UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 31.7.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:05
Lemmen viemää
Vaitiolosopimus. Werner on vaikeuksissa, sillä Friedrichillä on todisteita, että André ja Werner ovat aikaisemman kranaattiselkkauksen takana. Werner yrittää lahjoa etsivän, ja Friedrich kiristää häneltä prosentin hotellin osakkeista pitääkseen suunsa kiinni. Coco haluaa selvittää välinsä perin pohjin Goranin kanssa, ja Michael lähtee Afrikkaan yksin. Goran on valmis tekemään kaikkensa saadakseen Cocon takaisin, mutta hän päätyy potemaan raastavaa sydänsuruaan yksinään. Sabrina saa ansaitsemattomia kehuja vauvanhoitotaidoistaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Masterchef USA
Alkukarsinnat jatkuvat. Alkukarsintojen toinen päivä jatkuu tiukalla seulonnalla. Tulikokeeseen joutuu tällä kertaa italialainen ravintolanomistaja Luca, liuta itsevarmoja karjapaimenia, kiertuebussin parhaat palat sekä mies, joka tekee näyttävän sisääntulon hevosen selässä. Amerikkalainen realitysarja, jossa etsitään maan parasta kotikokkia huippuammattilaisten avulla.
14:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:00
Bestikset
Sormussotku. Joe haluaisi antaa Alille ainutlaatuisen kihlasormuksen, mutta on vaikeaa keksiä, mistä sellainen löytyisi. Apuun rientää Louis, joka tarjoaa tähän tarkoitukseen isoäitinsä perintösormuksen. Mutta mitä Wyatt sanoo kuullessaan, että Louis on luopunut sukukalleudesta? Amerikkalaisen komediasarjan pääosassa ovat arkkitehtitoimistoa pyörittävät lapsuudenystävykset Joe ja Louis sekä Louisin poikaystävä Wyatt ja Joen tyttöystävä Ali. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Luovat hullut
Burritopulma. Sydney on lähdössä viikon lomalle, kun tiimin tehtäväksi tulee ideoida kiireellisesti mainoskampanja burritolle. Kellään ei oikein olisi aikaa, eikä ideoitakaan tahdo syntyä millään. Andrew käsittää väärin Sydneyn lähettämät signaalit. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Ylläs - huipulla tuulee
Jakso 4. Tuulen suunta muuttuu. Vapaalaskuseuran Läskien ja Nahkojen jäsenkokelaat Emma ja Minna järjestävät lumivyörysimulaation. Sampo saa hiihdossa valmennusapua korkealta taholta. Kun gondolihissi ei pyöri, niin ei myöskään ravintoloitsijoiden Sannan ja Arton bisnes.
16:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
17:00
Lemmen viemää
Ratkaiseva kysymys. Werner ei suostu luovuttamaan yhtä prosenttia hotelliosakkeistaan Friedrichille, koska silloin mies saisi vaa¿ankieliaseman hotellissa. André hälyttää apuun Charlotten, joka kaikkien yllätykseksi tarjoaa kompromissiratkaisua. Patrizian suunnitelma päästä jälleen Leonardin kanssa yhteen etenee, kun mies pyytää häntä ja vauvaa asumaan Saalfeldien luo. Hän haluaa myös kastaa Milan jo seuraavana päivänä, mutta Leonard ei pidä vieraslistasta. Goranillakin on selvät sävelet tulevaisuutensa varalle. Daniel esittää Paulinelle hämmentävän mutta ratkaisevan kysymyksen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 18:00

18:05
David Hasselhoff Show Ruotsi
Musiikkimaa Ruotsi. Kausi 1, 6/10. Illan teemana on musiikki. David Hasselhoffin vieraiksi saapuvat laulaja ja näyttelijä Tommy Körberg, poptähti Molly Sandén, säveltäjä ja tuottaja Anders Bagge sekä suomalaisvahvistuksena Ruotsissa asuva viulisti Linda Lampenius. Kristoffer Appelquist johdattaa Davidin jälleen illan teemaan, ja musiikista vastaa Emma Essinger & The Hoffbeats. Näyttelijälegenda David Hasselhoff jututtaa ruotsalaisjulkkiksia ja haluaa tietää, miksi he ovat kuuluisia. Uusinta.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Putous
Puolitoistatuntinen estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.
20:30
Simpsonit
Uusi tyttö. Lisa haluaa olla ystävällinen uudelle luokkatoverilleen, mutta tyttö vastaa paukauttamalla häntä nenään. Homer perustaa vauvanturvayrityksen. K12 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Tappava ase (K16)
Mel Gibsonin supertähteyteen kiidättänyt toimintaelokuva, jossa kaksi poliisia, ongelmainen Vietnam-veteraani ja eläkepäiviään odottava perheenisä jahtaavat sadistista huumepomoa. Suosittu elokuva synnytti kaksi jatko-osaa. Ohjaaja: Richard Donner, USA 1987. (105') Pääosissa: Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitchell Ryan, Traci Wolfe, Darlene Love, Tom Atkins. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. K16 (väkivalta, ahdistus).

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 84 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Rysän päällä
Työttömän töppäilyt. David Stevensin puoliso näyttää käyttävän aikansa ihan muuhun kuin työnhakuun. DeJuanna Hayes pelkää, että hänen maalarisulhasellaan on sutinaa toisen naisen kanssa. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
23:55
Eurojackpot ja Jokeri

Kello 24:00

00:01
Arrow (K16)
Tarjous. Kausi 3, 16/23. Mietteliäs Oliver palaa kotiin Nanda Parbatista ja kohtaa uuden vihollisen - roiston, joka on ommellut suunsa umpeen. Samaan aikaan Laurel ja Nyssa löytävät yhteisen sävelen. Thea puolestaan ei ilahdu, kun Oliver tuo Malcolm Merlynin kattohuoneistoon toipumaan, ja katkera Lance vihoittelee sekä Laurelille että Nuolelle. Takaumissa Oliver joutuu suojelemaan Yamashirojen Akio-poikaa. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta, ahdistus).
00:50
Mutsi
Korean ihmeitä. Christy ällistyy Roscoen isän Baxterin muodonmuutosta, joka johtuu uudesta tyttöystävästä. Bonnien ja Alvinin suhde lämpiää lisää. Sallittu kaiken ikäisille.
01:20
Sleepy Hollow
Sydämetön syöjätär. Kausi 2, 8/18. Kun outo nainen tappaa kaksi ihmistä saman yön aikana, komisario Mills alkaa epäillä, että Henry on kehittänyt jälleen uuden suunnitelman Molokin henkiin herättämiseksi. Yhdysvaltalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:10
Voittostudio