UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Tiistai 28.2.

17:00
Muotibloggaajien maailma
Aiemmin muodista ja vaatteista kirjoittivat alan ammattilaiset. Nyt blogit pursuavat asukuvia ja kenestä tahansa voi tulla muotialan vaikuttaja. Tarvitaan vain kiinnostava vaatekaappi ja Instagram-tili. (U) HD

Kello 18:00

18:00
Suojasää (12)
9/12. Musikaalin "Tyttö ja työnjohtaja" ohjaaja Jegor joutuu paniikkiin kesken kuvausten. Hän päättää paeta kaupungista äitinsä luokse. Kuvaaja Vitja palaa vaimonsa luokse. Venäläinen draama, joka sijoittuu vuoteen 1961. HD Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Bodo - kabareekuningas
2/13. Eugeniusz on saapunut Varsovaan. Elämä on kovaa, eikä pelkillä lahjoilla päästä teatterilavoille. Bodo majailee asunnottomien yömajassa ja haaveilee vain pääsystä teatterilavalle. Jonain päivänä on pakko onnistaa! HD K7 (väkivalta, seksi).
20:00
Kirjojen Suomi: Pilkun jälkeen
3/10. Kirjailija Juha Itkonen, näyttelijä Anna Paavilainen, tutkija Rita Paqvalén ja Niina Repo puhuvat seksistä kirjoissa. Millaisia suudelmia ja kenen kanssa kirjoissa nykyään muiskitaan? yle.fi/kirjojensuomi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:45
Victoria
Salla Tykän lyhytelokuva pohtii kauneuden ihannetta jättiläislumpeen öisen kukinnon kautta. T: Five Years Production Oy. (U) Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Historia: Ruoka-aikoja
5/6. Seuraamme 1950-luvulta lähtien ruokailun vallankumousta, vuosikymmen per jakso. Miten ruoka-aineet, keittiötekniikka ja ruoanlaiton muotivirtaukset ovat muuttuneet kuuden vuosikymmenen aikana? HD
21:50
Elävä arkisto: Aira Samulin 90 vuotta
Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:52
Tanssimaan!
(1998) Aira Samulin ja tanssikoulun oppilaat tanssivat apinatanssia eli hiphopia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:57
Arkistovieraana: Aira Samulin
(2017) Tanssitaiteilija Aira Samulin tunnetaan Suomessa diskotanssin äitinä, joka on opettanut ja inspiroinut monta sukupolvea tanssimaan. Haastattelussa hän kertoo elämästään, urastaan ja tietenkin tanssista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:12
Tankavaaran Travolta
(1979) Ohjelmassa kullankaivaja Nipa ja suutari Niila Lapin Tankavaaran kylästä lähtevät Aira Samulinin tanssikurssille Helsinkiin. Viikonlopun aikana miehillä on tarkoitus opetella uusimmat diskotanssit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:42
Kädet kertovat
(1983) Aira Samulin ja Rytmikkäät esittelevät ihan kaikille sopivaa tanssiliikuntaa. Esittelylajeina ovat uutuudet aerobic, jazzercise ja flashdance. Viittomakielinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:52
Jumppa
(1990) Kohenna kuntoasi tanssien ja varaa itsellesi käsipainot. Donata Pennanen, Kristiina Valli ja Aira Samulin ohjaavat tanssillisen jumpan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:06
Tanssi sydämessä - Aira Samulin
(2007) Ohjelmassa päästään vierailemaan Aira Samulinin luokse kesäiseen Hyrsylän mutkaan ja tavataan mm. Hyrsy-kissa. Aira kertoo mietteitään tanssista ja elämästä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:20
Valitut sanat: Aittokoski & Leikola
Heikki Aittokosken Kuolemantanssi ja Markus Leikolan Uuden maailman katu -kirjat ovat pohjana Jaana Semerin vetämälle keskustelulle nationalismista ja Euroopan uhkakuvista. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:45
Teematieto

Kello 24:00

04:00
Teematieto