UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 27.3.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Pikku potilas. Sebastian on järkyttynyt kuultuaan, että Paul sairastaa Geigerin tautia. Isabellella ei ole yksinhuoltajana ollut varaa kalliisiin hoitoihin, ja Paulin ennuste on huono. Sebastian lupaa tehdä kaikkensa Paulia auttaakseen. Werner paljastaa Beatricelle, että Friedrich oli aiemmin vielä rukoillut Charlottea jatkamaan avioliittoa. Beatricen mitta täyttyy ja hän muuttaa Sissi-sviittiin. Luisa luottaa jälleen Werneriin ja kysyy häneltä neuvoa kaakaoplantaasiin liittyen. Sähkökatkos aiheuttaa päänvaivaa Sonnbichlereille, mutta Alfonsilla on jälleen ratkaisu ongelmiin. Ratkaisuja kaipailee myös Norman, joka yrittää tehdä vaikutuksen uuteen pormestariin energiataloudellisilla ideoilla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Laihdutusleikkaus. Paisleylla oli syntyessään hengenvaarallisen suuri kieli, joka vaati leikkaushoitoa. Ylipainoiset teinit turvautuvat nykyisin jopa laihdutusleikkauksiin. Voiko leikkaus nuorella iällä kuitenkin olla liian vaarallinen vaihtoehto? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
10:30
Koiralle koti
Cleo. Viisikuukautisen snautserisekoituksen koulutus vaikeutuu, kun Brandon kuulee, että uusi perhe on kova retkeilemään. Osaako Cleo käyttäytyä leirintäalueella? Amerikkalainen koirankoulutussarja.
11:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Ristiriidoista nousee pyöreä talo!. Peter ja hänen thaimaalaissyntyinen vaimonsa Chard päättävät rakentaa puutarhatontilleen pyöreän talon. Oikeastaan päätös on Peterin, sillä Chard ei hyväksy perusmuodoksi ympyrää. Hän arvostaa miehensä lahjakkuutta ja perusteellisuutta, mutta pitää joitain ratkaisuja liian lennokkaina, sananmukaisesti. Peter rakentaa nykyisessä vajassaan lentokonetta, ja uuden talon siipirakennukseksi tulisi verstas, jossa rakentaminen voisi jatkua. Chard ottaa roolin 200 000 punnan budjetin haukkamaisena vartijana. Pariskunta kinaa melkein kaikesta, ja työt edistyvät hitaasti. Niissä on kuitenkin suunnitelma, ja niissä on energiaa, luovuutta, intohimoa ja osaamista. Paitsi että se kaikki on Peterin omassa päässä, ei yhteistyöhön jaettuna versiona. Kantikkaan ja pyöreän muodon henkien taistelusta alkaa vähitellen jäsentyä jotain niin kaunista että myös Chardin vastustus murtuu. Kokonaanko? Valmis talo on puuinsinööriyttä parhaimmillaan, ja lasisessa talvipuutarhassa on eksoottisia lajeja myös Thaimaasta. Lopputulos on Kevin McCloudin runollisuuteen nousevissa loppusanoissa maaginen näyttö Peterin ja Chardin suhteesta. Brittiläinen realitysarja.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Mun perhe
Mun puu. Meri-Tuuli (10) asuu sijaisperheessä. Perheeseen kuuluu myös toinen sijoitettu lapsi Sarah (8), sijaisvanhempien kaksi omaa lasta Katariina ja Wilhelmiina sekä kaksi koiraa ja kaksi kissaa. Sijaisperheessä kaikki perheen lapset ovat sisaria toisilleen, riippumatta siitä kuka on biologinen, kuka myöhemmin perheeseen tullut sisarus. Käsikirjoitus ja ohjaus Hanna Maylett. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 10/14. Maailmanennätysmies Fredrik Smulter haastaa mukaan voimakouluun Vaasan rannikolle. Else Lautala, Lauri Kalima ja Lassi Hurskainen kokevat elämänsä hurjimman penkkitreenin "Superhurrin" salilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 2, 7/10. Heidi haluaa löytää kadonneen hehkunsa, joka on jäänyt jonnekin vuosien varrelle. Vakavasta sairaudesta toipuneen naisen yleisilme on harmaa ja väsynyt, vaikka Heidin persoona on kaikkea muuta kuin harmaa. Nyt Heidin on aika kääntää huomio takaisin itseensä ja millainen hurmaava kaunotar tästä hiirulaisesta kuoriutuukaan! Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Jane the Virgin
Yhdestoista luku. Kausi 1, 11/22. Jane on vaikean valinnan edessä, kun koulusta tarjotaan hänelle pysyvää työsuhdetta, ja toisaalta Rogelion kautta avautuisi ura telenoveloiden käsikirjoittajana. Petra pelkää Milosin löytävän hänet, ja Rafael yrittää tehdä vaikutuksen Janen äitiin. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta, seksi).
16:00
Lemmen viemää
Löytöpalkkio. Luisa ja Charlotte järjestävät innostuneina hyväntekeväisyystilaisuutta, jotta Paul pääsisi hoitoihin. Isabellen rikas suku mutkistaa suunnitelmia: lahjoittaisivatko ihmiset rahaa rikkaan suvun jälkeläiselle? Luisa keksii, että videovetoomus Isabellelta ja Sebastianilta voisi auttaa. Kaikki näyttää hyvältä, kunnes Beatrice puuttuu peliin. Nils ja Tina juttelevat sinkkuna olosta ja Tina huolestuu Nilsin yksinäisyydestä. Aarteen julkistamistilaisuudessa André pitää juhlavan puheen ja löytöpalkkiota odotteleva Beatricekin paistattelee julkisuuden valokeilassa. Michael keksii piristystä Nataschan anatomiaopintoihin. Werner ilmoittaa lähtevänsä mukaan Luisan kaakaoplantaasibisnekseen, mutta Sebastian keksisi rahoille muitakin sijoituskohteita. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
17:00
Fitistä fätiksi ja takaisin
Seth & Dave. Kausi 1, 2/10. Kuntovalmentaja Seth saa asiakkaakseen nelikymppisen, järkälemäisen Daven, joka on saanut potkut armeijasta liikalihavuuden takia. Dave osoittaa kuntokuurilla ensin kovaa taistelutahtoa, mutta alkaa vähitellen lipsua. Miten käy laihdutusprojektin? Amerikkalainen realitysarja, jossa kuntovalmentajat lihottavat itseään tietääkseen, millaista on olla lihava, ja yrittävät sitten laihduttaa yhdessä asiakkaansa kanssa.

Kello 18:00

18:00
Kardashianit
Kuoltuaankin Kardashian. Kausi 7, 14/19. Kris pohtii vimmatusti sitä, mitä perheen tulisi tehdä hänen ruumiilleen hänen kuoltuaan. Amerikkalainen realitysarja.
18:55
AVA ja kevätkampausten salat
19:00
Tuija Tähtien Kanssa
Jone Nikula. Kausi 1, 6/10.Peli kovenee ja väki vähenee! Charleston-maraton tuo lisäpaineita viikon treeneihin. Tuijan vieraaksi saapuu Jone Nikula, joka on kokenut TTK:n sekä tanssijana että tuomarina.
19:30
Sara La Fountain Australiassa
Lännen helmiä. Kausi 1, 4/9. Saran matka jatkuu Länsi-Australiassa sijaitsevassa Broomen pikkukaupungissa, missä hän majoittuu upeassa McAlpine Housessa. Isäntäpari perehdyttää hänet myös helmiviljelyn saloihin, ja paikallinen ravintola tarjoaa suussa sulavia herkkuja. Kiitokseksi kaikesta Sara valmistaa juhla-aterian paikallisista raaka-aineista isäntäväen hääpäivän kunniaksi. Kotimainen matkailuohjelma.
20:00
Yökylässä Maria Veitola
Eva Wahlström. Kausi 2, 8/10 Maria on yökylässä Eva Wahlströmin ja tämän puolison Niklaksen luona Espoossa. Millainen on ammattinyrkkeilijän arkipäivä ja kuinka paljon vastoinkäymisiä Evan hymyn taaksen kätkeytyy? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Kardashianit
Rinta rottingilla. Kausi 12, 17/21. Kim auttaa Caitlynia valmistautumaan ESPY-gaalaan, mutta Kris suuttuu siitä tyttärelleen pahanpäiväisesti. Khloé pohtii, pitäisikö hänen hankkia silikonirinnat. Scott päättää keskittyä yökerhokeikkojen sijaan tervehenkisempään toimintaan. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
22:00
Sinkkuelämää
Kiihkeitä kolmikkofantasioita. Kausi 1, 8/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
AVA kevätmuotinäytöksen pyörteissä
22:40
OC:n täydelliset naiset
Leidit miesten tukena. Kausi 10, 17/24. Shannonilla on treffit rantaravintolassa aviomiehen kanssa, mutta hänen mielessään pyörivät muuttuneet ystävyyssuhteet muihin leideihin. Tamra haluaa tulla kaapista ja julistaa uskonsa julkisesti kirkollisessa kasteessa. Hän etsii korkeammalta taholta apua pojalleen, joka on perunut häät jo kahdesti. Vickin huolenaihe taas on Brooks, ja hän haluaisi jo lopettaa puheet miehen syövästä, mutta leidit järkyttyvät Meghanin kaivamista tiedoista. Heatherin harmiksi aviomies Terry ei oikein onnistu ostoskanavan nauhoitusharjoituksissa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
Valtiatar
Äärimmäisyyksien aika. Kausi 3, 3/18. Kuningas Antoine palaa hoviin vaatimusten kera. Kuningataräiti Catherine turvautuu äärimmäisiin keinoihin tavatakseen poikansa. Francis on heikkona eikä hänen anneta tavata ketään. Lolaa kositaan, mutta kuinka hän vastaa kosintaan? Charlesille käy vahinko Constancen kanssa. Leith löytää uusia tunteita itsestään. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Kallista kipua
Lääkärileikkejä. Kausi 7, 3/8. Tulevaan rooliinsa syvällisesti paneutuva näyttelijä haluaa seurata Hankia. Divya tekee geenitestin kuninkaalliselle potilaalle, joka ei halua noudattaa sääntöjä. Yhdysvaltalainen sairaalamaailmaan sijoittuva komediallinen draamasarja. K12 (ahdistus, seksi).
01:35
Lääkärit
Laihdutusleikkaus. Paisleylla oli syntyessään hengenvaarallisen suuri kieli, joka vaati leikkaushoitoa. Ylipainoiset teinit turvautuvat nykyisin jopa laihdutusleikkauksiin. Voiko leikkaus nuorella iällä kuitenkin olla liian vaarallinen vaihtoehto? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
02:25
Yön AVA