UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 1.8.

06:00
Voittostudio
07:30
Ostoskanava Tvins.com
08:30
Seikkailija Dora
Seikkailija Dora on animaatiosarja, jota katsomalla lapset oppivat englantia! Jokaisessa jaksossa seurataan 7-vuotiaan Doran ja hänen apinaystävänsä Nuutin jännittäviä seikkailuja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Vikke Viikinki
Thorin tuomio. Viikingit kaatavat Smaragdisaaren pyhän puun ja joutuvat kahnaukseen paikallisen druidin kanssa. Ruotsalaiseen lastenkirjaan perustuva animaatio viikinkikylässä asuvan Viken seikkailuista. Vikke on nokkela ja mielikuvituksekas poika, joka on pelastanut viikinkikaverinsa monesta kiperästä tilanteesta. Sarja on suomeksi puhuttu. Sallittu kaiken ikäisille.
09:10
Tom & Jerry Kids Show
Lähetti. Pähkähullu tri Sekohukka. Keilailua.. Tässä piirrossarjassa Tom ja Jerry seikkailevat pentuvuosinaan. Mutta ovatko kissa- ja hiirileikissä nyt pienemmät jäynät. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:45
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:55
Ostoskanava Tvins.com
10:25
Diili
Hiuskarvan varassa. Uusi tehtävä alkaa myrskyisissä merkeissä, kun Nenen käämit kärähtävät lopullisesti. Riitaisan naisten joukkueen on koottava rivinsä ja päihitettävä Lil Jonin luotsaama Backbone-joukkue hiusmuotinäytöksessä. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:10
Esittelyssä: Ensitreffit alttarilla kausi 2
12:15
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
12:25
Liian iso keikka
Nikolai Savitsenko eli Nig johtaa Rikokset Puolestanne Oy:tä, jonka muut työntekijät ovat Hikka, Pete ja Nigin pikkusisko Mandi. Sillä välin kun he suunnittelevat vuosisadan keikkaa, pankin raha-auton ryöstämistä, kopla jatkaa tutuilla huijausrikoksilla. Ohjaaja: Ere Kokkonen, Suomi 1986. (95'). Pääosissa: Vesa-Matti Loiri, Hannele Lauri, Ritva Valkama, Pentti Siimes ja Aake Kalliala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
14:20
Top Gear
Turvaa pyöräilijöille. Jeremy ja James ovat hyvin huolissaan polkupyöräilijöille sattuvista onnettomuuksista, joten he päättävät kuvata oman tietoiskunsa aiheen tiimoilta. Pyöräilyasiantuntijoiden suosituksesta he tutustuvat itsekin pyörällä liikkumiseen Lontoossa. Tämän lisäksi Jeremy testaa uudet saksalaiset hatchbackit, ja studiovieras Aaron Paul ajaa kohtuuhintaista autoa poikkeuksellisen kuivalla radalla. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Salatut elämät
Osa 2062: Isabella kaipaa itseensä enemmän sisältöä.. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Salatut elämät
Osa 2063: Ismon onni lipuu pois. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Ravit
Kuninkuusravit. Kuninkuusravien ensimmäinen kilpailupäivä Joensuun Linnunlandella. Juontaja Joanna Kuvaja. Selostus Marko Lähteenmäki. Haastattelut Sara Perttunen ja Toni Nieminen.

Kello 18:00

18:00
Pientä mökkiremonttia
Haukivuoren helmi. Jakso 3. Maritalla on kulttuurihistoriallisesti merkittävä mökkihuvilakokonaisuus Haukivuorella. Isotöiseksi käyneelle tontille Marita kaipaa vinkkejä niin sisä- kuin ulkotiloihin liittyen. Haukivuoressa ongelmakohtia ratkovat sisustussuunnittelijat Tea-Mariia Pyykönen ja Raisa Myyryläinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:30
Posse
Vieraina tällä viikolla mm. TTK-voittaja Pete Parkkonen, huiman stuntin tekevä Martina Aitolehti, purjehduksen olympiatoivot Mikaela Wulff ja Niki Blässar, Happoradio, Antti Reini, Karita Tykkä sekä suosikkiosuudet Minkä tähren illallinen ja sätkyukko.

Kello 21:00

21:00
Retrohelmet
Isänmaa ja työ.. Kausi 1, 10/15. Retroilussa luvassa isänmaata ja työtä arvostavia musiikkiesityksiä. Mukana mm. Sininen ja valkoinen, Satumaa ja Olen suomalainen. Tähtinä mm. Mikko Alatalo, Matti Esko ja Katri Helena. Juontajana Tanja Huutonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Kadonnut
Hautaan saakka. Sarja päättyy. Ratkaiseva todistuskappale viimeistelee palapelin, ja Ollyn arvoitus saa vastauksensa. Kahdeksan vuoden taipaleen päättyminen ratkaisee monta muutakin kohtaloa. Englantilainen jännitysdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
23:50
Phone Booth (K16)
Piinaavan tehokas trilleri ylimielisestä newyorkilaisesta PR-miehestä, joka joutuu näkymättömän tarkk'ampujan tähtäimeen puhelinkopissa. Hengenvaarassa hikoileva uhri ei voi laskea luuria, mutta voiko hän pelastaa itsensä, ohikulkijat tai läheisensä? Elokuva on kuuluisa esimerkki siitä, kuinka vain yhdessä kadunkulmassa kuvattu jännäri voi pitää katsojan herpaantumatta otteessaan. Ohjaaja: Joel Schumacher, USA 2002. Pääosissa: Colin Farrell, Kiefer Sutherland, Forest Whitaker, Radha Mitchell, Katie Holmes. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 71 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:30
Voittostudio