UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 21.8.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 21.8.
Onnea, Soini ja Veini!
06:53
Hyrräpäät
Pidempi. Hyrräpäät käyvät leipomossa leipomassa oikein pitkän taikinapötkön. Hedelmäteekoneen hana kasvaa merkillisesti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
I-hah-haa
Ella vaeltamassa. Ella-ponin kesään kuuluvat sekä vanhat että uudet ystävät, ja kesälaitumilla jokainen ratsastuspäivä on erilainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:09
Mitä ihmettä?
Aikuinen. Mikä on aikuinen? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:14
Kaapo
Kaapo autopesulassa / Seikkailija Kaapo / Ahmatti Kaapo / Kaapo valvoo myöhään Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:39
Ludovic
Yskä ja aivastus. Ludovic ja Lila ovat lähdössä uimahalliin Liisa-tädin kanssa. Harmi vain että Lila alkaa aivastella ja yskiä kovasti juuri ennen lähtöä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:51
Viiru ja Pesonen
Sirkuksessa. Sven Nordqvistin kirjoihin pohjautuva ruotsalainen animaatio. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:04
Ennin Intia
Enni näyttää, miten valmistetaan kasvisbiryania sekä intialaista teetä, chaita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:09
Niksi-Nella
Poniratsastusta. Niksi-Nella on kekseliäs tyttö, joka keksii aina uuden tavan tehdä asioita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Galaxi
08:19
Late Lammas
Kani kateissa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:26
Villi tulevaisuus
Maailman ympäri 80 minuutissa. Leo on piilottanut jokaiseen aikakoneella matkustettuun kohteeseen laatikon. Paljastuu, että laatikot ovat ongelmajätettä ja luonto on vaarassa tuhoutua. Animaatiosarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
On parasta etsiä pieniä ilonaiheita, kun kaikki tuntuu synkältä. Niitä on löytänyt myös 19-vuotias Jan, joka loukkaantui pahoin maanvyöryssä. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Casualty
Kausi 19, 28/48. Eläinten asialla. Bex palaa töihin, mutta ei välty Clairen ivallisilta huomautuksilta. Räjähdyksen uhri pitää Selenan kiireisenä. Guppy saa yllättävän vieraan. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Holby Cityn sairaala
Prinssi. Uusi lääkäri aloittaa työnsä Holbyssa. Ensimmäinen päivä on heti kärkeen haasteita täynnä. Sacha joutuu ottamaan tiukemman linjan oppilaidensa kanssa. Pystyykö Jac heittäytymään äitiyteen? T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:00
Kukkaron herraksi
Kausi 3, 2/12. Nikolle ei ole ehtinyt vielä kertynyt merkittävästi velkaa, mutta käsillä on viimeiset hetket päättää, antaako nuori mies elämänsä luisua velkakierteeseen vai ottaako hän vastuun taloudenpidostaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:27
Kukkaron herraksi
Kausi 3, 3/12. Tanja on ongelmapelaaja ja haluaa toimia varoittavana esimerkkinä nuorille huolettoman velan ottamisen seurauksista. Kolmen lapsen yksihuoltaja järkyttyy kuullessaan Kirstiltä velkasummansa suuruuden. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Hunnutetut norjalaiset
Mikä saa nuoret norjalaisnaiset pukeutumaan niqabiin, musliminaisten kasvohuntuun, joka jättää näkyviin vain silmät? Onko kyse uskonnollisesta identiteetistä? Kuinka heihin suhtaudutaan koulussa ja yliopistossa? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:15
Rakastan sinua ikuisesti?
Osa 2/4. Lene ja Carsten ovat naimisissa toista kertaa - keskenään. Ensimmäisessä avioliitossa Lene luonnehti miestään neljänneksi lapsekseen ja pian tiet erosivat. Mutta kuinka ero kasvatti heitä? (U) Äänitekstitys: suomi.
13:45
Lähes tavallinen nuori
Kehitysvammainen Peter on pyörätuolilla liikkuva 17-vuotias nuori mies, joka haluaa elää elämäänsä muiden nuorten tapaan. Pian hänen olisi otettava vastuu omasta elämästään. Onko Peter valmis siihen? Äänitekstitys: suomi.
14:15
Kekseliäs nikkari
7/7. Tilalle haetaan lampaita syyserotuksesta. Uimalammikko saa sillan. Pian juhlitaan sadonkorjuuta. Entä mitä haaveilutornille kuuluu? Sarjassa keksijä-Erik perheineen unelmoi omavaraisesta elämästä maatilallaan. HD Äänitekstitys: suomi.
14:55
Tyttöjen erämaaseikkailu
4/4. Viimeisen reissun Tonje, Elise, Maria ja Randi tekevät Finnmarkin rannikolle ja haasteita riittää sielläkin. Neljä norjalaistyttöä seikkailee pohjoisen erämaissa kuvaten ja kertoen tunnelmistaan. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
15:35
Mike Tyson: Tyly totuus
Mike Tyson kertoo elämästään humoristisen suorapuheisesti tässä yhden miehen lavaesityksessä. Nyrkkeilyn raskaansarjan entisen MM-miehen elämä ei todellakaan aina ole ollut ruusuilla tanssimista. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Humps, Tilkkupeiton tarinoita, Pasin ja Kielon valtakunta, Katinkontti sekä Postimies Pate, erikoislähettipalvelu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Casualty
Kausi 19, 28/48. Eläinten asialla. Bex palaa töihin, mutta ei välty Clairen ivallisilta huomautuksilta. Räjähdyksen uhri pitää Selenan kiireisenä. Guppy saa yllättävän vieraan. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
18:50
Kommandokoulun parhaat
1/8. Jos mielii merivoimien eliittijoukkoihin, on läpäistävä rankka kahdeksan kuukauden koulutusjakso. Joukko miehiä lähtee tavoittelemaan unelmaansa, mutta vain kourallinen heistä kestää loppuun asti. HD Äänitekstitys: suomi.
19:36
Au pairit Kanadassa
7/9. Riitoja ja romansseja. Vanessa ja vasta Kanadaan saapunut Johanna ajautuvat riitaan Ronin perheen järjestämissä juhlissa. Mona ihastuu Tinder-deittiinsä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:05
Uusi päivä
Osa 383: Sydänkipuja. Otson sydäntä operoidaan ja syyllisyys kalvaa Lauria. Tomi ja Krista kipuilevat oman suhteensa äärellä. Teron sydän sykkii Ronille. Asko riemuitsee liian aikaisin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Prey (K16)
Uusi sarja 1/3. Rikoskonstaapeli Marcus Farrow on hyvän miehen maineessa poliisina ja ihmisenä. Silti ei tarvita kuin häviävä hetki, ja hänestä tulee raa'an kaksoismurhan pääepäilty, ihmishirviö. Mikä meni vikaan? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
True Detective (16)
Kausi 1, 2/8. Poliisilla on paineita ratkaista murha ja uskonnollisiin kultteihin erikoistunut taho yrittää kaapata tapauksen näppeihinsä paikallisten etsivien vastustuksesta huolimatta. Hartin liitto rakoilee. T:HBO (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
23:00
Paini MM
Kreikkalais-roomalaisen painin sarjat 71 kg, 75 kg, 85 kg ja 98 kg. Selostus Jarkko Ala-Huikku. Pariisi, Ranska. HD

Kello 24:00

00:00
Kova laki: Erikoisyksikkö (16)
Kausi 10, 16/22. Ballerina. Kolme uhria löydetään vierekkäisistä asunnoista surmattuna. Yksi heistä on entinen ballerina, jonka elämä oli mennyt alamäkeä uran jälkeen. Epäiltynä on mies, jonka kanssa hänellä oli suhde. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
00:40
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna