UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 22.6.

06:51
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:52
Nimipäiväonnittelu: 22.6.
Onnea, Paula, Pauliina ja Liina!
06:53
Nelli ja Iiro
Lainaamisia. Nelli ja Iiro oppivat, että jos lainaa toiselta jotain, sen kanssa on oltava hyvin, hyvin varovainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Vertailuruutu
Nopein. Kuka on maailman nopein? Kenen ohi ei kukaan livahda? Olisiko vinttikoira tai haikala? Ei ole. Vihje: Tämä sankari ei hauku eikä ui. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:05
Stella ja Sami
Leija-yö. Retu on kovin kiinnostunut Stellan ja Samin leijasta. Illalla Sami ei saa unta ja huomaa Retun kadonneen. Onko leijakin kadonnut? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Lempijuttu. Pikku Hiiri löytää erityisen kauniin kukan. Pikku Pupu saa sen lainaksi, jotta voi näyttää sitä Isolle Pupulle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:33
Killi ja Kiki
Kattifantti. Killi ja Kiki tapaavat uuden ystävän, joka näyttää erilaiselta kuin muut. He oppivat, että ystävän valinnassa ulkonäkö ei ole tärkeää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:38
Fluugalaiset
Tehtävä: Taskulamppu. Fluugalaiset havaitsevat Ellin huoneesta outoa valonkajoa myöhään illalla. Mikä saa peiton hohtamaan pimeässä? Asiasta on otettava selvää. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:49
Puutarhan tonttu
Osa 7/15. Ensimmäiset mansikat. Arttu, Kaisa ja Oona auttavat tonttu Sylvesteriä puutarhan hoitotöissä. Ensimmäiset mansikat ovat kypsyneet! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:57
Martta puhuu
Kirppu myrskyssä. Helle-aallon jälkeen on tulossa myrsky. Kirppu pelästyy sitä ja karkaa. / Martta sääkoirana. Martasta tehdään sääkoira. Edessä on kuumeista opiskelua aiheena sään ennustaminen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:24
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:25
Futaajat
Futaaja Eino treenaa jalkapalloa myös kesämökillä Inkoossa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:37
Nokkelikot (7)
Hiirihulinaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Gina Rui Oxumin mielestä Telemarkin vaaleanpunainen lehmä on kauneinta maailmassa. Ennen niin yleinen norjalaisrotu on nyt harvinaistumassa. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Surua. Dominicilla on vaikeuksia hyväksyä Arthurin kuolema. Olisiko potilaan taidoista apua tässä asiassa? Mistä johtuu Fletchin ärtyisyys? Kuinka kolmiodraama etenee? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Vieraina Ginnifer Goodwin, Eddie Izzard, Jillian Bell, Jason Derulo. Alkuperäinen esityspäivä 19.6.2017 HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Tuntematon Norja
Linda Eide on Tenojoella letkeissä karibialaistunnelmissa, mutta malttaa silti lähteä katsomaan valtavaa perhovapaa. Lopuksi Linda pääsee toteuttamaan itseään mestaripianistin säestyksellä. (U) Äänitekstitys: suomi.
11:10
Alivaltiosihteerin televisio-ohjelma
Tamperelaisen huumoriryhmän ohjelma on uudenlainen musiikkiohjelma kaikenikäisille nuorille eläkeikään asti. Olit sitten puheen tai musiikin ystävä, tässä ohjelmassa kumpikin on laadukkaimmillaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Hehku
Ihanat hemmotteluhoidot. Elina selvittää, mikä spakäynnissä maksaa. Hehkun juoksukoulu alkaa. Emilia kokeilee osteopatiaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:57
Hehku
Onko tantra pelkkää seksiä? Näin treenaat lantionpohjalihaksia. Toimivatko aurinkosuojat? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Tanskalainen maajussi
2/10. Frankin jalkaterästä valmistetaan puinen lesti saappaiden valmistusta varten. Vasikannahkakin on jo valmis suutarille vietäväksi. Lammastarha saa vahvemman portin, ja vanhan ajan kylmiön rakennustyö alkaa. HD Äänitekstitys: suomi.
13:00
Nuoret maajussit
2/8. Nuorilla riittää kiireitä. Heidi joutuu konehommiin, ja eläinlääkärikin olisi saatava hänen vanhempiensa maatilalle. Line valmistelee kotitilansa karjaa näyttelyyn, ja Björnillä on kova päivä turkistarhalla. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Yksineläjä Severin
3/6. Valoisat ajat ovat edessä, kun kevät saapuu Rønesetiin. Jelenakin on tullut vierailulle, ja nuoripari käy yhdessä kalassa ja suunnittelee kevätkylvöjä. Saaliista syntyy maukkaita kalapihvejä. HD Äänitekstitys: suomi.
14:00
Kun mieli sairastaa
2/8. Jacob on päässyt sairaalajakson jälkeen kotiin, mutta pian alkavat vaikeudet. Camillalla on diagnosoitu rajatilapersoonallisuushäiriö, ja hän lähtee äitinsä luokse puhumaan sairaudestaan. HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Askel uuteen elämään
4/5. Tor ei anna periksi. Hän on ollut pahassa kolarissa, mutta on päättänyt kävellä vielä. Nasreen ei halua jäädä ummikoksi uudessa kotimaassaan ja ryhtyy opiskelemaan norjaa. (U) Äänitekstitys: suomi.
15:00
Kerrostalojen prinsessat
3/4. Prinsessat rakastavat suuria, pumpattuja miehiä, joilla on paljon tatuointeja. Mies ei ole heille romanttinen prinssi, vaan kiva lisuke elämään. Sarja vie katsojan irtoripsien ja tekokynsien täyttämään maailmaan. HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Rentoa ruokaa Lontoossa
5/10. Lepopäivän eväät. Vapaapäivinä on aikaa paneutua ruoanlaittoon. Rachel valmistaa haudutettua porsaankylkeä ja perunalaatikkoa. Jälkiruoaksi käy omenakakku. Viikonloppuihin kuuluvat myös brunssit ja piknikit. HD Äänitekstitys: suomi.
15:56
Ihanat autot
Autoni ja minä. Autohulluus voi ilmetä monella tavalla. (U) Äänitekstitys: suomi.
16:20
Ali Show: Iiro Rantala
Ali Jahangiri saa vieraakseen pianisti Iiro Rantalan. Laajemman yleisön tietoisuuteen Rantalan nosti Trio Töykeät -yhtye 80- ja 90-lukujen taitteessa. Viime vuosina hänet on nähty myös tv:ssä Iiro irti -sarjan isäntänä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:50
Pikku Kakkonen
Katsellaan Susannan kanssa Kikattava Kakkiainen, Pusse, Keppihevostalli, Q Putti 5, Ilmojen kunkut ja Retki-Roope. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:50
Jalkapallon FIFA Confederations Cup 2017: CMR - AUS
Kamerun - Australia. Pietari, Venäjä. Selostus Lauri Kottonen. HD

Kello 18:00

19:50
Hairy Bikers: Villi Pohjola
2/6. Dave ja Simon jatkavat moottoripyörämatkaansa läpi Baltian kohti pohjoista. Osa matkaa taitetaan Latvian vanhimman moottoripyöräkerhon kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
20:50
Jalkapallon FIFA Confederations Cup 2017: GER - CHI
Saksa - Chile. Kazan, Venäjä. Selostus Matti Härkönen. Ottelun tauolla Uutiset. HD

Kello 21:00

21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Jalkapallon FIFA Confederations Cup 2017: GER - CHI
Saksa - Chile, toinen puoliaika. Kazan, Venäjä. Selostus Matti Härkönen. HD
23:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. Vieraina Chelsea Handler, Dean Norris, Khalid. Alkuperäinen esityspäivä USA:ssa 20.6.2017. HD Äänitekstitys: suomi.
23:40
Ali Show: Iiro Rantala
Ali Jahangiri saa vieraakseen pianisti Iiro Rantalan. Laajemman yleisön tietoisuuteen Rantalan nosti Trio Töykeät -yhtye 80- ja 90-lukujen taitteessa. Viime vuosina hänet on nähty myös tv:ssä Iiro irti -sarjan isäntänä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:10
Villi kortti
Villi kortti sotkee urheilun pelikirjan ja nauraa räkäisesti päälle. Värikynän varressa Riku Riihilahti, Ville Myllyrinne, Paula Noronen, Tommy Lindgren, Kalle Palander sekä Juuso Mäkilähde. Vieraana Niki Juusela. (U) Es. 31.1.2017 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:00
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna