UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 20.8.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:00
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Kovaa ja korkealta. Kausi 1, 23/24. Varjoliitoa Ranskassa, vapaalaskun historiaa Jackson Holessa, kiipeilyä Teneriffalla, laskettelua Whistlerissä ja Alaskassa, surffausta Meksikossa sekä liitovarjohyppy keskellä kaupunkia Bangkokissa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).
09:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Avara luonto. Kausi 1, 24/24. Luvassa on lumilautailua Sveitsissä kaupunkiolosuhteissa, surffausta Irlannissa sekä legendaarisen La Graven gondolihissin tarina. Lumilautailija Bryan Iguchi kertoo muutostaan Jackson Holeen ja kiipeilijä Alex Puccio reissustaan Bishopiin. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Suuri kahdeksikko. Kausi 11, 7/22. Apun vaimo synnyttää kahdeksaiset. K12
11:30
Simpsonit
Prätkäkundi. Kausi 11, 8/22. Homer ja kaverit ovat muodostaneet prätkäkerhon ja törmäävät legendaariseen bändiin poiketessaan matkan varrella 50-lukulaiseen kuppilaan. Vierasäänet: John Goodman, Henry Winkler, Jay North. K12

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Autoilun uhri. Kausi 11, 14/22. Simpsonit lohduttavat naapuria hänen vaimonsa jouduttua onnettomuuden uhriksi. K12
12:30
Simpsonit
Lähetyssaarnaaja. Kausi 11, 15/22. Homer pakenee virkavaltaa lähetyssaarnaajaksi kaukaiselle tropiikkisaarelle. K12
13:00
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää.
13:30
Ninja Warrior
Dallasin karsinnat, osa 1/2. Kausi 6, 3/30. Kymmenet kilpailijat kokoontuvat Dallasiin mittelemään voimiaan uudistetulla radalla. Edessä on kaksi uutta estettä. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
14:30
Ninja Warrior
Dallasin karsinnat, osa 2/2. Kausi 6, 4/30. Karsintakilpailu jatkuu Dallasin esteradalla. Taitojaan kokeilevat muiden muassa motivaatiopuhuja ja gospelräppäri. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
15:30
Ninja Warrior
St. Louisin karsinnat, osa 1/2. Kausi 6, 5/30. Kolean St. Louisin karsintaradalla odottaa kaksi uutta estettä. Taitojaan mittelevät muiden muassa meterologi ja maalaistyttö. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
16:25
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:35
Catfish - deittihuijarit
Itsetunto hukassa. Kausi 2, 7/16. Koulukiusattu Jen on viihtynyt netin keskustelupalstoilla 10-vuotiaasta saakka. Kun Jen tapasi palstalla Skylarin, heillä synkkasi heti. Epäilykset heräsivät, kun tietoliikennetekniikkaa opiskeleva Skylar ei suostunut soittamaan videopuhelua. Onko hän valehdellut kaikesta ja suostuuko hän lopulta tapaamaan Jenin kasvokkain? Yhdysvaltalaisessa realitysarjassa itsekin deittihuijauksen kohteeksi joutunut Nev Schulman auttaa nettisuhteessa olevia ihmisiä selvittämään totuuden henkilöiden internetissä tapaamista ihastuksista.
17:35
Sub.doc: The Perfect Selfie
The Perfect Selfie. Olivia Oras on taiteilijaperheen tytär, joka elää hieman erilaista elämää kuin tavallinen teini-ikäinen. Olivialla on 20 000 seuraajaa Instagramissa. Hän sanoo, että seuraajien määrällä ei ole oikeasti merkitystä. The Perfect Selfie seuraa Instagram-tähden elämää vuoden ajan ja näyttää hetkiä, joita hän ei itse julkaise. Välillä on paha olla ja välillä menee liian lujaa. Kaikki iloisetkaan tapahtumat eivät päädy julkaistavaksi. Uusinta.

Kello 18:00

18:55
Esittelyssä: Rankat duunit
19:00
Bumtsibum
2/12. Bumtsibumin estradi täyttyy tänä iltana tiukoista soundeista ja asenteesta, kun flyygeleiden taakse asettautuvat Ellinoora, Sanni, Jon-Jon ja Roope Salminen. Ohjelman juontaa Kalle Lindroth ja joukkueiden kapteeneina taituroivat Heikki Puhakainen & Lasse Piirainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Myytinmurtajat
Lentävät myytit. Kausi 9, 11/13. Onko tiedustelukone U-2 "Dragon Lady" maailman vaikein kone lentää? Adam ja Jamie käyvät läpi viisipäiväisen koulutuksen vain päästäkseen kyytiin ja käymään avaruuden rajoilla. Entä voiko lennokkihelikopteri tappaa? Tarinan mukaan vinhasti pyörivä kopterin roottori voi katkaista kaulavaltimon. Ja sekinhän selviää vain kokeilemalla.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Älä sano sanaakaan (K16)
Älä sano sanaakaan. Trilleri jossa psykiatri Nathan Conrad (Michael Douglas) herää eräänä aamuna ja toteaa kauhukseen tyttärensä kadonneen ja asuntonsa olevan tarkkailun alaisena. Kidnappaajat eivät halua rahaa, mutta he haluavat Nathanin kaivavan kuusi lukua sisältävän numerosarjan mielisairaan tytön (Brittany Murphy) häiriintyneestä mielestä. Jos Nathan epäonnistuu on hänen ainoa tyttärensä mennyttä. Kello tikittää, mutta potilas pysyy vaiti. Nathanin on turvauduttava riskialttiisiin keinoihin tässä räjähdysherkässä ja selkäpiitä karmivassa jännitysnäytelmässä. Ohjaaja: Gary Fleder, Yhdysvallat 2001, (109'). Pääosissa: Michael Douglas, Brittany Murphy, Sean Bean. K16 (ahdistus, väkivalta).
23:25
Teknavi
Kausi 12, 1/8. Kauden avausjaksossa Teknavin vauhtikaksikko seikkailee Portugalissa, ja rallilegenda Markku Alénin käsittelyssä on vuoden mielenkiintoisin superautouutuus, Honda NSX. Risto Virtasen testissä on uudistunut Volkswagen Tiguan ja Pauli Reinikainen tutustuu tulevaisuuden elektroniikkahitteihin Berliinin massiivisilla IFA-messuilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:55
Teknavi
Kausi 12, 2/8. Kauden toisessa jaksossa Riso Virtasen testissä on Alfa Romeon odotettu uutuusmalli Giulia, ja rallilegenda Markku Alén selvittää uuden Honda NSX:n suorituskyvyn Estorillin radalla Portugalissa. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen testissä ovat suosiotaan kasvattavat bluetooth-kaiuttimet. Vieraskuskin paikalle istahtaa muusikko Anssi Kela. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:30
Teknavi
Kausi 12, 3/8. Kauden kolmannessa jaksossa poptähti Robin saapuu rallilegenda Markku Alénin rata-ajokouluun. Risto Virtasen testissä on suomalaisten kestosuosikki Nissan Qashqai, ja Pauli Reinikainen selvittää, miten virtuaalilasit soveltuvat hyötykäyttöön. Ohjelmassa vieraillaan Pariisin autonäyttelyssä ja tutustutaan lähitulevaisuuden mielenkiintoisimpiin autouutuuksiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:00
Teknavi
Kausi 12, 4/12. Kauden neljännessä jaksossa testataan Teslan uusi sähköauto, persoonallinen Model X. Markku Alénin vauhtikäsittelyssä on yli 500-hevosvoimainen perheauto Mercedes-AMG C 63 S. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen tutustuu suomalaisiin hyvinvointiteknologian innovaatioihin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:30
Eloonjääneet (K16)
Armonisku. Kausi 2, 11/16. Bellamy on päässyt Mount Weatherille, mutta ongelmat eivät ole vielä ratkenneet vaikka hän saakin apua Mayalta. Samaan aikaan sekä Mount Weatherin että Arkin väen johtajien tilanne alkaa muodostua piinalliseksi, koska molemmilla on omat haastajansa, jotka uskovat tietävänsä miten asiat pitäisi hoitaa. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat 97 vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt maapallolta kaiken elämän. Maahan on lähetetty 100 nuorisorikollista ottamaan selvää, voisiko siellä jälleen elää. K16 (ahdistus, väkivalta).
02:25
Catfish - deittihuijarit
Niin lähellä mutta niin kaukana. Kausi 2, 8/16. Mike tutustui Kristeniin Facebookissa kolme ja puoli vuotta sitten. Kristen asuu vain reilun 60 kilometrin päässä, mutta Miken yritykset kohdata Kristen kasvokkain ovat epäonnistuneet. Johtuuko välttely autokolarin tuomista pysyvistä fyysisistä vammoista, joita Kristen häpeää? Kuka profiilikuvien takana on? Yhdysvaltalaisessa realitysarjassa itsekin deittihuijauksen kohteeksi joutunut Nev Schulman auttaa nettisuhteessa olevia ihmisiä selvittämään totuuden henkilöiden internetissä tapaamista ihastuksista.