UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 4.12.

07:00
Ostoskanava Tvins.com
08:00
Pororo
Oma supersankaritarina. Kausi 4, 17/26. Pororo ystävineen päättää kirjoittaa supersankaritarinan, jonka päähenkilöitä ovat he itse. Kaukana ihmisten ilmoilta on rauhallinen, lumen peittämä saari. Metsässä saaren keskellä on pieni, eläinten asuttama kylä. Kukaan ei tiedä kuinka eläimet tulivat saarelle, mutta ne päätyivät elämään yhdessä saaren ainoassa kolkassa, jossa aurinko paistaa lämpimämmin eikä tuuli puhalla niin kylmästi. Tässä kylässä elää ystävineen Pororo, utelias ja vallaton pieni pingviini. Korealainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Hello Kitty - Paratiisi
Pölymonsteri. Mimmi on löytänyt eriskummallisen kirjan nimeltä ¿Pölymonsterit ovat täällä!¿. Kirja kertoo monsterista, joka tulee kaikkiin epäsiistien lasten huoneisiin¿ Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Littlest Pet Shop
Eläinmeedio. Littlest Pet Shopiin saapuu nainen, joka väittää osaavansa lukea eläinten ajatukset. Hauskanpitoa rakastava Blythe pitää huolta lemmikeistä Littlest Pet Shopissa ja yllätyksekseen hänellä on ainutlaatuinen kyky puhua lemmikkien kanssa. Sarja on suomeksi puhuttu. 2. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pokémon
Täyden tohinan tehdasvierailu!. Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi. 18. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Thunderbirds
Lady Penelope, Parker ja Gordon joutuvat pulaan muinaisessa temppelissä. Thunderbirds (Thunderbirds Are Go!) on uusi versio 1960-luvun nukkeanimaatiosarjasta Myrskylinnut. Englantilaisessa nukkeanimaatiosarjassa seurataan entisen astronautin Jeff Tracyn ja hänen perheensä seikkailua 2060-luvulla. Heidän kansainvälinen pelastusjärjestönsä auttaa hädässä olevia niin maalla, merellä, ilmassa kuin avaruudessa. Salaiselta valtameren saarelta toimiva Kansainvälinen Pelastusjärjestö on aina valmis lähettämään apuun niin onnettomuuksia kuin rikollisia vastaan huippusalaiset alukset. K7 (ahdistus).
09:55
Loton ja Jokerin tulokset
10:00
Elixir Fitness
Kausi 3, 13/14. Fitness -starat Else ja Lauri, ottavat Saariselän lumiriennoista kaiken irti: Vauhtia kaksikolle antaa Suomen pisin pulkkamäki, sekä perinteinen hiihtotyyli. Tiedätkö muuten millainen suksi sopisi sinulle parhaiten? Fuerteventuralla Lauri lähtee elämänsä pisimmälle juoksumatkalle, ja tie vie tietysti ylämäkeen! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Elixir Life
Kausi 3, 13/14. Joanna ja Amin jatkavat Kainuun korpitreenejä itsenäisyyspäivän hengessä: Kaksikko suuntaa kohti jääkäreiden piilopirttiä, mutta järvi onkin jäätynyt ja soutu saareen on lähes mahdotonta. Onneksi paikallisilla karpaaseilla ei sormi jää suuhun. Tämä tekee kaupunkilaisiin suuren vaikutuksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Huippukokki landella
Kape Aihinen. Kausi 1, 7/10. Miehet märkäpuvuissa. Huippukokit kohtaavat, kun Kape Aihinen kutsuu Tomi Björckin mökilleen. Grillissä valmistuu pilpil rapuja ja mureaa possua, joka saa ruokavieras Tami Tammisen hyväksynnän. Päivä huipentuu aalloilla. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
MTV.doc: Yksinäisyyden yllättämät
Kenestä tahansa voi tulla yksinäinen. Ripsa Koskinen-Papusen dokumentissa oman tarinansa kertovat vakavasti sairaan lapsen yksinhuoltajaäiti, nelikymppinen sinkkunainen, suosittu rokkari, 11-vuotias tyttö sekä eronnut, eläkkeelle jäänyt muurari. Miten ahdistavalta yksinäisyys voi tuntua ja miten sen kanssa voi elää? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 11/12. Timppa huutovauhti on taas jyrätä muiden mahdollisuudet. Johannalla ja Hannelella on kuitenkin tiukka suunnitelma päivän parhaan varaston saalistamiseen. Ritu ja Make huomaavat omaavansa yllättäviä taitoja ­ tanssilattialla. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Eläintarhan salaisuudet
Uusia alkuja. Kausi 1, 1/6. Thi-norsun synnytys on käsillä pitkän odotuksen jälkeen, ja viimeisillään tiine naaras on ymmärrettävästi äreä. Pikkupandaemo Nima tarjoilee kylmää kohtelua kumppanilleen Jungille, kun poikaset menevät edelle. Simpanssilaumassa nahistellaan vallasta, ja surikaatit paljastavat vähemmän suloisen puolensa. Brittiläisessä dokumenttisarjassa seurataan Chesterin eläintarhan asukkien ja työntekijöiden elämää eläintarhan aukioloaikana ja sen ulkopuolella. Äänitekstitys: suomi.
15:00
Top Gear USA
Aavikon valtiaat. Rapa roiskuu ja jouset ovat kovilla, kun Rutledge, Adam ja Tanner saavat tehtäväkseen selviytyä 300 kilometrin reissusta aavikolla ilman nykyaikaisia navigointivälineitä. Matka Sonoran aavikon halki Coloradojoelle on vaarallinen, mutta turhaan hidasteluun ei ole varaa, sillä aikaa matkantekoon on vain kaksi päivää. Amerikkalainen auto-ohjelma. Äänitekstitys: suomi.
16:01
Metsällä
Riekko. Kausi 1, 6/8. Riekon perässä Nuorgamissa Lumivalkoinen riekko on Lapin erämaassa haastava saalis. Veikka, Satu ja Akseli tarpovat koko päivän tunturissa. Illalla nälkä on kova, mutta Akseli pistää keittiössä parastaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Ex-Onnelliset
Muotoseikkoja. Kausi 1, 12/12. Muotoseikkoja. Laura pääsee Heikin kanssa vihdoin kunnon treffeille ja saa myös yllättävän ystävän. Eroasuntojen asukkaat pääsevät kertomaan kokemuksistaan dokumentaristi Viiville. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).

Kello 18:00

18:00
Aku ja 7 ihmettä
Grand Canyon. Kausi 2, 2/8. Grand Canyon on yksi maailman seitsemästä ihmeestä, mutta Akun matka sitä katsomaan ei todellakaan suju mutkitta. Las Vegas pistää Riihimäen pojan pään muutenkin pyörälle sekä pikahäillään, että kirjaimellisesti Akun päästessä taitolentokoneen puikkoihin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport Extra
Hiihtokautta analysoimassa Antero Mertaranta ja Toni Roponen.
19:30
Tähdet, tähdet - special
Tähdet, tähdet. Kausi 3, 10/10. Tänään kahden edellisen kauden tähtiartistit nousevat lavalle vielä kerran, vain esittääkseen ennenkuulumattomia duettoja. Esityksistä vastaa Diandra, Laura Voutilainen, Irina, Krista Siegfrids, Stig, Roope Salminen, Jarkko Ahola, Olli Herman sekä tietysti aiempien kausien voittajat Jari Sillanpää ja Waltteri Torikka. Mukana myös Maria Veitola, Juhani Merimaa sekä Mikko Leppilampi.

Kello 21:00

21:00
Roba
Huomenna. Kausi 3, 10/10. Huomenna. Traagisen tapahtuman jälkimainingit vellovat Roballa, ja Taru on vaarassa menettää työnsä. Jani palaa hommiin Maikin estelyistä huolimatta. Sairauslomalla ollut Elina paneutuu uudella innolla keissiin, jossa pieni lapsi on ehkä vaarassa. Artoa juttu koskettaa tavallista enemmän, mutta sitähän tämä työ on. Kysymys vain kuuluu, kuka sitä jaksaa vielä huomennakin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Bosch (K16)
Kova kovaa vastaan. Kausi 2, 8/10. Bosch tapaa Rykovin, joka kertoo hänelle lisää Tony Allenin puuhista. Bosch ja Edgar seuraavat Veronica Allenia pankkiin, mutta paikalle ovat löytäneet muutkin rahoja haikailevat eikä väkivaltaiselta kohtaamiselta vältytä. FBI pitää Eleanorille antamansa lupauksen. Amerikkalainen rikossarja losangelesilaisesta murhaetsivästä. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:35
Americans (K16)
Kloramfenikoli. Kausi 4, 4/13. Elizabeth, Philip ja William joutuvat jäämään Gabrielin asuntoon tartunnan vuoksi. Oleg hakee Ninalle apua isältään, joka pyytää vastapalvelusta. Stan tutkii Marthan asunnon, kun tämä on syömässä agentti Aderholtin kanssa. Yhdysvaltalainen draamasarja seuraa kahden KGB-agentin elämää tavalliseksi amerikkalaiseksi aviopariksi soluttautuneena. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:35
Kallista kipua
Julkisuustemppu. Symphony alkaa kilpailla HankMedin kanssa ja uhkaa viedä HankMediltä asiakkaat. Siitä suivaantuneena Evan hankkii HankMedin potilaaksi sosiaalisessa mediassa suurta huomiota osakseen saaneen tanssinopettajan, mutta pystyykö Hank sittenkään auttamaan salaperäisestä sairaudesta kärsivää tanssijaa? Divyan potilas puolestaan vaikuttaa mafiosolta. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
01:35
Bones
Kollega kiipelissä. Kausi 11, 20/22. Rikkaan seikkailijan jäännökset löytyvät 15 vuotta miehen katoamisen jälkeen, ja viimeiselle tutkimusretkelle osallistuneesta Clarkista tulee epäilty. Cam riitelee siskonsa kanssa hääjärjestelyistä. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:35
Ensimmäisen asteen murha (K16)
Outo laakso. Rikostutkijat Terry English ja Hildy Mulligan alkavat selvittää narkomaanin murhaa, joka johdattaa työparin yllättäen Piilaakso-miljonääri Erich Bluntin jäljille. Uhrin diileri vaikuttaa varteenotettavalta epäillyltä, mutta toinen kuolemantapaus mutkistaa tutkintaa. Samaan aikaan Terry yrittää hyväksyä haimasyöpää sairastavan vaimonsa väistämättömän kohtalon. Amerikkalaisessa rikosdraamasarjassa seurataan sanfranciscolaisen poliisikaksikon murhatutkimuksia aina oikeudenkäyntiin saakka. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).