UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 27.1.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Taiteilijoiden asumishaaveet. Lumisessa tanskalaismaisemassa odottaa kartanomainen talo uusia omistajiaan. Muotisuunnittelija perheineen tulee katsomaan, vastaisivatko hienot, uudistetut puitteet vinon katon alla heidän toivelistaansa. Näyttelijä-laulaja vaimoineen taas tahtoo myydä talonsa, jossa myyntivaltteja riittää walk-in-vaatehuoneista uima-altaaseen. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Aikahyppy. Aalborgissa 50 vuotta täyttävä Lene on juuttunut parin vuosikymmenen takaiseen tyyliinsä. Lähes samanikäinen Trinny päättää tuoda tädin tälle vuosituhannelle. Metabolisesta oireyhtymästä kärsivä Tina haluaa näyttää, että isokokoiset naiset voivat olla yhtä upeita ja seksikkäitä kuin hoikemmat sisarensakin. Susannah auttaa häntä mielellään löytämään vartalotyypilleen parhaiten sopivia kauniita vaatteita. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Kahdeksas punnitus. Korkeuksissa suoritettava tehtävä kysyy kilpailijoilta yhteistyötä sekä luottamusta. Punnituksessa selviää, pääseekö tiimi yhteiseen painonpudotustavoitteeseensa vai joutuuko joku kotimatkalle. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Asiaa ebolasta. Vieraaksi saapuu journalistikonkari Larry King, jonka seurassa lääkärit ruotivat runsaasti pelkoa ja paniikkia herättävää ebolaepidemiaa, Yhdysvalloissa leviävää enterovirusta sekä Kingin omia terveyshuolia. Lisäksi tavataan nainen, joka antoi äidilleen lahjaksi kasvojenkohotuksen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
OC:n täydelliset naiset
Viva Mexico!. Tamra ja Alexis kohtaavat rauhanlounaan merkeissä. Mukana on myös sovittelijana toiminut Lydia. Gretchen käy tervehtimässä aikaisempien tuotantokausien OC-naista Lauri Petersonia tämän ranchillä. He puhuvat seksistä, hevosista, seksistä, Sladesta, seksistä, Laurin upeasta nykymiehestä ja seksistä. Mukana on myös shokkipaljastus Vickin menneisyydestä. Leidit järjestävät naimisiin menossa olevalle Tamralle bachelorette-matkan. Kohde selviää juhlinnan kohteelle vasta lentokentällä. Lämpöön lähdetään, Meksikon Puerto Vallartaan. Alexis ei ole mukana. Viva Mexico! Matkan teemana on penis, sillä Tamra pitää miesstrippareista, ainakin enemmän kuin taidegallerioista. Heather ei ole koskaan nähnyt virallisia miesriisuutujia, ja Lydia sanoo, että hänellä on tarpeeksi peniksiä kotonaan. Tervetuloateria nautitaan Heatherin valitsemassa ravintolassa nimeltä Café Des Artistes. Se ei ihan vastaa odotuksia, mutta ilta on vielä nuori. Kun Gretchen ja Heather tulevat naistenhuoneesta, Vicki, Lydia ja Tamra ovat luikahtaneet omille teilleen. Miksi? Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä.
15:00
Glee
Herkät hyvästit. Sarja jää tauolle! Tuotantokauden päätösjaksossa lukiosta valmistuvat sekä kouluun vielä jäävät oppilaat muistelevat menneitä vuosia ja jättävät toinen toisilleen hyvästit herkkien laulujen sanoin. Rachel, Finn ja Kurt odottavat jännityksellä yliopistoista saapuvia kirjeitä, jotka määräävät tulevan vuoden kulun. Santana ja Finn miettivät kertaalleen tulevaisuudensuunnitelmiaan, ja Puck ahkeroi päntäten maantiedon kokeeseen Quinnin kannustamana. Amerikkalainen musikaalikomedia. 3. tuotantokauden päätösjakso. K7 (seksi).
16:00
Jamie Oliverin keittiössä
Tulikoe. Jamien oppilaat joutuvat todelliseen tulikokeeseen, kun heidän on valmistettava illallinen hyväntekeväisyystapahtumaan. Kyyneleitä vaatinut kokkikoulu on tullut pisteeseen, jossa uusi Fifteen-ravintola avataan. Keittiössä on kuumat tunnelmat. Seuraavana päivänä paikka täyttyy ravintola-arvostelijoista ja kriitikoista, joiden antama palaute on ensiarvoista. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
17:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Glamourharmaa. Sateisessa Odensessa harmaaseen mieltynyt Cecilie löytää Susannahin avulla uuden ja näyttävämmän tavan käyttää lempiväriään. Pelkkää mustaa suosiva Louise sen sijaan joutuu heittämään hyvästit synkälle ja väljääkin väljemmälle sotisovalleen. Trinny ahtaa hänet tyköistuviin mekkoihin ja korkokenkiin vaikka väkisin. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Kaarevakattoinen ekojätti. Suunnittelija Robert Gaukroger pääsee toteuttamaan lapsuuden haavettaan, kun hän alkaa rakentaa perheelleen omaa ekokotia Englannin kauniille järviseudulle. Innovatiivisessa suunnitelmassa tontilla ollut vanha talorumilus aiotaan sulauttaa osaksi uutta, jättimäistä rakennelmaa, jossa perheen lapset voisivat asua vielä aikuisina. Lisäksi Robert haluaa rakentaa taloon kaarevan viherkaton geodeettisin periaattein, mutta rahoitusongelmat ja ankarat sääolot panevat pahasti kapuloita rattaisiin. Onko suurisuuntainen suunnitelma lopulta liian iso pala purtavaksi? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Suurin pudottaja
Pelko pois. Kilpailijat joutuvat kovan paikan eteen, kun heidät pakotetaan kohtaamaan jokin pelkonsa. Kerrostalon katolla suoritettava haaste on erityisen rankka korkean paikan kammosta kärsiville. Vaikeaa on myös eräällä kilpailijalla, joka häädetään viikoksi oman onnensa nojaan. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Erilaiset perheet
Vainio-Pekat. Raija ja Markku päättivät kymmenisen vuotta sitten, että eivät hanki yhteisiä biologisia lapsia. Sen sijaan heistä tuli lastensuojelun ammattilaisia, lukuisten lasten tukivanhempia ja 10-vuotiaan Hannan sijaisvanhempia. Nyt Hanna asuu jo omillaan, mutta Raija ja Markku kaipaavat yhä perhettä ympärilleen. Pariskunta on päättänyt muuttaa Porista Tampereelle sijaisvanhemmiksi SOS-lapsikylään. Edessä on kesä linja-autossa asuen ja uusia perheenjäseniä, vielä täysin tuntemattomia lapsia, odottaen.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla
Jakso 4. Uunituoreet avioparit muuttavat yhteen. Neuvoja uuteen elämänvaiheeseen haetaan psykologi Kari Kiianmaan vastaanotolta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
OC:n täydelliset naiset
Tuhmia lahjoja tuhmalle mamasitalle!. Vicki, Lydia ja Tamra jatkavat shottiriehaansa Puerto Vallartan keskustassa ilman Heatheria ja Gretchenia. Myöhemmin kavala trio herättää hylkäämänsä ystävät hotellilla. Gretchen kiehuu raivosta, koska on antanut matkan pääjärjestäjänä kaikkensa ja joutuu nyt kohdelluksi niin kaltoin. Riidat ja loukkaantumiset sulavat seuraavana päivänä sightseeingin, shamppanjan, salsan ja lapsuuteen liittyvien kauhutunnustusten painosta. Sitten, lahjoja. Tuhmia lahjoja tuhmalle Tamralle, ja erikoislahjana heille kaikille - strippaava amigokaksikko. Hola, mamasitas! Bambisilmäinen Lydia poistuu, mutta Heather jää katsomaan menoa suu auki. Katsomista siinä onkin, kun minitangoihin pukeutuneet pistolerot panevat parastaan. Kaikenlaista simuloidaan, cunnilingustakin. Mikä fiesta! Gretchen ei tiennyt meksikolaisten miesstrippareiden olevan niin hulluja. Tamra haluaa raskaustestiin. Caramba! Alexis sanoo miehelleen, että nainen ei tarvitse strippaavia miehiä, jos oma aviomies on rakas. "Anna minulle neljäs lapsi, Jim." Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä.
23:00
Rimakauhua ja rakkautta
Lämpimät ihmissuhteet. Davidin veli ilmaantuu kuvioihin ja iskee heti silmänsä Racheliin. Adam ei tästä ilahdu, ja koettelemukset sen kuin lisääntyvät. Brittiläinen komediallinen draamaklassikko keskittyy kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin Manchesterin vilskeessä. Sarjassa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla heidän selviytymistään ihmissuhdekriisien ja elämän pyörteiden keskellä. Pääosissa mm. James Nesbitt ja Helen Baxendale. K12

Kello 24:00

00:00
Kadonneen jäljillä UK
Äidin ja lapsen tarinat. Toinen tuotantokausi alkaa! Edinburghilainen rugbyvalmentaja Mark annettiin vauvana adoptoitavaksi. Tultuaan itsekin isäksi hän päätti etsiä biologisen äitinsä Fabian, joka oli saanut hänet 18-vuotiaana. Stella puolestaan antoi puolitoistavuotiaan tyttärensä Maxinen adoptoitavaksi 50 vuotta sitten, koska ei isänsä sairastuttua pystynyt enää huolehtimaan lapsesta. Ohjelman tiimi yrittää löytää Fabian ja Maxinen, jotta heitä etsivät perheenjäsenet saisivat mielenrauhaa ja vastauksia. Sarjaa juontavat edelleen Davina McCall sekä itsekin lapsena adoptoitu Nicky Campbell. Huippusuositun realitysarjan brittiversiossa ihmiset etsivät kadonneita läheisiään.
01:00
Farm Kings
Pomon pallilla. Joe antaa Danin kokeilla pomona olemista viikon verran. Helpolta näyttävä homma osoittautuukin yllättävän työlääksi, kun pelkissä paperihommissa menee tunti toisensa perään. Mitä sanoo budjetista tarkka Joe, kun Dan ilmoittaa mainosideastaan? Sam saa pian lukion päättötodistuksen ja pohtii lähteäkö opiskelemaan vai jäädäkö farmille. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 6/13.
01:50
Yön AVA