UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 20.11.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Kala-äyriäissoppa. Jamie tekee maittavan näköistä soppaa savustetusta koljasta, katkaravuista, perunasta ja maissista. Lisäksi pöydälle päätyy uunissa kypsennettyjä katkarapuja, värikäs raastesalaatti ja kannullinen jäähileistä vadelmajuomaa. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
10:00
Hyvästi lemmikki!
Luksuskoti marsuille. Löytääkö Dawn ylellisen eläkekodin marsuilleen? Tarjolla on hyvin erilaisia ehdokkaita uudeksi omistajaksi.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Pistooleja ja pukuloistoa. Cory ja Dominique pääsevät loistamaan tiedoillaan, kun Yossille tarjotaan rekvisiittaa maailmankuuluista elokuvista. Cory tunnistaa aseen Roger Mooren tähdittämästä agenttiseikkailusta ja Dominique asun, jota Elizabeth Taylor käytti legendaarisessa 60-luvun elokuvassa. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Kauhujen talo. Dr. Phil vierailee ohjelmassa kertomassa haastattelustaan Clevelandin Kauhujen taloon ensimmäisenä siepatun Michelle Knightin kanssa. Lääkärit-ohjelman ohjaajana työskentelevä Lynn suostuttelee lääkäreitä kammoavan siskonsa ottamaan vastaan lääkäri Ordonin kotikäynnille tutkimaan kuhmua hänen otsallaan ja epäilyttäviä luomia. Cherin ja Sonnyn poika Chaz Bono saattaa loppuun vuoden kestäneen painonpudotusprojektinsa poistattamalla lääkäri Ordonilla ylimääräistä löysää ihoa kirurgisesti. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. K7 (ahdistus).
13:40
Voguen Fashion Fund
Suunnitteluhaaste. Kilpailijoille annetaan tehtäväksi suunnitella jotain toiminnallista ja sporttista Uniqlo-merkille. Samaan aikaan tuomarit käyvät tutustumassa kilpailijoiden studioihin ja mallistoihin, minkä lisäksi edessä on Voguen kuvaukset juttuun, jossa heitä esitellään.
14:40
NYC:n täydelliset naiset
Nyt meni yli äyräiden!. Carolen SoHo-asuntoa kohennetaan, ja rouva lentää remontin keskeltä Los Angelesiin. Siellä hän elää pienessä talossaan koiransa kanssa. Ystäville hän puhuu kirjastaan "Widow's Guide to Sex & Dating" ja kertoo deiteistään. Hän ei ole koskaan tapaillut liikemiehiä. Olisiko jo aika vaihtaa taiteelliset tyypit heihin? Josh opastaa Sonjaa bisnesidean toteuttamisessa - ja turhautuu, koska opastettava poukkoilee eikä kuuntele. Joshin mielestä Sonja Morgan on harhainen. Vaiko vain liian taiteellinen miehelle, joka tuntuu tietävän kaiken? Paitsi sen, että mies, joka kertoo naisesta negatiivisia myöhemmin muille, on suuri moukka. Sonja, Ramona ja LuAnne pistäytyvät ilmajoogassa. Alan viimeisintä hulluutta Manhattanilla! Heather kutsuu naiset maaseututaloonsa Massachusettsiin. On hiostavan kuuma, ja Ramona valittaa non-stop. Onko hänellä menopaussi? Heather esittelee seudun upean järven. Kuusi naista, kaksi kanoottia, yksi viinipullo ja muutama patoutuma - siinä kesädraaman ainekset. Ainoastaan Sonjalla on pelastusliivit. Kristen olisi tarvinnut panssarilasin, sillä Ramona heittää viinilasin suoraan hänen kasvoilleen. Sairaanhoitaja! LuAnn! Amerikkalainen realitysarja.
15:40
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Papu-makkaravuoka. Jamien käsissä syntyy tällä kertaa sipulia, purjoa, pekonia, papuja ja makkaraa sisältävä uunivuoka. Lisukkeeksi tarjoillaan vihreitä kasviksia tomaattikastikkeella ja vadelmilla koristeltuja pikku-pavlovia. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Hyvästi lemmikki!
Missyn koettelemukset. Eroahdistuksesta kärsivä sekarotuinen koira tarvitsee uuden kodin, kun muusikkona työskentelevä omistaja on liikaa poissa kotoa. Löytyykö Missylle sopiva koti, jossa voi ikääntyä hellässä huomassa?
17:30
Salatut elämät
Osa 2718. Mariannan kellukkeet pettävät Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Epätoivoinen ristiinpukeutuja. Helsingørissä tapaamme 183-senttisen Marian, jonka kengänkoko on 44. Hän on kaunis nainen, mutta pukeutuu miesten vaatteisiin ja kenkiin. Trinny on itsekin pitkä ja haluaa auttaa Mariaa löytämään naisellisuutensa. Ohjelman päätteeksi hänestä kuoriutuukin upea kaunotar, jolla on myös itsetunto kohdallaan. Susannah puolestaan opettaa pelkkään mustaan pukeutuvaa Metteä monipuolistamaan vaatevarastoaan, ja tekee uhkeasta Fannysta hehkeän seksipommin. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 5. Kaksion uudet tilaratkaisut. Helsingin Roihuvuoressa sijaitsevasta kaksiosta on vuosien saatossa muotoutunut kolmio. Ratkaisun mielekkyyttä saapuvat pohtimaan suunnittelijat Lasse Räihä, Mikko Toppala ja Maarit Hiltunen.
20:00
Suomen kaunein koti
Luonnon rauhassa. Metsäjärvi, Saimaanselkä ja Porkkalan kalliot. Hanna, Milla ja Aleksi kurkistavat kolmeen erilaiseen kotiin, joita yhdistää persoonallinen suunnittelu ja ainutlaatuinen sijainti suomalaisen luonnon keskellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Erilaiset perheet
Karttuset. Karttusten perheessä eletään muutosten kesää. Perheen nuoret ovat kasvaneet teineiksi ja vanhemmat yrittävät pysyä muutoksessa mukana. Normaalia haastavammaksi asian tekee se, että kaikki viisihenkisen perheen jäsenet ovat lyhytkasvuisia. Perusarjessa tulee usein haasteita vastaan, sillä ruokakaupat ja vaatteet on mitoitettu pidempien mittojen mukaan. Tänä kesänä perheen 15-vuotta täyttävälle Karitalle etsitään rippijuhliin näyttävää mekkoa. Karita haaveilee myös mopokortista ja omasta moposta.
22:00
NYC:n täydelliset naiset
Ramonan matka lapsuutensa metsään. Naisten viikonloppu Heatherin Massachusettsin-talossa jatkuu siitäkin huolimatta että Kristen on saanut Ramonan vihaisen viinilasin suoraan mallinkasvoihinsa. Ramona rationalisoi väkivaltaisen tekonsa reaktioksi. Reaktioksi mihin? Siihen että kun Kristen läikytti vettä hänen hiuksiinsa, hän tunsi jotain samaa kuin isän ollessa ilkeä. Hän kertoo, että isä oli pakottanut perheen muuttamaan kanssaan maalle kauas muista, jotta sai rauhassa vahingoittaa vaimoaan. Aikuinen pieni Ramona saa paniikkikohtauksen kävellessään Heatherin metsissä. Hän ei pyydä Kristeniltä anteeksi, mutta puhuu, että ei tietystikään ollut halunnut vahingoittaa ketään. Pitäisikö hänen mennä terapiaan? "Halatkaa puita", Heather kehottaa. Kristenille hän sanoo, että jääpaloja rikkinäiseen huuleen ja viiniä vatsaan! Hän kutsuu paikalle myös Elvis Presley -imitaattorin, onhan Kristen suuri King-fani. Ramona kutsuu paikalle lentäjäystävänsä ja nousee koneeseen. Heather vie tytöt omiin lapsuusmaisemiinsa häikäisevän kauniille Copake Lakelle New Yorkin osavaltion puolelle. Amerikkalainen realitysarja.
23:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Epätoivoinen ristiinpukeutuja. Helsingørissä tapaamme 183-senttisen Marian, jonka kengänkoko on 44. Hän on kaunis nainen, mutta pukeutuu miesten vaatteisiin ja kenkiin. Trinny on itsekin pitkä ja haluaa auttaa Mariaa löytämään naisellisuutensa. Ohjelman päätteeksi hänestä kuoriutuukin upea kaunotar, jolla on myös itsetunto kohdallaan. Susannah puolestaan opettaa pelkkään mustaan pukeutuvaa Metteä monipuolistamaan vaatevarastoaan, ja tekee uhkeasta Fannysta hehkeän seksipommin. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
23:55
House
Taikuutta. Taikuri menettää tajuntansa kesken taikatemppunsa. Häntä hoidetaan sairaalassa, jossa tylsistynyt House virittää alaisilleen kilpailun: parhaiten kisasta selvinnyt välttyy potkuilta. House on huolissaan yhden alaisensa terveydestä, muttei voi hyvin itsekään. Yhdellä stipendiaateista on kyseenalainen keino herättää Cuddyn huomio. Sairaalassa myös arvuutellaan Cuddyn alusasujen käyttöä. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen sairaaladraama, jossa teräväkielinen tohtori House tiimeineen ratkoo mitä kummallisimpia sairaustapauksia. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

01:00
Yön AVA