UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 26.4.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Keidas
Jakso 5. Viherkeidas Maria Veitolan kotiin.. Maria on juuri muuttanut uuteen kotiin. Koska muutto on vielä kesken, on Maria Nordinilla vapaat kädet suunnitella helppohoitoinen, mutta Marian näköinen viherkeidas olohuoneen ikkunan äärelle. Pienen kotipuutarhan teema on aavikon kasvit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 13. Mun täytyy rempata näin. Nummelalaisessa kerrostaloasunnossa näkyy asukkaiden oma tyyli ja remonttiakin on osittain aloitettu. Jotta asunnon tyyli saataisiin myyvemmäksi, saapuvat paikalle muutossuunnitelmineen suunnittelijat Mikko, Riia ja Tea-Mariia.
11:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 14. Ehostusta Olkahisessa. Tamperelaisessa rivitalohuoneistossa on mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka eivät nykyisessä kunnossaan pääse täysin oikeuksiinsa. Parannusehdotuksensa asuntoon antavat Niina, Maarit ja Riia.

Kello 12:00

12:00
Upeat skandikodit
Linna vai villa?. Luksusluokan kiinteistönvälittäjät Pernille Sams ja Jan Fog esittelevät jälleen Tanskan upeimpia taloja ja koteja, kun uudet jaksot alkavat. Heidän matkassaan päästään tutustumaan suureen villaan, jota tulee katsomaan taiteilija Kristian von Hornsleth. Toinen tutustumiskohde on vertaansa vailla oleva punatiilinen linna, jonka yksityiskohdat omistaja esittelee suurella ylpeydellä. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
12:30
Saaristoruokaa
Ahvenanmaan possua. Kausi 2, 1/10. Harri Syrjänen lähtee toisen kauden ensimmäisessä jaksossa makumatkalle Ahvenanmaalle, jossa hän tapaa Kastelholman linnan lähellä sijaitsen Smakby-ruokakeskuksen kokin Micke Björklundin. Saaristokeittiössä valmistetaan Micken tarjoaman aterian innostamana pieneltä ahvenanmaalaiselta sikatilalta haettua "iloisen possun" lihaa ja jälkiruoaksi Ahvenanmaan pannukakkua.
13:00
Suomen kaunein piha
Osa 3. Vanhan pihapiirin uusi elämä.. Suomen kauneimman pihan etsintä kuljettaa tuomariston Pohjanmaan lakeuksilta Etelä-Savon peltojen kautta joen törmälle pohjoiseen. Hanna, Tommi ja Kati ihastelevat, miten satoja vuosia vanhat pihat ovat heränneet uuteen kukoistukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Sadan tonnin talot
Justinin ja Maryn talo. Häitä valmistelevat Justin ja Mary tahtovat asettua asumaan kotikonnuilleen Devoniin. Talonostoon heillä ei ole varaa, mutta Janen arkkitehti-isän tuella he rakentavat järkevää pikku taloa. Mutta tuleeko siitä samalla tylsä ja mitäänsanomaton, vai saavatko he siihen persoonallista ilmettä? Brittiläinen asiaohjelma.
15:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Hemmottelua ja huonoa karmaa. Lisa on luvannut opettaa Adriennen kokkaamaan, ja ruokalistalla on saippuakanaa à la Adrienne. Adrienne kutsuu naiset kaikkien aikojen hemmottelujuhliin ja yrittää hieroa sopua Brandin, Kimin ja Kylen välille. Luvassa on kauneushoitoja, hierontaa ja herkuttelua, mutta päivästä ei tule niin rentouttava kuin Adrienne ja vieraat toivoivat. Brandi päättää pyytää Kyleltä ja Kimiltä anteeksi aiempaa käytöstään, mutta Kimiä ei niin vain lepytetä.
16:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Suuri salaisuus. Kyle vie anoppinsa kasvojenkohotukseen. Joku on kertonut lehdistölle , että Taylor ja Russell ovat eroamassa, joten Russell päättää kääntyä lakimiehensä puoleen. Lisan rikas ystävä Mohamed järjestää Lisan tyttärelle hulppeat marokkolaistyyliset kihlajaiset kartanossaan, ja Kyle innostuu esittelemään akrobaatin taitojaan. Kimillä on suuri salaisuus, jonka hän on viimeinkin valmis paljastamaan Kylelle.
17:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Viestejä haudan takaa. Adriennen mies kutsuu tytöt klinikalleen viettämään kauneusiltaa. Camillella on vaikeaa, sillä hänen ex-miehensä hakee lasten huoltajuutta. Kyle järjestää spiritistisen istunnon, jossa selvännäkijä ottaa yhteyttä naisten kuolleisiin sukulaisiin. Selvännäkijä välittää Camillelle ihmissuhdeneuvoja tuonpuoleisesta ja kertoo yllättäviä tietoja Kimin ja Camillen suhteesta edellisessä elmässä. Kyle järkyttyy saadessaan Kimin salaisuuden selville.

Kello 18:00

18:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Myrsky teekupissa. Kim esittelee siskolleen miesystävänsä, jota on piilotellut vuoden ajan. Taylor saa ehdokkuuden bisneslehden palkintogaalassa ja kutsuu tytöt tuekseen, mutta Lisa pahastuu jäädessään ilman kutsua. Kun Lisa järjestää kotonaan teekutsut, Taylor päättää käyttää tilaisuuden hyväkseen ja sanoa kerrankin suorat sanat Lisalle. Puhe kuitenkin kääntyy Taylorin avioliittoon ja hänen miehensä väkivaltaiseen käytökseen.
19:00
Fitnesspäiväkirjat
#tavoitteet. Kausi 1, 2/10 Tässä jaksossa puhutaan tavoitteista. Mari mittaa lihastensa kehittymistä ja Nanna saa päivitystä treeniohjelmaansa. Venla pohtii itsensä haastamisen merkitystä ja Eevi tutustuu korkokengillä kävelyyn. Uusinta.
20:00
Kaappaus keittiössä
Turku. Kausi 3, 3/10. Piilosokeria ja ateriankorvikkeita. Turkulaisen Johannan perheen ruokavalio on suppea ja perhe syö huomaamattaan paljon piilosokereita. Yksipuolisen ruuan lisäksi perheen äidin ruokavalioon kuuluu vihannesten sijaan ateriankorvikkeita joilla nälkää siirretään eteenpäin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mallikoulu
Mallikoulun tytöt tekevät mainoskuvauksen tunnetulle hiustenhoitosarjalle. Ex-malli Saimi Hoyer jakaa tytöille arvokasta tietoa kansainvälisistä kuvioista. Yksi oppilaista joutuu jättämään Mallitalon.
22:00
Kosto
Syötti. Emily ja Nolan saavat tietää Margaux'n hallussa olevasta videosta, joka paljastuessaan tuhoaisi Jackin elämän. He ryhtyvät vastatoimiin, joihin värvätään myös Nolanin nuorikko Louise. Jackia järkyttää videon lisäksi Benin ja Emilyn suhde, ja hän päättää tunnustaa tunteensa Emilylle. Salaperäisen Natalie Watersin tausta paljastuu, mikä ei tiedä hyvää Victorialle. Hamptonsin kuningatar ei luovu kruunustaan taistelutta vaan ottaa liittolaisekseen Lyman Ellisin. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Tyhjätaskut
Maxin tulikoe. Kolmannen tuotantokauden päätösjaksossa Caroline saa kuulla, että Maxin koulut jäivät aikoinaan kesken vain yhden kokeen vuoksi. Niinpä hän järjestää Maxille tilaisuuden suorittaa koe ja saada lopputodistus, mutta innostuuko Max asiasta? Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Asunto 23
Dawson's Creek. Sarja jatkuu 2. tuotantokauden jaksoin! Joka vuosi James saa kirjeen Dawnson's Creekin tiimin vuotuisesta jälleennäkemisestä. Innostunut June ylipuhuu vastahakoisen Jamesin kokoukseen, mutta Chloella on kämppikselle ikävää paljastettavaa: kirje on yksi Chloen huijauksista. Todellista tapaamista ideoidessaan sekä June että James huomaavat menneisyyden ohittaneen heidät. Jaksossa vierailee Dawnson's Creekistä tuttu Busy Philipps. Amerikkalainen komediasarja peräkyliltä New Yorkiin muuttavan sinisilmäisen Junen ja tämän moraalittoman uuden kämppiksen Chloen yhteiselosta. K7 (seksi).

Kello 24:00

00:00
Voguen Fashion Fund
New Yorkin muotiviikko. Finalistit esittelevät mallistojaan New Yorkin muotiviikolla. Monelle kyseessä on ensimmäinen muotinäytös, mutta myös tärkeä tilaisuus päästä esille. Näytöksen pitäisi säväyttää ja vakuuttaa sekä tuomarit että sisäänostajat.
01:00
Hyvästi lemmikki!
Lisää kuulumisia. Luvassa on koiria, kissoja, marsuja ja papukaijoja, kun tapaamme edellisjaksoista tuttuja eläimiä uusissa kodeissaan. Miltä elämä maistuu uudessa ympäristössä ja uusien ihmisten luona?
02:00
Yön AVA