UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 20.4.

06:00
Eurojahti
07:28
Ostoskanava Guthy Renker
08:30
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Toimittajana Oskari Saari. Suora lähetys.
09:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Lisan aivot. Lisa kutsutaan paikallisen Mensan jäseneksi hänen kirjoitettuaan, mihin kurjaan jamaan hänen isänsä on kaupungin saattanut. - Vieraileva ääni: Stephen Hawking. K7
11:30
Simpsonit
Päivä Tokiossa. Menetettyään viimeiset miljoona jeniään Tokiossa Simpsonit lähtevät uhkapeliin japanilaiseen tv-visaan. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Kaksi kaupunkia. Kun kaupungin suuntanumeroalue jaetaan kahtia, Homer ryhtyy johtamaan liikettä, joka ajaa myös kaupungin jakamista suuntanumerorajaa pitkin. - Vierasääni: The Who. K7 (väkivalta, ahdistus).
12:30
Simpsonit
Klovni menettää järkensä. Kun Hassu-klovni saa selville, että hänellä on yhden yön jutun seurauksena Bartin ikäinen tytär, hän pyytää Homerilta kasvatusopastusta. - Vierasäänet: Drew Barrymore, Stephen King, Joe Mantegna, John Updike. K7 (väkivalta, ahdistus).
13:00
Simpsonit
Puunhakkaaja. Innostuttuaan vegetaarimielenosoituksesta Lisa leiriytyy punapuun oksalle vastustaessaan puunkaatoa. K7 (väkivalta, ahdistus).
13:30
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
14:00
Farm Kings
Kevättä rinnassa. UUSI KAUSI ALKAA. Joe ideoi uusia projekteja täyttä häkää, vaikka lumi on vielä maassa. Hän haluaisi ottaa tilalle runsaasti lihakarjaa, mutta Tim ja Pete ovat epäilevällä kannalla. Leipomokahvilaa pyörittävä Elizabeth miettii saisiko houkuteltua Danin avukseen, mutta tämä tuntuu viihtyvän raksalla. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 1/13.
15:00
Pitch - kuningasidea
Subway. Kaksi mainostoimistoa kilpailee Subway-ravintoloiden mainoskampanjasta. Subway haluaa nostetta aamiaistuotteilleen ja pyytää kahdelta mainostoimistolta ideoita. Luovuus on koetuksella kireän aikataulun myötä.
16:00
Salattu sisar
Bonnie ja Clyde. Sanoissaan sekoileva Emma joutuu omaksumaan Suttonin roolin ja vastailemaan kysymyksiin Derekin murhaillasta vetäen uusia valheita hatustaan. Myös ystävyys Madsin kanssa rakoilee, kun Emma ei pysy Suttonin lupausten perässä, ja käytös herättääkin Alecin epäilykset siitä, että tytön jutuissa on enemmän tarua kuin totta. Ethan ja Sutton puolestaan ovat pakosalla ja etsiytyvät Ethanin lapsuudenkotiin, missä tuima isä ei ilahdu poikansa yllätysvierailusta ja Sutton kuulee ensi kertaa Ethanin äidistä. Amerikkalainen draamasarja adoptoidusta Emmasta, joka vaihtaa paikkoja kauan kadoksissa olleen, rikkaan kaksoissisarensa kanssa tämän lähtiessä jäljittämään heidän vanhempiaan. 1. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
16:55
Järjestyshäiriö: Rantakatu
17:00
Valehtelevat viettelijät
Jos nuket puhuisivat. Tytöt seuraavat Alin jälkiä rapistuneeseen nukkesairaalaan, joka ei ole niin viaton kuin päältä päin näyttää. Sama pätee Jennaan, jonka silmäleikkaus näyttäisi epäonnistuneen, ja ehkä myös Melissaan, jota tytöt epäilevät A:ksi. Amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Viidakon tähtöset
Jakso 2. Trooppinen myrsky iskeeviidakkoon ja tilanne muuttuu aina vaan tukalammaksi. Paikalle saapuu uusi tähtönen, joka laittaa paikat lopullisesti sekaisin. Kisoissa vaaditaan hyvää muistia ja hajunsietokykyä.
19:00
Formula 1: Kiinan osakilpailu
Selostajana Oskari Saari.
20:00
Myytinmurtajat
Uudet yritykset. Myytinmurtajat testaavat uudelleen pieleen menneitä myyttejä 10-vuotisen uransa ajalta. Adam ja Jamie kokeilevat maalaamista räjähteiden avulla. Tiimi yrittää halkaista lasikuituveneen väylämerkkiin. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.

Kello 21:00

21:00
Harry Potter ja puoliverinen prinssi
Kuudennessa Harry Potter -filmatisoinnissa Voldemort on lujittanut otettaan. Velhopoika Harry aistii vaaran tunkeutuneen myös Tylypahkan sisälle, ja Dumbledore keskittyy valmentamaan häntä lähestyvään viimeiseen taisteluun... Ohjaaja: David Yates, Britannia 2009, 155'. Pääosissa: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Jim Broadbent, Michael Gambon, Robbie Coltrane, Alan Rickman. K12

Arviot: IMDb 7.4 ∙ Rotten Tomatoes 84 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:45
Grimm (K16)
Nukkumatti. Surutyötä läpikäyvät naiset menettävät näkönsä ja lopulta menehtyvät lähdettyään tuntemattoman mutta luottamusta herättävän miehen matkaan: Afrikasta Amerikkaan pyrähtänyt kärpäsen kaltainen Wesen elää nimittäin kirvoittamillaan kyynelillä sokeuttaen uhrinsa ja jättäen heidät räpiköimään pimeään. Jahti käy vaaralliseksi, kun kaikista Nickin selvittämistä tiedoista huolimattakin on pimeys pian nielaista myös hänet. Juliette pyytää Rosaleelta apua kamppaillessaan näkyjen kanssa. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 2. tuotantokausi. K16 (ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Revolution (K16)
Oma koti kullan kallis. Kapinallisten voitokkaan sotaputken pysäyttääkseen Monroe aikoo houkutella Milesin piilostaan ja uhkaa tapattaa heidän kotikaupunkinsa asukkaat, ellei entinen paras ystävä uskaltaudu paikalle. Monroe ei säästele panoksia, sillä uhan alla on myös toverusten nuoruudenrakkaus Emma, jonka pelastaminen välkkyy Milesin mielessä hänen syöksyessään matkaan. Rachelin ja Aaronin tehtävä keskeytyy, kun Aaron törmää vaimoonsa ja aavistaa jonkin olevan vinossa. Amerikkalainen tieteissarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä autoritaarisen sotilashallinnon alaisuudessa. 1. tuotantokausi. K16
01:25
Supernatural (K16)
Lastenvahtina. Lastenvahtina. Veljekset ovat yhä järkyttyneitä Bobbyn kohtalosta. Sam auttaa erästä teinityttöä etsimään isäänsä, joka on myös metsästäjä. Deanilla on oma tehtävänsä, hän aikoo tehdä selvää leviatan Dick Romanista. K16 (väkivalta).
02:15
Lain nimessä
Kovia iskuja. Poliisi näkee kadulla miehen, joka vastaa edellispäivänä liikkuneen ryöstäjän tuntomerkkejä. Poliisin ja miehen kohtaaminen päättyy kivuliaasti. Toisaallakin riittää vaaratilanteita, kun prätkällä kaasutellut nuorimies ajautuu naapurinsa kanssa riitaan. Lopuksi kaivetaan pesäpallomailat ja rautatangot esiin. Maantiellä poliisi kohtaa kolmikon, joka ei millään pysähdy. Siihen onkin syynsä. Amerikkalaisen poliisin arkipäivää tositilanteissa kuvaava dokumentaarinen sarja. K12
03:05
Eurojahti
04:00
SubChat