UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 24.10.

10:00
Lemmen viemää
Lemmenmerkki kaulassa. Luisa on järkyttynyt, kun Sebastian uskoo hänen viettäneen yhteisen yön teltassa Davidin kanssa. Pari kuitenkin sopii riitansa pian. Niinpä mustasukkaista esittävä Alina kertookin Sebastianille, että Davidilla olisi rinnassaan imujälki, joka ei ole peräisin häneltä. Se saa Sebastianin epäluuloisuuden jälleen palaamaan. Davidia ja Luisaa etsimään lähteneet Beatrice ja Friedrich päätyvät metsämökille viettämään helliä hetkiä. Friedrich potee kuitenkin huonoa omaatuntoa Charlotten vuoksi. Natascha rikkoo vahingossa Andrén lempimukin, mikä saa miehen tulistumaan. Tina puolestaan keksii, mihin uuteen ammattiin hän haluaisi kouluttautua, ja Hildegard haluaa heti auttaa häntä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, seksi).
10:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Ihmelapsi. Mac joutuu läheiseen kontaktiin kiinalaisen mytologian kanssa auttaessaan nuorta ystäväänsä rikollisten kynsistä. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
X Factor UK
Live-esitykset 1. Kilpailijoiden taidot punnitaan nyt live-esityksissä. Jokainen esiintyjä on valinnut itseään parhaiten kuvaavan laulun. Brittiläinen realitysarja. Uusinta.
17:00
Duudsonit
Britneyn synttärit. Duudsonien rakas lemmikkipossu Britney on vakavasti sairas, vain muutamaa päivää ennen synttäreitä. Britney viedään eläinlääkärille ja pojat joutuvat odottamaan tuloksia yön yli kaupungissa. Lennettyään ulos hotellista, muut tekevät nukkuvalle Jarpille rajun poliisipiilokamerapilan. Mutta paraneeko Britney? K12
17:30
Ninja Warrior
Venice Beachin karsinnat, osa 2/2. Kausi 5, 2/22. Kalifornian Venice Beachillä 125 urheilijaa ottaa osaa vaativaan karsintakilpailuun, jossa virheisiin ei ole varaa. Haastavan radan yrittävät selvittää muiden muassa elämäntapavalmentaja, stunt-nainen ja lääkäri. Amerikkalainen urheilukilpailu.

Kello 18:00

19:25
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:30
Kolme miestä ja tyttö
Päätöksiä. Kausi 5, 8/22. Reagan on sitä mieltä, etteivät Nick ja Winston osaa tehdä päätöksiä, ja hän heittää pojille haasteen. Toiselle pojista on luvassa yksi yö Reaganin kanssa, kunhan pojat saavat päätettyä kummalle heistä. Schmidt ja Cece yrittävät saada valittua juhlapaikan omiin häihinsä ja ajautuvat kilpailemaan juhlapaikasta Schmidtin vanhan tutun kanssa. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Äitinsä kaltainen?. Vierailu Margen lapsuudenkodissa saa Lisan havahtumaan: hän ei halua ikimaailmassa tulla samanlaiseksi kuin äitinsä. Päättäväinen nuori neiti alkaakin punoa suunnitelmaansa kotiäitiyden välttämiseksi. Bartilla puolestaan on kana kynittävänä Nelsonin kanssa. Kumpi kolleista voittaa? Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Hetki lyö. Mr. Burnsilla ei ole enää paljoa elinaikaa jäljellä. Springfieldin asukkaat ottavat uutiset vastaan seurauksin, joka ajaa kaupungin ilkeimmän miehen ahtaalle. Yllättäen pelastukseksi päätyy Bart. Matt Groeningin luoma supersuosittu amerikkalainen piirrossarja, joka kertoo Springfieldissä asuvasta Simpsonien perheestä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Korttelivahdit (K16)
Korttelivahdit. Glenview'n pikkukaupungissa asuva Evan Trautwig viettää rauhallista elämää. Hän asuu yhdessä Abby-vaimonsa kanssa, työskentelee tavaratalossa ja osallistuu monipuolisesti yhteisön toimintaan. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun Evanin työtoveri joutuu raa'an murhan uhriksi. Evan perustaa tämän vuoksi Korttelivahdit-nimisen ryhmän, jonka tarkoituksena on selvittää tapaus. Ryhmän muodostavat Evanin ohella jännitystä elämäänsä kaipaava perheenisä-Bob, äitinsä luona asuva Franklin ja vastikään eronnut Jamarcus. Korttelivahdit saavat pian huomata, että tapaukseen liittyy jotain epänormaalia, johon Glenview ja muu maailma eivät ole valmiina. Ohjaus: Akiva Schaffer, USA 2012 (107'). Pääosissa: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade, Rosemarie DeWitt, Will Forte ja R. Lee Ermey. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:10
Viikingit (K16)
Kiertotie. Kausi 4, 8/20. Viikingit vetäytyvät, ja moni on pettynyt Ragnariin, mutta Ragnarilla on uusi suunnitelma. Sekä Pariisissa että Wessexissä käydään valtataisteluja. Kreivi Odo ja Roland kertovat Pariisissa keisarille, että he eivät luota Rolloon. Kuningas Ecbert palaa Merciasta Wessexiin ja hänellä on uutisia kuningatar Kwenthrithille. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja viikinkien elämästä. K16 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:10
Penny Dreadful (K16)
Verbis diablo. Kausi 2, 2/10. Noitien piinaama Vanessa etsii turvaa Sir Malcolmista, joka vie hänet tutustumaan koleraparantolaan. Tohtori Frankenstein jatkaa työtään Bronan parissa. Dorian Gray tapaa salaperäisen Angeliquen, joka herättää miehen kiinnostuksen. Ferninand Lyle osaa kertoa enemmän paholaiskielestä. 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K16 (ahdistus).
01:15
Amerikan Anita
Kynsilakkakuvausten seksikkäät miehet. Kausi 1, 4/8. Ripsien ja bikinien lisäksi Anitan tuotteisiin kuuluvat kynsilakat. Hän toimii oman kynsilakkamallistonsa kasvona ja kuvissa nähdään paljon paljasta pintaa. Jaksossa Anita pitää castingin miesmalleja varten ja valitsee mukaan kolme komeaa tummahipiäistä miesmallia, joilla on hyvin treenattu vartalo. Uusinta.
02:00
Salatut elämät
Osa 3070: Akin unet ovat märkiä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
02:25
Ninja Warrior
Venice Beachin karsinnat, osa 2/2. Kausi 5, 2/22. Kalifornian Venice Beachillä 125 urheilijaa ottaa osaa vaativaan karsintakilpailuun, jossa virheisiin ei ole varaa. Haastavan radan yrittävät selvittää muiden muassa elämäntapavalmentaja, stunt-nainen ja lääkäri. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.