UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Torstai 14.12.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 14.12.
Onnea, Jouko!
06:53
Jääkarhu Otto
Lehdet. Otto huomaa, että hänen uudessa kodissa oli paljon hienoja puita. Eräs puu alkoi kuitenkin pudottaa lehtiään, vaikka siinä pesivät linnut tarvitsivat niitä pysyäkseen talvella lämpiminä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:06
Stella ja Sami
Pohjoisnavalle. Yöllä on satanut paljon lunta, ja Sami ja Stella haluavat ulos leikkimään. He päättävät retkeillä pohjoisnavalle asti, ja Retu saa ryhtyä rekikoiraksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:18
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Lumihiutale. Pikku Pupu näkee ihanan lumihiutaleen ja haluaa viedä sen isälleen. Lumihiutaleen kuljettaminen on aika vaikeaa puuhaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Killi ja Kiki
Itsepäinen pomo. Killi ja Kiki rakentavat taloa ankoille, ja Killi nimittää itsensä työnjohtajaksi. Mutta voiko katon rakentaa teipistä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:37
Maikki ja pelottava Pontso
Helmeri hurjastelee. / "Paljon onnea vaan!" / Tanssia ja taikuuksia. Kanadalainen piirrosanimaatiosarja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:02
Joulukalenteri: Huiman hyvä joulu!
Osa 14/24. Jännitys kasvaa, kun kolmikko suuntaa kohti suurta seikkailua. Huima Hurja on varma, että joku seuraa heitä. Siitä huolimatta ovi avataan ja astutaan Lahjapolikseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Galaxi
08:17
Pertti ja Purtti
Lentävä porsas. Sorkanheimo palkkaa lihaksikkaan näyttelijän esittämään Mahtisikaa. Purtin mielestä tämä ei muistuta esikuvaansa laisinkaan, mutta Pertti innostuu asiasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:29
Tero hoitaa (7)
Jätskipaniikki. Isä saa vastuullisen tehtävän jäätelönmaistajana. Tero pelkää oman erikoisannoksensa puolesta ja yrittää manipuloida isää parhaansa mukaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Late Lammas
Kepuli kuntoilija. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Suuri hummerijuhla. Syksyllä ovat Tvedestrandissa maailmankirjat sekaisin muutaman viikon. Silloin ovat kaikki kynnelle kykenevät hummereita pyytämässä. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Kausi 19, 15/64. Ystävä. Fletchin ystävä, Artem, tulee akuuttiosastolle huonossa kunnossa, mutta rikkaana. Sacha alkaa epäillä, että Essiellä ja Rafilla on jotain meneillään. Jacin vanha heila saapuu potilaaksi Darwiniin. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 11.12.2017. Vieraina: James Franco, Dave Franco, Hanson. HD Äänitekstitys: suomi.
10:40
Ahmed ja Team Physix
6/6. Ahmedilla on monta rautaa tulessa. Sujuuko kaikki suunnitellusti? Team Physix lähtee Göteborgiin kilpailemaan. Miten porukan käy? Joukkue auttaa syrjäytymisvaarassa olevia nuoria kovan treenin kautta uuteen alkuun. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:00
Ali Show: Tuomari Nurmio
Ali Jahangirin vieraaksi saapuu muusikko ja lyyrikko Tuomari Nurmio. Yli 20 studioalbumia julkaisseen Nurmion tavaramerkiksi on muodostunut Stadin slangi ja erikoinen laatikkokitara. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:28
Ali Show: Iiro Rantala
Ali Jahangiri saa vieraakseen pianisti Iiro Rantalan. Laajemman yleisön tietoisuuteen Rantalan nosti Trio Töykeät -yhtye 80- ja 90-lukujen taitteessa. Viime vuosina hänet on nähty myös tv:ssä Iiro irti -sarjan isäntänä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Rakas päiväkirja
7/8. Eva vihasi kaikkea ja kaikkia. Maya tunsi itsensä lihavaksi, eikä ymmärtänyt, miksei pitsoista voisi vain poistaa kaikkea epäterveellistä. Ryhmä rohkeita tanskalaisia lukee yleisön edessä vanhoja päiväkirjojaan. HD Äänitekstitys: suomi.
12:30
Hulluna moottorikelkkailuun
2/3. Moottorikelkat ovat monelle Pohjois-Ruotsin asukkaalle iso osa elämää. Tage nauttii kelkkailusta luonnossa, Sebastian treenaa hurjia hyppyjä, ja tytöistä on hauskinta päästä hangilla mahdollisimman kovaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
13:00
Unelmakoti
8/8. Jim ja Josefin ovat löytäneet Malmösta unelmatontin ja aikovat rakentaa sinne Josefinin piirtämän talon. Rakennustyöt ovat jo alkamassa, kun huomataan, että talo on suunniteltu tontille ihan väärään kohtaan. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:05
Jenny+
Koirakuume. Minkä koiran hankkisi perheelle? Kysymyksiä on paljon, minkä ja miten? Jenny Lehtinen haluaa koiran, koska elämäntilanne sallii. Brunssilla Sonja "Soikkuu" Hämäläinen ja Petski Westerholm. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:35
Silikonisukupolvi
Lili joutuu Thaimaan epäonnistuneen kauneusleikkauksen jälkeen uudestaan kirurgin käsittelyyn. Kasper maksaa 100 000 kruunua uudesta tukasta. Mette puntaroi, hankkisiko uuden auton vai uudet rinnat. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
15:05
Ampumahiihdon MC: Naisten pikamatka
Naisten pikamatka. Annecy, Ranska. Selostus Johannes Oikarinen. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv. HD
16:30
Uusi Päivä
Jakso 709: Lusikat. Tero ja Maija tutustuvat hopealusikoiden äärellä. Stella käy taistoon uhmaten terveyttään. Laurin ja Elinan täydellinen mätsi aiheuttaa päänvaivaa. Niklas joutuu vaaraan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Susannan kanssa Pikkuli, Katso tarkemmin, Mohvelit, Sanasieppari, Ihan satua ja Retki-Roope. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:46
Joulukalenteri: Huiman hyvä joulu!
Osa 14/24. Jännitys kasvaa, kun kolmikko suuntaa kohti suurta seikkailua. Huima Hurja on varma, että joku seuraa heitä. Siitä huolimatta ovi avataan ja astutaan Lahjapolikseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Jääkiekon Euro Hockey Tour: RUS - SWE
Venäjän turnauksen ottelu Venäjä - Ruotsi. Moskova, Venäjä. Selostus Matti Härkönen. Ruotsinkielinen selostus Christoffer Herberts. HD
20:00
Uinnin EM
Lyhyen radan EM-kilpailut. Kööpenhamina, Tanska. Selostus Hannu-Pekka Hänninen. HD
20:48
Joulukalenteri: Huiman hyvä joulu!
Osa 14/24. Jännitys kasvaa, kun kolmikko suuntaa kohti suurta seikkailua. Huima Hurja on varma, että joku seuraa heitä. Siitä huolimatta ovi avataan ja astutaan Lahjapolikseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Syke
Kausi 2. 5/10. Joutsenlaulu. Paul makaa sairaalassa ja odottaa tuloksia. Iiris ei halua astua huoneeseen jalallaankaan. Hänen outo käytöksensä herättää muissa huomiota. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Urheilu-Suomi
Osa 5/10: Bensaa suonissa. Valtteri Bottas, Tommi Mäkinen ja muut lentävät suomalaiset ovat kulkeneet voitosta voittoon. Mikä on saanut pienen vaiteliaan kansan ajamaan kuin hurjapäät? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:00
The Late Late Show with James Corden
Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. USA 12.12.2017. Vieraina: Owen Wilson, Jane Krakowski, Joel Edgerton, Seal. HD Äänitekstitys: suomi.
23:40
Villi kortti
Villin kortin kauden päätösjaksossa viikon tärkeimmät urheilutapahtumat paketoivat Riku Riihilahti, Tommy Lindgren, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Kalle Palander ja Jenni Poikelus. Illan vieraana Viivi Pumpanen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:30
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna