UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 27.9.

06:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Juoruilta siivet. Werneriltä pääsee suusta sammakko, joka suututtaa Poppyn perinpohjaisesti ja saa tämän pakkaamaan laukkunsa ja lähtemään Natascha-siskon luo haavojaan nuolemaan. Michael yrittää puhua surun murtamalle Poppylle Wernerin puolesta, mikä johtaa väärinkäsityksiin. Natascha ja Sam esittävät pariskuntaa toimittajien edessä, mutta Sam toivoisi suhteesta täyttä totta. Friedrichistä ja Luisasta hotellissa kiertävät huhut saavat Luisan vaivaantumaan ja Friedrichin raivostumaan. Friedrich on jyrkkänä henkilökunnalle katkaistessaan juoruilta siivet. Olisiko jo korkea aika kertoa totuus isyydestä Luisalle? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Äänetön maailma. Eräs outo uni johdattaa Macin ja Peten ovelan suurvarkaan jäljille. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Myytinmurtajat
Rakettimies. Jamie ja Adam testaavat tappavaa etälamautinmyyttiä, jonka he oppivat esiintyessään eräässä C.S.I:n jaksossa. Tiimi puolestaa ylittää saada miehen lentämään 400 ilotulitusraketin avulla. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
X Factor UK
Kuudennet koelaulut. Koelaulut jatkuvat Leicesterissa ja Manchesterissa. Tänään ääneen pääsee tuttuja kasvoja aiemmilta kausilta, kun jatkopaikkaa tavoittelevat 11. kaudelta tutut identtiset kaksosveljekset ja Anelisa neljänneltä kaudelta. Tuomareiden eteen astelee myös oopperalaulaja ja toiveikkaita laulajia eri puolilta maailmaa. Brittiläinen realitysarja. Uusinta.
17:00
Duudsonit
Naapurisodat. Ranchille saapuu yllätysvieras, Jackass-tähti Steve-O ja freestyle motocross -tapahtumassa tavataan FMX-legenda Mad Mike Jones. K12
17:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Pyöräilyä ja puuteria. Kausi 1, 6/24. Luvassa on surffausta ja kalastusta Malediiveilla, BMX Street Series -tapahtuma Barcelonassa, liitopukuhyppyjä, kalliokiipeilyä sekä lumilautailua syvässä puuterilumessa ja monipuolisessa parkissa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Koillisen vuoro. Kausi 4, 7/24. Kuudesta Yhdysvaltain alueen karsintakilpailusta on nyt vuorossa kolmas. Koillisen kovakuntoisimmat kilpailijat haluavat jatkoon, mutta tältäkin alueelta vain viisitoista parasta pääsee Las Vegasin finaaliin. Ensin on selvitettävä ensimmäinen karsinta radalla, jossa on kaksi hurjaa estettä, joita ei ole koskaan ennen nähty jo tässä vaiheessa kisaa. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Pulttibois
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Tyhjätaskut
Maine mustana. Kausi 5, 4/22. Komediasarja kahdesta nuoresta naisesta, jotka tavoittelevat yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Kuppila joutuu boikottiin väärinkäsityksen takia. Iso tilaus näyttää pelastavan tilanteen, mutta kuppilan maine ei parane. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Voittajan on helppo hymyillä. Homerilla ja Margella on syytä juhlaan, sillä uusi lukukausi on jälleen alkamassa ja he saavat patistaa lapsensa takaisin koulutielle. Bart paistattelee huikealla tuloksellaan, jonka hän saa tärkeästä testistä. Pian hänelle kuitenkin valkenee totuus niin testistä kuin omasta osaamisestaankin. Homer välttelee vaaratilanteita, sillä hän on unohtanut postittaa vakuutuskirjeen. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
20:30
Simpsonit
Vuokraisäntä aidan takaa. Homer ja Marge joutuvat pakkorakoon, kun heitä uhkaa talonsa menetys. Apu löytyy aidan takaa, kun Flanders ryhtyy heidän uudeksi vuokraisännäkseen. Homer ei tietenkään hypi riemusta. Ääninäyttelijävieraana kuullaan muun muassa Tiny Toonsista tuttua Maurice Lamarchea. Amerikkalainen piirrossarja. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 21:00

21:00
60 Days In
Sisäänotto. Kausi 1, 1/13. Seitsemän Clarkin piirikunnan vankilaan soluttautuvaa vapaaehtoista kertoo oman tarinansa ja saa lyhyen ohjeistuksen siitä, mikä heitä muurien sisällä odottaa. Amerikkalainen dokumenttisarja. Uusinta.
22:00
60 Days In
Ensikertalaiset. Kausi 1, jakso 2/13. Robert joutuu osastollaan heti vaikeuksiin, kun häntä luullaan poliisiksi. Zac sen sijaan tuntuu tulevan toimeen muiden vankien kanssa liiankin hyvin. Amerikkalainen dokumenttisarja.
23:00
American Horror Story: Hotel (K18)
Huonepalvelua. Donovan ehdottaa Ramonalle juonta Elizabethin pään menoksi. Alex järjestää potilaansa Maxin ihmeparanemisen omalla vericocktailillaan. Max palaa kouluun tuhoisin seurauksin. John selittelee kokemaansa poliisilaitoksella. Iris ärsyyntyy hotelliin saapuviin hipstereihin ja heidän vaatimuksiinsa. Liz kertoo oman tarinansa. Amerikkalainen kauhusarja. K18 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Chris Pratt ja Scott Bakula. Ohjelmassa nähdään myös Frederik the Great -hevonen. Esitetty USA:ssa 19.9.2016.
00:55
BrainDead
Ruohonjuuritason herätys: Edustuksellisen demokratian yhdeksän hyvettä¿miten USA:n mahti saadaan säilytettyä kannustamalla äänestäjiä kohti sivistystä?. Kausi 1, 4/13. Abby käyttäytyy aina vain erikoisemmin, joten Laurel ja Rochelle yrittävät saada häntä aivokuvaukseen. Kuvaustulokset eivät ole aivan sellaiset, mitä voisi olettaa. Lukella on jälleen kädet täynnä töitä, kun hän yrittää toisaalta neuvotella vastapelureidensa kanssa ja toisaalta pitää Rediä ja Ellaa kurissa. Yhdysvaltalainen tieteiskauhukomedia, jossa parasiittimaiset avaruusolennot sekoittavat Yhdysvaltain sisäpolitiikkaa. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:55
Salatut elämät
Osa 3051: Sairaalassa leikataan viikatteella. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:25
Voittostudio
Miljoonapotti.