UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 28.8.

06:00
Miljoonapotti
07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Mokon suuri maailma
Dinojen jäljillä. Moko ja Chavapa ovat ystävänsä Tucsonin luona Utahissa, ja he pääsevät dinosaurusten jäljille. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Maija Mehiläinen
Kuuköynnös. Maija ja Ville joutuvat jännittävään metsäseikkailuun lähtiessään etsimään öisin kukkivaa kuuköynnöstä. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Littlest Pet Shop
Kakkukilpailu. Whittany ja Brittany juonittelevat voittaakseen koulun leipomiskisan. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pokémon
Kun valo ja pimeys kohtaavat!. Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi. 18. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat
Juovakynnen kosto. Juovakynsi palaa kostamaan kokemansa vääryydet kilpikonnille ja näiden ystäville. Samaan aikaan Karai alkaa kyseenalaistaa omaa identiteettiään Silppurin tyttärenä. Maailman kuuluisimmat mutanttininjakilpikonnat Raphael, Donatello, Michelangelo ja Leonardo taistelevat edelleen New Yorkin kaduilla vaarallisia vihollisia vastaan. 2. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:55
Loton ja Jokerin tulokset
10:00
Merta lähemmäs kalaan
Näyttelijäpariskunnan vapaapäivä. Kausi 1, 10/10. Antti Reini ja Anu Sinisalo viettävät kiireetöntä päivää Nuuksion upeissa maisemissa. Jos kala ei tartu koukkuun löytyykö metsästä muuta syötävää?" Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Keittiöelämää
Kausi 1, 1/8 Keittiöelämää on katsaus suomalaisen keittiön arkeen ja juhlaan. Keittiöelämää kurkistaa kahdeksan eri elämäntilanteissa elävien perheiden keittiöihin ja paljastaa, keitä me olemme ja miten erilaisia asioita ruoka meille merkitsee. Keittiön pöydän ääreen kokoonnutaan Tammisaaressa, Taipalsaaressa, Muuramessa, Helsingissä, Haukivuorella, Espoossa ja Kouvolassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Grillikuume
Kausi 1, 6/10. Puoliväli on taitettu ja nyt päästään käsiksi suomalaisten kesäiseen kestosuosikkiin eli makkaraan. Makkarat pitää tietenkin tehdä itse, joka on monille aika jännä paikka. Pudotuksissa saatiin hengen hengähdys joten jäljellä on vielä kuusi paria. Kuka joutuu jättämään leikin seuraavaksi? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Upeat skandikodit
Vaativaan makuun. Kausi 10, 8/10. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Jan Fog tapaa tinkimättömän suunnittelijan, joka haluaa muuttaa Pariisiin. Jesper Holm on yrittänyt jo vuoden ajan saada upeaa asuntoa kaupaksi Aarhusissa. Tanskalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
13:30
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Studiossa Tomi Tuominen, Tommi Pärmäkoski ja Mika Salo. Varikolla Mervi Kallio.
14:00
Top Gear Top 41
Top 41, osa 5. Richard Hammond käy läpi Top Gearin Top 41 -listaa. Tänään vuorossa on muun muassa autorugbya Kioilla ja uima-altaan avajaistilaisuus, jonne Jeremy hankkii ehdan Rolls-Roycen. Lisäksi Jeremy, James ja Richard rakentavat limusiinit aivan tavallisista autoista ja kuljettavat niillä julkisuuden henkilöitä Brit Awards -gaalaan. Englantilainen auto-ohjelma. Äänitekstitys: suomi.
15:10
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:25
Teknavi
Kausi 11, 1/8. Kauden avausjaksossa Teknavin vauhtikaksikko saa testikutsun yllättävältä taholta. Rallilegenda Markku Alénin käsittelyssä Santahaminan varuskunnan alueella on kotimainen maastohirmu, Protolab PMPV 6x6. Risto Virtasen testissä on uudistunut Audi A4 ja Pauli Reinikainen tutustuu koirien pelikonsoliin ja muihin tulevaisuuden elektroniikkahitteihin Las Vegasin valtavilla CES-messuilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Diili
La Cucaracha. Kausi 14, jakso 11/13. Trump siirtää Leezan kutistuneeseen Vortex-joukkueeseen. Joukkueet päästävät luovuutensa valloilleen laatiessaan mainossävelmää uusille olutjuomille. Ian kiukuttelee Brandille. Trump tekee yllättävän ratkaisun. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Myytinmurtajat - Top 25 Special
Top 25 -spesiaali. Nyt muistellaan menneitä. Tässä erikoispitkässä jaksossa juontajat esittelevät menneiden kausien suosikkimyyttejään. Mikä oli rakennusteknisesti vaikeinta? Mikä oli suurin spektaakkeli? Mikä suurin pettymys? Turvavyöt kiinni ja tarkkana mahalaukun kanssa, kohta saattaa pyörryttää. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport: F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Tommi Pärmäkoski ja Mika Salo. Varikolla Mervi Kallio.
19:30
Risto Räppääjä ja liukas Lennart
Suomalainen koko perheen elokuva jatkaa Risto Räppääjä -sarjaa. Elvi ja Rauha päättävät etsiä sopivan isähahmon Ristolle. Kuullessaan tästä, Rauha-tätiin ihastunut naapurin Lennart päättää muuntautua valepukujen avulla erilaisiksi hurmureiksi tehdäkseen häneen vaikutuksen. Kun Elvi-täti ihastuu yhteen Lennartin esittämistä hahmoista, alkavat asiat mennä solmuun, eikä hulvattomilta väärinkäsityksiltä voi välttyä. Ohjaaja: Timo Koivusalo, Suomi 2014 (80'). Pääosissa: Samuel Shipway, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko, Riitta Havukainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:15
Piilokamera
Äänitekstitys: suomi.
21:30
1001 Rikua
Olavi 83v. hakee treffiseuraa. Kausi 1, 2/14. Riku Niemisen piilokameraa ja sketsiviihdettä yhdistävä tv-show. Toisessa jaksossa Rikun hahmogalleriasta mukana mm. 83-vuotias Olavi, joka etsii treffiseuraa sekä intialainen elokuvaohjaaja Pamir Kumar. Kaksintaistelussa Riku haastaa syöntikilpailuun somehitiksi nousseen Soni-koiran. Jaksossa selviää myös mitä Kete Rahkoselle kuuluu nykyään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: CHL Extra
MTV Sportin studiossa CHL-kierrosta niputtavat Teemu Niikko ja Hannu Aravirta.
22:45
Formula 1: osakilpailu
Belgia. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntijat Mika Salo ja Tommi Pärmäkoski.
23:45
MTV Sport: F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Tommi Pärmäkoski ja Mika Salo. Varikolla Mervi Kallio.
23:55
Broadchurch
Tuomio. Kausi 2, 8/8. Valamiehistö ratkaisee Joe Millerin kohtalon, mitä niin kaupunkilaiset kuin keskenään kilpailevat asianajajat ovat odottaneet henkeään pidätellen. Alec suorittaa pidätyksen Sandbrookin murhajutussa, ja Elliekin tekee tutkimuksissaan läpimurron. Alecia pitkään piinannut tapahtumavyyhti alkaa vihdoin selvitä. Brittiläinen rikossarja idyllisen merenrantakaupungin synkistä salaisuuksista. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:55
Rush (K16)
Alkukankeutta. Kausi 1, 1/10. Uusi amerikkalainen draamasarja seuraa rikkaille asiakkaille kotikäyntejä tekevän lääkärin William Rushin (Tom Ellis) bileiden täyteistä elämää Los Angelesissa. Ensimmäisessa jaksossa Rushille ongelmia aiheuttavat vaimoaan pahoinpitelevä baseball-pelaaja ja huumekaupan yhteydessä ammuttu nuorukainen, sekä myös hänen entinen ihastuksensa Sarah Peterson, joka on palannut kaupunkiin. Äänitekstitys: suomi. K16 (päihteet, väkivalta).
01:50
Miljoonapotti