UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 18.10.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 18.10.
Onnea, Satu, Säde, Luukas ja Luka!
06:52
Metkat Mesiläiset
Sampon maja. Sampo ei jaksa siivota ja päättää elää sotkun keskellä omassa majassaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Tuttiritari
Avara satu. Tuttiritari ottaa vastaan vaarallisen tehtävän, jota eivät uskalla suorittaa edes ritarit. Hän lupautuu lukemaan prinsessa Esmeraldalle iltasadun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:08
Dinotassut
Hihkuliukua! Dinotassut löytävät mitä mainioimman liukumäen. Liukumäki herää yllättäen unestaan ja suutahtaa, kun sen unta on tohdittu häiritä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:23
Sasu
Sasu lähtee kotoa. Sasu haluaa muuttaa paikkaan, jossa hän saa metelöidä rauhassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:34
Nalle
Vahinko. Hupsis! Apina tahtoo yllättää Nallen, mutta sitten käykin vahinko. Onneksi Nalle osaa antaa anteeksi! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:41
Timppa
Puuttuva pala. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
07:54
Olivia
Olivia elokuvaohjaajana. Olivia kuvaa videokameralla ja koostaa elokuvan yllätykseksi isälle. / Olivia ja perhepotretti. On kesän kuumin päivä ja sää suosii Ronjan rantajuhlia. Juhlissa Ronja ihmettelee Olivian asua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Galaxi
08:19
Tenavat (7)
Rikki. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:26
Aika härdelli! (7)
Kilun kengissä. Luru on jälleen kateellinen Kilulle ja väittää, että pystyy päihittämään tämän kaikessa. Todistaakseen väitteensä hän päättää tehdä samat maanantaiset urotyöt kuin Kilukin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:38
Reetta ja Ronja
8/10. Reetta ja Ronja merirosvoina. Tyttöjen merirosvoleikistä tulee todellinen seikkailu, kun äidin kunnostamasta arkusta löytyy vanha aarrekartta. (2010) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Casualty
Kausi 20, 21/47. Rakkauden tähden. Harryllä on suuria paineita Nathanin äidin hoitamisessa. Eräs sulhanen tekee hurjan benjihypyn. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Holby Cityn sairaala
Sydänmies. Kun Elliotia syytetään huolimattomuudesta, tulee Jac apuun. Raf haluaa, ettei mikään Amyn ja Harryn välillä tapahtunut tuhoa avioliittoa. Elliot päättää, että aivoleikkaus tehdään. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
11:00
Kandit
Kausi 1, 5/8. Lehmän potkaisema mies ja kylän suurin tyrä. Jenni siirtyy Lohtajalle muutamaksi päiväksi. Lapsipotilaiden itku testaa kandien kestävyyttä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:27
Kandit
Kausi 1, 6/8. Ambulanssin kyydissä, osin kuolemankin. Laurin vuoro päivystää ambulanssissa. Heikki hoitaa pahaa haavaa vanhustentalolla. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Veljesten keittiössä
Uusi kausi, 1/5. Tutut Pricen veljekset kiertävät Tanskaa ja tutustuvat paikallisiin herkkuihin ja outouksiinkin. Tänään he suuntaavat matkansa Bornholmiin, missä valmistetaan herkullista kalaruokaa, mutta myös makkaraa. HD Äänitekstitys: suomi.
12:30
Tobias leipoo maailmalla
6/6. Tobias matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan. Kermakakku saa makua paikallisesta rommista, mutta trooppinen helle aiheuttaa ongelmia. Tanskalainen leipuri kiertää maailmaa tutustuen erilaisiin leivontakulttuureihin. HD Äänitekstitys: suomi.
13:15
Kaapista ulos
7/7. On kulunut yli kuukausi siitä, kun koko jengi tuli kollektiivisesti ulos kaapista. Miten porukalla menee? Onko jonkun elämä muuttunut kokonaan? Dokumenttisarjassa seurataan nuorien homoseksuaalien elämää. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:50
Norjan kovin
6/6. Viimeinen koitos, jossa osallistujia ryhdytään laskemaan suljetussa tilassa veden alle. Paniikki vaanii, mutta osallistujien on saatava köydet auki ja pudottauduttava veteen. Kenestä tulee Norjan kovin? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Riistametsällä
7/10. Pahkasika. Mosambikissa Jørgenin unelmana on saada saaliksi pahkasika. Ehdoton hiljaisuus on onnistumisen tae, kun metsästetään arkaa ja ruohikkoon suojautuvaa eläintä. Saako Nikolaj paistettavaa pannulle? Äänitekstitys: suomi.
15:15
Villi kortti: Jalkapalloetkot
Onko tasapelejä lupa juhlia? Pärjäävätkö vain pitkät pelaajat jalkapallossa? Villin kortin Jalkapalloetkoilla ruoditaan kuningaslajia ennen illan Mestareiden liigan kamppailua. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Hobbyhorse Revolution
Maailmanlaajuisen ilmiön aloittanut dokumenttielokuva keppihevosista ja rohkeista ratsastajista, joille mikään este ei ole liian korkealla. O: Selma Vilhunen T: Tuffi Films HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Uusi Päivä
Jakso 684: Eilen ja huomenna. Iris kääntää ongelman mahdollisuudeksi. Nainen menneisyydestä ilahduttaa Otsoa. Vilma ja Jani ovat uuden edessä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Viljami, Laulujen osto- ja myyntiliike, Saara ja Sorsa, Kotkaperhe, Killen kimppakyyti, Hommat hoituu sekä Puuharit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:01
Casualty
Kausi 20, 21/47. Rakkauden tähden. Harryllä on suuria paineita Nathanin äidin hoitamisessa. Eräs sulhanen tekee hurjan benjihypyn. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Tuhkimotarinoita: Jäänkö yksin?
Voisiko kukaan koskaan kiinnostua 113-senttisestä naisesta? Näin epäröi perheestä ja miehestä haaveillut Linda. Myös kiusaaminen jätti jäljet. Saavatko Outi Broux ja Laura Malmivaara Lindan näkemään itsensä uusin silmin? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:50
Mikaelin naiset: Manna
Tänä iltana laulaja Mikael Konttisen seuraksi legendaariselle M1-studiolle saapuu Manna. Mikä laulu on Mannalle erityisen tärkeä, ja mikä tarina siihen liittyy? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Uusi Päivä
Jakso 685: Rikoksen jäljillä. Reino etsiväntaidot saavat hänet itsensä pulaan. Tero löytää tanssin salat. Iris ja Tomi päättävät kertoa Sakulle suhteestaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Inside No. 9
Kausi 1, 5/6. Viekas varamies. Macbeth on jokaisen näyttelijän unelmarooli, mutta osaako sen saanut arvostaa sitä tarpeeksi? Entä jos kunnianhimo riistäytyy käsistä, ja joku haluaa anastaa tanskalaisprinssiltä kruunun? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Docventures: Elokuvan esittely
Docventures elokuvakerhon tämänkertainen teema on turvallisuus! Riku Rantala ja Tunna Milonoff esittelevät amerikkalaisesta asepakkomielteestä kertovan dokkarin Do not Resist. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:04
Docventures: Vieraiden esittely
Rikun ja Tunnan puolimilitantissa elokuvakerhossa keskustellaan asiantuntijavieraiden kanssa turvallisuudesta. HD
21:15
Docventures: Do Not Resist
Viikon dokkarina nähdään amerikkalaisen asepakkomielteen taudinkuvitus Do Not Resist, joka valottaa jenkkipoliisien pakkokeinojen ja väkivallan käyttämisen kehitystä yhä sotilaallisempaan suuntaan. HD Äänitekstitys: suomi.
22:11
Docventures: Jälkikeskustelu
Riku ja Tunna puivat leffan herättämiä keloja asiantuntijavieraiden kanssa livessä. Mitä turvallisuuden nimissä saa tai voi tehdä? Kaivataanko Suomeenkin järeämpiä keinoja? Osallistu keskusteluun: yle.fi/docventures HD
23:10
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 6.9.2017. Vieraina Jane Lynch, Jim Caffigan, James Van Der Beek, Liam Payne. HD Äänitekstitys: suomi.
23:50
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna