UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 20.2.

06:00
Aamusää
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.40 Kannabiksen käyttö yleistyy Timo Larmela, Kannabisyhdistyksen pj Mirka Vainikka, toiminnanjohtaja / Irti huumeista ry 6.50 Tapaus Aarnio Minna Passi Susanna Reinboth 7.10 Vuoden puhuja - Riku Rantala 7.20 Sähkötupakka - vaarallista vai ei? Eeva Ollila, ylilääkäri / Suomen Syöpäyhdistys
07:35
Huomenta Suomi: Talouden viikko
7.40 Talouden viikko: Puuttuuko yrityksiltä rohkeutta kasvaa? Mikael Pentikäinen, toimitusjohtaja / Suomen yrittäjät Sampsa Laine, liiketoimintajohtaja / Nordea
08:00
Huomenta Suomi
8.10 Parantaisiko tippikulttuuri palvelun laatua? Jani Ruponen, asiakaspalvelujohtaja / Vierumäki 8.20 Tarvitseeko lapsi harrastuksia? Elina Stenvall, väitöskirjatutkija / Tampereen yliopisto Juuso Repo, nuorisotyön päällikkö / Mannerheimin Lastensuojeluliitto 8.40 Pipsa Hurmerinta 8.50 Matti Johannes Koivu - Pienet rakkauslaulut ovat teeskentelyä 9.00 Uutiset
09:05
Mitä tänään syötäisiin?
09:10
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Intialainen pihviateria. Tänään syödään maustetahnassa pyöriteltyjä pihvejä, naan-leipää ja porkkanasuikaleista, iduista ja vesikrassista koottua salaattia. Lisukkeeksi valmistuu seesaminsiemenillä ryyditettyä paneer-juustoa ja jälkkäriksi mangoa kookosjogurtin kanssa. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.
09:40
Kauniit ja rohkeat
Herra Avantin häpeä. Kuultuaan Sashan kertomuksen Nicole tietää heti, mitä hänen pitää tehdä. Mayalle ei ole vielä ehditty kertoa asiasta ja hän pohtii edelleen, miten pääsisi Sashasta eroon. Vivienne yrittää saada hänet tuntemaan myötätuntoa isätöntä tyttöstä kohtaan, ja ainakin Rickin on helppo ymmärtää Sashan koettelemuksia. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Suru-uutinen. Robert jatkaa salatöitään kartanolla. Ashleyllä on surullinen uutinen kyläläisille. Jacob on katkera Davidille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:35
Emmerdale
Isän tyttö. Chrissie haluaa tehdä isyystestin. Lawrence, Robert ja Charity käyvät kauppaa. Ashley murehtii vastuutaan hautajaisista. Liv joutuu vaikeuksiin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:05
Lääkärit
Sokerin pauloissa. Vaikuttavatko virvoitusjuomayhtiöt terveysjärjestöjen toimintaan? Näyttelijä Tim Matheson puhuu julkisuuden paineista ja niiden kestämisestä. Luvassa on myös kuumia juttuja miesstrippareista ja hyvinvarustelluista urheilijatähdistä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Tuija Tähtien Kanssa
Kausi 1, 1/10. Tuija Pehkonen hyppää Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman kulisseihin ja ottaa selvää viikon mielenkiintoisimmista käänteistä, puheenaiheista ja tapahtumista. Tuija paljastaa, mitä on sunnuntain suorassa lähetyksessä odotettavissa ja kutsuu tanssisaliin vieraakseen edellisten kausien rakastetuimpia tähtioppilaita.
14:00
Tanssii Tähtien Kanssa
Kausi 10, 2/11. Kymmenen timanttista tähtiparia valloittaa Tanssii Tähtien Kanssa -parketin. Rima on isketty kattoon, kun kristallikruunujen välkkeessä kisataan ohjelman 10. juhlatuotantokauden mestaruudesta.
16:00
Salatut elämät
Osa 3138: Jirillä on näköjään paha paikka. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:30
Yökylässä Maria Veitola
Karalahdet. Kausi 2, 4/10. Maria yökyläilee Karalahtien luona Helsingissä. Kaksikko tutustuu Jeren lapsuuden maisemiin Tapulikaupungissa ja Jere puhuu suunsa puhtaaksi menneisyyden tapahtumista. Kotona tavataan kaikki läheiset , eikä tietenkään unohdeta urheilua. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Vasektomiavalehtelija Ridge. Katie vaatii hellittämättä Ridgeä kertomaan totuuden vasektomiastaan ja kuolleesta urologistaan. Asia ei ole lähellekään loppuun käsitelty, vaikka Ridge niin toivookin. Julius painostaa Sashaa häipymään kaupungista mahdollisimman nopeasti, mutta Nicole on eri mieltä. Vivienne ei ymmärrä, mitä on tekeillä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Menneiden muistelua, osa 1/2. Pete pääsee vankilasta ja tuo mukanaan viestin. Pearl, Laurel ja Harriet lukevat Ednan vanhoja päiväkirjoja. Chrissie ja Bernice reagoivat shokkiuutiseen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Menneiden muistelua, osa 2/2. Lawrence saa ikävän yllätysvieraan. Finn ei saa aikaan rauhaa Peten ja Rossin välillä. Robert miettii, mitä tekisi Gordonin kirjeelle. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
Tulosruutu
19:30
Salatut elämät
Osa 3139: Kallella on pientä hienohäätöä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:00
Suomen kaunein koti
Funkkistalosta vanhalle juna-asemalle. Kausi 4, 7/11. Mummolafiilistä Hämeenlinnassa, maalaisromantiikkaa funkkistalossa ja elämää vanhalla juna-asemalla. Kenellä on kodikkain tunnelma ja kenen koti hurmaa tuomarikolmikon? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Paluu alttarille
Henna ja Niko. SARJA ALKAA. Kausi 1, 1/12. Henna ja Niko ovat kolmikymppinen avopari Vantaalta. Parin suhde käynnistyi vauhdilla, kun jo parin kuukauden päästä tapaamisesta Henna huomasi odottavansa parille lasta. Henna ja Niko ovat olleet yhdessä viitisen vuotta ja arki nyt jo kolmen pienen lapsen kanssa on vienyt romantiikan täysin mennessään. Henna tuntee elämänsä suorituskeskeiseksi ja yksinäiseksi ja pariskunta tarvitsee apua löytääkseen taas kipinän suhteeseensa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
Tulosruutu
22:35
Rizzoli & Isles
Murhaportaat. Kausi 7, 5/13. Nainen kuolee kotonaan kaaduttuaan portaissa. Tutkijoille selviää, ettei kyseessä ollutkaan onnettomuus. Epäiltyjän joukossa ovat naisen rahoja havitteleva aviomies, vihainen tytär ja tämän katkera poikaystävä. Mauran äiti vierailee tyttärensä luona ennen tämän leikkausta. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:30
Rimakauhua ja rakkautta
Masentava matsi. Kausi 6, 2/8. Karenin sanat saavat Adamin miettimään asioita. David kosiskelee Eddietä asiakkaakseen. Jenny yrittää korjata avioliittoaan. Brittläinen draamasarja. Uusinta. Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).

Kello 24:00

00:25
Suomen kaunein koti
Funkkistalosta vanhalle juna-asemalle. Kausi 4, 7/11. Mummolafiilistä Hämeenlinnassa, maalaisromantiikkaa funkkistalossa ja elämää vanhalla juna-asemalla. Kenellä on kodikkain tunnelma ja kenen koti hurmaa tuomarikolmikon? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:20
Mustamaalattu
Pako. Kausi 1, 8/10. Aksel epäilee Erikin ottaneen valokuvat Karinesta. Eva uskoo saaneensa kaipaamiaan lisätodisteita Akselin väkivaltaisuudesta. Norjalainen rikosdraama. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
02:15
Arrow (K16)
Tarjous. Kausi 3, 16/23. Mietteliäs Oliver palaa kotiin Nanda Parbatista ja kohtaa uuden vihollisen - roiston, joka on ommellut suunsa umpeen. Samaan aikaan Laurel ja Nyssa löytävät yhteisen sävelen. Thea puolestaan ei ilahdu, kun Oliver tuo Malcolm Merlynin kattohuoneistoon toipumaan, ja katkera Lance vihoittelee sekä Laurelille että Nuolelle. Takaumissa Oliver joutuu suojelemaan Yamashirojen Akio-poikaa. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).