UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 19.9.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 19.9.
Onnea Reija.
06:52
Kolme pientä koiranpentua
Ruu muuttaa omaan kotiin. Tänään Ruu muuttaa Riinan luokse! Riina valmistautuu Ruun tuloon huolellisesti. Ilo on ylimmillään, Riinan suurin haave on vihdoin toteutunut!
06:57
Metkat Mesiläiset
Postimies Sampo. Sampo tuuraa nilkkansa venäyttänyttä postimies Seittiä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Tilda ja hänen ystävänsä
Totin lennokki. Kaikki tahtovat tehdä itselleen lennokin. Tottikin yrittää, mutta se onkin vaikeaa. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:17
Kasper ja Liisa
Onneton leipomus. Matilda-mummo tulee hoitamaan Kasperia ja Liisaa. He päättävät leipoa yhdessä kroissantteja. Ystävykset päättävät sillä välin lisätä taikinaan hiivaa, jotta se kohoaisi kunnolla. Sallittu kaiken ikäisille.
07:28
Olipa kerran kolme
Tarina kolmesta pienestä possusta. Mari Kätkä, Eevaleena Pokela ja Satu Sopanen muodostavat lauluyhtyeen Kolme blondia. Yhtye on sovittanut lastenlauluista pienoismusikaaleja.
07:34
Pikku perunat
Tunteet. Animaatio laulavista perunoista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:38
Pikku Kakkosen posti
Merkillinen linna. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:44
Max ja Meeri
Mummin synttärit. Meeri on askarrellut mummille synttärikoristeita ja haluaa löytää niille täydelliset paikat. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Töötti ja Pulteri
22/26. Vanhaa ja uutta ja Piirrospäiväkirja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Apina opena
Ville Kiljunen ja Pono-apina mittaavat lasten tietämystä Suomen luonnosta.
08:32
Taikaplaneetta
Ovela kuin kettu. Keksijävaari antaa lastenlapsilleen tehtäväksi selvittää, miten kettu saa marjoja syödäkseen talvella. Taikaplaneetta vie heidät Saksaan, missä he tapaavat vanhan tuttunsa Babushkan. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
McLeodin tyttäret
Rakkautta ja sudenkuoppia. Grace ja Marcus joutuvat silmätysten kuoleman kanssa pudottuaan hylättyyn kaivoskuiluun. Tayler ja Patrick empivät, sillä romanssin seuraava vaihe pelottaa. (U) Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:45
Viherpeukalo lapaset kädessä
Pohjois-Norjan Lakselvissa on Svein Eliassen seitsemän vuoden ajan rakentanut säätä uhmaten puutarhaa. Millainen on Sveinin unelmien ja intohimoisen uurastuksen tulos? HD Äänitekstitys: suomi.
10:15
Ilmojen hurjapäät
Laskuvarjon kanssa tehtävät taitolentohypyt ovat näyttäviä, mutta vaarallisia. Floridalainen ryhmä on lajissa maailman huippuja. Joukkuetoverin onnettomuus saa muun porukan pohtimaan touhun mielekkyyttä. - Huom. Ohjelma voi myöhästyä tai jäädä pois, mikäli lentopallo-ottelu venyy. HD Äänitekstitys: suomi.
11:00
Jacobin rakkaudet
1/6. Jacob Hinchely on 26-vuotias kaveri, jolla on ongelmia kestävän naissuhteen solmimisessa. Mistä homma oikein kiikastaa? Jacob pohtii pulmaansa paitsi tyttöystäviensä myös terapeuttien kanssa. HD Äänitekstitys: suomi.
11:15
Mutsis oli apina
Sikahyvä tietokilpailu ihmisille ja muille eläimille. Ei suositella kontiaisille. Kilpailemassa Meri-Tuuli Lindström, Ile Uusivuori, Minna Joenniemi ja Hanna Talikainen. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:50
Luonnon antimia
Alattiolainen Toril Bakken on uuttera marjastaja ja kalastaja ja opettaa muitakin käyttämään hyväksi luonnon monipuolisia antimia. Millaisia raaka-aineita Toril luonnon omasta ruokakomerosta löytää? Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Muuttohaukantie
Janne on rauhanturvaajana Kongossa, mutta Nina hoitaa muuton kurinalaisesti melkein yksin neljässä tunnissa! Ensin mitään ei saa muuttaa, mutta lopputulos yllättää... Sisustaja Leena Carelse saa parin pyörtämään sanansa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Muuttohaukantie
Nevalaiset Vihdissä ovat kovia innostumaan ja tekemään. Nyt on rakennettu perheelle talo. Avara olohuone ja ruokailutila vaativat kuitenkin ammattisisustajan apua. Leena Carelse iloitsee perheen rohkeista valinnoista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Peltsin Lappi
Peltsi lähtee etsimään mustaa kultaa Kutturasta, ja reissusta tulee ikimuistoinen. Huovuttajan verstaalla loihditaan taidetta, ja kalamiehen taivas avautuu Juutuan rannoilla. Joikukin alkaa sujua. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:50
Nuoret lääkärit
Jon on rugbyjoukkueen kapteeni ja soittaa vielä bändissäkin. Kuinka virkeänä hän mahtaa töihin saapua? Keir miettii kirurgin uraa, ja Adam alkaa epäillä, että lääkärintyö ei ole lainkaan häntä varten. T: BBC. Äänitekstitys: suomi.
14:40
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
4/10. Viidakkosudet ovat saaneet pentuja, jotka on punnittava ja rokotettava. Kissa joutuu uintitreeneihin ylipainonsa takia, ja kani saa vuotuisen rokotuksensa. Äänitekstitys: suomi.
15:15
Jaquie Brownin päiväkirjat
13/14. Vastoin Kimin neuvoja Jaquie vastaa saamaansa kritiikkiin nettifoorumilla ja saa maksaa siitä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
15:40
Doctor Who
Kuolleiden metsä. Tohtori ja Donna ovat ajautuneet erilleen - lopullisestiko? Donnalla on jo perhe, mutta Tohtori taistelee yhä varjoja vastaan keksiäkseen syyn niiden vihaan. Entä kuka on tyttö toisesta todellisuudesta? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Ihan sama
Seikkailusarja 3/6. Paikanvaihto. Kasper viettää aikaa piilossa Oittisilla, koettaa selvittää Iidan mysteeriä, penkoo hänen tavaroitaan. Iidan arvostus muuttuu ärtymykseksi. Iida saa kutsun Nerolaan. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Mitä ihmettä?, Jepu Neulanen, Arvaa kuinka paljon sinua rakastan, Maapallottelua, Samsam ja Tinga Tinga-tarinat. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret (7)
Hurja ratsastus. Sharon, Stevien vanha tuttu rodeoajoilta tulee tilalle ratsastuskilpailun alla. Mitä hänellä on mielessään? Marcus osallistuu kisaan, mutta yhtäkkiä Ingridin turvallisuus on kilpailua tärkeämpi. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita
Heidi Kyrön juontamassa ohjelmasarjassa vieraillaan riehakkaissa häissä Salossa. Kristiinan ja Jonin rakkaustarina alkoi 7 vuotta sitten myrskyisissä merkeissä, mutta rakkaus voitti ja vahvistui Nina-tytön synnyttyä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:15
The Wedding Band
Sarja alkaa. 1/10. Neljän kolmikymppisen popparipojan hääkekkereissä soittava bändi nimeltä Morsiamen äiti saattaa saada potkua bisneksiin, kun solisti-Tommyn entinen heila tarjoaa heille keikkaa omissa häissään. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 21:00

21:00
Tartu Mikkiin
Perhekuntien uusintataistossa vastakkain Saara & Suvi Aalto sekä Ilari & Lauri Hämäläinen (es. 18.10.2013). Kisaisäntänä Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Muistin vanki
18/22. Nuori tennislupaus joutuu ryöstömurhan uhriksi. Pian Carrie saa kuitenkin syyn epäillä, että jutussa mättää jokin. Päästyään todellisen tekijän jäljille Carrie joutuu itse liemeen. Jääkö tapaus vaille ratkaisua? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
22:45
Haven
Perhonen. Audrey jää Haveniin selvittämään omaan äitiinsä liittyvää arvoitusta, ja yhdessä Nathanin kanssa he pohtivat syitä kaupunkia vaivaaville oudoille ilmiöille. Audrey joutuu itsekin erikoisen hyökkäyksen kohteeksi. Äänitekstitys: suomi. K12
23:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off
1/40. Kossu-a-bunga-bunga. Pasilan asema jyrätään Midas Särkelän viihdeimperiumin tieltä. Eläköitynyt Repomies saa vihiä Särkelän rikollisista puuhista ja päättää napata tämän tiiminsä kanssa. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
23:55
Kimppakolmoset (12)
5/14. Onko Richie vihdoin vakiintunut? Niin kivalta kuin se ensin tuntuukin, se myös tarkoittaa sitä että hänellä on vähemmän aikaa kämppiksille. Ja entä sitten kun ensimmäinen eturistiriita iskee? Kenet Richie valitsee? Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:20
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna