UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 2.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Neljä huonetta
Louis Vuittonin laukku. Tänään on tarjolla mm. toimiva paloauton pienoismalli, "Tappajahai"-elokuvan käsikirjoitus ohjaajan ja näyttelijöiden nimmareilla, indonesialainen cocktailbaari ja Louis Vuittonin matkalaukku 1800-luvulta.
10:30
Neljä huonetta
Puolen miljoonan punnan pöytä. Tänään käsityöläinen myy pöytää, jonka hän on tehnyt sodanaikaisen Spitfiren nokkakartiosta. Miten diilerit reagoivat hurjalta kuulostavaan puolen miljoonan punnan hintapyyntöön? Lisäksi diilereille tarjotaan Elviksen elokuvan alkuperäistä julistetta, Andy Warholin omakuvaa, antiikkista kopiota hallitsijan kruunusta ja muovipulloista tehtyä valaisinta
11:30
Jamie Oliverin kotona
Parsa. Parsojen ilmestyminen kauppoihin on varma kevään merkki, ja Jamie esittelee kolme helppoa tapaa kypsentää tätä monikäyttöistä vihannesta. Parsa-perunapiiras on reunoilta rapea ja sisältä mehevä. Parsasta ja erilaisista merenelävistä syntyy puolestaan yksinkertainen mutta näyttävä annos. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
11:55
OC:n täydelliset naiset
Ramppikuumetta. Gretchen valmistautuu suureen hetkeensä Pussycat Dolls -ryhmän rinnalla. Toisaalla sekä Alexis että Heather pohtivat uuden uransa vaikutusta perhe-elämäänsä.

Kello 12:00

12:50
OC:n täydelliset naiset
Vegasin pyörteissä. Naiset ovat kokoontuneet Las Vegasiin katsomaan Gretchenin esiintymistä Pussycat Dollsien riveissä. Reissu sujuu miellyttävissä merkeissä, ja riidoilta vältytään. Alexis turvautuu esiintymisvalmennukseen saadakseen lisää varmuutta juontajana. Tamra lähtee poikansa seuraksi huonekaluostoksille. Vicki ei saa sanaa suustaan, kun Briana pudottaa äidilleen melkoisen pommin. Amerikkalainen tosi-tv-sarja Orange Countyn ylellistä elämää viettävistä naisista.
13:45
OC:n täydelliset naiset
Viininmaistajaiset. Vicki ja Tamra järjestävät viinikerhonsa perustamisjuhlat. Juhlissa olisi tarkoitus ilmoittaa myös Brianan yllätysavioliitosta. Briana ja Michael eivät riemastu kuullessaan, että heidän pitäisi tutustua juhlissa Vickin poikaystävään Brooksiin. Slade suunnittelee kosivansa Gretcheniä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja Orange Countyn ylellistä elämää viettävistä naisista.
14:40
OC:n täydelliset naiset
Sormusostoksilla. Eri puolilla Orange Countya suunnitellaan naimisiinmenoa. Jo naimisissa oleva Alexis taas intoilee kaksostyttöjensä syntymäpäiväjuhlissa vielä yhden vauvan hankkimista.
15:40
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
15:45
Lily Cole taiteen parissa
Marc Quinn. Marc Quinn on tehnyt pakastetun omakuvan päästään ja marmoriveistoksia raajattomista. Hän esittelee studiossaan valokuviin pohjautuvia puhallusmaalauksiaan ja näyttää, miten hän tekee roiskemaalauksia. Lily Cole pääsee Quinnin kutsumana Monacoon katsomaan hänen näyttelyään. Brittiläinen asiaohjelma.
16:45
Face
Timantit on ikuisia. Anne kihisee raivosta Lydian tiputettua Sharonin, joka oli kahdesta häätöuhan alla tasapainottelevasta mallista lahjakkaampi. Kiukku on kanavoitava seuraavaan kampanjaan, jossa on haastetta kerrakseen. Tytöt vetävät ylleen hankalat vaateluomukset ja esiintyvät nimekkään koruvalmistajan elegantissa mainosvideossa. Iskulauseen ääntäminen sekä korkeissa koroissa juokseminen ovat kuitenkin haasteita, jotka saavat monet tytöistä kompuroimaan. Miten käy Annen yhden naisen joukkueen? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
17:45
Esittelyssä: Iholla
17:55
Muodin huipulle
Tehtävä 8: Pue puolialastomat aussimiehet! . Jäljellä olevat kahdeksan kilpailijaa jaetaan kahdeksi tiimiksi. Tehtävänä on suunnitella australialaisen miestanssiryhmän jäsenille kolmen vaatteen look. Ryhmän nimi on "Thunder from Down Under", ja vaatteiden tulee olla niin joustavia että ne pystyy riisumaan musiikin vauhdissa yleisön edessä. Budjetti on 750 dollaria ja aikaa yksi päivä. Yksi päivä! Tim Gunn varoittaa feminiinistämästä miehiä. Ohjeen ymmärtää viimeistään sovitusvaiheessa, kun kankaisiin sujahtaa treenattu, päivettynyt, rytmitajuinen ukkoslihasmassa. Miesten catwalk-esitys on seksikäs ja hauska, mutta tuomaristo ei ole lahjottavissa. Heidin mielestä vaatteet ovat alta kaiken arvostelun, todella kaukana rakennetajusta ja luomisen ilosta. Bad bad designers! "Miestenvaatteet ovat vaikeita, mutta olisitte silti voineet panna paremmaksi kuin äsken näimme." Miksi Heidi on niin pelottavan vakava? Joutuvatko kaikki kilpailijat nyt kotiin, vai löytävätkö tuomarit sittenkin tavan jatkaa tuotantokautta? Jury: Nina Garcia, Zac Posen, Heidi Klum. Vieraileva tuomari: näyttelijä-laulaja Emmy Rossum (tv-sarja Hävyttömät; Shameless). Amerikkalainen fashion-realitysarja.

Kello 18:00

18:50
Koko Britannia leipoo
Finaali. Finaalissa leivotaan millefeuille-leivoksia, Sacherkakkua sekä petit four -leivoksia. Brittiläinen amatöörileipureiden kilpailuohjelma, jossa jokaisessa jaksossa asetettujen leivontahaasteiden päätteeksi yksi kilpailija kruunataan viikon voittajaksi, ja yksi joutuu lähtemään kotiin.
20:00
Maajussille morsian
Maatilaviikon viimeinen treffipäivä. Maajussien ja puolisoehdokkaiden jännitys kasvaa, kun lopullinen valinta lähestyy. Jäljellä on kuitenkin vielä yhdet treffit. Kuka yllättää ja kenet?

Kello 21:00

21:00
Meidän häät
Piia ja Mika - Uusioperheen yllätyshäät. Piia ja Mika haluavat yllättää kaikki menemällä naimisiin. Piialle tehdään muodonmuutos, Mika puolestaan kirjoittaa Tommy Tabermannin avustuksella romanttisen runon Piialle.
22:00
Frendit
Kukaan ei kosi. Rachel ihmettelee, oliko oikein hyväksyä yllätyskosinta. Lopulta Rachel, Ross ja Joey sopivat, ettei kukaan kosinut. Rouva Geller yllättää Chandlerin ja Monican kesken intiimin tapahtuman. - 9. tuotantokauden 1. jakso. Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Frendit
Emma ei lakkaa itkemästä. Chandler lupautuu unipäissään yhtiön Tulsan toimiston johtajaksi. Rachel on neuvoton, kun ei saa Emmaa rauhoittumaan. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Frendit
Lastenlääkäri. Juuri kun Chandler ja Monica ovat päättäneet muuttaa yhdessä Tulsaan, Monica saa unelmatyön New Yorkissa. Rachelille tulee ongelmia hänen lastenlääkärinsä kanssa. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Pariterapiaa
Suuteluseinä kiivettävänä. Tohtori Berman auttaa pariskuntaa, jonka seksi on hiipunut lapsen syntymän jälkeen. Pari ei ole suudellut vuosiin, koska vaimo tuntee olevansa huono äiti antaessaan seksuaalisuudelleen vallan. Tohtori Bermanin mielestä hänen pitäisi päästä kontrollin tarpeestaan heittäytymällä miehensä kannateltavaksi, kirjaimellisesti. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma, jossa parisuhde- ja seksuaaliterapeutti Laura Berman auttaa pareja kasvotusten.

Kello 24:00

00:25
Miamin täydelliset naiset
Ympäri käydään, yhteen tullaan, osa 1. Leidit tapaavat Andy Cohenin kanssa puidakseen menneen kauden tapahtumia. Esille nousevat muun muassa Karentin ja Rodolfon kummastuttanut suhde sekä Lean ja Marysolin ongelmat. Adrianan ja Joannan myrskyisät välit eivät nekään ole menneen talven lumia, kun tapetille ei nouse ainoastaan Joannan rakkaus Romainiin vaan myös mallin suhde alkoholiin. Sammakoita lentelee suista nähtäessä todistusaineosta Adrianan suorapuheisuudesta ja Lean loukkauksilla kuorrutetuista vitseistä. Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa. 2. tuotantokausi.
01:15
Yön AVA