UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 24.5.

06:00
Voittostudio
07:05
Ostoskanava Tvins.com
08:05
Mofy
Hädässä ystävä tunnetaan. Metsä hautautuu lumeen, ja Mofy ja Kerry auttavat pinteeseen joutuneita metsäneläimiä. Japanilaiseen kirjasarjaan perustuva animaatio, jossa vanupallossa asuva ujo tyttökani Mofy seikkailee ystäviensä kanssa. Puhuttu suomeksi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:10
Palomies Sami
Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:25
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa
Osa 27/27. Miltä mustekalapyörykät maistuvat. Kitty ja Mimmi ovat taas turvallisesti kotona, mutta huomaavat pian, että he ovat unohtaneet liito-oravat Lumottuun maahan! He löytävät tien takaisin Lumottuun maahan, mutta huomaavat että liito-oravien perustama mustekalapyörykkämyynti menestyy loistavasti eivätkä oravat halua palata takaisin. Kitty ja Mimmi laativat suunnitelman¿ Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Maija Mehiläinen
Pesässä kummittelee. Mehiläispesässä on arvoituksellinen vieras, joka ääntelee kuin aave ja varastelee kuningattaren hunajaa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Winx-klubi
Päivä kuningattarena. Stella saa olla Solarin kuningatar päivän ajan, ja valta nousee hänen päähänsä. Vauhdikas animaatiosarja teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan. Keiju-tytöt joutuvat seikkailuihin kaikkialla maailmankaikkeudessa ja he saavat oppeja yliluonnollisille voimilleen alan parhailta kouluttajilta Alfean korkeakoulussa. Samaan aikaan noidat kouluttautuvat Pilvitornin korkeakoulussa omiin jäyniinsä... Italialaista alkuperää oleva piirretty sarja on puhuttu suomeksi. K7 (ahdistus, väkivalta).
09:15
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:25
Loton ja Jokerin tulokset
09:30
Mira ja miljoonakodit
Mira saa myytäväksi uuden kohteen, joka on yksi hienoimmista kohteista Miran uran aikana. Kyseessä on ylellinen omakotitalo Jollaksessa, jonka arvo on yli kolme miljoonaa euroa. Mira saa myös toisen äärimmäisen mielenkiintoisen toimeksiannon, joka vie hänet aina Leville asti. Levillä Miraa odottaa todellinen arvokohde, jylhän komea huvila keskellä Lapin upeita maisemia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Grillikuume
Kilpailun puoliväli on ovella. Tällä viikolla grillataan hieman erikoisempaa ruokaa eli maksaa. Päivän toinen kisa vaatii kilpailijoilta tarkkaa grillausosaamista ja jaksossa nähdään todellinen liha-asiantuntija. Asia on pihvi! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Suomen kaunein piha
Osa 7. Oma piha kaupungissa.. Miten vanhasta kaivonpaikasta syntyy italialainen piazza? Hanna, Tommi ja Kati tutustuvat kolmeen pientalopihaan, joita yhdistää innovatiivinen tilasuunnittelu ja kekseliäs kasvuston käyttö haastavilla tonteilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Pientä mökkiremonttia
Jakso 5. ¿Loisteen loihdintaa Loviisassa¿. Tarmo on laittamassa sympaattisen Loviisassa sijaitsevan järvenrantamökkinsä myyntiin muuton yhteydessä. Varjoisa piha voisi olla houkuttelevampi ja rakennukset kaipaisivat uutta maalia pintaan. Loviisaan neuvoa saapuvat antamaan suunnittelijat Eeva Hauta-Heikkilä sekä Mikko Toppala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Varikolla Oskari Saari, Toni Vilander ja Timo Pulkkinen.
14:00
Piilokamera
4. Jaksossa seurataan kiertävän sovelluskauppiaan edesottamuksia. Innostaako täysin veloitukseton maissiharja ihmiset ostamaan kaupparatsulta sovelluksen? Entä kestääkö golfareiden kärsivällisyys, kun tii pudottaa pallon aina juuri ennen lyöntiä? Myös klassikkokepposia kerrataan. Vierailevana tähtenä taikuri Ben Jackson. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:40
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:50
MTV.doc: Iskun jälkeen - yrittäjän tarina
Mitä tapahtuu, kun satoja ihmisiä työllistävä yrittäjä joutuu sekä toimialan että eri tuomioistuinprosessien loukkuun? Vuonna 2004 suomalainen varaosatukku ja perheyritys Atoy joutui kilpailijoiden muodostaman sulkukartellin kohteeksi. Tästä alkoi yrittäjä Jyrki Mäen kiirastuli, joka jatkuu edelleen pitkän vahingonkorvausoikeudenkäynnin muodossa. Franck Median tuottama dokumentti on puhutteleva kertomus siitä, mitä yrittäminen voi Suomessa olla valtavien iskujen ja paineiden keskellä.
15:50
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 11. Onnellinen mies. Poliisipäällikkö Ahti Moranen haluaa rakastajattarensa tekevän abortin. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Teijo Eloranta, Kaisa Mattila, Mikko Virtanen. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Paula Mononen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).
16:50
100 tarinaa Lastensairaalasta
Aki Linden. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:55
Pop'n'Roll
Osa 10. Arttu Wiskari ja Aku Hirviniemi. Vieraina Arttu Wiskari & Aku Hirviniemi Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:55
Retrohelmet
Coverhitit. Kausi 1, 1/15. Sarjassa näytetään Maikkarin arkistojen helmiä ja kysytään mitä artisteille nyt kuuluu. Ensimmäisenä vuorossa on coverhittejä kuten Viisitoista kesää, Ensi kertaa ja Aikuinen nainen. Jakson tähtiä mm. Paula Koivuniemi, Markku Aro sekä Matti ja Teppo. Juontajana Tanja Huutonen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport: F1 Extra
Tunnelmia Monacon F1-varikolta. Toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Asiantuntija Toni Vilander.
19:30
Ketonen & Myllyrinne
Kari Ketosen ja Ville Myllyrinteen käsikirjoittama sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
20:05
Tuubi
Tuubi on hervoton nettivideoiden maailmaan perustuva game show, jonka uudet jaksot alkavat nyt. Tänään studiossa nähdään esimerkiksi kylpeviä eläimiä, viuhahtaja, räjähdys sekä miimikoitu vyötiäinen. Vieraaksi studioon saapuvat näyttelijät Tuomas Uusitalo ja Roope Salminen sekä stand up -koomikot Iikka Kivi ja Ismo Leikola. Tuubin kapteenit ovat tälläkin hetkellä ulapalla olevat Janne Kataja ja Sami Hedberg, tuomarina toimii Vappu Pimiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Amazing Race
Kaljuksi vai ei?. Kisa jatkuu Intiassa. Jotkut joukkueet joutuvat tiukan paikan eteen, kun heidän pitäisi olla valmiita luopumaan hiuksistaan saadakseen Pikakelauspassin. Muissa tehtävissä päästään punomaan kookospähkinästä köyttä sekä pakkaamaan inkivääriä tai koristelemaan norsu juhlakuntoon. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 20. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:35
Formula 1: osakilpailu
Monaco. Kooste Monacon GP:stä. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntijat Toni Vilander ja Ossi Oikarinen.
23:35
MTV Sport: F1 Extra
Tunnelmia Monacon F1-varikolta. Toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Asiantuntija Toni Vilander.
23:45
Mentalist
Sininen vaara . Palkkamurhaaja tappaa neljä ihmistä estääkseen todistajanlausunnon, mutta jäljellä on vielä yksi silminnäkijä, joka voi toimittaa syytetyn eli Kelvin Bittakerin vankilaan baaririidan jälkeisestä murhasta. Abbottin tiimi pyydetään apuun sekä suojelemaan todistajaa että jäljittämään palkkamurhaajaa. Koko Bittakerin perhettä epäillään rikollisesta toiminnasta ja murhaajan palkkaamisesta, mutta koska pitäviä todisteita ei ole, silminnäkijän todistajanlausunto on ratkaisevassa asemassa. Jane alkaa olla huolissaan Lisbonin turvallisuudesta, kun todistajanlausunnon aika alkaa lähestyä, mutta palkkamurhaaja on edelleen vapaana. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Teknavi
Markku Alénin käsittelyssä markkinoiden tehokkain sähköauto. Uusi Tesla Model S hämmentää suorituskyvyllään. Riston testissä Audin ensimmäinen pistokehybridi A3 e-tron. Sähköautoilun erikoisjakso. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:20
Astral TV