UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 4.8.

06:00
Aamusää
06:35
Studio55.fi
Närästys kuriin - Missä vika? Vieraana gastroenterologian klinikan erikoislääkäri Jari Koskenpato
07:00
Huomenta Suomi
6.30 Studio55.fi uusinta: Närästys kuriin - Missä vika? 7.10 Oikeus- ja työministeri Jari Lindström 7.40 Kesävieraana Maaret Kallio 8.10 Suora lähetys Asuntomessuilta 9.05 Studio55.fi Asuntovinkit ikääntyville
09:05
Studio55.fi
Ikääntyvien asunnonoston ABC Vieraana erityisasiantuntija Anne Aaltio
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Emmerdale
Raastuvassa tavataan - vai tavataanko?. Koko kylä jännittää, ilmestyykö Rachel oikeudenkäyntiin. Charity ja Declan lähtevät tekaistulle työmatkalle Saksaan juuri ennen oikeudenkäyntiä. Priya yrittää järjestää Leylalle töitä, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Jai yrittää pusertaa Alista lisätietoja Archien olinpaikasta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Suurin pudottaja
Pelkoa Havaijilla. Viiden kärki joutuu haastavan kookospähkinähaasteen eteen. Kilpailijat eivät ole ainoita, jotka joutuvat kohtaamaan pelkojaan ennen leirille paluuta. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Lääkärit
Lymfedeema ja lipödeema. Lääkäreiden vieraaksi saapuu nainen, joka kärsii lymfedeemasta ja lipödeemasta eli nesteen ja rasvan liiallisesta kertymisestä kudoksiin ja siitä seuraavasta vaikeasta turvotuksesta. Muita aiheita ovat muiden muassa melanooma, näöntarkastuksen tärkeys sekä uusi vaihtoehto perinteiselle paksusuolen tähystykselle. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Selviytyjät
Itseluottamustesti. Itseluottamustesti. Koskemattomuuskisassa testataan kestävyyttä ja kivunsietokykyä. Kilpailijoilla on mahdollisuus houkuttelevaan palkintoon kisaamisen asemesta. Ketkä ovat omasta mielestään niin vahvoilla, että voivat jättää kisan väliin ja palkita itseään? Voiko kukaan olla niin varma itsestään pelin tässä vaiheessa, kun liittoumat menevät uusiksi monta kertaa päivässä? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 27. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Luovat hullut
Tässä hetkessä. Simon on ehdolla mainospalkinnon saajaksi, joten firmassa päätetään järjestää juhlat kaikille ehdokkaille ennen palkintogaalaa. Yksi ehdokkaista on Sydneyn kouluaikainen ihastus, jota hän ei kuitenkaan koskaan uskaltanut lähestyä. Nyt Sydney kokee tilaisuutensa tulleen. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Luovat hullut
Sydney, Australia. Sydneyn entinen työkaveri Danny (Josh Groban) kirjoittaa hänestä laulun, mutta Sydney ja muut firmassa pitävät elettä ahdistavana. Kappale sopii kuitenkin täydellisesti mainoslauluksi Australian turismivirastolle, joka on firman hankala asiakas. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Maajussille morsian
Osa 6. Treffit nro 1. Ensimmäinen kolmesta morsian- tai sulhasehdokkaasta pääsee maajussin kanssa kahdenkeskeisille treffeille. Kaksi maatilalle jäävää puolisoehdokasta jäävät tekemään tilalle töitä. Miten sujuvat ensimmäiset treffit ja onko tilalla vaikea keskittyä hommiin kun toisten ollessa kahdestaan treffeillä? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Suurin pudottaja
Muodonmuutosviikko. Neljä parasta kilpailijaa saavat muodonmuutokset Tim Gunnin avustuksella. Viikko on täynnä yllätyksiä, joita kilpailijat eivät osaa kuvitellakaan. Äänitekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
Osa 2067: Syyllisyys painaa Peppiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2068: Helenan lounaaseen muodostuu jännittävä sivumaku. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
Osa 2069: Pihlajakadun pojilla on pirtu merrassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Emmerdale
Potkut ja pihalle, osa 1/2. Eric yrittää selvittää, mikä Valia vaivaa, mutta Val ei puhua pukahda. Jai järkyttyy saadessaan tietää, ettei hänellä ole juridisia oikeuksia Archieen. Hän kovistelee Alilta lisätietoja ja turvautuu äärimmäisiin keinoihin. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Suomen surkein kuski
7. jakso. Nyt on aika katsoa kuinka kilpailijat selviävät asfalttiteiden ulkopuolella. Otetaan alle kunnon maasturi ja mennään reilusti maastoon. Vastaavasti tiellä kokeillaan pysyä 'jarrutus mutkaan' tehtävässä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
NCIS: New Orleans
Valesotilaat. Joulupyhien alla löytyy pistimellä tapettu mies, joka oli tunnettu valesotilaiden jahtaaja. Tutkimusten edetessä huomio kiinnittyy Afganistanissa palveluksessa olleen ja siellä pommi-iskussa menehtyneen miehen takkiin. Takki oli kuitenkin silminnäkijän mukaan miehen päällä räjähdystilanteessa, ja lopulta NCIS-ryhmä lähtee paikan päälle Afganistaniin ottamaan asioista selvää. Brody ihmettelee, kun yleensä juhlia rakastava Chris ei olekaan kiinnostunut joulusta. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon tai merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Ensimmäisen asteen murha (K16)
Perheen tähden. Bluntin tunnustuksen jälkeen Terry ja Hildy ovat entistä vakuuttuneempia siitä, että miljardööri on myös Kevin Neyersin murhan takana. Kaksikko päättää jututtaa uudelleen silminnäkijöitä, jotka väittivät nähneensä Chris Waltonin rikospaikalla. Epäiltyjen listalle nousee tuttu nimi, jolla oli oma motiivinsa surmata Neyers. Amerikkalaisessa rikossarjassa seurataan sanfranciscolaisen poliisikaksikon murhatutkimuksia aina oikeudenkäyntiin saakka. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
23:35
Pukumiehet
Alusta loppuun. SEC:n tapaus palaa kummittelemaan ja Harveyn menneisyydestä paljastuu merkittäviä seikkoja. Kuolemantapaus avaa Miken silmät. Neljäs kausi päättyy! Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Kohde (K16)
Aaveita. Herra Finchin listalle nousee epätavallinen sosiaaliturvatunnus, sillä se kuuluu kuolleelle. Teini-ikäisen Theresa Whitakerin uskotaan kuolleen kaksi vuotta sitten, kun isä surmasi perheensä ja itsensä. Herra Finchillä on kuitenkin syytä uskoa, että tyttö elää, mutta ilmeisessä hengenvaarassa. Vai voisiko kone, The Machine, erehtyä ja nostaa esiin kuolleiden ja kuvitteellistenkin ihmisten, jopa aaveiden tunnuksia? Reese epäilee, että isä lavastettiin syylliseksi. Kysymyksiä riittää: kenellä oli motiivi tappaa perhe, ja miksi Theresa jätettiin henkiin? New York Cityyn sijoittuva amerikkalainen rikosdraamasarja, jossa salaperäinen miljardööri, herra Harold Finch, ja entinen CIA-agentti John Reese pääsevät rikosten jäljille jo ennen niiden toteutumista. Apunaan heillä on kone, The Machine. Se näkee ja kuulee kaupungissa kaiken. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Astral TV