UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 6.3.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 6.3.
Onnea, Tarmo.
06:52
Metkat Mesiläiset
Hervoton tuntosarvi. Sampo haluaa harjoitella jalkapalloa, joten hän teeskentelee sairasta. Sallittu kaiken ikäisille.
07:02
Tilda ja hänen ystävänsä
Erkko ja täysikuu. Erkko tietää että myöhään illalla taivaalle nousee täysi kuu. Hän haluaa kovasti nähdä sen, mutta pystyykö hän valvomaan tarpeeksi myöhään? HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:15
Riku ja Rami
Neljän viljan pullaa. Rami ja Karvakuonojen Riku valmistavat pullaa. Kaverusten yhteiskeittiössä tutustutaan erilaisiin ruoka-aineisiin ja keittiöhommiin. Kokkailu on kivaa puuhaa! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:24
Stella ja Sami
Puserot kiertoon! Sami on kasvanut, ja hänen lempipuseronsa on jäänyt pieneksi. Stella lahjoittaa hänelle oman suuria seikkailuja kokeneen puseronsa, mutta huolisiko joku Samin vanhan puseron? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:36
Pikku Kakkosen posti
Vedenalainen maailma. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:43
Tinga Tinga -tarinat
Miksi apina heijaa puusta toiseen? Apinat tekevät pientä jäynää Krokolle, joka yrittää kostaa pienille viikareille. Sallittu kaiken ikäisille.
07:57
Kimmo Kuu
Osa 8/26. Luisteluretki. Avaruusmerirosvo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Reetta ja Ronja
Osa 10/10. Kesäloman viimeisenä päivänä Reetta ja Ronja huomaavat, että koulun alku on kivaa, jos ketään ei jätetä yksin. Kotimainen draamasarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:26
Dino-Dan : Dino-Dan
Dino-ansa / Iso paha spinosaurus Äänitekstitys: suomi. K7
08:50
Näin Norjassa
Arendalissa oli aikoinaan Norjan ainoa perhospuisto. Paratiisissa kuuluu olla käärme, ja niin oli täälläkin. Kävijät pääsivätkin tutustumaan läheisesti hyönteismaailmaan. Puisto suljettiin vuonna 2011. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Luontomatkalla Ugandassa
4/4. Martin Emtenäs lähtee Ugandan läpitunkemattomaan viidakkoon etsimään gorilloja. HD Äänitekstitys: suomi.
10:00
Kun mieli sairastaa
3/8. Karen etsii yhä asuntoa muuttaakseen pois vanhempiensa luota. Vanhempien päätös saattaa Karenin kuitenkin raiteiltaan. Joan kertoo ystävilleen aikovansa muuttaa yhteen Nikin kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Haaste merellä
4/4. Intensiivinen harjoituskausi saavuttaa huippunsa. Naisten keskuudesta on vielä valittava kapteeni johtamaan venettä. Lopulta tiimi on kasassa ja valmis suureen koitokseen. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:20
Moottori mylvii ja kumi käryää
Thomas Skov ajaa tänään Anderstorpin radalla formula ykköstä, ja vastassaan hänellä on oma appiukko. Pelissä on nyt isot panokset, eli Thomaksen maine ja kunnia. Äänitekstitys: suomi.
11:50
Tiilenpäät
Pienin askelin eteenpäin. Nälkälakkoillut vanki saa vieraita lähetystöstä. Aki pääsi avovankilaan rakennustöihin, ja myös Latea odottaa siirto. Vartija Markku Pöyhönen sai Riihimäestä tarpeekseen ja vaihtoi maisemaa. 7/8. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:17
Tiilenpäät
Vuosi kiven sisässä. Poimintoja tarinoista ja tapahtumista Riihimäen vankilasta kuluneen vuoden ajalta. Sarja päättyy. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Jäätävä maraton
Hollantilainen Wim Hof hämmästyttää tutkijoita uskomattoman kylmänsietokykynsä takia. Mies harjoittelee oleskelemassa kylmäkaapissa. Tavoitteena on juosta shortseissa ja sandaaleissa täyspitkä maraton Pohjois-Suomessa. HD Äänitekstitys: suomi.
13:45
Talvistudio
Studiossa mielenkiintoisia vieraita ja aiheita päivän kilpailujen lomaan. HD
13:55
Salpausselän kisat: Yhdistetyn mäki
Mäkiosuus HS 130. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Lahti. Refereras på svenska av Leif Lampenius. HD
15:00
Yleisurheilua: Halli-EM
Ensimmäisen kilpailupäivän alkukilpailut. Selostus Niki Juusela. Praha, Tshekki. Refereras på svenska av Janne Isaksson. HD
15:45
Salpausselän kisat: Yhdistetyn hiihto
Hiihto-osuus 10 km (v). Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Lahti. Refereras på svenska av Leif Lampenius och Glenn Lindholm. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Pasin ja Kielon valtakunta, Kati ja Töppö, Sanasieppari, Kuminakuja 19 sekä Arvaa kuinka paljon sinua rakastan. Jaakon kirjoituskone. HD

Kello 18:00

18:00
Talvistudio
Studiossa mielenkiintoisia vieraita ja aiheita päivän kilpailujen lomaan. HD
18:50
Salpausselän kisat: Mäkihyppy
HS 130, karsintakilpailu. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. Lahti. Refereras på svenska av Mikael Oivo. HD
20:10
Yleisurheilua: Halli-EM
Ensimmäisen kilpailupäivän iltakilpailut. Selostus Niki Juusela. Praha, Tshekki. Refereras på svenska av Janne Isaksson. HD

Kello 21:00

21:00
Sohvaperunat
Talven suuret laulukilpailut UMK ja Kingi ovat finaalivaiheessa, ja niitä katsellaan myös Sohvaperunoissa. Kotisohvilla pohditutti myös, onko Suomi venäläinen sekä Tuurin kyläkauppiaan elämä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Firma (16)
8/22. Mitch pohtii, onko Martin Moxonin kuoleman ja naispuolisen asiakkaan välillä jokin yhteys. Lääketehdas yrittää anastaa erään tutkijan uraauurtavat tutkimustulokset itselleen. Kenelle niiden oikeudet tuomitaan? HD Äänitekstitys: suomi. K12
22:40
Firma (16)
9/22. Ray palkataan tutkimaan armeijan palkkalistoilla olevan miehen pojan kuolemaa. Pian käy ilmi, että jutussa on jotain mätää. Tutkimuksen rattaaseen pannaan kapulaa korkealta taholta vaikka Mitch haraa vastaan. HD Äänitekstitys: suomi. K12
23:25
Haven
Kausi 2. Isien synnit. Kaupunkilaiset ovat kauhun vallassa, sillä vainajia alkaa nousta haudoistaan kosto mielessään. Vanhat salaisuudet paljastuvat, ja Duken ja Nathanin välit kiristyvät äärimmilleen. (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Pasila 2.5 - The Spin-Off
22/40. Persona non grata. Rokote-kriitikko Jani Kaakinen yritetään murhata. Syyllisen kiinnisaamista haastavammaksi poliiseille osoittautuu Kaakisen ärsyttävän persoonan sietäminen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
00:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna