UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 16.1.

09:30
Salatut elämät
Osa 3113: Gunnar esittelee penskaansa puskassa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Lemmen viemää
Parisuhdeprosesseja. Michael palaa Italiasta ja saa kuulla Andrélta vaimonsa Nataschan uusista taidoista parantajana. Hän ei lääkärinä usko moiseen hölynpölyyn, ja parille syttyy suuri riita. Hildegard ehdottaa Arwedia muuttamaan heille kotiin. Alfons suostuu järjestelyyn vaikkakin vähän pitkin hampain, kunnes hän huomaa, miten ihastunut Hildegard on Arwedin täydellisiin herrasmiehen käytöstapoihin. Luisa ilahtuu isänsä paluusta, mutta Charlottella on sulattelemista, että Friedrich on jälleen hotellissa. Friedrich tekee täysin selväksi, että hän haluaa Charlotten takaisin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Siipirikko. Mac tutustuu epätoivoiseen nuoreen tyttöön, joka ei näytä olevan turvassa sen enempää kotona kuin kadullakaan. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Muodin huipulle
Perhosen siivin. Kausi 12, 12/15. Jäljellä olevat viimeiset viisi suunnittelijaa etsivät innoitusta luontokeskuksen perhostalosta. Tehtävänä on luoda perhosten inspiroima avantgardistinen look, ja ne otetaan huomioon myös meikkiä tehdessä. Ennen lavalle pääsyä tuomaristolla on kuitenkin yllätys takataskussaan: kilpailijat saavat toisenkin haasteen. Heidän tulee uudistaa aiemmin hävinnyt asu uuteen kukoistukseen. Helenin ja Alexandrian paineet kasvavat. Näytös on kuitenkin huikaisevan hyvä. Ketkä pääsevät New Yorkin muotiviikolle? Vieraileva tuomari on näyttelijä ja laulaja Emmy Rossum. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
16:00
Suomen surkein nikkari
Kausi 1, 6/10. Opitut taidot testiin. Majatalon huoneisiin rakennetaan sängyt ¿ mutta tällä kertaa innokkaat nikkarimme joutuvat selviytymään ilman kirjallisia ohjeita. Ryhmätehtävässä aulan lattia kokee suuren muutoksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Myytinmurtajat
Autot katolleen!. Miten realistisia Hollywoodin autokuvaukset ovat? Venytetäänkö kohtauksia vain jännityksen vuoksi? Onko toisen auton kiilaaminen vuoristotieltä niin hankalaa kuin annetaan ymmärtää? Elokuvassa ¿Wanted¿ Mustang-mies käyttää Angelina Jolien Corvettea ramppina ja hyppää limusiinin yli. Miten käy oikeassa elämässä? Ja kuinka helppoa kahdella renkaalla ajaminen oikeasti on?

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Denverin finaali, osa 2. Kausi 5, 16/22. Kilpailijoiden kärki ottaa Denverissä mittaa kymmenestä vaativasta esteestä. Paineita on erityisesti 25-vuotiaalla free running -taituri Jakella. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Poikamiesboksi
Opintiellä. Kausi 2, 8/13. Hermoileva Felix päättää viimeinkin tarttua auton rattiin, eli hankkia ajokortin. Tarkoitus on yllättää suloinen tyttöystävä Emily. Pian sankarimme pyytääkiin opintielle apua kaikilta ystäviltään, paitsi kämppäkaveri Oscarilta, jota Felix pitää huonona kuskina. Kuten arvata saattaa, Oscar ei tästä varsinaisesti ilahdu... Amerikkalainen komediasarja, joka kertoo kämppiksiksi ajautuvista ystävyksistä. Pääosissa Thomas Lennon ja Frendeistä tuttu Matthew Perry. K7 (ahdistus).
19:30
Kolme miestä ja tyttö
Palautetaan lähettäjälle. Kausi 5, 20/22. On Samin syntymäpäivä, ja Jess pääsee tutustumaan Samin naispuoliseen ystävään. Ystävykset vaikuttavat Jessin mielestä vähän liiankin läheisiltä. Winstonin syntymäpäivälahja ei herätä varauksetonta ihastusta. Schmidt aikoo tavata isänsä, mutta Nick arvelee isän tekevän jälleen oharit ja haluaa suojella ystäväänsä pettymyksiltä. Schmidtin isänä nähdään Peter Gallagher. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Vihollinen vuoteessani. Lisa huolestuu ylipainostaan ja ryhtyy kovalle laihdutuskuurille. Bart saa uuden huonetoverin, kun Nelson muuttaa Simpsoneille asumaan. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Tyttöni mun. Lisa ottaa esikuvakseen Margen vanhan koulukaverin, josta on vuosien saatossa tullut menestyvä journalisti. Myös Marge olisi voinut päätyä ystävänsä valitsemalle uralle, jos Homer ei olisi tullut mukaan kuvioihin. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Helmiä ja sikoja
Helmiä ja sikoja. Komedia joensuulaisesta Hirvosen perheestä, joka pyörittää pienimuotoista bisnestä: pimeää viinaa ja pikkusuolaista. Bisnekset menevät huonosti ja perheen isä joutuu vankilaan. Perheeseen muuttaa siskopuoli Saara, jonka laulutaidon avulla pojat aikovat rahastaa. Suomi 2003. Ohjaaja: Perttu Leppä. Pääosissa Mikko Leppilampi, Laura Birn, Amanda Pilke, Unto Helo, Timo Lavikainen, Jimi Pääkallo. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
23:15
112
Hätäkeskuksessa on kiireistä ja Kuopion poliisilla, sekä pelastuslaitoksella riittää tehtäviä. Poliisipartio Porvoossa valvoo juhlijoita viikonloppuna ja Vantaan pelastuslaitosta työllistää monenlaiset keikat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Empire
Napit vastakkain. Kausi 2, 8/18. Luciousin ja Hakeemin kina päätyy julkiseksi yhteenotoksi. Lucious on napit vastakkain myös Cookien kanssa Jamalin biisistä ja sijoittajansa Mimin kanssa Empiren laajentumisaikeista. K7 (väkivalta, seksi).
01:15
Ninja Warrior
Denverin finaali, osa 2. Kausi 5, 16/22. Kilpailijoiden kärki ottaa Denverissä mittaa kymmenestä vaativasta esteestä. Paineita on erityisesti 25-vuotiaalla free running -taituri Jakella. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:15
Limitless
Väärissä käsissä. Kausi 1, 10/22. Brian kertoo lakimiesisälleen NZT:stä korjatakseen heidän välinsä. Isä uskoo saavansa FBI:n sopimuksen purettua. Brianin on opeteltava hakkeroimaan monimutkaisia tietojärjestelmiä FBI:n tutkiessa kapinoiviin älyproteeseihin liittyvää murhaa. Amerikkalainen jännityssarja. K7 (ahdistus, väkivalta).