UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Maanantai 15.9.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

09:15
Ostosruutu
09:45
Ostosruutu
10:15
Ostosruutu
10:45
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:15
Krokotiilimies
Krokotiilijahti. Trooppinen myrsky on tuonut Vanuatun Maewon saarelle krokotiilin, joka terrorisoi alueen vesiä ja herättää kauhua paikallisessa väestössä. Steve Irwin saapuu apureineen pyydystämään häirikköä, mutta operaatio ei suju aivan suunnitelmien mukaan. Dokumentti. 3. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:15
Huijarirakentajat
Worcester Park. Tuore aviopari Karen ja Tristan Crook osti Karenin mummin talon ja aikoi remontoida siitä unelmiensa kodin. He palkkasivat urakoitsijaksi Karenin entisen poikaystävän Gareth Walkerin, johon luulivat voivansa luottaa. Walker repi talon auki, mutta häipyi sitten rahat taskussaan. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
13:10
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Valmisruokaa Westgötessä. Tienvarsiravintola Westgöte Wärdshusissa käytetään pelkkiä puolivalmisteita. Kokki Alexander Nilson vie henkilökunnan tutustumaan tuoreeseen ruokaan ja miettii myös, miten ravintola saisi lisää asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
14:05
Leijonan luola USA
Humpuukimaakari. Äiti haluaa suojata lapsia uv-säteiltä suloisilla uimapuvuilla. Yalen käynyt sotilas keksi treenipelikortit. Eloonjäämispilleri voi houkuttaa nopeasta laihtumisesta haikailevia. Lasten mokkasiineja myyvä yrittäjä on amerikkalaisen unelman ilmentymä. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (42')
15:00
MasterChef Australia
Ikäviä uutisia ja italialaista ruokaa. Italialaisen viikon alkajaisiksi kilpailijat jaetaan joukkueisiin ja heidät passitetaan Lygon Streetille valmistamaan ja kaupittelemaan italialaista ruokaa ohikulkijoille. Ennen tehtävän alkua Gary kertoo kuitenkin hätkähdyttäviä uutisia kahden kokkikokelaan kilpailun jatkoon liittyen. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (45')
16:00
Haasta Hans
Tuore ravintoloitsija Marco Bjurström ystävineen haastaa Hans Välimäen intialaisten herkkujen valmistuksessa. Marco on suunnitellut menunsa etukäteen yhdessä henkilökohtaisen valmentajansa, huippukokki Jaakko Sorsan kanssa. Hansilla ei ole aavistustakaan mitä tuleman pitää. Kokkausaikaa on tunti ja lopussa katsotaan kumpi tanssii voiton kunniaksi. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
17:00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Riitoja Bykrogenissa. Lindomessa sijaitsevan Bykrogenin asiakkaat ovat kaikonneet. Syy valkenee hyvin pian kokki Alexander Nilsonille, kun hän tilaa ravintolasta ruokaa. Keittiö on nimittäin todellisen kunnostuksen tarpeessa. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')

Kello 18:00

18:00
MasterChef Australia
Rankka raviolitesti. Vuorossa on painetesti, jossa italialaisviikon teeman mukaisesti kokataan ravioleja. Yksinkertaisen näköinen annos osoittautuu hyvin vaativaksi. Päivän päätteeksi yksi kilpailija lähtee kotiin. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (46')
19:00
Leijonan luola USA
Täystyrmäys. Makumaitoa myydään lehmäpuvussa, ja taikinaa saa syödä mielin määrin. Nyrkkeilylaitteessa voi yrittää tyrmätä Kevinin. Uusi sovellus saa puhelimen pyörimään ja ottamaan valokuvia. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
20:00
Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!
Irkkupubi pulassa. Irlantilainen perheyritys Grasshopper Also kärsii asiakaskadosta. Ruoka on etovaa, varasto on saastainen, eikä laadunvalvonnasta ole tietoakaan. Herkkä ja epävarma omistaja Mitch ei osaa pitää alaisiaan kurissa, eikä appiukon moitteista ole apua. Palauttaako Ramsay järjestyksen ravintolaan, vai onko paikka tuhon oma? Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')

Kello 21:00

21:00
Haasta Hans
Radio Suomipopin aamuprinsessa Anni Hautala haastaa kuningaskokki Hans Välimäen italialaisten herkkujen maailmassa. Annia valmentaa Sikke Sumari. Voitonvarman haastajan apukokkeina vispaavat juontajat Jaajo Linnonmaa ja Sami Kuronen. Hansin on jälleen tultava toimeen omin käsin. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
22:00
Leijonan luola USA
Täystyrmäys. Makumaitoa myydään lehmäpuvussa, ja taikinaa saa syödä mielin määrin. Nyrkkeilylaitteessa voi yrittää tyrmätä Kevinin. Uusi sovellus saa puhelimen pyörimään ja ottamaan valokuvia. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
23:00
Rekkakuskit jäällä
Aika jarruttaa. Lisa ja Tony kuskaavat valtavia valmistaloja Alaskassa. Miten käy, kun lastin korkeus ylittää ylikulkusillan ilmoitetun korkeuden? Dave on todistanut ajotaitonsa ja saa hoidettavaksi ensimmäisen leveän kuljetuksensa. Kanadan puolella Alex ja Hugh pääsevät jälleen kisailemaan vastakkain, eikä sanan säilää säästellä tälläkään kertaa. Kanadalainen realitysarja. 5. tuotantokausi. (42') K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
NCIS Los Angeles (K16)
Blye, K. Osa 1. Apulaisjohtaja Grangerin vierailun todellinen syy selviää, kun käy ilmi, että Kensiä epäillään murhasta. NCIS-tiimi yrittää puhdistaa työtoverinsa maineen samalla kun totuus Kensin isästä paljastuu. Vierailijana Miguel Ferrer. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (40') K16 (väkivalta).
01:00
JIM D Rikos: Jengielämää (K16)
Likaiset enkelit. Washingtonin osavaltiossa toimiva Helvetin enkelien alajärjestö tunnetaan väkivallastaan. Maineikkaan jengin alajaosto on laajentanut toimintaansa koko osavaltion alueelle. Uudet kokelaat haluavat jengin täysjäseniksi, ja he ovat valmiita tekemään mitä tahansa jäsenyyden eteen. Amerikkalainen dokumenttisarja. 6. tuotantokausi. (43') K16 (ahdistus, väkivalta).
02:00
Mahdoton illallinen
Kahvia ja teetä. Robert apureineen kohtaa kahvipaahtimolla yhden hankalimmista haasteistaan. Jokaisen valmistettavan ruoan on sisällettävä kahvia tai teetä, ja ruoanvalmistusmetodeillekin on rajoituksia. Kolea ja sateinen sääkään ei varsinaisesti helpota tehtävää. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (42')
03:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV