UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 4.7.

06:00
Voittostudio
07:30
Ostoskanava Tvins.com
08:30
Seikkailija Dora
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Mokon suuri maailma
Vihellyskieli. Moko ja Chavapa ovat ystävänsä Bouban luona Senegalissa, kun Chavapan pyörä katoaa. Sallittu kaiken ikäisille.
09:10
Vikke Viikinki
Varokaa sutta. Faxe poimii metsästä suloisen sudenpennun. Viikingit ovat kuitenkin pian pulassa, kun pennun emo huomaa poikasensa kadonneen. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
09:25
Tom & Jerry Kids Show
Vahtikissa, Täyttä vauhtia, Vaaran paikka. Tässä piirrossarjassa Tom ja Jerry seikkailevat pentuvuosinaan. Mutta ovatko kissa- ja hiirileikissä nyt pienemmät jäynät. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:50
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Ostoskanava Tvins.com
10:40
Diili
Luovuus kukkimaan. Häviöputki kirvelee naisia, mutta surkutteluun ei ole aikaa. Joukkueiden on välittömästi koottava rivinsä ja päästettävä luovuutensa valloilleen taideprojektin parissa. Onko Marleen luotsaamasta naisten joukkueesta vastusta John Richin avokätiselle kontaktiverkostolle ohjelman historian suurimmassa varainkeruumittelössä? Donald Trump yllättää kokoushuoneessa. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Joensuun Elli
Draama 2004. Heikki Turusen romaaniin perustuva elokuva sijoittuu 70-luvulle ja kertoo juhannuksesta leirintäalueella, rakkaudesta ja mustasukkaisuudesta. Ohjaaja: Anssi Mänttäri. Pääosissa: Jenni Banerjee, Reidar Palmgren, Jussi Puhakka, Kaija Pakarinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 4.7
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
14:00
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Varikolla toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Asiantuntijana Toni Vilander.
14:30
Top Gear
Kasarimeininkiä. 80-luvun hatchbackeja ihailevat James, Richard ja Jeremy saavat nuorilta tuottajilta haasteen. Heidän pitää ostaa itselleen 80-luvun hatchbackit, jotka joutuvat koviin haasteisiin. Jeremy saa alleen legendaarisen Volkswagen Golfin, James luottaa Fordiin ja Richard käy hankkimassa Novan, joka tuntuu viihtyvän enemmän katollaan kuin pyörillään. Äänitekstitys: suomi.
15:35
Salatut elämät
Osa 1994: Sievisten arjesta tulee tv-draamaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:05
Salatut elämät
Osa 1995: Sebastian virkistyy kauneushoitolassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
16:30
Ravit
Suur-Hollola. Toto76-ravit Lahden Jokimaalla. Juontaja Laura Ruohola. Haastattelut Joanna Kuvaja ja Toni Nieminen. Selostus Juha Jokinen.

Kello 18:00

18:00
Formula 1: aika-ajot
Iso-Britannia. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntija Toni Vilander.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport: F1 Extra
Varikolla toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Asiantuntijana Toni Vilander.
19:30
Posse
Possessa perjantaina mm. huippulumilautailija Antti Autti, Hjallis Harkimo, Jukka-Poika, stuntissa Iina Kuustonen, salkkaritähdet Mikko Parikka, Emil Hallberg, Tero Tiittanen, Jasmin Voutilainen sekä Timo Vuorensola ja maistiainen Iron Sky 2:n ensi viikolla julkaistavasta promosta.

Kello 21:00

21:00
Retrohelmet
Kasaridisko. Kausi 1, 6/15. Diskopallot pyörivät 80-luvulla. Retrohelmissä luvassa mm. diskohitit Titanic, Sata salamaa ja Tää onnea on. Muistellaan Mona Caritaa sekä Armin ja Dannyn laseraikaa. Jakson tähtinä mm. Frederik, Meiju Suvas, Eini ja Virve Rosti. Mukana myös Satu Pentikäinen. Juontajana Tanja Huutonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Kadonnut
Kalassa. Vuonna 2006 murha katkaisee lupaavan johtolangan. Tony ei suostu uskomaan pedofiili Vincent Bourgia syyttömäksi vaan lähtee tämän jäljille omine neuvoineen. Hughesien lähipiiristä paljastuu hirviö. Nykypäivänä Julienin videolöytö valottaa Oliverin kohtaloa. Emilyn ja Markin parisuhde rakoilee. Englantilainen jännitsdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
23:50
Extant
Uusi aika. Yasumoton aika alkaa käydä vähiin, eikä hän kuuntele Mollyn varoituksia, vaan tekee kaikkensa saadakseen jälkeläisen käsiinsä. Alan Sparks vaimoineen pakenee yhä jälkeläisen kanssa, mutta Alan alkaa epäillä paon olevan turhaa. Molly selostaa Gordonille transsitilansa tapahtumia, ja yrittää lopulta vetäytyä Yasumoton kanssa tekemästään sopimuksesta, mutta Yasumoto kiristää Mollya tämän perheellä. John, joka luulee Ethanin olevan turvassa kotonaan Julien kanssa, pääsee vähitellen perille Yasumoton salaisuudesta. Steven Spielbergin tuottama amerikkalainen mystinen draama astronautti Molly Woodsista, jonka kokemukset avaruudessa aloittavat tapahtumasarjan, joka muuttaa ihmiskunnan historian kulun. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Ysäri-isä
Suoraa puhetta. Kausi 1, 5/8. Frankie ei keksi Heatherin kanssa mitään puhuttavaa, eikä tilannetta helpota se, ettei kukaan ymmärrä mitä Heather näkee Frankiessa. Mikey ja George ovat onnistuneet saamaan käsiinsä seksivideonauhan, joka ajautuu harmillisesti Jackin käsiin. Joanne menee pieneen leikkaukseen, ja Frankie keksii juuri samana päivänä tuoda Heatherin lääkehuuruista äitiään tapaamaan. 90-luvun musiikin siivittämä sarja Frankiesta, jonka äiti menee takaisin koulun penkille ja arkea alkaa pyörittää perheen ei-niin-tahdikas isä Jack. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:15
Voittostudio