UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 23.11.

06:00
Voittostudio
07:00
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
08:00
Littlest Pet Shop
Russell heittäytyy villiksi. Russell päättää olla vähemmän vakava, ja Sue piinaa Blythea matkimisellaan. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa
Osa 1/27. Merkillinen metsä. Kitty ja Mimmi eivät ole käyneet Omenapuumetsässä aikoihin. Vanha pöllö Scotch varoittaa heitä menemästä "merkilliseen metsään", sillä siellä tapahtuu nyt todella kummallisia asioita. Mutta Kitty ja Mimmi seuraavat kuitenkin liito-oravia metsään - ja Mimmi katoaa! Kuka tuleekaan ulos Kittyn talosta? Sallittu kaiken ikäisille.
08:45
Hunajapupuset
Suurena kondiittorikilpailupäivänä Marouane auttaa ystäviään tekemällä heille ruokaa. Sitten kilpailu alkaa ja Sophia ystävineen saavat keskittyä valmistamaan unelmiensa herkkuja. Sophia ihailee Mireilleä, joka jo on valmis herkkunsa kanssa, kun... Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:10
Pokémon
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:35
Gumballin mieletön maailma
Kotiaresti / Jälki-istunto. Ensimmäisessä tarinassa isä ja herra Robinson määrätään kotiarestiin. Toisessa tarinassa Gumball ja Darwin joutuvat jälki-istuntoon. Gumball on poikakissa ja varsinainen vauhtiveikko, joka joutuu monenmoiseen pulaan eikä ikinä ota opikseen. Itse hän kokee olevansa vain tilanteen uhri. Gumball on myös pihkassa sarvipäiseen maapähkinä -tyttöön nimeltä Penny, joka ei täysin vastaa tunteiden paloon. Kaikesta huolimatta Gumball on luotettava ja uskollinen ystävä, joka mielettömistä seikkailuistaan huolimatta on kiltti sielu. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Scooby-Doo! Mystery Incorporated
Mysteerinratkontakilpailu. Nuoret osallistuvat kaupungissa järjestettävään mysteerinratkontakilpailuun, kun yhtäkkiä kisassa onkin tosi kyseessä liekkimonsterin kaapatessa osallistujat. Äänitekstitys: suomi. K7
10:25
Loton ja Jokerin tulokset
10:30
Suomen kaunein koti
Luonnon rauhassa. Metsäjärvi, Saimaanselkä ja Porkkalan kalliot. Hanna, Milla ja Aleksi kurkistavat kolmeen erilaiseen kotiin, joita yhdistää persoonallinen suunnittelu ja ainutlaatuinen sijainti suomalaisen luonnon keskellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Vapun valtakunta
Antti Ruuskanen. Lohturuokaa Ruuskasen Antille. Vapun vieraaksi saapuu keihään Euroopanmestari Antti Ruuskanen. Haastelun lomassa laitetaan pöytään vatruskoita, karjalanpaistia, perunamuusia ja tuoretta pullaa.

Kello 12:00

12:00
Stig: Roy Orbison
12:05
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
12:15
Mäkihypyn maailmancup
Mäkihypyn maailmancup: Klingenthal. Mäkihypyn maailmancup, Klingenthal. Henkilökohtainen kilpailu. Selostaja Jani Uotila, asiantuntija Toni Nieminen.
14:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:45
Koko Suomi leipoo
Puutarhajuhlat. Tänään ratkeaa kenestä tulee seuraava Suomen paras kotileipuri! Kolme finalistia valmistaa puutarhajuhliin lohicoulibiaceja sekä viimeisenä taidonnäytteenään kolmikerroksisen masterpiece-kakun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:45
Löytäjät
Terassi. Terassikalustoa etsitään omakotitaloon Hämeenlinnaan, ja Uolevi keksii omaperäisen ratkaisun. Hansu löytää perheen lapsille jotain koukuttavaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:15
Putous
Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.
17:45
Peter Hispaniassa
Jakso 9. Cantabrian ja Asturian ruoka-aitat; Santander, Oviedo. Espanjan Atlantin puoleinen rannikko tarjoaa herkkuja lihapadoista siideriin. Peter tutustuu laatuviineihin ja jännittää Espanjan liigan loppuottelua. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:45
MTV Sport: F1 Extra
Toimittajana Oskari Saari, asiantuntijana Toni Vilander.
18:55
Naapurit-arvonta
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
Tanssii Tähtien Kanssa
Syksyn loistokas kilpailu huipentuu finaaliin. Kisan viimeiselle kierrokselle tiensä raivanneet tähtiparit esittävät kolme tanssia, joista taidot punnitaan viimeistään vaativassa freestyle-osuudessa. Vain yksi voi voittaa.

Kello 21:00

21:00
Syyllisyys
Osa 2/3. Pienen Callum-pojan vuosia sitten tapahtuneeseen katoamiseen ja kuolemaan liittyvät tutkimukset mutkistuvat, koska vanhoissa tiedoissa havaitaan puutteita. Niiden johdosta epäiltyjen lista kasvaa, eikä syyllinen enää vaikutakaan täysin selvältä. Samaan aikaan niin Callumin kuin ylikomisario Brandin perheilläkin on omat nykyhetken elämään liittyvät ongelmansa. Kolmiosainen brittiläinen rikosdraama. Osa 2/3. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: F1 Extra
Toimittajana Oskari Saari, asiantuntijana Toni Vilander.
22:45
Posse
Tällä viikolla Possessa muun muassa Jari Tervo, Iiro Seppänen, Jari "Bull" Mentula ja Jutta Gustafsberg. Mukana myös suosikkiosuudet Sätkyukko ja Suihkuralli sekä Vappu Pimiä, jonka tekemässä stuntissa ollaan kirjaimellisesti liekeissä. Musiikista vastaa Santa Cruz.

Kello 24:00

00:10
Gates
Jälkiseurauksia. Dylanin salaisuuden paljastuminen saa sekä hänet että Nickin pelkäämään perheidensä turvallisuuden olevan uhattuna. Marcus uhmaa päällikköään ja alkaa omin päin selvitellä Teresan katoamista. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:10
Gates (K16)
Tuomiovalta. Barbara Jansen löytyy kuolleena hampaanjäljet kaulassaan, joten Nickin epäilykset kohdistuvat luonnollisesti Radcliffeihin. Andie ei ole kovin innokas aloittamaan lääkitystään Pegin varoituksista huolimatta. Sarah yrittää sovitella kilpailevien varainkeruutiimien välejä Devonin avustuksella. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:10
Voittostudio