UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 24.6.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 24.6.
Onnea, Johannes, Juhani, Juha, Jukka, Janne, Juho, Jani, Jussi ja Juhana!
06:52
Maikki ja pelottava Pontso
Näytellään. / Kokkikoulussa. / Maikkia ikävä. Kanadalainen piirrosanimaatiosarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:16
Anniina Ballerina
Anniina ja rytmikäs kummitus. Emmental-salissa kummittelee ja lapset päättävät lähteä selvittämään kummituksen arvoitusta. / Anniina ja lounaspöytä. Kaikki haluaisivat Anniinan parikseen eikä Anniina tiedä kenet valita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:41
Killi ja Kiki
Etsivä löytää. Museoon iskee varas, ja Killi ja Kiki ryhtyvät selvittämään syyllistä. Innokkaat salapoliisit eivät kuitenkaan malta kuunnella silminnäkijöiden kertomuksia... HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:46
Maukka ja Väykkä
Haaveilua. Sekä Maukalla että Väykällä on haaveita, mutta uskaltavatko he toteuttaa niitä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:57
Sanni Sateenkaari
Delfiini pulassa. Sateenkaarelan järvessä on oudon näköinen kala, joka on loukkaantunut. Sanni ryhtyy meribiologiksi ja päättää hoitaa pienen delfiinin kuntoon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan, ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Veera ja Tuomo sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:31
Vilkki Ankka
Suurta taidetta. Vilkki innostuu kuvanveistosta. Hän lähtee Vompan ja Tanelin kanssa Pariisiin mutta joutuu huomaamaan, että taiteen teko on yllättävän kinkkistä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:42
Jetron matkaan
Marsin matkaopas. Lapset tutkivat vanhaa Marsin karttaa, kun Porkkana ja Selleri päättävät oikaista vanhentuneet Mars-käsitykset, ja ottavat myös lapset mukaan tutkimusmatkalle Marsiin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
09:01
Vasikantanssi: Pottuilua
Maalaiselämästä innostunut äiti onnistuu lyömään kuokalla jalkaansa. Lapset joutuvat pohtimaan isoja kysymyksiä, kuten sitä miten heidän kävisi jos äiti kuolisi. Käsikirjoitus Kirsti Manninen ja ohjaus Saara Cantell. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:13
Aika härdelli!
Aikamiesten paluu. Aikajepet ovat lopettaneet poliisinhommat. Temo ja Luru haluavat miesten palaavan takaisin töihin. Vaarana on, että tehokkaampi partio nappaa aikarikolliset kiinni. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Karvinen
Hiirille. Eskon olohuoneeseen hiipii yöllä kaksi kutsumatonta vierasta katsomaan televisiosta kanavaa, josta talonväki ei tiedä mitään. Karvinen nukkuu vieressä eikä tiedä asiasta mitään... HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:37
Eläinhoitolan tarinoita
Kissan kantama orava. Pieni orava joutui kissan retuuttamaksi. Turun eläinhoitolasta löytyvä pipo on nyt oravan turvapaikka. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:42
Tero hoitaa (7)
Nukkumatti saapuu. Viikonloppu alkaa ja Tero haluaa valvoa kokonaisen yön. Hän kutsuu mukaan kavereita ja uuvuttava urakka alkaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:53
Harri & Bip
Kutitusvimma. Nauraminen on hauskaa, mutta liika on liikaa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:55
Harri & Bip
Lentoharjoituksia. Pingviinit osaavat lentää, vai osaavatko? HD Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Vieraina Seth Rogen, Will Arnett, Alison Brie. Alkuperäinen esityspäivä USA:ssa 21.6.2016. HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Uusi päivä
Osa 354: Niklas pelaa omaa peliään. Vilma haastaa Janin huoltajuuskiistassa. Roni tekee kaikkensa että Marika hyväksyisi hänet. Tomi karttaa lihaa kaikin tavoin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Satuhäät
Ruska-aika on värikkäimmillään, kun 27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen vihitään lokakuussa Karstulan kirkossa. Suvun ja ystävien seurassa juhliessa unohtuvat hääviikon kiireet ja murheet. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Rentoa ruokaa Lontoossa
7/10. Vaalitaan perinteitä. Rachel Khoo tunnustautuu myös perinteisen brittiruoan ystäväksi. Keittiössä valmistuvat modernit versiot sunnuntaipaistista ja raparperipiirakasta. Englantilainen aamiainen on iätön klassikko. HD Äänitekstitys: suomi.
12:30
YleX kesäfestarit: Pertti Kurikan Nimipäivät
Suomen Euroviisuedustajan ensimmäinen kokonainen keikka nyt Ylen kanavilla! Punkrockbändi veti Ruisrockin Rantalavalla räjähtävän keikan, jonka aikana kuultiin esim. viisubiisi Aina mun pitää. HD
13:00
Ruisrock: Anna Puu
Anna Puun ensimmäinen esiintyminen Ruisrockin Rantalavalla heinäkuussa 2016. Aurinkoisella keikalla kuultiin biisejä koko laulajan uran varrelta. Ohjelmassa mukana artistin haastattelu. HD
14:00
MotorSport Extra: Rallicrossin SM
Kooste rallicrossin SM-sarjan toisesta osakilpailusta Honkajoelta. Tarjolla jälleen tukku vauhdikkaita tilanteita ja kovatasoisia finaalilähtöjä. HD
14:30
Yleisurheilun joukkue-EM
Yleisurheilun Euroopan joukkuekilpailujen 1. divisioonan ensimmäinen kilpailupäivä. Selostus Tapio Suominen. Vaasa. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius. HD
17:35
Jalkapallon FIFA Confederations Cup 2017: MEX - RUS
Meksiko - Venäjä. Kazan, Venäjä. Selostus Matti Härkönen. HD

Kello 18:00

20:15
Europa Report
(USA 2013) Sekä sciencen että fictionin muistava scifi-jännäri kansainvälisestä astronauttijoukosta, joka matkustaa Jupiterin kuuhun etsimään elämää ja löytää - jotain. O: Sebastián Cordero. HD Äänitekstitys: suomi. K12

Kello 21:00

21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:05
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Vieraina Dominic Cooper, Laura Haddock. Alkuperäinen esityspäivä USA:ssa 22.6.2017. HD Äänitekstitys: suomi.
22:45
Ruisrock: Anna Abreu
Poplaulaja on saanut uuden suomenkielisen uransa vauhtiin. Ruisrockin Rantalavalla heinäkuussa 2016 nähtiin energinen show ja kuultiin mm. hittibiisit Bandana ja Grindaa ja flowaa. Mukana myös Anna Abreun haastattelu. HD
23:45
Mr. Robot
Kausi 2, 12/12. pyth0n-pt2.p7z. Joko on lopullisten ratkaisujen aika? Saako Elliot viimein vastauksia häntä piinaaviin kysymyksiin, vai jääkö totuus leijumaan ilmaan? Sarja jää tauolle. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna