UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 31.3.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Epäuskoa. Tieto Poppyn kuolemasta järkyttää koko Fürstenhofia. Werner ei suostu hyväksymään asiaa vaan pitää koko juttua törkeänä huijauksena. Kunniansa saa kuulla niin Beatrice kuin pikkusiskonsa poismenosta suunniltaan oleva Natascha. Ei Poppy voi olla poissa! Beatrice näkee Luisan parhaan ystävän kuoleman keinona saada Davidia ja Luisaa lähentymään. Friedrich keksii näpäyttää Sonnbichlereitä pienellä roolienvaihtoleikillä - nuorten työntekijöiden tukemisen nimissä tietenkin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilö-kunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (ahdistus, seksi).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Syömishäiriöt. Tänään käsitellään paloturvallisuutta ja puhutaan tragediasta, johon piittaamattomuus johti Oaklandissa. Tohtori Berman käy astrologin juttusilla. Syömishäiriö vaikuttaa usein koko perheen hyvinvointiin. Anoreksiasta ja bulimiasta kärsivä Lauren on salannut perheeltään järkyttävää totuutta jo 13 vuoden ajan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
10:30
Koiralle koti
Motu. Maltankoirasekoitus Motu saa uuden kodin, mutta ensin siltä pitää leikata tyrä. Brandon opettaa Motun myös istumaan kajakissa uuden emäntänsä seurana. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
11:00
Suurin pudottaja
Neljäs punnitus. Kausi 14, 8/24. Bob vie baseballia rakastavan Biingon tapaamaan erästä tämän suurta idolia. Punnituksessa paljastuu, miten pudottajat ovat pärjänneet ilman valmentajiaan. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Voguen Fashion Fund
New Yorkin muotiviikko. Finalistit esittelevät mallistojaan New Yorkin muotiviikolla. Monelle kyseessä on ensimmäinen muotinäytös, mutta myös tärkeä tilaisuus päästä esille. Näytöksen pitäisi säväyttää ja vakuuttaa sekä tuomarit että sisäänostajat.
14:00
Kaikkien aikojen kosinta
Klaus ja Maisa. "Entä jos en koskaan päästä irti?" Näillä sanoilla alkoi mikkeliläisen tennisvalmentajan Klausin ja hänen avopuolisonsa Maisan yhteinen matka. Hyväntuulinen ja huumorintajuinen Klaus on päättänyt yllättää Maisan kesken työpäivän torikahvilassa.
15:00
Jane the Virgin
Neljästoista luku. Kausi 1, 14/22. Michael uskoo Rafaelin auttavan Emiliota, mikä saa Janenkin epäluuloiseksi Rafaelia kohtaan. Petra yrittää hankaloittaa Rafaelin elämää entisestään, ja kaiken lisäksi Roman Zazon kaksosveli on ilmaantunut hotellille. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K12 (ahdistus).
16:00
Lemmen viemää
Kunnes kuolema meidät erottaa. Werner tajuaa vihdoin, että rakas Poppy-vaimo on poissa. Hautajaisten järjestäminen ja jäähyväisten jättäminen tuntuvat kuitenkin ylivoimaisilta tehtäviltä. André ottaa ohjat käsiinsä ja on veljensä tukena. Myös Natascha on täysin murheen murtama. Paljon jäi sanomatta pikkusiskolle, mutta pystyisiköhän hän laulamaan hautajaisissa? Isabelle saa kutsuttua itsensä Sebastianille yöksi, mutta Beatrice vaatii Isabellea laittamaan vielä isompaa vaihdetta silmään Sebastianin ja Luisan välien rikkomiseksi. Norman suutahtaa Alfonsille ja päättää ottaa esimiehen roolin tosissaan. Kun Fürstenhofiin saapuu amerikkalainen elokuvatähti Dexter Torrence, Norman haluaa ehdottomasti itse isännöidä tähden villisikajahtia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (ahdistus).
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Finaali. Kausi 5, 23/23. Viidennen kauden päätösjaksossa nähdään pois leikattuja pätkiä Beverly Hillsin täydellisten leidien elämästä, joka saattaa toisinaan yllättää jopa heidät itsensä. Playboyssa esiintynyt Lisa Rinna kertoo kirjoittamastaan seksivinkkikirjasta, ja Kim ja Lisa V. kertovat palavasta halustaan tulla isoäidiksi. Yolanda haluaa muuttaa pienempään ja Mauricio esittelee hänelle 12-15 miljoonaa dollaria maksavia taloja. Amsterdamin matkalla hän saa tilaisuuden esitellä lapsuudenkotinsa matkaseurueelleen.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Kerrasta poikki. Kausi 7, 17/19. Scott harkitsee sterilisaatiota, kun hän kuulee, että Kourtney saattaisi haluta vielä lisää lapsia. Amerikkalainen realitysarja.
18:55
AVA ja kevätkampausten salat
19:00
Lemmikkien hamstraajat
Ohjelmassa esitellään ihmisiä, joille on muodostunut pakkomielle eri eläimistä. Marlenella on 40 näyttelykissaa, joista osan hän on perinyt äidiltään. Deb pelasti joukon kanoja maatilalta, ja on pitänyt niistä huolta siitä asti. Matt puolestaan pitää matelijoista. Brittiläinen dokumentti.
20:00
Suomen ihanimmat häät
Kausi 2, jakso 7/10. Hääpäivänään vajaan vuoden seurustelleet Mirella ja Christian kihlautuivat pihasaunalla käydyn tulevaisuus-keskustelun päätteeksi. Mirellalle avioliitto on laatuaan ensimmäinen, Christianille kolmas. Morsiamen harmiksi nilkka vihoittelee häiden alla ja nähtäväksi jää, joutuuko Mirella nilkuttamaan Porvoon pikkukirkon alttarille.

Kello 21:00

21:00
Dirty Dancing - Kuuma tanssi
Dirty Dancing - Kuuma tanssi. (Dirty Dancing). Menestyselokuva nuoren neitosen rakkaudesta tanssinopettajaansa suositussa perhelomakohteessa kesällä 1963. Ohjaaja: Emile Ardolino, USA 1987. (96') Pääosissa: Patrick Swayze, Jennifer Grey, Jerry Orbach, Cynthia Rhodes, Jack Weston, Jane Brucker. K12
23:00
Kardashianit
Rinta rottingilla. Kausi 12, 17/21. Kim auttaa Caitlynia valmistautumaan ESPY-gaalaan, mutta Kris suuttuu siitä tyttärelleen pahanpäiväisesti. Khloé pohtii, pitäisikö hänen hankkia silikonirinnat. Scott päättää keskittyä yökerhokeikkojen sijaan tervehenkisempään toimintaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.

Kello 24:00

00:00
Kosto
Menetys. Kausi 4, 17/23. Pikku-Carlin riistäminen isältään palauttaa kipeät muistot Emilyn mieleen, ja kostosuunnitelmat Margaux'ta vastaan käynnistyvät Davidin estelyistä huolimatta. Ensin pitäisi kuitenkin pelastaa Jack vankeustuomiolta, missä auttaa paikalle rientänyt Stevie-äiti, mutta kaikki näyttää ihmeellisesti kääntyvän syytettyä vastaan. Uudelleen vaurastunut Victoria iloitsee tulevasta isoäitiydestään ja suunnittelee Danielin nimeä kantavaa sairaalasiipeä, mutta hanke on vastatuulessa. Louise onnistuu sepittämään uskottavan tarinan Lymanin kuolemaan johtaneista tapahtumista. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:00
AVA ja kevätkampausten salat
01:05
Lääkärit
Syömishäiriöt. Tänään käsitellään paloturvallisuutta ja puhutaan tragediasta, johon piittaamattomuus johti Oaklandissa. Tohtori Berman käy astrologin juttusilla. Syömishäiriö vaikuttaa usein koko perheen hyvinvointiin. Anoreksiasta ja bulimiasta kärsivä Lauren on salannut perheeltään järkyttävää totuutta jo 13 vuoden ajan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
02:05
Yön AVA