UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 20.11.

06:50
PIKKU KAKKONEN: Nallen aamu
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 20.11.
Onnea Jari, Jalmari.
06:52
Possu Pallero
Vene. Possu Pallero rakentaa veneen ja lähtee suurelle seikkailulle. Sallittu kaiken ikäisille.
07:02
Hommat hoituu
Sää. Hommat hoituu selvittää mitä ammattilaisia tarvitaan säätiedotuksen laatimiseen. HD
07:07
Raa Raa, leikkisä leijona
Pomppupallo. Raa Raa on innoissaan uudesta pomppupallostaan, vaikka ei osaakaan pomppia sillä. Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Muista laulaa
Hyppää laulukyytiin! Musikantit Soili Perkiö ja Satu Sopanen toimivat lauluoppaina iloisten lasten kanssa. Muista sinäkin laulaa: Huangho-joella!
07:24
Oktonautit
Oktonautit ja jääpingviinit. Oktonautit matkaavat Etelämantereelle tapaamaan jääpingviinejä. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Neppajymykerho
Vilja askartelee ruusukkeen Livian ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD
07:40
Sasu
Auringonkukka nimeltä Kultsi. Sasu hoitaa auringonkukkaa viikonlopun ajan. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Martta puhuu
12/40. Martan jännittävä tarina. Martta ja tähtisadetta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Muumilaakson tarinoita
Osa 71/101: Luola. Muumipeikko ystävineen lähtee retkelle pyöreälle saarelle, jonne huhun mukaan on kätketty aarre. Nousuvesi yllättää retkeläiset ja kaatosade heidän noutoväkensä. Mutta ei niin pahaa, ettei hyvääkin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:43
Ystävykset
Nuijanukuttaja. Öinen hiippailija kalauttaa Marilyn-kanan tainnoksiin. Todisteet viittaavat ketun olleen asialla, joten ystävykset lähtevät ketunpesälle. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Sydänmailla (7)
11/18. Kissankultaa. Tyn äiti saapuu tilalle, ja hänellä on järkyttävää kerrottavaa pojalleen. Amy jatkaa yhdessä Lilyn kanssa Alcatraz-hevosen hoivaamista. Lou tarvitsisi lapsenvahdin, mutta sitäpä ei löydykään. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:45
Luontoretkellä: Katselkaamme kastematoa
Jääkö katkennut kastemato henkiin, ja sataako niitä joskus taivaalta? Kastemadosta liikkuu monenlaisia uskomuksia. Mitkä niistä ovat totta ja mitkä tarua? HD Äänitekstitys: suomi.
10:15
Teenage Boss
5/6. Rebekka on 16-vuotias. Hän rakastaa muotivaatteita, mutta vaatekaapissa ei ole silti mitään päälle pantavaa. Nyt hän saa kuukauden ajan määrätä perheen rahankäytöstä ja ottaa käyttöön kovat otteet. HD Äänitekstitys: suomi.
11:20
Uusi päivä
Osa 430: Unelmat uusiksi. Otso kohtaa karun todellisuuden. Lissu rohkaisee mielensä ja tarttuu hetkeen. Tuijan ilo on lyhytaikainen. Elina ja Lauri laskevat savuverhon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:50
Tanskalainen maajussi
Tilalle tuodaan vanha Major-traktori, jota on tarkoitus käyttää korjatun sahan voimanlähteenä. Kuinka kalkkiuuni lopulta toimii? Frank saa apua myös taitavalta teurastajalta. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Kakola
Osa 1/8. Kuusi rötöstelevää poikaa saa yhdeksän päivän ajan kokea, millaista elämä kalterien takana on. Ensimmäinen päivä Suomen pahamaineisimmassa vankilassa ei suju ilman vakavia ongelmia. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Kakola
Osa 2/8. Mikä on Peten huumetestin tulos? Jääkö hän Kakolaan vai ei? Vankilan arki ja jatkuva odottaminen käyvät Paulin hermoille. Osastolle saapuu myös uusi poika. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Taistelulentäjät
Jaksossa seurataan mm. Dact-harjoitusta, jossa Hawkit harjoittelevat Horneteja vastaan. Jaakko ja Antti saavat tietää pitkään odottamansa Lentosotakoulun jälkeisen sijoituspaikkansa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:50
Tartu Mikkiin
Uusinnassa poppista, rockia ja iskelmää tarjoilevat Mikael Konttinen, Heidi Kyrö, Juha Metsäperä ja Katri Metso (es. 16.3.2012). Iltaa juontaa Sami Hintsanen. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:40
Ykskaks paksuna
2/8. Ristiäisvalmisteluja tehdään urakalla ja juhlapäivänä talo on väkeä väärällään. Tulevatko nuorenparin suvut keskenään toimeen? Miksi kummassa kaikki hyvät nimet ovat kiven alla? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi).
15:10
Löytöretkiä maailmaan
Karhut talviunilla. Maapallomme erikoisista ilmiöistä kertova sarja. Ranska 2010 Äänitekstitys: suomi.
15:25
Doctor Who
Lumiukkoarmeija. Menetysten jäädyttämä Tohtori ei saa siunaaman rauhaa hyvää tarkoittavilta lähimmäisiltä. Lisäksi muuan utelias kotiopettajatar ottaa rohkean askeleen tuntemattomaan. Mutta liikkuvatko lumiukotkin? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
16:30
Galaxi
Suojiksen seikkailuissa katsellaan koululaisten tekemiä animaatioita. yle.fi/galaxi. HD
16:31
Nokkelikot (7)
Joukkuehenki. HD Sallittu kaiken ikäisille.
16:44
Mimun maailma (7)
Kamala sotku. Orkesteri peruu tulonsa korttelin juhliin. Mimu päättää ratkaista ongelman omalla tavallaan. Äiti taas auttaa Jonnaa mainoksen teossa. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Marin kanssa Humps, Runokuva, Lauri kilpa-auto, Lasten leikkiä, Norsulan perhe, Me Peltiset sekä Saku ja Vaakku. Marin kirjaesittelyssä John Burninghamin Milloin vauva tulee? HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
Sydänmailla
12/18. Päätymätön tie. Ty on päättänyt lähteä yksin matkaan sirottelemaan isänsä tuhkat kaukaiselle järvelle, mutta Jack lyöttäytyy kuitenkin seuraksi. Amy uppoutuu auttamaan halvaantunutta sotaveteraania. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:45
Löytöretkiä maailmaan
Pääsiäissaaren arvoitus. Tiedemies Giuseppe Orifici on tutkinut kymmenen vuoden ajan Pääsiäissaaren historiaa, salaisuuksia ja kuuluisia patsaita. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Erätulilla
18/20. Köyhän maan rikkailla vesillä. Suomalainen kalastuksen moniottelija matkustaa Länsi-Afrikkaan. Vastassa on köyhyyttä ja ystävällisyyttä, hiekkarannat ja vellova meri. Ja tietenkin kalastusta ja eksoottisia saaliita. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:00
Silminnäkijä: Korruption suurvalta
Luksuskelloista synnytyslupiin - korruptio on Kiinan likainen vero. Kasvaako korruptio nopeammin kuin sitä vastustavat kampanjat? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
20:30
Pasila 2.5 - The Spin-Off (7)
(12). 10/40. Rakkauden Nangijala. Kommuunissa tapahtuva katoamistapaus pakottaa Darjan kohtaamaan menneisyytensä. Repomies takavarikoi Pöystin pelikoneen ja päätyy itse peliriippuvuuden kaninkoloon. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet).

Kello 21:00

21:00
Kimmo (7)
(12). 3/13. Superpuuma. Kimmo tapaa Rönnin, koska tarvitsee entisen asuntonsa avaimet. Reissu päättyy ruumishuoneelle. R: Jussi Vatanen, Malla Malmivaara. O: Teppo Airaksinen. T: Yellow Film & TV. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
21:25
Noin viikon uutiset
Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri käsittelee kaikki viikon tärkeimmät uutiset. Vieraana on toimittaja-aktivisti Airin Bahmani, joka avaa suomalaisen julkisen keskustelun ongelmia suhteessa islamiin. #nvuutiset
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
22:05
Game of Thrones (K16)
6/10. Kultainen kruunu. Ned on nimitetty taas kuninkaan Kouraksi ja hoitaa kuninkaan virkaa Robertin ollessa metsästämässä. Tyrion tunnustaa "rikoksensa", ja Viserys saa viimein vaatimansa maksun Daenerysista.T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
22:55
Game of Thrones (K16)
7/10. Voitat tai kuolet. Ned haluaa saada selville, mitä Cersei tietää Jon Arrynin kuolemasta. Jon Nietos vannoo Yövartion valan. Raivostunut Drogo uhkuu kostonhimoa. Robert loukkaantuu metsästysretkellä. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi).
23:50
Game of Thrones (K16)
8/10. Terävä pää. Nedin vangitsemisen jälkeen Robb Stark kokoaa isänsä pohjoisia liittolaisia sotaan Lannistereja vastaan. Jon joutuu Yövartiossa huomaamaan, että myös pohjoisesta Muurin takaa uhkaa vaara. T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:45
Game of Thrones (K16)
9/10. Baelor. Sansan hengen ollessa uhattuna Ned tekee kohtalokkaan päätöksen. Robb saa ensimmäisen suuren voittonsa taistelussa ja lisäksi arvokkaan vangin. Kuinka käy Danerysin Drogon terveyden heiketessä? T: HBO. (U) Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
01:40
Game of Thrones (K16)
10/10. Tuli ja veri. Tieto Kuninkaansataman tapahtumista leviää Seitsemän kuningaskunnan joka kolkkaan. Bran ja Rickon näkevät enneunen, Jaime joutuu tilille teostaan ja Robb saa vastuullisen viran. 1. kausi. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:30
Syke
4/20. Maksaa rahalla. Voiko upporikas miljonääri ostaa itsensä elinsiirtojonon kärkeen? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
03:20
Charlien enkelit
7/8. Ukatan kuningas salamurhataan kesken koripallo-ottelun, ja hänen poikansa on seuraavana listalla. Enkelit selvittelevät tapausta ja yrittävät pitää pojan turvassa. Kaiken takana on tälläkin kertaa rahanhimo. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
04:01
Uutisikkuna