UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 1.12.

06:00
Aamun AVAus
08:20
Ostoskanava Tvins.com
09:20
Jamie Oliverin helpot herkut
Maittavaa iltapalaa. Jamie saa vieraakseen pari koomikkoa, jotka kaipaavat neuvoja helppojen iltapalojen tekoon. Jamie näyttää, kuinka valmistetaan oliiveja, kapriksia ja anjovista sisältävä pasta puttanesca. Lisäksi hän tekee lämpimän savupekoni-sipulisalaatin ja suklaisen kakun, johon tulee pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
09:50
Grand Designs - unelma-asunnot
Moderni maatalo. Maanviljelijä-galleristipariskunta ei asu tiluksillaan mutta kaipaa asiaan muutosta. He rakentavat uuden kodin ladosta ottamansa mallin pohjalta. Maisema näyttelee suunnitelmissa suurta osaa. Taiteellinen emäntä käyttää laajaa suhdeverkkoaan löytääkseen kotiinsa kaikkein kestävimpiä ratkaisuja. Mutkattomat välit arkkitehtiin ja rakennusmiehiin nopeuttavat hankkeen etenemistä. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Inspiroiva malli. Nainen jolla on ulkonäköön kovasti vaikuttava ektodermaalinen dysplasia on menestynyt mallina. Hän jakaa inspiroivan tarinansa ja kohtaa nuoren tytön joka kärsii samasta taudista. Lisäksi selvitetään, ovatko sokerittomat karkit pahaksi suolistolle. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.

Kello 12:00

12:50
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Olutkisa. Tällä kertaa Jamie ja Jimmy ovat kovan paikan edessä, sillä he yrittävät todistaa brittioluen vetävän vertoja maailmankuululle belgialaiselle oluelle. He valitsevat viisi olutta, jotka kohtaavat belgialaiset olutkisassa Pojat panevat myös omaa olutta ja maistattavat sitä junamatkustajilla. Kuppilan vieraaksi saapuu laulaja Gary Barlow.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Täydellinen Mrs. Vanderpump
Ette tunne Jaxia!. Stassin ja Jaxin ero on yhä tuore, mutta Stassi viihtyy yhä paremmin Frankin seurassa. Jax olisi valmis sopimaan riitansa Stassin kanssa ja jatkamaan yhteiseloa, mutta Stassi ei ole varma tunteistaan. Frank päättää kohentaa asemiaan väittämällä Jaxin pettäneen Stassia, ja Stassi puolestaan suuttuu ystävilleen siitä, etteivät nämä tunnu uskovan Jaxista mitään pahaa. Kristenillä on oma koettelemuksensa, kun hän törmää kuvauksissa malliin, joka on ollut vuosia sitten tekemisissä Tomin kanssa. Amerikkalainen reality-sarja.
15:00
Kardashianit
Luopumisia. Kausi 9, 1/20. Bruce ja Kris keskustelevat suhteensa tulevaisuudesta ja päätyvät asumuseroon. Muut lapset ovat huolissaan Kendallin ja Kylien reaktioista. Myös Khloén ja Lamarin suhde on ajautunut umpikujaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashian-Jennerin seurapiiriperheestä.
16:00
Kallista kipua
Omena, joka putosi kauas puusta. Romanttista kirjallisuutta kynäilevä kirjailija ja hänen opiskeluihin intohimoisesti suhtautuva tyttärensä saapuvat HankMediin tytön pahoinvoinnin vuoksi. Äidistään etäiseksi jäänyt tytär tarjoaa puolestaan vertaistukea Paigelle, jolla on vaikeuksia suhtautua vanhempiinsa adoptiouutisten jälkeen. Umpirakastunut Divya haluaa esitellä Rafan kaikille päivälliskutsuilla Jeremiahin luona, mikä suo Rafalle oivan tilaisuuden pyytää lääketieteellistä apua harvasanaiselta tohtorilta. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Laivan uumenissa. Werner haluaa Nilsin ja Simonin allekirjoittavan asiapapereita, jotta perintöasiat ja panimon myynti saadaan eteenpäin. Hotellin pihalle hankitaan muistolaatta Andrélle ja nimetään alue hänen mukaansa. Mutta jossain kaukana merellä venäläisaluksen uumenissa seilaa Andrén näköinen mies. Patrizia tekee erittäin selväksi, että Sebastian ei häntä määrää ja heidän välillään on vain seksiä. Julian hän haluaa raivata tieltään mitä ilkeimmällä keinolla. Muistojuhlassa kuvattu Nataschan lauluesitys saa verkossa huiman suosion, ja hän toivoo pääsevänsä esiintymään jälleen hotellissakin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Yhtä luonnon kanssa. Nelihenkinen perhe tahtoo rakentaa modernin kodin väljälle maaseudulle. Laajat lasipinnat ja iän myötä harmaantuva puuverhoilu saavat rakennuksen sulautumaan luontoon. Talopaketti tarjoaisi nopean ratkaisun, mutta neljän kuukauden aikataulu voi elää, kun elementit tulevat ympäri Eurooppaa. Kokematon äiti ottaa vetovastuun, mutta pärjääkö hän lukuisten aliurakoitsijoiden keskellä, kun lapsetkin vaativat koko ajan osansa? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 12/14. Vaasa Boot Camp upeissa maisemissa jatkuu. Else Lautala saa Lassin ja Laurin sykkeet nousuun lenkkipolulla, ulkoilmatreenissä ja jopa kalastusreissulla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Elixir Life
Kausi 1, 12/14. Heidi tahtoo kuntosalilla tankoon lisää rautaa. Anni Vuohijoki opettaa nostamisen tekniikkaa. Opit tulevat tarpeeseen varastojen tyhjennyksessä ja vähävaraisille perheille sopivaa kierrätystavaraa kannettaessa. Elixirin avustustavaran metsästäjät ovat liikkeellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Yökylässä Maria Veitola
Renny Harlin. Kausi 1, 1/10. Maria viettää yön Suomen menestyneimmän elokuva-ohjaaja Renny Harlinin luona. Renny kertoo uhrauksista ja valinnoista, joita on joutunut tekemään toteuttaessaan unelmaansa. Hiljaisina tunteina naisista puhuttaessa Rennystä paljastuu täysi romantikko. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla Tanska
Hynttyyt yhteen. Kausi 1, 4/8. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvassa sarjassa etsitään sinkuille tosirakkautta. Osallistujat menevät naimisiin parisuhteen ammattilaisista muodostetun tiimin valitseman kumppanin kanssa. Viikkojen yhteiselon jälkeen tuoreet avioparit päättävät, haluavatko he jatkaa liittoa vai erota. Parit muuttavat nyt saman katon alle. Ostosreissulla täydennetään yhteisen kodin puitteita. Tanskalainen realitysarja.
22:00
Sinkkuelämää
Tautisen vaarallista menoa. Kausi 3, 11/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Chris Noth (Mr. Big), John Corbett (Aidan Shaw), Natasha Big (Bridget Moynahan), Sam Robards (Tom Reymi), Mario Cantone (stylisti Anthony Marintino). K12 (seksi).
22:35
Kardashianit
Viiniä ja valheita. Kausi 9, 2/20. Lamarin isä panettelee Kardashianeja. Kris ja Jonathan keksivät yhteistä tekemistä, mutta haluavat salata sen Kimiltä. Scott yrittää löytää itselleen uuden harrastuksen. Amerikkalainen realitysarja Kardashian-Jennerin seurapiiriperheestä.
23:35
Mentalist
Punainen maili. Patrick pääsee ilokseen kiusaamaan kuolinsyyntutkija Steineria, mutta ilo muuttuu ihmetykseksi, kun tuore murhan uhri varastetaan patologin autosta. Kun kaiken lisäksi selviää, että uhri väitti olleensa erikoisessa yhteydessä ulkoavaruuden asukkeihin, saa tutkinta aivan uudenlaista väriä. Selvitystyön ohessa Van Peltin hääsuunnitelmat etenevät vauhdikkaasti. Jaksossa nähdään Star Trek: Voyager -sarjan Neelixinä tutuksi tullut Ethan Phillips! Amerikkalainen jännityssarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. K12

Kello 24:00

00:30
Hybe
Musiikin maailma. Kausi 1, 10/10. Musiikin maailma. Kauden viimeisessä jaksossa selvitetään, miten Spotify on muuttanut artistien elämäa ja voiko pelien avulla oppia soittamaan instrumentteja. Selvitämme myös, voisiko Turkki olla seuraava startup-maailman suurvalta?
00:55
Yön AVA