UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 18.8.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Risti tai henki. Lucien kiristää Claraa karmealla tavalla: Claran on löydettävä Lucienilta viety kultainen risti, tai muuten Lucien ei anna Claralle vastamyrkkyä ja Clara kuolee. Desirée ei ole innostunut jakamaan rististä luvassa olevaa parinkymmenen miljoonan dollarin pottia puoliksi äitinsä kanssa, mutta Beatrice osaa vedellä oikeista naruista. Mitä tapahtuu, kun Desirée kuulee Claran olevan vaarassa? Natascha valmentaa Nilsiä ja Piaa tanssiharjoituksissa ja vaatii enemmän intohimoa. Kun Pia laittaa enemmän intohimoa peliin, Nilsillä alkaa olla jo keskittymisvaikeuksia. Charlottelle jää sivustaseuraajan rooli. David rohkaisee Tinaa pasteijoiden nettimyyntiin ja auttaa markkinoinnissa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K12 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Remontilla rahoiksi
Neljä vuodenaikaa päivässä. Kausi 7, 54/65. Koko urakan loppu häämöttää, mutta Melbournen oikukas ja alati vaihteleva sää aiheuttaa ongelmia. Viime hetken kiireessä ongelmaksi muodostuu myös rakennussotkun leviäminen valmiisiin huoneisiin. Ylimääräinen kattoterassi tuo lisäpaineita Chrisille ja Jennalle, ja tunteet nousevat pintaan. Lopussa odottaa vielä yllätys. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
11:00
Ensitreffit alttarilla USA
Kirje. Kausi 4, 10/17. Heather ja Derek kirjoittavat toisilleen kirjeet, joissa he paljastavat syvimmät tuntonsa. Lillian järjestää Tomille syntymäpäiväyllätyksen. Sonia ja Nick puivat suhdettaan. Amerikkalainen realitysarja pariskunnista, jotka tapaavat toisensa vasta alttarilla. Uusinta.

Kello 12:00

12:10
Ostoskanava Tvins.com
13:10
Nigellan helpot herkut
Herkullinen alku päivään. Kausi 1, 2/7. Nigella Lawson tarjoilee tällä kertaa hyvää oloa valmistamalla herkullisia aamiaispatukoita, jotka ovat täydellisiä vauhdikkaisiin aamuihin. Lounaaksi maistuvat porsaankyljellä täytetyt leivät. Nautinnollisia ovat myös rapeapintaiset kanaleikkeet, jotka paistuvat hetkessä. Kaikille takuulla maistuu myös Nigellan tumma ja mehevä suklaakakku. Brittiläinen ruokaohjelma.
13:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:00
Dallasin täydelliset naiset
Puhuttelu. Kausi 1, 6/11. LeeAnne ja Tiffany ottavat Marien puhutteluun, kun selviää, että Marie on juoruillut LeeAnnen selän takana. Travis yrittää olla työnjohtaja, kun Stephanie remontoi poikansa makuuhuonetta. Mark taas ottaa paljastavia kuvia Carysta nettisivuille lisävierailujen toivosta. Brandin ja Bryanin välit kiristyvät grillijuhlaohareiden jälkeen.
15:00
Kardashianit
Anoppi kylässä. Kausi 8, 12/21. Brucen äidin vierailu huolestuttaa Krisiä, joka kokee, ettei anoppi erityisemmin pidä hänestä. Kimistä tuntuu, että pikkusisko Kylie on häntä trendikkäämpi. Kris joutuu viimeistä kertaa Todd Kraines -pilan kohteeksi. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:00
Lemmen viemää
Hopeahäät. Desirée ja Clara ovat kauhuissaan: risti on viety kassakaapista! Desirée epäilee Beatricea, Clara taas pelkää kirjaimellisesti henkensä edestä. Paniikissa Clara kertoo Lucienin kiristyksestä Adrianille. Adrian pakottaa Claran Michaelin vastaanotolle, mutta pystyykö Michael auttamaan ilman tarkempaa tietoa myrkystä? Tinalle tulvii pasteijatilauksia ja töitä riittää. Onneksi apuna on David. Pia pilaa muka vahingossa Charlotten Nilsille järjestämän yllätyksen. Hotellissa vietetään hopeahääjuhlaa, jonka kruunaa Nilsin ja Pian kuuma tanssi - Charlotten makuun hiukan liiankin kuuma. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
16:55
Esittelyssä: Rankat duunit
17:00
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
17:10
Elixir Life
Kausi 3, 11/14. Amin Asikainen vie Joanna Kuvajan Rocky -henkiselle sparrausleirille Kainuun korpiin. Luvassa on vaativaa maastopyöräilyä, yhdistettynä turnajaistyyppiseen iskutreeniin. Saako Amin Joannan iskut kohdilleen? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:40
Australian kaunein koti
Taidetta ja huipputekniikkaa. Kausi 1, 4/10. Jaksossa tutustutaan vajan runkoon rakennettuun taloon, joka on taidetta pursuava, puutarhamainen koti. Lisäksi vieraillaan nuoren pariskunnan betoniunelmassa sekä miljoonatalossa, jossa on kaikki mahdolliset virikkeet ja vempaimet. Australialainen sisustusohjelma.

Kello 18:00

18:45
Remontilla rahoiksi
Terassikollegat. Kausi 7, 55/65. Kinastelevilla pareilla on paljon sanottavaa toistensa terasseista, mutta mitä tapahtuu, kun Maxin ja Karstanin salainen huone paljastuu? Vanhat kaunat kaivetaan esiin ja ystävyydet romahtavat. Kaiken lisäksi pitäisi aloittaa yhteistyö kuudennen asunnon parissa,.. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
20:00
Suomen kaunein koti
Kattojen yllä. Kausi 4, 8/11. Maisemat siivittyvät yli kattojen valoisissa ylimmän kerroksen kodeissa.Milla, Aleksi ja Hanna tutustuvat kolmeen kauniiseen kotiin, joissa on löydetty hyviä tapoja lisätä asuinneliöitä myös parvekkeiden puolelle. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Top Chef
Ranskan lumoissa. Kausi 11, 13/17. Tulikokeessa kokit ottavat mallia ansioituneen kokin, Jacques Pépinin, aikaansaannoksista. Pudotuskilpailussa joukkueet luovat maistelumenyyn ranskalaiseen ja espanjalaiseen tyyliin. Yhdysvaltalainen ruokareality.
22:00
Sinkkuelämää
Kuumana käyvä kylmä sota. Kausi 6, 17/20. Carrie erakoituu Aleksandr Petrovskyn asunnolle nautintojen maailmaan. Mr. Big jättää kutsuvia puhelinviestejä, mutta Carrie tuhoaa ne armotta. Kaupungilla ja juorulehdissä kuiskitaan Smithin homoudesta. Samantha mitätöi huhut levittämällä Internetiin rohkean rakasteluvideon. Charlotten urhea pikku Elizabeth Taylor -koira tekee koiranäyttelyssä ja puistossa nartun työn. Miranda, Steve ja Baby Brady muuttavat omaan taloon Brooklyniin. Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single- ja avioelämästä. K12 (seksi).
22:35
Empire
Häitä ja haamuja. Kausi 2, 18/18. Hakeem suunnittelee häitään ja haluaa, että Jamal laulaa siellä. Lucious tapaa Fredan, jolla onkin jo uutta musiikkia. Rhonda käy omaa sotaansa Anikaa vastaan. Amerikkalainen draamasarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Las Vegas. Kausi 3, 1/8. Millaista on asua Las Vegasissa? Huippusuosittu matka- ja ruokatoimittaja Anthony Bourdain tutustuu kasinokaupungin asukkaisiin ja miten nämä kestävät rellestäviä turisteja. Mihin suuntaan kaupunki on menossa? Vetoaako turisteihin mafiaromantiikka vai voittaako teknobiletys nostalgian? Jaksossa ehditään syödä niin italialaista, espanjalaista, japanilaista kuin thairuokaakin. Amerikkalainen matka- ja ruokaohjelma.

Kello 24:00

00:35
Remontilla rahoiksi
Terassikollegat. Kausi 7, 55/65. Kinastelevilla pareilla on paljon sanottavaa toistensa terasseista, mutta mitä tapahtuu, kun Maxin ja Karstanin salainen huone paljastuu? Vanhat kaunat kaivetaan esiin ja ystävyydet romahtavat. Kaiken lisäksi pitäisi aloittaa yhteistyö kuudennen asunnon parissa,.. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
01:50
Yön AVA