitosillallisen. Listalla on miniburgereita, korealainen perheateria Bossäm sekä sherry-suklaakeittoa ja mantelijäätelöä. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
13:30
Tuhluriprinsessat
Tyttö joka ei kasvanut aikuiseksi. Michelle on 27-vuotias, mutta asuu edelleen vanhempiensa siipien suojissa. Michelle shoppailee holtittomasti ja haaveilee isoista taloista ja luksusautoista, vaikka käykin vain osa-aikatöissä. Vanhemmat ovat saaneet tarpeekseen tyttärensä leveästä elämäntyylistä ja kutsuvat hätiin talousneuvoja Gailin, joka ajaa tuhluriprinsessan pois pesästä. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
14:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Äidin kaipuu. Margaret ja Jill saapuvat häämekko-ostoksille ilman äitejään. Herkässä tilanteessa sukulaisten, ystävien ja henkilökunnan tuki on tarpeen. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
14:30
Manhattanin äitiyskonsultti
Lastenhuoneessa kummittelee. Emilyllä on paha synnytyspelko, mutta ennen sen hoitoa on käsiteltävä vauvoja syövä koira. Joannen ja Damonin lastenhuoneessa kummittelee. Saadaanko henki siirtymään tuonpuoleiseen ennen vauvan syntymää? Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. (44') K7 (ahdistus).
15:30
Olet mitä syöt
Äiti ja tytär samasta puusta. 51-vuotias Angela ja hänen 23-vuotias tyttärensä Allyson painavat tismalleen saman verran. Heidän yhteispainonsa on huimat 272 kiloa. Myös heidän elintapansa ovat samanlaiset: molemmille maistuu alkoholi ja rasvainen ruoka. Gillian selvittää, onko epäterveellisestä elämästä jo seurannut pysyviä vaurioita vai voivatko äiti ja tytär vielä muuttaa elämänsä suuntaa. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
16:00
Häähullut
Morsian kuin enkeli. Angel vinguttaa luottokortteja saadakseen täydelliset häät. Tasanna pääsee esittelemään kuutta hääpukuaan häävieraille. 8. tuotantokausi. (40') Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Hurja remontti
Kuvankaunis koti. Ammattivalokuvaaja Amber Augustinin elämä mullistui, kun hänen nuorimmaisensa syntyi keskosena. Hengestään taistellut Lane-poika jäi henkiin, ja kiitollinen Amber toimii nykyään valokuvaajana keskososastolla ja ikuistaa vanhemmille muistoja vauvoista, sillä osa heistä ei voi koskaan tuoda lastaan kotiin. Tulva tuhosi Augustinien kodin ja Amberin valokuvastudion, mutta Ty Pennington saapuu auttamaan Amberia, jotta tämä voi jatkaa tärkeää työtään. Amerikkalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.

Kello 18:00

18:00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Kaisa pitää esittelyä Riihimäellä ja hakee Loviisasta myyntiin talon, joka osoittautuukin täysin erilaiseksi, kuin Kaisa oli kuvitellut. Työntäyteisen aamun päätteeksi Kaisa suuntaa ottamaan osaa Vivan koulutuspäivään Tomi Björckin loihtimalle lounaalle. Teuvo saa valmiiksi mittavan stailausurakan Kirkkonummella. Kotimainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')
19:00
Arvostele mun illallinen Suomessa
Joonas opiskelee kuudetta vuotta lääkäriksi. Turkulaisen tavoitteet ovat korkealla, mutta miehen jälkiruoan raaka-aine herättää vieraissa hilpeyttä. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
19:30
Arvostele mun illallinen Suomessa
Suuri valkoinen metsästäjä eli 52-vuotias Jouni, on kaatanut hirven ja aikoo valmistaa siitä illallisen. Tarjolla on myös muita metsän antimia ja tietysti tuhat euroa. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
20:00
Valheen vangit
Muisto. Nainen uskoo olleensa aikoinaan syyllinen pikkuveljensä hukkumiseen, ja haluaa tunnustaa tämän pian kuolevalle isälleen. Poikansa kuolemaa edelleen sureva, masentunut äiti kieltää tytärtään ehdottomasti puhumasta asiasta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Kausi 2, osa 25. Ystävät kehottavat Carrieä hakemaan ammattiapua Kiho-vatvontaansa. Terapeutin odotushuoneesta tuntuukin löytyvän helpotusta. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (20') K12 (seksi).
21:30
Sinkkuelämää
Kausi 2, osa 26. Samantha tekee tuttavuutta seinän takaisten sieluntovereidensa kanssa. Naiset pohtivat, voiko pelkästä satunnaisesta tapailusta kehkeytyä kunnon ihmissuhde. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (23') K12 (seksi).
22:00
Nashville
Isäni kaltaisia ei enää ole. Huipputuottaja kuulee Julietten uuden kappaleen ja ihastuu siihen oitis. Onko Juliette valmis jättämään kantrin? Rayna esittää vahvaa ja välinpitämätöntä, mutta läheiset ovat huolissaan hänestä. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus).
22:55
Ruotsin miljonääriäidit New Yorkissa
Tervetuloa New Yorkiin. Ruotsin miljonääriäidit seikkailevat tällä kertaa New Yorkissa. Mukana ovat Gunilla Persson, Janique Svedberg, Madeline Hult Elghanayan ja Åsa Vesterlund. Ruotsalainen realitysarja. 4. tuotantokausi.
23:50
Paris Hiltonin maailma
Synttärit. On koittanut suuri päivä: Paris täyttää 30. Sen kunniaksi hän esiintyy David Lettermanin ohjelmassa ja pitää juhlat kahdella eri aikavyöhykkeellä. Suhde raittiuden kanssa kamppailevaan Brookeen rakoilee, samoin poikaystävään. Kolmekymppisenä on aika tehdä päätöksiä. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')

Kello 24:00

00:45
Liv D: Tiikeriäidit
LIV D: Tiikeriäidit. Monien kiinalaislasten menestyksen taustalta löytyy hyvinkin vaativat vanhemmat. Dokumentissa seurataan kolmea perhettä, joissa äiti varmistaa, etteivät kotitehtävät lopu sunnuntainakaan. Dokumentti. 1. tuotantokausi. (50') Sallittu kaiken ikäisille.
01:45
Manhattanin äitiyskonsultti
Lastenhuoneessa kummittelee. Emilyllä on paha synnytyspelko, mutta ennen sen hoitoa on käsiteltävä vauvoja syövä koira. Joannen ja Damonin lastenhuoneessa kummittelee. Saadaanko henki siirtymään tuonpuoleiseen ennen vauvan syntymää? Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. (44') K7 (ahdistus).
02:40
Häähullut
Viime hetken muutoksia. Brittany panee morsiusseurueensa uusiksi viime metreillä. Kim raivostuu laiskottelevalle sulhaselleen. 8. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
03:35
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV