UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 25.10.

06:00
Voittostudio
07:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
08:05
Ella Elefantti
Molla kateissa. Ella löytää vanhan rakkaan Molla-nukkensa pitkästä aikaa. Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Mokon suuri maailma
Nukkemestarit. Moko ja Chavapa ovat Vietnamissa, ja he auttavat ystäväänsä Linh Hueta kokoamaan nukketeatteria. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Paavo Pesusieni
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Gumballin mieletön maailma
Halloween / Aarre. Ensimmäisessä tarinassa Gumball ja Darwin viettävät halloweenia irroitellen - kirjaimellisesti. Toisessa tarinassa lapset etsivät aarretta. Gumball on poikakissa ja varsinainen vauhtiveikko, joka joutuu monenmoiseen pulaan eikä ikinä ota opikseen. Itse hän kokee olevansa vain tilanteen uhri. Gumball on myös pihkassa sarvipäiseen maapähkinä -tyttöön nimeltä Penny, joka ei täysin vastaa tunteiden paloon. Kaikesta huolimatta Gumball on luotettava ja uskollinen ystävä, joka mielettömistä seikkailuistaan huolimatta on kiltti sielu. K7 (ahdistus).
09:25
Scooby-Doo! Mystery Incorporated
Mysteerilaulu. Salaperäinen hirviö alistaa kaupungin lapset valtaansa ja saa vanhemmat pakenemaan. Onko koulun uudella vaihto-opettajalla puhtaat jauhot pussissaan? Äänitekstitys: suomi. K7
09:55
Hjallis
Hjallis Harkimon vieraaksi saapuu viikoittain yksi mielenkiintoinen vieras. Isäntä ei edelleenkään tingi spontaanista ja aidon uteliaasta tyylistään.
10:25
Teknavi
Vertailussa uusimmat älypuhelimet. Varo vesiliirtoa, näin toimit vaaratilanteissa. Markku Alén & Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé. Testissä uusi Renault Twingo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
11:25
Salatut elämät
Osa 2696. Pihlajakadun pahan pojan paluu Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:55
Salatut elämät
Osa 2697. Jiri ei syty Katariinan tunnustelusta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:25
Salatut elämät
Osa 2698. Janne on skidisti peloissaan Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
12:55
Salatut elämät
Osa 2699. Ismo on akitaattori Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
13:25
Salatut elämät
Osa 2700. Mariannasta koti kaipaa naisen tuoksua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
13:54
Elle Style Awards 2014
15:00
Alppihiihdon maailmancup
Alppihiihdon maailmancup: Sölden. Naisten suurpujottelu. Kooste. Selostajana Antti Haajanen, kommentaattorina Petra Olamo.
16:00
Kiiltokuvia
Osa 6. Ikuinen liitto?. Lilin ja Shotan sisaruus on koetuksella, kun vanha mustasukkaisuus nostaa päätään. Soile joutuu syöksykierteeseen. Lili joutuu salailemaan tekosiaan kaikilta. Mikon onni on lyhytaikainen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:00
Brändärit
Säästöt. Krisse ehdotuksesta mainostoimiston porukka aloittaa säästökuurin. Kaikesta voi säästää - paitsi Krisse. Mukana Tuomas Enbuske sekä Viidakon tähtösistä Katrie Daler, Amanda Harkimo, Tia Kiuru ja Alisa Ranta-aho. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:30
Posse
Jenni Dahlman, Tuomas Kyrö, Minna Parikka, yhteiskirjaiijat Susanna Koski ja Li Andersson, Mike Monroe ja Sam Yaffa sekä huikean stuntin tekevä Tomi Björck.

Kello 18:00

19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:30
Putous
Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.

Kello 21:00

21:00
Amazing Race
Rantaleikkejä Phuketissa. Indonesiasta kone lennättää kilpailijat Thaimaan Phuketiin. Andy ja Tommy sekä Laurence ja Zac säntäävät matkaan ensimmäisinä mutta tekevät virhearvion, kun eivät varaa jatkolentoa suorilta käsin, ja jäävät kisassa hännille. Saavatko he kirittyä johtoasemansa takaisin? Thaimaassa reissaajat taistelevat tuulta ja veden virtausta vastaan sekä huhkivat kalliokiipeilyn parissa. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 19. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Wallander: Velkoja (K16)
Komisario Wallander ja hänen tiiminsä etsivät asunnostaan kuolleena löytyneen naisen tappajaa. Ilmenee, että nainen työskenteli nyrkkeilyvalmentajana salilla, jolla nuorempi konstaapeli Isabella treenaa. Pääepäillyksi nousee uhrin entinen ovimiehenä työskentelevä poikaystävä, mutta onko hän tappaja? Isabellen työtoverille Pontukselle selviää tutkimusten aikana, että Isabelle on salannut menneisyydestään ikäviä asioita. Ohjaus: Kathrine Winfeld. Ruotsi: 2010 (88'): Pääosissa: Krister Henriksson, Lena Endre, Sverrir Gudnason ja Nina Zanjani. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.4
Lue lisää: IMDbLeffatykki

Kello 24:00

00:30
Southland (K16)
Vapaalla. Sankarimme viettävät ajatuksia herättävän päivän, kun Cooper joutuu pelastamaan Deweyn tukalasta tilanteesta ja tuulahdus menneisyydestä saa hänet miettimään elämää työuran jälkeen. Adams saa kutsun teloitukseen, jonka kohde saattaa edelleen pimittää tietoja vanhoista surmatöistään. Bryant puolestaan joutuu punnitsemaan julkisuuden hyviä ja huonoja puolia päädyttyään yllättäen valokeilaan työn ulkopuolella heitetyn vartiointikeikan takia. Amerikkalainen poliisisarja, joka vie Los Angelesin väkivallan varjostamille kaduille ja kaduilla järjestystä ylläpitävien poliisien arkeen. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi).
01:30
Kuuma laki
Tanssiaistaikaa. Royn ja Jamien välillä kipinöi, mutta koska he ovat vastakkaisilla puolilla oikeusjutussa, he eivät voi antaa periksi mielihaluilleen. Veneilyonnettomuuden paljastuessa murhaksi he joutuvat jälleen napit vastakkain. Lee Anne haluaa tehdä paremman vaikutuksen valamiehistöön ja saa pyrkimyksilleen apua yllättävältä taholta. Jaksossa vierailee Gossip Girlistä ja Melrose Placesta tuttu Kelly Rutherford! Amerikkalaisessa Charlestoniin sijoittuvassa draamasarjassa seurataan itsevarman puolustusasianajaja Jamie Sawyerin sekä kaupungin lakimieheksi juuri pestatun charmikkaan Roy Rayderin kohtaamisia oikeussalissa ja sen ulkopuolella. Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, ahdistus).
02:30
Voittostudio