UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 29.8.

06:00
Miljoonapotti
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Varkaita liikkeellä. Curdin rikollinen menneisyys kiehtoo suunnattomasti Normania, mistä Nils ei pidä lainkaan. Rosalie on sotkeutunut samaan taidevarkauteen kuin Curd, joka pyytää pojanpoikaansa asentamaan salakuuntelulaitteen Rosalien käsilaukkuun. Entiset rakastavaiset, Michael ja Rosalie, tapaavat pitkän ajan jälkeen. Davidin rakkaudentunnustus hämmentää Luisaa. Beatrice ja David kehittelevät uusia metkuja Luisan varalle, mutta kuka saakaan aikaan eniten sydämentykytyksiä? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Diili: All Star
Panokset kovenevat. Ryhmien tehtävä on järjestää hulppeat juhlat sviittiin. Toinen onnistuu, toinen ei. Trumpin toisena neuvonantajana toimii supliikki countrytähti ja Diili-voittaja John Rich. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Selviytyjät
Jälkipyykin aika. Jälkipyykin aika. Kilpailijoiden jälleennäkemisessä vuodatetaan ilon, surun ja myötätunnon kyyneliä. Sekä Jeffillä että yleisöllä on paljon kysyttävää kilpailijoilta. Voittaja saa miljoonansa. Edellisen kauden voittaja Cochran on juhlahumussa mukana. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 27. tuotantokausi.
17:00
Ihmemies MacGyver
Kuoleman kauppias. MacGyver yrittää estää nuorisojengeille aseita myyvän miehen toimet ennen täysimittaisen sodan puhkeamista. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Hurrikaani. Jamie ja Adam ottavat selvää, kannattaako hurrikaanin iskiessä avata ikkunat pitääkseen talonsa paremmin ehjänä. Tory, Kari ja Grant tutkivat kahta nestemäiseen typpeen liittyvää myyttiä.
19:00
Vintiöiden kosto
Jakso 6/6. Uusittavat, jo klassikoiksi muodostuneet sketsit ovat saaneet lisäryyditystä Vintiöiden uskomattomista musikaalisista taipumuksista. Eikö millään ole enää väliä? Tuotanto: Harlin/Selin Productions Oy. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Mutsi
Ruutia ja luodinreikiä. Christy tapaa isänsä uudelleen ja kertoo tälle, kuka on. Isän ja tyttären suhde ei ala aivan ongelmattomasti. Bonnien on vaikea haudata entistä kumppaniaan kohtaan tuntemansa viha. Rakkaudentäyteisen Marjorien neuvot eivät ainakaan auta. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Hädässä ystävä tunnetaan. Simpsonien talon katto kaipaa kunnostusta, mutta Homer ei ole aivan valmis sellaiseen urakkaan. Saatuaan perheeltään ja ystäviltään pelkkiä moitteita Homer tapaa baarissa uuden ystävän, joka lupautuu auttamaan häntä katon kunnostuksessa. Marge ei kuitenkaan usko uuden ystävän olemassaoloon, joten hän passittaa harhoja näkevän Homerin sähkösokkihoitoon. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Fland Canyon. Kausi 27, 19/22. Simpsonien ja Flandersien yhteinen loma Grand Canyonilla on odotetun tapahtumarikas. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Niilin jalokivi
Vihreän timantin metsästyksen jatko-osassa Jack ja Joan seikkailevat viha-rakkaussuhteessaan Afrikan aavikoilla yrittäen ratkaista Niilin jalokiven arvoituksen. Ohjaaja: Lewis Teague, USA 1985. (102') Pääosissa: Michael Douglas, Kathleen Turner, Danny DeVito, Spiros Focas, Avner Eisenberg. K12

Arviot: IMDb 6.0 ∙ Rotten Tomatoes 48 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Myytinmurtajat
Hurrikaani. Jamie ja Adam ottavat selvää, kannattaako hurrikaanin iskiessä avata ikkunat pitääkseen talonsa paremmin ehjänä. Tory, Kari ja Grant tutkivat kahta nestemäiseen typpeen liittyvää myyttiä.

Kello 24:00

00:00
Salatut elämät
Osa 3021: Iljal' oli karitsa, lumivalkea. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
00:30
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet vain viikkoa USA:n esityksen jälkeen.
01:25
Astral Tv