UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 1.8.

06:00
Onnensoitto
07:45
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Kimpale kultaa. Marlene sijoittaa ison summan kultaan osallistuakseen korumessuille Münchenissä. Wernerin tehtäväksi jää korukullan vieminen turvaan hotellin kassakaappiin. Doris hermoilee kuolettavan lääkeannoksen antamisessa koomapotilaalle. Kun Charlotte vihdoin herää keinotekoisesta koomastaan, hän ei muista, mitä on tapahtunut. Doris on helpottunut, mutta Marlenea hän ei vakuuta. Alfons pyytää Xaverilta Hildegardin sitraa takaisin, mutta Xaver ei suostu. Hän pitää hotellissa suositun soittoesityksen, jolla on ennalta arvaamattomat seuraukset. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
Ylläs - huipulla tuulee
Osa 6. Sumbaa ja sormuksia. Houkutteleeko Hanuri-Jannen konsertti asiakkaita latukahvila Elämänluukulle? Sampo saa nähdä tilaamansa vihkisormukset. Ravintola Taigan omistaja Reijo viettää ensimmäisen baarinsa 20-vuotisjuhlia.
14:55
Esittelyssä: Iholla
15:00
Killer Karaoke
Sanat unohduksissa. Laulu raikaa Killer Karaokessa, jossa kilpailijoiden rohkeus on taas koetuksella. Muistuvatko laulun sanat tälläkään kertaa mieleen karmivissa olosuhteissa?
15:55
Myytinmurtajat
Törmäysvoimia. Adam ja Jamie tutkivat, vastaako kaksi 80 km/h toisiinsa törmääväa autoa törmäystä seinään 160 km/h. Tiimi yrittää uudelleen saada sukat pois jalasta lyömällä. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
17:00
Lemmen viemää
Olet varas!. Kulta on hävinnyt hotellin kassakaapista, ja Werner ilmoittaa varkaudesta poliisille. Marlene on varma, että syyllinen on Doris, mutta ajatus ei saa kannatusta. Werner syyttää Xaveria, jolla on kuitenkin pätevä alibi. Sabrina saa selville, että Nils ja Xaver epäilevät häntä kultavarkaudesta, ja hän kostaa tekemällä pilaa Nilsin kustannuksella. Seuraavaksi katoaa Doriksen sormus, ja Doris lavastaa Marlenen varkaaksi. Kun Martin ei ole enää pappi, hänen on löydettävä joku toinen työ. Alfonsilla on hänelle harkinnan arvoinen ehdotus. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä K7 (seksi, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Walker, Teksasista
Härskiä peliä. Arvostettu tuomari murhataan. Paljastuu, että teon takana on vaikutusvaltainen liikemies D. L. Dade, jonka rötösten jäljille tuomari oli päässyt. Murhan tehnyt limainen palkkatappaja lupautuu todistamaan suojelua vastaan, mutta hänetkin vaiennetaan väkivaltaisesti. Juttu Dadea vastaan vaikuttaa kaatuvan, kunnes Walker keksii keinon saada pohatta vastuuseen teoistaan tämän hämärän pornobisneshistorian avulla. Tietovuoto syyttäjänvirastossa kuitenkin vaikeuttaa rangerien työtä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. 2. tuotantokausi. K12 (väkivalta).
18:54
Pilanpäiten
Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Ensisilmäyksellä
Pakko saada tietää. Deittailun mystisyys on kadonnut nettiaikakauden myötä, mutta Ted haluaa kokeilla treffailua ilman deitin taustojen selvittämistä. Barney ja Robin eivät kuitenkaan osaa pitää näppejään erossa läppäreistään, mitä seuraa erittäin vaivaannuttava illalliskeskustelu. Lily ja Marshall taas haluavat säilyttää salaperäisyyden verhon erään tietyn asian eli vauvansa sukupuolen suhteen. Barney ei sulata tätäkään vaan vaatii saada tietää sukupuolen. Robinin terapeuttipoikaystävä tekee tästä kaikesta omat päätelmänsä ystäväjoukon mielenterveydestä. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. K12 (väkivalta).
19:30
Lainvalvojat
Tämän päivän jaksossa poliisin toimintaa päästään seuraamaan neljän eri partion matkassa Helsingissä ja Espoossa. Lainvalvojien vuorot täyttyvät muun muassa rattijuopon sekä itsetuhoisen naisen jahtaamisesta, bussikuskin pahoinpitelyepäilystä sekä aamuöisestä murtohälytyksestä liikekiinteistöön.
20:00
Miehen puolikkaat
Alan ja naapurin madame. Naapurissa asuvan hienostorouva Norman mielestä Alan on kerrassaan hurmaava nuorimies. Alan ei kuitenkaan oikein osaa päättää, kuinka hänen tulisi suhtautua Norma-madamelta saamaansa huomioon. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:30
Simpsonit
Kaikki isäni tarinat. Homerin isäukosta tulee julkkis huikeiden tarinoidensa ansiosta. Hän alkaa viettää aikaa luottojournalistinsa kanssa ja hylkää poikansa. Homerin on aika alkaa välittää isästään ja korjata tulehtuneet välit. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
American Pie Presents: Beta House (K16)
Kanadan Torontossa kuvattu amerikkalainen teinikomedia yliopiston oppilaskuntien estottomasta menosta. Beta Housen tyypit ottavat mittaa Geek Housen hyypiöistä seksisaavutusten merkeissä ja naisten saamisen toivossa. Joskus tarvitaan omaa kättä, joskus strippareita, eläimiä, yliopiston opettajia ja toogailua, mutta ennen kaikkea nakupekka-asennetta ja aitoa kykyä olla kako. Elokuva on American Pie Presents: The Naked Mile -filmin jatko-osa, American Pie Presents -sarjan kolmas spinn-off ja koko American Pie -sarjan kuudes filmi. Ohjaus: Andrew Waller, USA 2007 (84¿) Pääosissa: John White, Steve Talley, Christopher McDonald, Eugene Levy, Meghan Heffern, Jake Siegel, Tyrone Savage, Nic Nac, Ross Thomas, Jonathan Keltz, Daniel Petronijevic, Sarah Power, Bradford Anderson, Alexandria Galante, Christine Barger, Italia Ricci, Moshana Halbert, Christine Barger, Pilar Cazares, Angel Besharah. K16

Arviot: IMDb 5.3
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:40
Rysän päällä
Vilpillinen vässykkä. Amanda Ali kävi aiemmin katsomassa vapaaotteluita ja pelejä yhdessä kihlattunsa kanssa, mutta nyt miehellä on aina muuta menoa. Varjostajat havaitsevat, että Amandan sulho ei malta pitää näppejään erossa vaaleasta seuralaisesta. Entisissä suhteissa petetyksi tullut Andrea Rosales pelkää, että hän on jälleen haksahtanut väärään mieheen. Epäilykset osoittautuvat oikeiksi, sillä Andrean miesystävä viihtyy pitkän vaaleaverikön seurassa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
23:35
White Noise (K16)
Vuonna 2005 valmistunut psykologinen trilleri kertoo miehestä, joka menettää vaimonsa auto-onnettomuudessa. Paranormaalin ilmiön avulla hän pääsee yhteyteen kuolleen vaimonsa kanssa, mutta pian alkaa tapahtua hyytävän pelottavia asioita. Ohjaus: Geoffrey Sax, USA 2005. Pääosissa: Michael Keaton, Chandra West, Ian McNeice. K16

Arviot: IMDb 5.5 ∙ Rotten Tomatoes 8 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:25
Eurojackpot ja Jokeri
01:30
Onnensoitto