UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 27.6.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Hetki kerrallaan elämää eteenpäin. Niklas viedään tajuttomana sairaalaan. Kun selviää, että syynä on myrkky, Friedrich tietää heti, että Patrizia on myrkyttänyt Niklaksen. Hänelle tulee kiire soittaa Charlottelle. Niklas vaipuu koomaan, ja Julialle tulee täytenä yllätyksenä, että Patrizialla on Niklaksen kohtalon kortit käsissään. André järjestää Jonakselle haastattelun paikallisradion suoraan lähetykseen, mutta Jonas käyttääkin tilaisuuden täysin toisin ja vannoo rakkauttaan Tinaan ja pyytää anteeksiantoa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Diili
Hiuskarvan varassa. Uusi tehtävä alkaa myrskyisissä merkeissä, kun Nenen käämit kärähtävät lopullisesti. Riitaisan naisten joukkueen on koottava rivinsä ja päihitettävä Lil Jonin luotsaama Backbone-joukkue hiusmuotinäytöksessä. Amerikkalainen realitysarja.
15:40
Piilokamera
12. Onko mitään ärsyttävämpää kuin jättirepun kanssa tien tukkiva turisti? Suostuvatko shoppailijat maistamaan puhtaasta kolesterolista, pelkistä kemikaaleista tai ainoastaan teurastuksen sivutuotteista valmistettuja välipaloja? Lisäksi nähdään juomia hihasta vetävä baarimikko sekä klassikkojekkuja keilaradalla ja puhelinkopissa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
16:05
Masterchef USA
Klassikkojälkiruoat. Yllätyslaatikkohaasteen voittaja pääsee valitsemaan, ketkä kilpailijoistaan kokkaavat minkäkin tuomareiden suosikkijälkiruoista: italialaisesta tiramisusta, brittiläisestä trifle-tortusta ja amerikkalaisesta mansikoista ja murokakusta. Kokkikilpailu etsii USA:n parasta kotikokkia haastamalla lahjakkaat kokelaat erilaisiin kulinaarisiin huippusuorituksiin.
17:00
Ihmemies MacGyver
Sarvikuonot vaarassa. MacGyver jahtaa Afrikassa salametsästäjiä, joiden häikäilemättömyys uhkaa saattaa sarvikuonot sukupuuttoon. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Lumispesiaali. Erikoisjakso, jossa pöyhitään lumimyyttejä. Voiko jodlaaminen aiheuttaa lumivyöryn? Onko mitään tyhmempää kuin painaa kieli jäiseen metallitolppaan? Entä onko jäisellä tiellä parempi ajaa takaperin kuin etuperin?
19:00
Duudsonit
Poliisit & Rosvot. Duudsoneilla on kilpailu: kuka joutuu ensimmäisenä pidätetyksi, pääsee ajamaan aidolla tankilla. Kun voittaja on selvinnyt, poliisit tekevät yllättäen kyynelkaasurynnäkön maatilalle. Paljastuu, että poliisit haluavat Duudsonit harjoituskohteiksi. Poikien pitää ryöstää pankki, ajaa poliiseja pakoon ja juosta karkuun poliisikoiria. Mutta mitä tapahtuu, kun rikotaan sääntöjä? Muuttuuko harjoitus tositilanteeksi? K12
19:30
Miehen puolikkaat
Opettelua. Walden ja Alan totuttelevat uuteen arkeen ja valmistautuvat tapaamaan sosiaalityöntekijän. Ovelle tupsahtaa myös vieroituksesta palannut Lyndsay, joka aiheuttaa hämminkiä. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Gabbo vai Hassu?. Gabbo tulee kohta. Gabbo tulee jo tänään! Mitä tekemistä sillä on Elizabeth Taylorin tai Bette Midlerin kanssa? K7
20:30
Rillit huurussa
Juotteenhaku-odysseia. Pojat jättävät vaimonsa labraan ja lähtevät rautakauppareissulle. He harhautuvatkin elokuviin ja latelevat tytöille puuta heinää olinpaikastaan. Raj käräyttää kaverit. Sillä välin Sheldon paljastaa Amylle salaisuuden. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Hall Pass - lupa rellestää
Rick ja Fred ovat parhaita ystäviä, ja molemmat ovat olleet naimisissa jo vuosia. He rakastavat vaimojaan, mutta he eivät aina pysty vastustamaan kauniita naisia. Siksi vaimot tekevät harvinaisen päätöksen ja sallivat miestensä elää sinkkuina viikon, jotta he voivat tehdä mitä haluavat. Ensin suunnitelma kuulostaa unelmien täyttymykseltä. Pian heille kuitenkin selviää, että heidän odotuksensa ja käsityksensä niin sinkkuelämän riemuista kuin omasta kisakunnostaan eivät täysin vastaa todellisuutta... Ohjaajat: Bobby ja Peter Farrelly, USA 2011. (102') Pääosissa: Owen Wilson, Jason Sudeikis, Jenna Fischer, Christina Applegate. K12

Arviot: IMDb 5.9 ∙ Rotten Tomatoes 34 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Myytinmurtajat
Lumispesiaali. Erikoisjakso, jossa pöyhitään lumimyyttejä. Voiko jodlaaminen aiheuttaa lumivyöryn? Onko mitään tyhmempää kuin painaa kieli jäiseen metallitolppaan? Entä onko jäisellä tiellä parempi ajaa takaperin kuin etuperin?

Kello 24:00

00:05
Vampyyripäiväkirjat
Paluu. Kausi 6, 6/22. Damon on palannut kotiin, mutta Elena epäröi, haluaako hän sittenkään palauttaa muistojaan. Katkeroitunut Tripp jatkaa vimmaista kostoaan vampyyreille. Elena saa selville Jon salaisuuden. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:05
Teknavi
Kausi 10, 5/12. Kauden viidennessä jaksossa Teknavin vauhtikaksikko jatkaa kesäistä Lapin seikkailuaan ja Markku Alénin käsittelyssä on rallihenkeä uhkuva Subaru WRX STI. Jaksossa vierailee Suomen menestynein miesalppihiihtäjä Kalle Palander. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen antaa vinkkejä, miten saat kännykän akun kestämään pidempään. Risto Virtasen testissä on täysin uudistunut BMW X1. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:35
Virittäjät
Krisse Aalto - Toyota Soarer 1991. Tämän päivän jaksossa Mika Salon haastaa kuvankaunis vauhtimimmi Krisse Aalto.
02:05
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Aaron Paul ja Michael Ian Black. Musiikkivieraana Silversun Pickups. Esitetty USA:ssa 17.6.2016.
03:00
Voittostudio