UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 7.12.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Kuka juorusi?. Michaelilla on Luisalle huonoja ja hiukan parempia uutisia, ja hän väläyttää leikkauksenkin mahdollisuutta. Luisasta aidosti huolestunut David pitää leikkauksen riskejä liian suurina, mutta Beatrice on eri mieltä. Sebastian ihmettelee, miksi Luisa ei puhu hänelle. Beatrice yrittää kaikin keinoin saada Friedrichin mustasukkaiseksi, mutta näkeekö Friedrich moisten temppujen läpi? Entä kuka juorusi toimittajalle Charlotten ja Friedrichin aviokriisistä? Poppy on raivoissaan, koska Werner epäilee häntä syypääksi. Charlotte pohtii virastaan luopumista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (väkivalta, seksi).
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Kasvun paikka
Loppu hyvin, kaikki hyvin. Viimeisenä päivänä on yhteenvedon aika. Sarah on yhä epäileväinen, mutta Tanya luottaa parin kykyyn ratkoa ongelmat. Natasha ja Kai lähtevät talosta iloisempina ja onnellisempina. Scottit ovat löytäneet toisensa uudelleen, joten vanhempien sängyssä ei ole enää tilaa Natashalle.
10:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Virheitä ja vaaroja. Mitä kaikkea inhottavaa voikaan ravintolaruoasta ja elintarvikkeista löytyä? Nyt nähdään karmaiseva kooste asiakkaiden kokemuksista. Selvitetään myös, millainen ruoanlaittotapa on vahingollisempaa terveydelle kuin tupakansavu ja miten lääkkeitä voi käyttää virheellisesti. Ihotautilääkäri Sandra Leen perinteinen puristelukatsaus on tälläkin kertaa yhtä ällöttävä kuin aikaisemmin, mutta nyt hän kohtaa vertaisensa paiseiden poksauttelijan Teksasista. Hän myös neuvoo, kannattaako bikinialue kuumavahata vai sheivata. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Muodin huipulle
Finaali, osa 2. Kausi 13, 15/16. Finalistit suuntaavat New Yorkin muotiviikolle esittelemään mallistojaan. Tuomareilla on edessään vaikea päätös, kun on aika valita voittaja. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
14:00
OC:n täydelliset naiset
Onnettomuus dyyneillä. Kausi 11, 10/21. Eddien synttäreitä juhlitaan Glamisissa, jossa naisten hauska päivä hiekkadyyneillä saa dramaattisen käänteen, kun yksi heistä kuljetetaan helikopterilla sairaalaan. Meghan kuulee, onko hän raskaana ja Shannon saa kotinsa vihdoin myytyä. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Eläintarhan salaisuudet
Uusia alkuja. Kausi 1, 1/6. Thi-norsun synnytys on käsillä pitkän odotuksen jälkeen, ja viimeisillään tiine naaras on ymmärrettävästi äreä. Pikkupandaemo Nima tarjoilee kylmää kohtelua kumppanilleen Jungille, kun poikaset menevät edelle. Simpanssilaumassa nahistellaan vallasta, ja surikaatit paljastavat vähemmän suloisen puolensa. Brittiläisessä dokumenttisarjassa seurataan Chesterin eläintarhan asukkien ja työntekijöiden elämää eläintarhan aukioloaikana ja sen ulkopuolella.
16:00
Remontilla rahoiksi
Tyhjän taulun äärellä. Uusi sarja alkaa! 2012 kuvatun australialaissarjan ensimmäisissä jaksoissa kahdeksan paria pyrkii mukaan ohjelmaan, jossa kilpaillaan 100 000 dollarin palkinnosta remontoimalla ränsistynyttä taloa. Ensimmäisessä jaksossa kilpailupaikasta taistelevat Dan ja Dani sekä Brad ja Courtney. Kilpasiskoilla on vaikeuksia sisustuksen ja ostospaljouden kanssa, mutta miehet ehtivät ottaa rennosti oluiden äärellä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
17:00
Lemmen viemää
Patikkaretki. Friedrich pyytää, ettei Charlotte luopuisi pormestarin tehtävästä hänen vuokseen. Charlotte kertoo mustasukkaiselle Beatricelle, miten meneillään oleva kriisi tuntuu kuitenkin lähentävän häntä ja Friedrichiä. Beatrice tunnustaa Friedrichille rakkautensa tätä kohtaan, mutta Friedrich vaatii suhteen päättämistä. Michael ehdottaa Nataschalle sovinnon eleenä patikkaretkeä. Retkellä piknikille pysähtyessä Michaelia puraisee ilmeisesti käärme. Natascha lähtee hakemaan vuoristomökiltä ensiapupakkausta mutta löytääkin jotain muuta... Luisa kokee, että David painostaa häntä leikkaukseen. Keskusteltuaan asiasta Sebastianin kanssa hän tekee oman päätöksensä. Hildegard ei innostu ideasta hyödyntää Pyhää Aldaa Burger Bräu -oluen markkinoinnissa, mutta André päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Vajasta lukaaliksi
Katse tähtiin. Teksasissa Ozzie toivoo vajastaan futuristista kotitoimistoa. Bostonilainen Kaitlin väsää pihalleen romanttisen paikan katsella tähtiä. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
Ensitreffit alttarilla Ruotsi
Samojen seinien sisällä. Kausi 2, 4/8. Realitysarjan ruotsalaisversiossa etsitään sinkuille rakkautta tositarkoituksella. Häämatkat on nyt tehty. Seuraavaksi kukin vastaleivottu pari etsii asunnon, johon yhteinen pesä perustetaan. Kuukauden yhteiselon aikana parit miettivät, haluavatko jatkaa yhdessä. Ruotsalainen realitysarja. Uusinta.
20:00
Jamie Oliverin possukoulu
Koskettavassa ja ajoittain järkyttävässäkin brittidokumentissa huippukokki Jamie Oliver valottaa katsojille englantilaisen ja tanskalaisen sianlihatuotannon raadollista todellisuutta. Jamie seuraa lähietäisyydeltä sikojen elinkaarta syntymästä teurastukseen ja aina lautaselle saakka. Tarkoituksena on, että kuluttajat alkaisivat ajatella kinkkuostostensa etiikkaa. Ostopäätöksillään kuluttaja voi viestittää, tukeeko ahtaita sikaloita, joiden olot lähentelevät eläinrääkkäystä, vai pienempiä luomutiloja, joilla kasvaa onnellisempia sikoja. Apuna selvitystyössä Jamiella on alalla toimivia tuottajia ja jälleenmyyjiä.

Kello 21:00

21:00
Fitistä fätiksi ja takaisin
Alex & Geoff. Kausi 1, 1/10. Kokenut kuntovalmentaja Alex saa asiakkaakseen alle kolmekymppisen Geoffin, joka vain istuu ja syö. Geoffin motto on, että ruoalla ei ole väliä, kunhan se maistuu hyvältä. Geoffin koko perhe on huolissaan entisen koripalloharrastajan rapistuneesta kunnosta. Amerikkalainen realitysarja, jossa kuntovalmentajat lihottavat itseään tietääkseen, millaista on olla lihava, ja yrittävät sitten laihduttaa yhdessä asiakkaansa kanssa.
22:00
Sinkkuelämää
Tautisen vaarallista menoa. Kausi 3, 11/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Chris Noth (Mr. Big), John Corbett (Aidan Shaw), Natasha Big (Bridget Moynahan), Sam Robards (Tom Reymi), Mario Cantone (stylisti Anthony Marintino). K12 (seksi).
22:35
OC:n täydelliset naiset
Moraalisia kysymyksiä. Kausi 11, 11/21. Pakka on sekaisin dramaattisen onnettomuuden jälkeen, ja pahimmin loukkaantunut Vicki saa odottaa vieraita kauan. Ainakaan Shannon ja Meghan eivät joko ymmärrä tilanteen vakavuutta, tai sitten uhrin tilanne ei vain yksinkertaisesti kiinnosta heitä. Naisten välinpitämättömyys herättää närkästystä osassa naisia. Amerikkalainen realitysarja.
23:35
Jamie Oliverin säästöateriat
Itämaisia makuja. Jamie aloittaa uuden kauden pirteillä itämaisilla mauilla. Pöytään ilmestyy piri piri -possua ja naurettavan nopeat nuudelit, ja tähteeksi jääneestä lampaasta Jamie taikoo biriyania ja nuudelisalaattia. Lisäksi saadaan gratinoituja simpukoita ja tomaattikeittoa, ja antaapa Jamie vinkkejä pakastimen hyödyntämiseenkin.

Kello 24:00

00:35
Kasvun paikka
Loppu hyvin, kaikki hyvin. Viimeisenä päivänä on yhteenvedon aika. Sarah on yhä epäileväinen, mutta Tanya luottaa parin kykyyn ratkoa ongelmat. Natasha ja Kai lähtevät talosta iloisempina ja onnellisempina. Scottit ovat löytäneet toisensa uudelleen, joten vanhempien sängyssä ei ole enää tilaa Natashalle. Uusinta.
01:50
PUTOUS: Tiedän mitä hoet keväällä
01:55
Beverly Hills, 90210
Painajainen. Kausi 2, 25/28. Brenda pänttää myöhään illalla Peach Pitissä, kun nuorten suosikkipaikka ryöstetään. Järkyttävään tilanteeseen joutunut Brenda yrittää esittää rohkeaa niin kavereidensa kuin perheensäkin edessä, mutta hän alkaa kärsiä pahoista painajaisista ja pelkotiloista. K7 (ahdistus).
02:55
Yön AVA