UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 20.9.

09:30
Salatut elämät
Osa 3230: Talella ja Sannilla on vähän käsiteltävää. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
10:00
Lemmen viemää
Joko hääkellot soivat?. Adrian ilahtuu vauvauutisista, mutta Desirée itse on epävarmempi: haluaako hän äidiksi? Beatrice hermostuttaa häävihjailuillaan sekä Adrianin että Desiréen. Clara joutuu toteamaan, että Adrianista haaveilu on epärealistista. André intoilee käsityöoluen mainoskampanjasta, mutta Oskarin mielestä skandaalin ryvettämä André ei ehkä juuri nyt ole sopivin valinta mainoskasvoksi. André luulee, että valtuusto tukee häntä pormestarina yksimielisesti ja tulistuu, kun totuus valkenee. Hän järjestää hotellin ravintolassa kohtauksen, ja Werner joutuu paikkailemaan veljensä riehumista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Näpäytyspeli. MacGyver joutuu sattumalta tekemisiin baseballin ympärillä pyörivän laittoman ja laillisen keräilyesinekaupan kanssa. Vierailjoina Reggie Jackson ja Della Reese. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Love Island
Mullistavat treffit. Kausi 2, 4/43. Nathanilla on pakottavia tarpeita, mutta Cara ei suo vieläkään helpotusta. Terry ja Kady saavat valita kumpikin kaksi seuralaista illalliselle. Ilta saa kuitenkin yllättävän käänteen, ja mahdolliset parinvalinnat saattavat mennä uusiksi. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Maailman kauheimmat naapurit
Häirikkökuulumisia. Kausi 2, 6/13. Tässä jaksossa saamme tietää, mitä aiemmin nähdyille häiriköille ja häirityille naapureille kuuluu. Mäyräintoilija Meg on naapureidensa kiusaksi taas vauhdissa. Cotswoldsissa rahakiista äityy vaaralliseksi. Englantilainen realityohjelma.
17:00
Amazing Race 22. kausi
Skorpionikuningas. Kausi 22, 6/12. Kilpailijat matkaavat Afrikkaan eksoottiseen Botswanaan ja saavat suorittaa alkukantaisia tehtäviä bu¿mannien opastuksella. Kiertotietehtävä osoittautuu oletettua haasteellisemmaksi. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Game Night
Kausi 1, 2/10. Game Night on MTV:n viihdeohjelma, jossa mm. tunnistetaan faceswapattuja julkkiksia, pelataan räjähtävää aliasta ja yritetään saada muiden tanssiliikeistä tolkkua. Jaakko Saariluoman, Anna-Maija Tuokon ja Maria Ylipään vieraina mm. Benjamin Peltonen, Arttu Wiskari ja Diandra! Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Ninja Warrior 6. kausi
Finaali, osa 6/6. Kausi 6, 28/30. Kilpailun loppuhuipennus on käsillä. Jäljellä on enää 18 kilpailijaa, jotka lähtevät valloittamaan maailman rankimman esteradan, Mount Midoriyaman, kolmea viimeistä osuutta. Eteneekö joku ensimmäistä kertaa neljännelle ja viimeiselle osuudelle, ja kruunataanko vihdoin historian ensimmäinen American Ninja Warrior? Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Rillit huurussa
Asumisjärjestelykoe. Kausi 10, 4/24. Amyn asunnossa on sattunut vesivahinko, ja pitkällisten neuvottelujen jälkeen Amy muuttaa koeluonteisesti Sheldonin kanssa yhteen. Etenkin Penny ja Leonard riemuitsevat päätöksestä. Howard ja Bernadette pohtivat, haluaisivatko he tietää tulevan vauvan sukupuolen. Yllättäen Raj tietää asiasta enemmän kuin he. Amerikkalainen komediasarja kertoo fyysikkokaverusten ja heidän naiskumppaniensa arjesta ja edesottamuksista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Häirikkö nro 1. Kausi 21, 6/23. Bart saa tietää, että koulussa on aikoinaan ollut häntäkin pahempi häirikkö. Hän haluaa tutustua tähän pahamaineiseen Andyyn (ääninäyttelijänä muun muassa Paksuna-elokuvassa näytellyt Jonah Hill). Marge laittaa perheen ruokavalion remonttiin muiden kotiäitien painostuksen takia. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Älä jäädy
Kausi 1, 1/10. Illan ensimmäisenä haasteena on selviytyä kohtauksista muodostamalla samalla kirjaimella alkavia lauseita; millainen kohtaus syntyy Ruotsin laivalla käyttäen vain R-kirjaimella alkavia sanoja? Klassikkoelokuva Kaunottaresta ja Hirviöstä nähdään myös uusi sovitus Veeran johdolla. Yllätysvieraalle annetaan yleisöltä saadut repliikit.
21:30
Jarkko Tamminen Stars Show XXL
22:00
Twin Peaks (K16)
Lepää tuskissa. Kausi 1, 5/9. Laura Palmerin hautajaiset nostavat monien tunteet pintaan, ja agentti Cooper saa tietää Twin Peaksin salaseurasta. Amerikkalaisen pikkukaupungin uinuva idylli osoittautuu pettäväksi harhaksi, ja paikalle lähetetty FBI:n agentti Dale Cooper huomaa, että kaikilla on jotain salattavaa. David Lynchin ja Mark Frostin luoman jännittävän ja kiehtovan kulttisarjan ensi-ilta nähtiin Yhdysvalloissa keväällä 1990. K16
23:00
Love Island
Ensimmäinen parinvaihto. Kausi 2, 5/43. Rykard ja Olivia saavat tuntea seuraukset, kun Terry ja Malin löytävät toisensa treffeillä. Zara on ratkaisijan asemassa, koska poika, jota hän ei valitse, häädetään saarelta. Sekä Dan että Javi puhuvat puolestaan, joka epätoivoisesti. Toisen myyntipuhe on taitavampi ja toinen saa lähteä. Muitakin uusia pareja muodostuu. Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:15
Supernatural 12. kausi (K16)
Britti-invaasio. Kausi 12, 17/23. Dean ja Sam pääsevät Luciferin lasta odottavan Kelly Klinen jäljille. He kertovat tilanteesta myös Mick Daviesille, joka joutuu pahaan välikäteen, kun hän saa käskyn Lontoosta laittaa Winchesterin veljekset ja muut amerikkalaiset metsästäjät kuriin keinolla millä hyvänsä. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja, jossa veljekset Dean ja Sam taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. K16 (väkivalta).
01:10
Ninja Warrior 6. kausi
Finaali, osa 6/6. Kausi 6, 28/30. Kilpailun loppuhuipennus on käsillä. Jäljellä on enää 18 kilpailijaa, jotka lähtevät valloittamaan maailman rankimman esteradan, Mount Midoriyaman, kolmea viimeistä osuutta. Eteneekö joku ensimmäistä kertaa neljännelle ja viimeiselle osuudelle, ja kruunataanko vihdoin historian ensimmäinen American Ninja Warrior? Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:10
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina Samantha Bee, Gillian Jacobs, Spoon Esitetty Yhdysvalloissa 27.7.2016
03:05
Lemmen viemää
Joko hääkellot soivat?. Adrian ilahtuu vauvauutisista, mutta Desirée itse on epävarmempi: haluaako hän äidiksi? Beatrice hermostuttaa häävihjailuillaan sekä Adrianin että Desiréen. Clara joutuu toteamaan, että Adrianista haaveilu on epärealistista. André intoilee käsityöoluen mainoskampanjasta, mutta Oskarin mielestä skandaalin ryvettämä André ei ehkä juuri nyt ole sopivin valinta mainoskasvoksi. André luulee, että valtuusto tukee häntä pormestarina yksimielisesti ja tulistuu, kun totuus valkenee. Hän järjestää hotellin ravintolassa kohtauksen, ja Werner joutuu paikkailemaan veljensä riehumista. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).