UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 15.9.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Neposen aamu
06:51
Nimipäiväonnittelu: 15.9.
Onnea Sirpa.
06:52
Fungi
Lemmen hissi. Riina päättää leikkiä Amoria ja auttaa Tomia ja Annaa löytämään toisensa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Karhunpaini
Pikku Kakkosen Rami suuntaa Ilmajoelle, painin syntysijoille ottaakseen selvää mikä saa pikkupojat ja pikkutytöt painikilpasille. Molskilla nähdään myös Marko Yli-Hannuksela ja Jarkko Ala-Huikku.
07:06
Pikku Toni
Darwin ja trampoliini. Ilkikuriset pikku apinat sieppaavat Tonin viulun, mutta Darwin rientää hätiin. Sallittu kaiken ikäisille.
07:12
Nelli ja Iiro
Merirosvoleikki. Tänään leikitään merirosvoleikkiä, mutta ikävä kyllä Miina on kadottanut asunsa. Sallittu kaiken ikäisille.
07:21
Tommin kiertävä sirkus
Kinastelua. Li ja Ling kisailevat siitä, kumpi keksii jännittävämmän päätösnumeron. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Maukka ja Väykkä
Osa 4: Joku pelin voittaa. Maukka haluaisi kilpailla kaikessa. Ihan kaikessa. Kilpailuun tarvitaan kuitenkin aina vähintään kaksi, joista toisen on hävittävä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:42
Olivia
Perhosseikkailu. Urpolla on ikioma lemmikkieläin, perhonen nimeltään Haisu. On Olivian vuoro pitää koulussa esitelmä, ja hän saa suostuteltua Urpon lainaamaan hänelle lemmikkiään. Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Töötti ja Pulteri
18/26. Hyppysammakko ja Pelaten ja maalaten. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Muumilaakson tarinoita
Osa 29/101: Jälleen yhdessä. Teatterin tekeminen on jännittävää! Leijona ei tule ajoissa lavalle, Nipsu juuttuu kehtoon, ja Pollari rynnistää pidättämään väkeä kesken esityksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Late Lammas
Remonttireiskat. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Saariston pelastaja
Knut Even Rislaa on Norjan nuorimpia meripelastuslaivureita, ja hänen vastuualueenaan on Arendalin saaristo. Pelastustiimillä on käytössään pienoissukellusveneen ja vesiskootterin lisäksi myös lämpökamera. HD Äänitekstitys: suomi.
09:40
Rannalla tuoksuu savukala
8/8. Keltti. Kaverukset Gordon ja Jan ovat keskellä Kööpenhaminaa, jossa pitäisi olla oikea paksuhuulikelttiapaja. Mutta tämä kala on tunnetusti vaikeasti pyydystettävissä. Äänitekstitys: suomi.
10:15
Nuoret lääkärit
Jon on rugbyjoukkueen kapteeni ja soittaa vielä bändissäkin. Kuinka virkeänä hän mahtaa töihin saapua? Keir miettii kirurgin uraa, ja Adam alkaa epäillä, että lääkärintyö ei ole lainkaan häntä varten. T: BBC. Äänitekstitys: suomi.
11:10
Puutarhasissit
6/8. Aktivistit iskevät Silkenborgiin, joka Tanskassa tunnetaan autojen kaupunkina. Yhdelle parkkipaikalle rakennetaan yöllä puisto päiväksi. Hyväksyykö pormestari luvattoman toiminnan? Äänitekstitys: suomi.
11:50
New Yorkin herkut
Sarja alkaa. 1/8. Tanskalaiskokki Anne Hjernöe lähtee etsimään makuhermoja kutkuttavia herkkuja Isosta Omenasta. Aluksi hän perehtyy amerikkalaisten aamiaisruokiin ja Harlemin ravintolaan, jossa tarjotaan soulfoodia. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Muuttohaukantie
Eveliina haluaa suoraa päätä kaataa kaksi seinää, Stefan arpoo ja pohtii. Eveliina rakastaa vanhoja huonekaluja, Stefan arvostaa käytännöllisyyttä. Selkeä soppa, jota hämmentää vielä sisustaja Leena Carelse. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Muuttohaukantie
Kauppojen, baarien ja yöelämän läheisyys muuttuu Merille ja Juhalle toissijaiseksi, kun perheeseen syntyy Venla. Muutto keskustasta upouuteen rivitaloon haastaa myös sisustaja Ilse Juolan. Rami Koivula seuraa tapahtumia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Mutsis oli apina
Sikahyvä tietokilpailu ihmisille ja muille eläimille. Ei suositella kontiaisille. Kilpailemassa Meri-Tuuli Lindström, Ile Uusivuori, Minna Joenniemi ja Hanna Talikainen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:45
Uusi päivä
Osa 398: Sovitteluyrityksiä. Karrin paluu hämmentää Janin ja Vilman elämää. Hiltunen tiukentaa otteitaan. Osku ei halua olla yksin. Asko joutuu kipeän vaihtoehdon eteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:15
Uusi päivä
Osa 399: Yhteen hiileen. Otso saa Teron nöyrtymään. Veetin organisoima yhteishengen osoitus saa Hiltusen raivoihinsa. Niklas joutuu eläväksi torsoksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
14:45
Uusi päivä
Osa 400: Muutosvastarintaa. Jaana tekee Otsolle ehdotuksen, jota tämä pelästyy. Ainon ahdistus lastensa riitelystä saa hänet oireilemaan. - Mikäli lentopallo-ottelu venyy, ohjelma alkaa heti sen päätyttyä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:15
Poliisi selvittää
16-vuotias tyttö väittää tulleensa siepatuksi. Poliisit Seppo ja Ahti saavat jutun hoitaakseen. T: Helsinki-filmi Oy. - Mikäli lentopallo-ottelu venyy, ohjelma saattaa jäädä pois ohjelmistosta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:22
Koistiset lennossa
Lyhytelokuva Koististen umpimielisestä mutta toiveikkaasta pariskunnasta, jonka kannattaisi pysyä kotona eikä matkailla. - Mikäli lentopallo-ottelu venyy, ohjelma saattaa jäädä pois ohjelmistosta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:28
Uroot
Pienen kylän pizza-kebabkokki ja taksikuski taistelevat pankkineidin huomiosta. T: Bronson Club Oy / 2011. - Mikäli lentopallo-ottelu venyy, ohjelma saattaa jäädä pois ohjelmistosta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:40
Doctor Who
Tappava taivas. Sontaroiden suunnitelman oveluus paljastuu koko kieroudessaan, ja koko ihmiskunta voi olla tuhon oma. Vielä suurempi huoli Tohtorilla on kahdesta ystävästään. Missä ovat Martha ja Donna? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Nuoret mestarit: Partiomestari
Partiolaisista muodostetut joukkueet kisaavat nokkeluutta ja erätaitojakin vaativassa kilpailussa. Paras joukkue on vuoden 2014 Partiomestari. Ohjelmasarjan juontavat Ronja Salmi ja Juha Karhu. HD
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Petrin tiikeritarinat, Seikkailija Saku, Stella ja Sami, Ikävä, Maltti ja Valtti sekä Laura. HD

Kello 18:00

18:00
We Want More
SARJA ALKAA. Viiden bändin paluu. Levy-yhtiön teiniduoksi brändäämä Neon 2 palaa nyt bändinä. Yhtyeen loppua leimaa synkät tuulet Jussin itsetuhoisuuden vuoksi. Pystyykö bändi käsittelemään menneisyyden yhdessä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Retrolissun ysärit: Napa
1990-luvun hohtohetkiin kuului naparenkaan ottaminen ja se eka tribaalitatska. Samaan aikaan kun toiset tuijottivat omaan napaan, uhkasi kasvihuoneilmiö sulattaa napajäät. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
20:00
Uusi päivä
Osa 401: Äidin tuska. Aino ei kestä lastensa riitelyä, vaan jatkaa pelaamistaan. Mirja lääkitsee erosuruaan Laurin seurassa. Osku vapautuu arestista, mutta lipeää kaidalta tieltä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Totuus rakkaudesta
Vakiintumisen haasteet. Mitä parisuhteelle tapahtuu, kun alkuhuuma haihtuu? Mitkä asiat alkavat ärsyttää? Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Mia Halonen, Mikko Kuustonen, Katja Ståhl ja Sanna Stellan. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Black Box (12)
Tunnettu journalisti aiheuttaa paniikin Kuutiossa, kun hänen päästään löytyy räjähtämätön ammus. Meikkitaiteilijan elämästä katoavat yllättäen värit. Catherine tapaa tulevat appivanhempansa, ja Delilah ahdistelee Williä. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Charlien enkelit
4/8. Enkelit hälytetään Kuubaan pelastamaan kidnapattu avustustyöntekijä. Bosley kohtaa tutun CIA:n agentin, jota vastaan hän aikanaan taisteli ja jonka uran hän silloin tuhosi. Nyt he päättävät tehdä yhteistyötä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
22:45
Retrolissun ysärit: Napa
1990-luvun hohtohetkiin kuului naparenkaan ottaminen ja se eka tribaalitatska. Samaan aikaan kun toiset tuijottivat omaan napaan, uhkasi kasvihuoneilmiö sulattaa napajäät. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:15
Funny or Die Presents (K16)
6/10. Ensinäytössä tänään: sähäkkää kolmiodraamaa pallokentän laidalla. Rob Huebel kysyy jälleen "tahdotko nähdä kuolleen ihmisen". Millainen on petettyjen naisten kosto? Kuinka tahmeaa on tahmea? T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi).
23:40
Ironside (K16)
Uusi sarja 1/9. Ampumavälikohtauksessa vammautunut New Yorkin poliisin rikosetsivä ei sääliä kaipaa eikä anna pyörätuolin hidastaa itseään, kun hän pyrkii suitsimaan rikollista toimintaa suurkaupungin kaduilla. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:25
Kimppakolmoset
(Threesome) 1/14. Alice seukkaa kivan miehen kanssa ja rakastaa biletystä yhteisen homoystävän kera. Kun kolmenkympin haamuraja lähestyy iskee paniikki, vaan kimpassa löytyy vastalääke tähänkin vaivaan! (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, päihteet).
00:50
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna