UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 20.1.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 20.1.
Onnea, Sebastian!
06:52
Samsam
Nimetön mörkö. Samsam törmää koulun retkellä kummalliseen hirviöön, joka ei saa sanaa suustaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Maltti ja Valtti
Maltti ja Valtti saavat poliisipäälliköltä kiperän tehtävän. Mitä voi tehdä, jos huomaa tehneensä väärin? Auttaako panikoiminen? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:10
Hermanni Hiiri
Minä en tahdo pesulle! Hermannin ja Villen perheet ovat retkellä joen rannalla. Lasten leikit sujuvat mukavasti, kunnes Hermannista tulee haiseva levähirviö, joka ei tahdo mennä kylpyyn. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Ystäväkirja
Kukkienpoimijat Espoosta. Olli ja Sanni Espoosta ovat löytäneet ihanan valkovuokkometsän. Kenelleköhän kukkia ollaan keräämässä? Kukkien poiminnan jälkeen parasta on riehuminen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:22
Nelli ja Noora
Jäässä. Raikkaana pakkaspäivänä tytöt päättäävät auttaa sorsia isänsä kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Pikku Kakkosen posti
Unelmat ja haaveet. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:36
Petrin tiikeritarinat
Liitäjän erittäin salainen salaisuus. Liitäjällä on salainen tehtävä, josta hän ei halua kertoa toisille. Opettaja muistaa tarinan supersankarista, jolla oli erittäin salainen tehtävä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:47
Ystäväni Ronja
Huvipuistoon. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:52
Milli ja Molli
Vuori. / Viljami ja Narsissi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:20
Syrhämä
Velhon pyyntö. Vain Jarkko, Laura ja Mikko voivat toimittaa tärkeän kirjeen velho Valveelle. Mutta lasten ja kirjeen perässä on myös ilkeä velho Silmitön Sääski apureineen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:00
Holby Cityn sairaala (12)
Järkytys. Amy saa vihdoin mitä on jo pitkään halunnut, mutta saako se hänet onnelliseksi? Serenan äiti saapuu yllättäen vierailulle ja saa aikaan onnettomuuden. Adele saa tilaisuuden näyttää taitonsa. T: BBC. HD Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Matkakumppanit
2/8. Hiphoptähti Ison Glasgow lähtee näyttelijä Pablo Leiva Wengerin kanssa New Yorkiin, jossa asui lapsena. Tarjolla on hyvää ruokaa. Lisäksi Ison esittelee ystävälleen isoäitinsä sekä Vapaudenpatsaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
10:30
Unelmakoti
6/8. Tukholmalainen Lars on löytänyt unelmansa vanhasta 50-luvun kuorma-autotallista ja remontoi innoissaan siihen asuntoa. Yksityiskohdista tarkka Lars haluaa tehdä kaiken itse, mutta sitten aikataulu pettää pahasti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
11:30
Luontoretkellä: Huippuvuorilla
Huippuvuorten jäätiköillä on railoja ja onkaloita, joihin auringonvalo ei koskaan pääse paistamaan. Lähdemme otsalampun valossa tutkimaan, mitä näistä salaperäisistä luolista löytyy. (U)

Kello 12:00

12:00
Hymy Pyllyyn
Omituinen sekoitus estradiviihdettä, gameshowta ja sketsiviihdettä. Studioyleisöllä on mahdollisuus voittaa rahaa, kunhan pokka pitää. Tuotanto: Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:27
Hymy Pyllyyn
Omituinen sekoitus estradiviihdettä, gameshowta ja sketsiviihdettä. Studioyleisöllä on mahdollisuus voittaa rahaa, kunhan pokka pitää. Tuotanto: Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Nuorisourheilu puntarissa
4/8. Pulmana vanhemmat. Menestyksekkään uran jälkeen valmentajaksi ryhtynyt Klas Ingesson kertoo huonosti käyttäytyvistä vanhemmista, joiden räyhääminen heijastuu tietysti myös nuoriin urheilijoihin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
13:30
Täydellistä elämää
Sarja alkaa. 1/8. Juontaja Ida Fladen aloittaa kolmen kuukauden kunto- ja ruokavalioremontin. Tavoitteena on saada kehon lisäksi myös mieli trimmatuksi huippuunsa. Täydellisen elämän etsintä alkaa mehukuurilla. HD
14:00
Koiranpentuja ja palveluskoiria
Abbeyn pennut leikkivät jo nurmikolla, ja Matildan pentuja käy tuleva isäntäväkikin jo katsomassa. Kultainennoutaja Svea on liikenneonnettomuudessa vammautuneen Vivecan tuki ja turva. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
14:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
6/10. Jonas Leksell auttaa tyhjentämään lehmän vatsaa muovista, jota onkin kertynyt sinne paljon. Kolmårdenin tapiireita vaivaa syyhy, ja kissalle tehdään historiallinen lonkan tekonivelleikkaus. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.
15:10
Ampumahiihdon MC: Miesten normaalimatka
Miesten 20 km. Anterselva, Italia. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Dinotassut, Kim ja Kai, Närpiäiset, Iltasatu vuodelta 1977 sekä Saku ja Vaakku. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Ampumahiihdon MC: Miesten normaalimatka
Kooste miesten 20 km:n kilpailusta. Anterselva, Italia. Selostus Jussi Eskola. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
18:30
Jääkiekon Mestis: RoKi - Peliitat
RoKi - Peliitat. Selostus Mikko Hannula. Rovaniemi. HD

Kello 21:00

21:00
Kova laki: Erikoisyksikkö (16)
Kausi 10, 17/22. Helvetti. Nuoren afrikkalaisen pakolaistytön tapaus johtaa etsivät kaukaisen maan sisällissodassa taistelleiden miesten kannoille. HD K12 (väkivalta, ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Strike Back (K16)
Kausi 3, 3/10. Ryhmä 20 pelaa pakon edessä venäläistä rulettia: onko Daltonin Beirutista paikantama informantti luotettava? Vaihtoehtoakaan ei juuri ole, tyyppi on ainut keino päästä käsiksi al-Zuharin sisäpiiriin. HD K16 (väkivalta, ahdistus).
22:45
Girls (16)
Kausi 4, 10/10. Kotisynnytys. Carolinen laskettu aika lähenee. Kohta pitäisi päättää, missä synnytys tapahtuu. Shoshannan pitää tehdä tosi vaikea valinta. Tekeekö hän oikein vai melkein oikein? T: HBO (U) HD K12 (ahdistus).
23:15
Ja'mie: Private School Girl
6/6. Lukukausi on lopussa ja pian selviää, saako Ja'mie himoitun pystinsä. Hän jatkaa kilvoittelua katkeraan loppuun asti, ihan kaiken varalta. Kuinka Ja'mien käy, jääkö hän nuolemaan näppejään? T: HBO (U) HD Sallittu kaiken ikäisille.
23:45
Yle Live: Gasellit
Helsinkiläisen räppiryhmän hikinen keikka Blockfestissä Tampereella elokussa 2015. Ohjelmassa mukana mm. yhtyeen hittibiisit Teinijäte, Mahtuuko kyytiin? ja 2006. Lavalla Hätä-Miikka, Päkä, Thube Hefner ja Musajusa. HD

Kello 24:00

00:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna