UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 31.7.

06:00
Aamusää
06:35
Studio55.fi
Musiikista apua ikäihmisten yksinäisyyteen?
07:00
Huomenta Suomi
6.30 Studio55.fi uusinta: Musiikista apua ikäihmisten yksinäisyyteen? 7.10 Suomi kouluttamaan kurdijoukkoja Irakiin 7.40 Angry Birds pyrkii uuteen lentoon 7.50 Pelialan näkymät 8.10 Kesävieraana Marco Bjurström 9.05 Studio55.fi Purjehdusta naisille
09:05
Studio55.fi
Rohkeutta uusiin harrastuksiin myös aikuisiällä Vieraana purjehtijat Raija Alapeteri ja Cenita Blomqvist
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Emmerdale
Missä olet, Rachel?. Sam palaa helpottuneena kotiin vapauduttuaan syytteistä, mutta Rachelia ei näy missään. Rachel on lähtenyt kylästä, mutta minkä vuoksi? Leylan kasvatusmetodit saavat Jacobin avautumaan, mutta eivät kelpaa Davidille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Suurin pudottaja
Yksilökilpailu alkaa. Entiset joukkueet ovat mennyttä, kun kilpailijat alkavat kilpailla yksilöinä kaikkia muita vastaan. Haasteessa koetellaan muistia ja keskittymistä fyysisen kunnon ohella. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Lääkärit
Mammografia vai ultraääni?. Rintojen ultraäänitutkimus on monille potilaille varteenotettava vaihtoehto mammografialle, sillä se erottaa paremmin mahdollisen syövän kiinteästä rintakudoksesta. Lisäksi pohditaan, voiko jääkaapin sisältö ja järjestys kertoa jotain ihmisen persoonallisuudesta. Näin uskoo mies, jonka mielestä jääkaappi paljastaa jopa omistajansa deittailumieltymykset. Vieraaksi saapuu myös nainen, joka on koukussa jauhon syömiseen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Haaveiden talo hartiapankilla
Kotini on linnani. Näyttelijä Liz ja hänen pankkiirimiehensä haluavat vanhanaikaisen huvilan, joka on kodikas ja energiatehokas. Haaveissa on myös suureellinen portaikko ja paljon, paljon kristallikruunuja. Ja yksisarvinen, tietenkin. Mutta onko heillä siihen varaa? Äänitekstitys: suomi.
14:30
Mike & Molly
Unelmien ystävänpäivä. Ystävänpäivä ei suinkaan ole kaikille yhtä juhlaa. Molly liikuttuu kuullessaan Harryn traumaattisista ystävänpäiväkokemuksista ja järjestää tälle treffit Victorian kanssa. Carl ja Samuel puolestaan suuntaavat itsepalvelupesulaan iskemään epätoivoisia ja yksinäisiä naisia. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Mike & Molly
Imureja kaupan. Vince päättää elättää itsensä kiertämällä ovelta ovelle myymässä pölynimureja. Ikävä kyllä kauppa ei käy aivan niin vilkkaasti kuin hän toivoisi. Mike ja Molly käyvät hedelmällisyystutkimuksissa selvittääkseen, miksei jälkikasvua vieläkään kuulu. Carlillakin on tarjota tilanteeseen sopivia neuvoja, kuten aina. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Retrohelmet
Kasaridisko II. Kausi 1, 9/15. Retrohelmissä diskoillaan. Mukana mm. Kesä ja yö, Anna rakas raju hetki ja Sata kesää, tuhat yötä. Tähtinä mm. Paula Koivuniemi, Nisa Soraya ja Danny. Myös Eini muistelee kasariaikaa. Juontajana Tanja Huutonen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Suurin pudottaja
Havaiji kutsuu. Kuuden kärki matkustaa Havaijille. Paratiisissa on kuitenkin myös vaaransa, kuten haastetehtävä osoittaa. Muutkin kuin kilpailijat kohtaavat pelkonsa. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Salatut elämät
Osa 2059: Heidi kuulee sutinaa Pepin kaislikosta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Millan ja Evan asuntomessupoiminnat
Messukotien kylpyhuoneet ja saunat. Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät inspiroivia sisustusratkaisuja kesän asuntomessuilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2060: Liisa laittaa Pirkon parkkiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Osa 2061: Talen rauhaisa kotielämä on siruina. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Emmerdale
Hermo pinnassa. Poliisilla on todisteita Rachelin syyllisyydestä tulipaloon, ja Samin pinna on kireällä. Debbie alkaa epäillä Charityn puheita. Rhona sekaantuu Vanessan ihmissuhdekuvioihin. Brenda uhkaa jäädä kiinni näpistelystä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Pop'n'Roll
Osa 5. JVG & Juuso Mäkilähde. Vieraina JVG & Juuso Mäkilähde Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Itseluottamustesti. Itseluottamustesti. Koskemattomuuskisassa testataan kestävyyttä ja kivunsietokykyä. Kilpailijoilla on mahdollisuus houkuttelevaan palkintoon kisaamisen asemesta. Ketkä ovat omasta mielestään niin vahvoilla, että voivat jättää kisan väliin ja palkita itseään? Voiko kukaan olla niin varma itsestään pelin tässä vaiheessa, kun liittoumat menevät uusiksi monta kertaa päivässä? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 27. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Takaa-ajettu (K16)
Kuuluisa jännityselokuva vaimonsa murhasta syyttömästi tuomitusta kirurgista, tri Richard Kimblestä ja häntä jahtaavasta liittovaltion poliisista sekä salaperäisestä yksikätisestä miehestä. - Tommy Lee Jones palkittiin Oscarilla. Ohjaaja: Andrew Davis, USA 1993. (125'). Pääosissa: Harrison Ford, Tommy Lee Jones, Sela Ward, Julianne Moore, Joe Pantoliano, Andreas Katsulas. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.8 ∙ Rotten Tomatoes 96 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:00
Eurojackpot ja Jokeri
01:05
The McCarthys
Loppupeleissä. Arthur ja Marjorie kohtaavat kuoleman silmästä silmään ja päättävät laatia testamentin. Marjorie antaa Katrinalle rihkamakorun ja väittää sitä arvokkaaksi, mutta mikä onkaan korun todellinen arvo? Sisarukset taistelevat keskenään vanhempiensa suosiosta. Amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:35
Voittostudio