UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 2.9.

06:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Synkkiä pilviä. Leonard vaipuu synkkyyteen ja syyttää julmasti Paulinea, ettei Daniel tuokaan siepattua Milaa takaisin. Epätoivoinen Pauline etsii lohtua rukoilemalla ja yrittää keksiä tapaa, jolla voisi todistaa syyttömyytensä. Saatuaan tietää epäonnistumisesta Friedrich haluaa olla avuksi. Hän poistuu sairaalasta, mutta joutuu palaamaan kuolemanvaarassa. Alfons ei ilahdu Jonaksen ilmoituksesta, että hän haluaa käyttää Alfonsin autotallia ateljeenaan. André yrittää tehdä vaikutuksen uuteen deittiinsä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Mahdoton taloprojekti
Onnen väline 1/2. Jim ja Lissa ovat muuttaneet Kaliforniasta Floridaan, mutta Lissa ei viihdy. Ankkuriksi tarvitaan unelmatalo, mutta aikataulut eivät pidä, budjetti ylittyy ja riitely kiihtyy. Nouseeko talo lopulta ja löytyykö onni?
15:00
Farm Kings
Valmiina vastuuseen. Heinäntuoksuinen amerikkalaisreality seuraa kymmenlapsista Kingin perhettä, joka tuo leivän pöytään puurtamalla pelloilla. Pennsylvanian Pittsburghissa sijaitsevalla Freedom Farms -tilallaan salskeat pojat kasvattavat äitinsä ja siskonsa kanssa kaikkea viljasta vihanneksiin ja myyvät tuotteitaan maatilatoreilla sekä omassa kaupassa ja leipomossa. Viljelijän arki on ankaraa: työtä on tehtävä kellon ympäri ja satoa tulee, jos luonto suo. Ja ettei elämä kävisi liian leppoisaksi, on Kingien pysyttävä askelta edellä pahinta kilpailijaansa alalla - heidän omaa isäänsä. Avausjaksossa kolme vanhinta, johdossa olevaa veljestä koulivat kuumapäistä pikkuveljeään Dania maatilan hommiin. Paprikapellolla odottaa hikinen työmaa, sillä traktori hajoaa kriittisellä hetkellä. Kausi 1, osa 1/10.
16:00
Top Chef: Mestarit
Ötököitä pötsiin. Kausi 3, 3/10. Ötököitä pötsiin. Kilpailijoita odottaa ikävä yllätys salamatehtävässä, kun haasteena on kokata ötököistä gourmet-ruokaa. Karsintatehtävässä kilpailijoiden on toimittava yhtenä joukkueena ja loihdittava 10 ruokalajin maistelumenu. Ryhmätyötaidot ovat koetuksella, kun kokeille annetaan yllättäviä lisähaasteita kesken valmistelujen. Tehtävän voittaa kilpailija, joka saa ruokailijoilta eniten lahjoituksia hyväntekeväisyyskohteeseensa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ammattilaiskokit kisaavat Mestarikokin tittelistä ja hyväntekeväisyysrahapalkinnosta.
17:00
Walker, Teksasista
Myrskyn silmässä. Trivette ryhtyy soluttautujaksi paljastaakseen vankilassa toimivan huumeringin, mutta voimakas hurrikaani tuo mutkia matkaan. Kun vankeja kuljettanut bussi suistuu tieltä, konnat pakenevat syrjäiseen hotelliin odottamaan myrskyn laantumista. Trivette yrittää pitää yllä peiterooliaan ja samalla suojella panttivangeiksi joutuneita sivullisia. Raivoavasta myrskystä piittaamatta Walker rientää apuun ja saa itsekin apua yllättävältä taholta. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
American Idol
Kotikaupunkien sankarit, osa 1/2. Kauden mentori Scott Borchetta valitsee biisit kilpailijoiden ensimmäiselle kierrokselle. Tällä kertaa kuullaan mm. U2:a, Bruce Springsteeniä ja The Whota. Lisäksi alkaa vierailut kisaajien kotikaupungeissa, joissa kannustus on aivan mielettömän upeaa. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Woodstockin muistot. Homer haluaa toteuttaa äitinsä toiveen: hänestä tulee hippi. K7
19:30
Mutsi
Urakriisi. Christy tajuaa olleensa tarjoilija liian pitkään, mutta mitä muuta voi tehdä? Yllättävä kohtaaminen AA:ssa tarjoaa mahdollisuuden kokeilla jotain muuta. Bonnie ja Alvin etsivät kadotettua nuoruuttaan. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Avoliittoformulaatio. Äitinsä helmoissa viihtyvän Howardin käytös alkaa vähitellen ärsyttää Bernadettea. Lopulta Howardin onkin tehtävä valinta äitinsä ja tyttöystävänsä välillä. Rajin sisko Priya saapuu jälleen kaupunkiin, ja vähitellen Priyan ja Leonardin romanssi lämpenee jälleen - Rajin vastustuksesta huolimatta. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Valkokankaan viisikko. Lisa päättää tehdä perheestään dokumenttielokuvan, jonka myötä Simpsoneista tulee kyseenalaisia julkkiksia. Jaksossa vierailee elokuvaohjaaja Jim Jarmusch sekä näyttelijä John C. Reilly, joka tunnetaan muun muassa rooleistaan Chicago -ja Magnolia -elokuvissa. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Ruotsin surkein kuski
Kylmää kyytiä. Kausi 5, 5/10. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Nyt kuskit joutuvat esteradalle, jolla varomattomasta ajosta rangaistaan vesisuihkulla. Lisäksi kokeillaan maastoajoa ja kännykän käyttöä ratissa. Ruotsalainen realitysarja.
22:00
112
Hätäkeskuspäivystäjät auttavat asiakkaita mitä erilaisimmissa tehtävissä ja tässä jaksossa kuulemme muun muassa synnytyspuhelun. Poliisin ja pelastuslaitosten arkea seurataan Kuopion ja Espoon alueella. K7 (ahdistus).
23:00
Sleepy Hollow
Tappava taideteos . Kausi 2, 13/18. Katrina ja Ichabod lähtevät viettämään yhteistä iltaa paikallisen historiaseuran tiloihin, mutta illanvietto keskeytyy murhan takia. Murhatapaukseen liittyvät sekä Katrinan ystävä menneeltä ajalta, Yhdysvaltain toisen presidentin John Adamsin Abigal-vaimo, että samalla aikakaudella eläneen taitelijan omakuva. Frank Irving ilmestyy poliisiasemalle, mutta Abbie ja muut eivät ole varmoja siitä, onko Frank ystävä vai vihollinen. Yhdysvaltalainen kauhufantasiasarja perustuu legendaariseen päättömän ratsumiehen tarinaan. 1780-luvulla kuolleet ja vuonna 2013 eloon heränneet Ichabod Crane ja päätön ratsumies jatkavat rymistelyä Sleepy Hollow -nimisessä pikkukaupungissa. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Ei pakotietä. Kausi 5, 14/22. Damonin tappavan raju muutos saa Stefanin katumaan veljesten viimeistä sananvaihtoa. Hän päättää etsiä veljensä ja puuttua asiaan. Katherine lyöttäytyy mukaan romanssi mielessään. Sillä välin Wes ja kiertolaiset panevat Damonin ja Enzon ystävyyden koetukselle. Matt pyytää Carolinen ja Tylerin apua Elenan suojelemiseksi, mikä johtaa yhteenottoon. Tomun laskeuduttua Stefan ja Caroline tajuavat järkyttävän totuuden. Amerikkalaisessa kauhudraamasarjassa seurataan Mystic Fallsin asukkaiden elämää ja vampyyriveljesten kilvoittelua yhteisen rakkauden kohteensa suosiosta. K16 (ahdistus, väkivalta).
01:00
Bones (K16)
Kuolemantuomio. Booth pyytää Brennanin tiimeineen auttamaan teloitusta odottavaa miestä. K16
02:00
Voittostudio