UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Tiistai 22.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Viimein vihille. Morsiusliikkeen työntekijä Jennifer ja kokenut morsiusneito Lavinia etsivät häämekkoa ja saavat huomata, että kokemuskaan ei aina helpota valintaa. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
09:30
Tuhluriprinsessat
Sietämätön sisko. Opiskelijatyttö Ariana on vanhempiensa lellikki. He rahoittavat tytön yletöntä törsäämistä ja kustansivat hänelle jopa puolen vuoden maailmanympärysmatkan. Arianan tuhlaaminen aiheuttaa nuoremmissa sisaruksissa närää. He pelkäävät, etteivät vanhempien rahat riitä enää heidän opintoihinsa. Gail yrittää panna ylimielisen Arianan kuriin, mutta onko tämä prinsessa liian kova pala purtavaksi? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
10:00
Sarahin sisustusvinkit
Remontin uuvuttamat. Colen ja Josée ovat remontoineet taloaan jo viisi vuotta. Upeaa jälkeä on syntynyt, mutta remontti on jäänyt kesken makuuhuoneessa, kun pariskunta uupui mittavan projektin paineissa. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
10:30
Eden
Rintamamiestalon uusi sisäänkäynti. Kauttaaltaan peruskorjatun rintamamiestalon sisäänkäynti tuottaa päänvaivaa isäntäparille. Mikon ehdotus sisäänkäynnin täydellisestä uudistamisesta tarjoaa ratkaisun. Vanha terassi puretaan ja tilalle rakennetaan laajempi sisäänkäynti. Tommy aistii vanhan oven olevan yksi ongelmista. Ovi vaihdetaan, muuttaen samalla oven kätisyys. Minna uudistaa istutukset kirsikkaluumulla sekä maanpeiteperennoilla. Samalla omenapuut hoitoleikataan. Etupihan pohjaksi vaihdetaan tyylikkäät betonikivet. Komeus viimeistellään roska-astian uudella katoksella, sekä Tommyn kekseliäillä naruamppeli-istutuksilla. Kotimainen puutarhaohjelma. 6. tuotantokausi. (22')
11:00
Leila leipoo
Amerikan malliin. Leila leipoo amerikkalaisia leivonnaisia: limettipiirasta, kookos-suklaavuokaleivoksia sekä kermaista ja kinuskista banaanipiirakkaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi.
11:30
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Lisa-äidin menu. Äidin lihakeittoa, creppejä ja hedelmäsalaattia mansikka-meloni-kastikkeella. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Elixir
Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. 7. tuotantokausi. (21')
12:30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Sinkkutytön samppanjakutsut. Menestynyt uranainen, sinkkuna viihtyvä Donna Llewellyn, on päättänyt tehdä vieraisiinsa vaikutuksen hienoilla ruoilla ja kalliilla samppanjalla. Ruokalistalla on ankkaa, samppanjarisottoa ja suklaamarenkeja, ja samppanja maistuu niin illan emännälle kuin vieraillekin. Mutta mitenhän ankka maistuu Doreenille, joka ei yleensä syö lintua missään muodossa? Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13:00
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tällä kertaa matkaseurana on Antonio Flores. Laura heittäytyy Antonion kanssa täysin turisteiksi, minkä jälkeen saavutetaan zeniläinen mielenrauha modernin taiteen näyttelyssä. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
13:30
Tuhluriprinsessat
Merkkitietoinen mutsi. Osa-aikatöissä käyvä pienen lapsen äiti Corrinne on parantumaton törsääjä. Hän tuhlaa rahansa designvaatteisiin ja tyyriisiin aterioihin. Corrinnen mies saa tarpeekseen, kun velkojat uhkaavat viedä heidän asuntonsa, ja kutsuu hätiin talousneuvoja Gailin. Gail paneekin ensitöikseen ravintolaherkuille person perheenäidin kokkikouluun. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
14:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Valinnan vaikeus. Morsiamet Rene ja Nnenna ovat sovittaneet lukuisia häämekkoja tuloksetta, eikä äitien jämeristä otteista ole aina apua. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
14:30
Fashion Star
Ostajien haaste. Finaalia edeltävässä jaksossa ostajat antavat kullekin kuudesta kilpailijasta oman haasteen. Enää tehdyt kaupat eivät suojaa pudotukselta, vaan jakson päätteeksi puolet suunnittelijoista joutuu kotimatkalle. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (43')
15:30
Olet mitä syöt
Salasyöppö Raj. Rajin vaimo laittaa miehelleen terveellistä ja herkullista ruokaa, mutta mies hiipii mieluummin syömään öisin salaa eineksiä. Muutenkin Raj napostelee jatkuvasti epäterveellisiä ruokia, ja hänen kolesteroliarvonsa ovat pilvissä. Gillian yrittää saada nuoren perheenisän muuttamaan elintapojaan ennen kuin on liian myöhäistä. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
16:00
Isännän ja koiran käytöskoulu Amerikassa
Haukkumatta paras. Tamara omistaa koirien päiväkodin, jossa hänellä on päivittäin jopa 40 koiraa. Hänen omat koiransa eivät voi kuitenkaan tulla mukaan päivähoitoon, sillä ne haukkuvat suunnattomasti ja ovat ilkeitä toisille koirille. Tamara pelkää myös saavansa häädön asunnostaan Manhattanilla, sillä pienet koirat eivät lakkaa haukkumasta, ja hän onkin jo valmis äärimmäisiin toimenpiteisiin. Victoria Stilwell saapuu näyttämään, miten yksinkertaisesti koirat voidaan kouluttaa hiljaisemmiksi. Englantilainen lifestyleohjelma. 4. tuotantokausi.
17:00
Hurja remontti
Ritarin muisto. Keskiajasta innostunut Marc Girard toimi ritari-ihanteidensa mukaan ja yritti pelastaa hukkuvan isänsä oman henkensä kaupalla, mutta kumpikin menehtyi. Kaiken huipuksi perhe oli hieman aiemmin menettänyt kotinsa tulipalossa. Ty tiimeineen saapuu rakentamaan kunniapalomieheksi nimitetyn sankari-Marcin perheelle uuden kodin. Amerikkalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.

Kello 18:00

18:00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Kaisa ja kirjaimellisesti lähes puoli valtakuntaa hakevat yhdessä myyntiin Kirkkonummella sijaitsevan omakotitalon, jonka aiemmat myyntiyritykset ovat epäonnistuneet. Aamnda puolestaan hakee myyntiin omakotitalon Heinolasta ja Teuvo ja Niko stailaavat Susanna Ingerttilän kotia Paloheinässä. Vivalaiset pääsevät jälleen nauttimaan myös Kaisa-akatemian annista. Kotimainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')
19:00
Arvostele mun illallinen Suomessa
Salla rakastaa Italiaa ja pientä poikaansa. Turkulaisen opiskelijan menu on kokonaan italiaksi, ja vieraat joutuvat arvuuttelemaan ruokalajeja. Minkälaiset pisteet Salla saa? Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
19:30
Arvostele mun illallinen Suomessa
Turun saaristossa on Päivytin pitämä perhekoti. Miten suurperheen äidiltä onnistuu illallisen valmistaminen vain neljälle hengelle? Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
20:00
Valheen vangit
Raha. Nuori mies on voittanut jättipotin Lotossa, mutta kokee rahasta syyllisyyttä. Hän uskoo, että olisi voinut estää isänsä itsemurhan rahoilla. Ongelmallinen suhde rahaan uhkaa rikkoa myös miehen parisuhteen. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Kausi 2, osa 23. Mirandan elimistö näyttää luopuneen toivosta pariutumisen suhteen. Carrien ja Kihon suhteessa kehitys kehittyy. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (25') K12 (seksi).
21:35
Sinkkuelämää
Kausi 2, osa 24. Ystävykset viettävät iltaa S&M-hengessä. Juhlien jälkeen työt vievät Kihon Pariisiin, ja Carrie joutuu miettimään, pystyisikö kaukosuhteeseen. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (27') K12 (seksi).
22:10
Duane Hopwood - Vastamäessä
(Duane Hopwood/USA 2005). Frendit-tähti David Schwimmer on koskettavan draaman pääosassa kahden pienen tyttären isä Duane Hopwood, joka huomaa olevansa vaarassa menettää kaiken elämässään tärkeän. Vaikka hänen vaimonsa Linda (Jeneane Garofalo) rakastaa miestään, kriittisten rajojen ylityttyä suhde ajautuu katkolle. Lohtua tarjoavat Duanen työpaikan pomo Carl (Jerry Grayson) ja stand-up-koomikon urasta haaveileva työkaveri Anthony (Judah Friedlander). Pääosissa: David Schwimmer, Janeane Garofalo, Judah Friedlander, Susan Lynch, Dick Cavett, Steve Schirripa. Ohjaus: Matt Mulhern. (79') K7 (ahdistus, väkivalta, seksi).

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 55 %
Lue lisää: IMDbRotten TomatoesWikipedia
23:45
Viikko ilman naisia
Koti kutsuu. Naiset palaavat kotiin, ja yksi heistä joutuu heti erotuomarin rooliin. Tammy on tehnyt päätöksensä, mutta kumpaa Justin halaa ensin: tulevaa vaimoaan vai rakasta äitiään? Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (40') K7 (väkivalta).

Kello 24:00

00:40
Supertähtien siivellä
Kelly Rowlandin kyydissä. Tällä kertaa julkkisbloggari Perez Hilton tutustuu Destiny's Child -yhtyeestä tutuksi tulleeseen Kelly Rowlandiin, joka luo nyt menestyksekästä soolouraa. Perez vie kiireisen Kellyn hetkeksi rentoutumaan ja pitämään hauskaa, ja pääsee seuraamaan tämän harjoituksia TV-esiintymistä varten. Amerikkalainen sarja. (44')
01:35
Näin meistä tuli miljonääriäidit
Vanhoja ja uusia ystäviä. Maria muistelee menneitä entisensä naapurinsa ja hyvän ystävänsä Lotan kanssa. Anna tapaa vanhan ystävänsä Johnnyn, joka aikanaan opasti Annan kuntoilun maailmaan. Gunilla harjoittelee itse kirjoittamaansa näytelmää varten. Ruotsalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.
02:30
Häähullut
Pihistelevä morsian. Brittany hankkii rahaa häihinsä keräilemällä kolikoita ja ostelemalla arpoja. Suzy on romahduspisteessä häidensä aattona. 8. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
03:25
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV