UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 27.10.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Tina, hummerinpelastaja. Beatrice näkee Davidin ja Alinan suutelevan, vaikka kaksikon pitäisi esittää eronnutta paria. Beatrice yrittää päästä eroon Alinasta, mutta tämä ei suostu häipymään. David ei halua enää totella äitinsä määräyksiä eikä usko voivansa mennä Luisan ja Sebastianin väliin. Lopulta hän kuitenkin myöntyy äitinsä taivutteluun. Tina päättää jatkaa keittiössä, kunhan hänen ei tarvitse tappaa eläimiä. Hän haluaa myös ostaa hummerin pelastaakseen sen hengen. André ei riemastu, kun hän kuulee Nataschan remonttisuunnitelmista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Isin tyttö. Vaimolla on vapaapäivä, joten Jamie viettää päivän pikkutyttönsä kanssa ja kokkaa helppoja herkkuja, jotka maistuvat pienimmillekin. Tarjolla on marjatikkareita, marokkolaistyylistä pataa lampaasta ja bataatista sekä minestronekeittoa.
10:00
Pitch - kuningasidea
Ajan hermolla. Innovatiivisuudestaan tunnettu kukkakauppa- ja lahjatavaraketju pyrkii laajentamaan näkyvyyttään sosiaalisessa mediassa. Mainostoimistot käyvät töihin, mutta kumpikin kokelas saa jo alkumetreillä asiakkaalta kritiikkiä. Haastava asiakas haluaa kuningasideoita näyttävyyden sijaan.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Yksikin kerta on liikaa. 16-vuotias Amy vajosi koomaan kahdeksi viikoksi ja kärsii edelleen aivovauriosta otettuaan yhden ainoan kerran huumepillerin kotibileissä. Mies taas kuoli penistä suurentavaan pistokseen. Aikaisemmin American Idol -kisoihin osallistunut laulaja kertoo aivokasvaimestaan. Kalifornian metsäpaloalueelta pakeneva perhe on videokuvannut dramaattista tulipaloa hurjalla ajomatkallaan. Kaikkien olisi syytä tehdä suunnitelma kriisitilanteiden varalta. Lisäksi testataan hoitoa, joka poistaa sekä kainalokarvat että -hikoilun. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
LA Shrinks
Ihon alla. Kausi 1, 5/8. Vastaanotolle saapuu paksussa meikissä ja paljastavissa vaatteissa Playboy-pupu, joka päivittelee, ettei löydä kunnollista miestä. Ylipainoisia ihmisiä vihaava Chris juttelee laihdutusleirin asiakkaiden kanssa. Tohtori Greg puhuu isälleen lapsuuden traumoista. Millaista on losangelesilaisten huippupsykologien ja terapeuttien arki työssä ja kotona? Onko heillä mahdollisesti haasteita omassakin elämässä, niin filmaattiselta kuin kaikki näyttääkin? Asiakkaatkaan eivät taida olla hullua hurskaampia. Amerikkalainen reality. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Upeat skandikodit
Tyyliä tarjolla. Kausi 13, 8/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Pernille auttaa huiluvirtuoosia talon myynnissä. Jan Fog arvioi upean vanhan talon. Bettina Schriver esittelee talon tanskalais-amerikkalaiselle parille. Tanskalainen realitysarja.
14:30
Upeat skandikodit
Muistojen mailla. Kausi 10, 4/10. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Kampaaja-meikkitaiteilija pyytää Jan Fogia arvioimaan talonsa Janin vanhalla kotikentällä. Päästäänkö hinnasta yksimielisyyteen? Jesper Holm yrittää saada kaupaksi uniikin vapaa-ajan asunnon Aarhusin eteläpuolella. Tanskalainen realitysarja.
15:00
Ensitreffit alttarilla
Kausi 3, 8/10. Parit tapaavat rakkaustutkija Jason Lepojärven, jolla on heille yllätys. Milla vie miehensä tapaamaan isäänsä ensimmäistä kertaa, ja isä yllättää tuoreen vävyn erikoisella lahjalla. Mikon ajankäyttö rassaa uutta puolisoa. Uusinta.
16:00
Remontilla rahoiksi
Metkut mielessä. Kausi 6, 34/67. Kilpailijoista on tulossa huolimattomia ja nenäkkäitä. Työnjohtaja Keithin kärsivällisyys on koetuksella ja tilanne saa hänet muuttumaan hurjaksi Remppanaattoriksi. Kim ja kaksoset höynäyttävät Madia pahanpäiväisesti. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
16:30
Upeat skandikodit
Kahden aikakauden villoja. Pernille Sams saa kutsun tulla maailmankuulun edesmenneen huonekalusuunnittelija Børge Mogensenin 1950-lukulaiseen kotiin. Mogensen oli aikanaan yksi tanskalaisen modernismin luojia aikalaistensa Arne Jacobsenin ja Hans Wergnerin kanssa. Jan Fog osallistuu kirjamessuille sekä esittelee klassisen kauniin villan nuorelle bloggaaja-yrittäjä-pariskunnalle, joka ei kuitenkaan ole varma, olisiko omakotitalo vai huoneisto heille sopivampi. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
17:00
Lemmen viemää
Pulmia panimossa. Panimon pullotuskone hajoaa, eikä Andrélla ole varoja sen korjaamiseen. Werner ehdottaa Andrélle, että tämä lähtisi Porta Westfalicaan pyytämään lainaa Theresalta. Wernerille käy kuitenkin ilmi, että panimolla on enemmän ongelmia kuin miltä aluksi näyttää. David auttaa Luisaa selvittämään tämän isoäidin reseptin viimeisen ainesosan ja onnistuu samalla pääsemään lähemmäs Luisaa. Natascha ei kauan jahkaile vaan panee moukarin heilumaan. Tuhoisin seurauksin. Viettäessään herkkää hetkeä Friedrichin kanssa Beatrice yrittää manipuloida tätä irtisanomaan Sebastianin. Friedrich kuitenkin näkee Beatricen juonen läpi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi).

Kello 18:00

18:00
Kevin McCloudin ekomökki
Huikeat näkymät. Kevin rakentaa mökillensä huikean korkean näköalatornin, muuttaa toisen maailmansodan aikaisen merimiinan grilliksi ja valmistaa hammastahnaa melko erikoisista ainesosista. Brittiläinen realitysarja, jossa tv-juontaja Kevin McCloud päättää siirtää metsämökkinsä rannikolle ja toteuttaa unelmansa ekoystävällisestä merenrantamökistä. Toinen tuotantokausi.
19:00
Supernanny kiertueella
Kuolema kuittaa univelat. Kausi 1, 5/18. Adkinsin perheessä eletään - ja nukutaan - lasten ehdoilla. Vuosikausien yrittämisen jälkeen perhettä siunattiin kahdella pikku ihmeellä, jotka ovat nukkuneet syntymästään saakka vanhempiensa sängyssä. Kaikkien uni kärsii tämän vuoksi, mikä purkautuu kiukutteluna ja riitelynä. Vanhempien parisuhde on vaarassa, mikäli he eivät saa sänkyään takaisin itselleen. Amerikkalaisessa realitysarjassa lastenkasvatusekspertti Jo Frost matkustaa ympäri maata jakamassa osaamistaan ja auttamassa perheitä ahdingossa.
20:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 7/12. Evgeny ja Satu. Venäläistä ruokakulttuuria rakastava Evgeny ei mahdu enää makuupussiinsa. Satu-puoliso ryhtyy kumppaninsa valmentajaksi ja pistää ruokavalion remonttiin. Lopputulos yllättää Jennin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Erilaiset perheet
Erityislapsen perhe. Kausi 2, 4/10. Neljän lapsen äiti Hanna on omaishoitaja leukemiaa sairastavalle 2-vuotiaalle tyttärelleen Vennylle. Sytostaattihoitojen keskellä Vennyn ja Hannan elämä keskittyy kotona olemiseen ja toiveisiin parantumisesta. Sairaudesta ja vaikeuksista huolimatta perhe osaa nauttia elämän pienistä iloista. Hengähdystauon Hannan arkeen ja sairauden miettimiseen tuo fitness-harrastus. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Sinkkuelämää
Charlotte ja lesboeliitin kutsu. Komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi, ahdistus).
22:35
Dallasin täydelliset naiset
Kaikki on suurempaa Dallasissa. Kausi 1, 1/11. Cary järjestää hyväntekeväisyystapahtuman kotonaan. Hyvien tekojen sijaan LeeAnne nostaa illan puheenaiheeksi Brandin käytöksen. Naisten välit kiristyvät ja myös Stephanie saa osansa draamasta. Tiffany aprikoi, olikohan paluu Dallasiin rokkarimiehen kanssa sittenkään oikea valinta.
23:35
Supernanny kiertueella
Kuolema kuittaa univelat. Kausi 1, 5/18. Adkinsin perheessä eletään - ja nukutaan - lasten ehdoilla. Vuosikausien yrittämisen jälkeen perhettä siunattiin kahdella pikku ihmeellä, jotka ovat nukkuneet syntymästään saakka vanhempiensa sängyssä. Kaikkien uni kärsii tämän vuoksi, mikä purkautuu kiukutteluna ja riitelynä. Vanhempien parisuhde on vaarassa, mikäli he eivät saa sänkyään takaisin itselleen. Amerikkalaisessa realitysarjassa lastenkasvatusekspertti Jo Frost matkustaa ympäri maata jakamassa osaamistaan ja auttamassa perheitä ahdingossa. Uusinta.

Kello 24:00

00:35
Beverly Hills, 90210
Ratkaiseva koe. Kausi 1, 19/23. Brenda kauhistuu, kun hän löytää rinnastaan kyhmyn, josta otetaan koepala. Kaikki jännittävät tulevia ylioppilaskirjoituksia. Andrea ja Steve pänttäävät yhdessä hyvinkin kiinteästi. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. K7 (ahdistus, seksi).
01:35
Yön AVA